2014 Kasım Anneleri

Bireysellde devlet katkısı ne kadar minimum 120 tl mi yatırılıyo 10 yıldan sonra bozdurma hakkı mı var?

Devlet katkısı yatırdığınız primin %25 kadar. Minimum tutar her şirkette değişir. İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz sistemden ancak devlet katkısını kademeleri olarak alabiliyorsunuz.yani uzun vadeli yatırım yapmayı düşünüyorsanız bireysel emeklilik yaptırın derim.

Evet canım bıkac gın onceden azalıyo. Bende olucan bıkacgune azalmaya baladı gündüz hiç dolmuyo.yeme duzenıne dıkkat ediyorum gece baya doluyo

baş dönmesi mide bulantısı var mı
Oyy sorma test yapiyom heray:)
Hadi ya çeyiz hesabı da mı varmış.bende oğlum adına olsun istiyorum bide tutarı ben belirlemk istiyorum kimisinde sabit bişe var bireysel de devlet katkısı da var diilmi,akbank fena diil gbi
Evet devlet katkisi var ayni boreysel emeklilik karlılığında %25
Bireysellde devlet katkısı ne kadar minimum 120 tl mi yatırılıyo 10 yıldan sonra bozdurma hakkı mı var?
en az 110. 10yila kadar cekersen.kesinti oluyor

Biz altindan baya zarar ettik esim hrgun beddua ediyo kica kari gibi teneke kadar degerin kalmasin diyo :)madem siz alt
Biz altın hesabı açtık her ay gram olarak hesabına yatıyor otimatik odeme talimatıyla hediye olarak takilanlari da oraya yatırdık.ileriye dönük karlı bir yatırım.
in actiniz diyimde bedduayi kessin dua sattine gelir birde:)

DİREK SÜT VERMEDİM AMA YOĞURT YAPIORUM KEÇİ SÜTÜNDEN BEN ZATEN DİREK SÜT VERİLİRMİ ONUDA BİLMİYORUM AÇIKCASI.ZATEN KEÇİ SÜTÜ BULMAK ÇOK ZOR YA

Biz altindan baya zarar ettik esim hrgun beddua ediyo kica kari gibi teneke kadar degerin kalmasin diyo :)madem siz alt

in actiniz diyimde bedduayi kessin dua sattine gelir birde:)
Kısa vadede zarar ettirir canım biz ileriye dönük aldığımız için çok araştırdık. En azından bi 20 yıl sonrasında %70 karlı paranın değeri ölmemis oluyor.ilk maaş aldığım zamanlar 2 gr altın almıştım kedi gibi beklemistim yükselecek diye fazla dayanamayip bozdurmustum:)

Bendede 50 dolar var ablamın düğün zarflarından cıkanlardı hala yükselıcek dıye beklıyorum:=) hatta dolar yukseldı haberlerını okuyunca eşim dalga gecıyo sen bu dolarlarla zengın olucaksın ama ozamanda dolar kalkmış olucak dıye

Benim adete ne demeli 2 ay once ilk adetimi oldum uzerine 20 gunum gecti test yaptm cikmadi ama okadar korkuyrdumki anltmam neyseki dun oldum bi ohhh cektim

olmamak iyide korkuyo insan hamile miyim.degil.miyim.diye :)
Ahhh valla bende hic istek yok sifir durumdayim cocukla ugrasirken cok yoruluyorum hala yanyana gelemedik esimle o yuzden cok rahatim yoksa kafayi yerdim her ay hamileyim diye dusunmekten bazende midem bulaniyo allahtan diyorum ihtimal sifir
Suan hamile oldugumu dusunemiyorum bile cok fena amannn Allah muhafaza

DİREK SÜT VERMEDİM AMA YOĞURT YAPIORUM KEÇİ SÜTÜNDEN BEN ZATEN DİREK SÜT VERİLİRMİ ONUDA BİLMİYORUM AÇIKCASI.ZATEN KEÇİ SÜTÜ BULMAK ÇOK ZOR YA
yoğurdun nasıl oluyor benim ki cıvık su gibi oldu o şekilde de verilmez herhalde

An itibariyle şimdi yine gördüm evet yumuşak bu defa offf ne ki bu ya insanın sinirini bozuyor valla
Ay evet yaaa cogu kiside olduguna gore korkulacak bisey yok bence hem kumda olsa ilaci yok su vermek lazim sadece su vermeye calisiyirum onuda istemiyo napiyim insallah onemli bisey degildir

Nasıl yani yan yana gelmedik derken esin il dışında falan mi:)

Ay evet yaaa cogu kiside olduguna gore korkulacak bisey yok bence hem kumda olsa ilaci yok su vermek lazim sadece su vermeye calisiyirum onuda istemiyo napiyim insallah onemli bisey degildir
inşallah değildir ya bende su veryorum bol bol ama dediğin gibi içmiyo çok fazla öyle ekstradan huzursuzluğu filanda yok taş filan dökse durmaz herhalde hiç kolay bişey değildir kum dökmek değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…