hep beraber İnşallah canimÇok yaşa emi
makineyi nereden kiraladın canımKIZLAR Bİ KAÇ GÜNDÜR SAĞDIĞIM NORMALE GÖRE AZDI DİODUM HERALDE SÜTÜM BİTİO ARTIK AMA ADET OLDUM SANIRIM ONDAN DİMİ AZALMA OLUYOMUŞ ADET DÖNEMİNDE O DEĞİL MAKİNEMİN KİRA ZAMANI DOLUO UZATICAKTIM DİORUM AZALDIOSA UZATMA GEREK YOK AMA İNŞ.ADETLE İLGİLİDİR YA.
Hayir canim yan odada :)))gorusemiyoruz firsat olmuyo Cocuktan arta kalan zamanda uyumayi tercih ediyorumNasıl yani yan yana gelmedik derken esin il dışında falan mi:)
Benimki son zamanlarda aniden aglayarak uyandigi oluyo ama kucagima alinca susuyoinşallah değildir ya bende su veryorum bol bol ama dediğin gibi içmiyo çok fazla öyle ekstradan huzursuzluğu filanda yok taş filan dökse durmaz herhalde hiç kolay bişey değildir kum dökmek değil mi
ccocuktan sonraa insanin hayatı degisiyoo gercekten bende sen gibydm kardesim avukat ellerindeki.bosanma davalarinin buyuk kismi cocuktan sonra kadinlarin degismesinden dolayi erkekler tarafndan acilan davalarmis tirstim bende bi toparlanim dedim:)Ahhh valla bende hic istek yok sifir durumdayim cocukla ugrasirken cok yoruluyorum hala yanyana gelemedik esimle o yuzden cok rahatim yoksa kafayi yerdim her ay hamileyim diye dusunmekten bazende midem bulaniyo allahtan diyorum ihtimal sifir
Suan hamile oldugumu dusunemiyorum bile cok fena amannn Allah muhafaza
Benimki de öyle geceleri bağırarak uyanıyor resmen ağlamka değil yan nye uğradığıma şaşıyorum arkadaşlar yazmıştı burada sanırım atak haftasındayız o yüzden böylelerBenimki son zamanlarda aniden aglayarak uyandigi oluyo ama kucagima alinca susuyo
Bikac hafta once hic susturamamistik cok aglamisti yavrum dise bagliyidum ama bilmiyorm
Ben tas dusurdum benim icin gercekten dogum sancisi dan beterdi
atak haftlari gerckten cok zorya elim kolum kalkmz hale geliyorum keske biri olsa evde ogunlerde bari bi yemk yapsa ev isini geçtimBenimki de öyle geceleri bağırarak uyanıyor resmen ağlamka değil yan nye uğradığıma şaşıyorum arkadaşlar yazmıştı burada sanırım atak haftasındayız o yüzden böyleler
Bunun icin bişey diyemicem cnm ben bu ay gördüm dahA kontrole gitmedim 7 sinde sorucam dr a onlar kummuydu diye sana haber veririm[/QUOTE]" inanmiyorum benimkindende cikiyo kum mu bu simdi bobrekte bezden saniyodum
Bende olmadim canim 9 kasim dogumluyuz bosvr be ne kadar gec o kadar iyi
ccocuktan sonraa insanin hayatı degisiyoo gercekten bende sen gibydm kardesim avukat ellerindeki.bosanma davalarinin buyuk kismi cocuktan sonra kadinlarin degismesinden dolayi erkekler tarafndan acilan davalarmis tirstim bende bi toparlanim dedim:)
Ayy sendemi adanalısın hemşeriimmmIi aksamlr kizlar adana resmn yaniyoo icerisi 32 derece kapi pencere acik tek citcitliyla yatyo uzeride ortuk degil o derece klimayi soguk calstrmayqda korkurm erkn hasta olur diee
Canım ablamin oğlu ayni şekildeydi. Bir yaşına kadar nerdeyse emeklemedi bile.Eniştem 6 tane ayri doktora götürdü bir sorun var diye. Hepside sorun olmadığını zamanı gelince yürüyeceğini emekleyecegini söyledi. Su an 15 aylık ve bir an yerinde durmuyor.yürümeye de başladı. Yani her çocuk farkli o yüzden kafana takma hic.Hic bir sorun yoktur eminim ki.Aynen canım benim oğlumda aynı anlattıklarn gibi emziği eline dokundurunca tutuyo diğer eline geçiriyo ağzına alıyo çıkarıyo ışıklı müzikli telefon koydum bakıyo takip ediyo el uzatmak yok benimkide yüzüstü yatmaktan nefret ediyo tembellik demi canım ya
Aynen ya uzun zamandır yoktu atak ne güzel geçinip gidiyorduk :) bi geldi pir geldi el ayak dolaştırıyor resmenatak haftlari gerckten cok zorya elim kolum kalkmz hale geliyorum keske biri olsa evde ogunlerde bari bi yemk yapsa ev isini geçtim
Ben de olmadımHic adet olmayan varmi ben hala olmadim daa
Hic adet olmayan varmi ben hala olmadim daa
ben de olmadım hala. Kanamam da 20 gün sürmüştü.Ben de olmadım hala böyle temiz temiz iyi de ben cok rahatsızım yaa şişlik hissediyorum çok. Bir de cook sınırlenıyorum herseye. Sizde de oluyor mu ?? Benim kanamam da 23 gun surmüştü cok az aslında. Bu ara bir doktora gıtmeyı planlıyorum.
bende olmadımBen de olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?