2014 Kasım Anneleri

makineyi nereden kiraladın canım

inşallah değildir ya bende su veryorum bol bol ama dediğin gibi içmiyo çok fazla öyle ekstradan huzursuzluğu filanda yok taş filan dökse durmaz herhalde hiç kolay bişey değildir kum dökmek değil mi
Benimki son zamanlarda aniden aglayarak uyandigi oluyo ama kucagima alinca susuyo
Bikac hafta once hic susturamamistik cok aglamisti yavrum dise bagliyidum ama bilmiyorm
Ben tas dusurdum benim icin gercekten dogum sancisi dan beterdi

ccocuktan sonraa insanin hayatı degisiyoo gercekten bende sen gibydm kardesim avukat ellerindeki.bosanma davalarinin buyuk kismi cocuktan sonra kadinlarin degismesinden dolayi erkekler tarafndan acilan davalarmis tirstim bende bi toparlanim dedim:)

Benimki son zamanlarda aniden aglayarak uyandigi oluyo ama kucagima alinca susuyo
Bikac hafta once hic susturamamistik cok aglamisti yavrum dise bagliyidum ama bilmiyorm
Ben tas dusurdum benim icin gercekten dogum sancisi dan beterdi
Benimki de öyle geceleri bağırarak uyanıyor resmen ağlamka değil yan nye uğradığıma şaşıyorum arkadaşlar yazmıştı burada sanırım atak haftasındayız o yüzden böyleler

Benimki de öyle geceleri bağırarak uyanıyor resmen ağlamka değil yan nye uğradığıma şaşıyorum arkadaşlar yazmıştı burada sanırım atak haftasındayız o yüzden böyleler
atak haftlari gerckten cok zorya elim kolum kalkmz hale geliyorum keske biri olsa evde ogunlerde bari bi yemk yapsa ev isini geçtim

Ii aksamlr kizlar adana resmn yaniyoo icerisi 32 derece kapi pencere acik tek citcitliyla yatyo uzeride ortuk degil o derece klimayi soguk calstrmayqda korkurm erkn hasta olur diee

" inanmiyorum benimkindende cikiyo kum mu bu simdi bobrekte bezden saniyodum[/QUOTE]
Bunun icin bişey diyemicem cnm ben bu ay gördüm dahA kontrole gitmedim 7 sinde sorucam dr a onlar kummuydu diye sana haber veririm

Bende olmadim canim 9 kasim dogumluyuz bosvr be ne kadar gec o kadar iyi

Ben de olmadım hala böyle temiz temiz iyi de ben cok rahatsızım yaa şişlik hissediyorum çok. Bir de cook sınırlenıyorum herseye. Sizde de oluyor mu ?? Benim kanamam da 23 gun surmüştü cok az aslında. Bu ara bir doktora gıtmeyı planlıyorum.

Canım ablamin oğlu ayni şekildeydi. Bir yaşına kadar nerdeyse emeklemedi bile.Eniştem 6 tane ayri doktora götürdü bir sorun var diye. Hepside sorun olmadığını zamanı gelince yürüyeceğini emekleyecegini söyledi. Su an 15 aylık ve bir an yerinde durmuyor.yürümeye de başladı. Yani her çocuk farkli o yüzden kafana takma hic.Hic bir sorun yoktur eminim ki.

Hic adet olmayan varmi ben hala olmadim daa

ben de olmadım hala. Kanamam da 20 gün sürmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…