2014 Kasım Anneleri

An itibariyle şimdi yine gördüm evet yumuşak bu defa offf ne ki bu ya insanın sinirini bozuyor valla
Pisik için krem kullaniyorsan ondan da olur kristal gibi yumuşak parçalar bazı pisik kremleri idrarda temas edince reaksiyona girdiğinde olabiliyormus.Kum kristalleri olmayabilir korkma

Yok ben sislik hissetmiyorum ekstradan sinirlilik halide yok

Bosverrr hersey olacagina varir :))))

Cnm bebe biskuvisi ne kullaniytosub
Bide sebze ne kadar miktarda yiyi
Benimki 7 8 mama kasigi mİnik
Yarisi uzetine dokuluo zaten

Canım hipp in organik bebe bisküvisini getirtmiştim internetten onu kullanıyorum... Eskiden yoğurt katmadan kavga ede ede 7-8 kaşık yediriyordum yoğurt katınca daha fazla yedi...

Günaydın arkadaşlar herkese...
Benim bebeğim dün 7 kere kakasını yaptı... Bazıları ishal gibi bazıları normal... Sizce neden böyle oldu normal mi? Korkuyorum ben bu kadar sık sık yapmazdı hiç...

slm şekerler ohhh 4 gündür işe gelmedimm ne güzeldi yaa...
bugün iş başı yaptık pöööfffff..
sizler nasılsınız bakalımm

Günaydın herkese oğlum biberonda almak istemiyor aksam yatmadan 6 da yemişti sabah 7 de mem mem diye ağlamaya başladı veriyorum istemiyorda ağlıyor ne yapcam bilmiyorum

masaşllah kuzuyaaa yerimm seni..
bebek arabandan memnunmusun şekerimmm..gayet güzel görünüyor..

hipp bizim orada markete gelmiş yaa çok sevindim elmalı bisküvi aldım oğluma

Kullanımı gayet rahat geldi bana.. Memnunum canım.. Derli toplu duruyor... Gezerken başka bebek arabalarına gözüm gidiyor baya geniş geliyorlar bana hep.. Valla burda araştırmadım ama sanırım bulamazdım o yüzden netten getirttim canım ben... Bitmesine yakın artık 5 er paket öyle öyle alırım... Afiyetle yesin oğluşunnnn

Günaydın arkadaşlar herkese...
Benim bebeğim dün 7 kere kakasını yaptı... Bazıları ishal gibi bazıları normal... Sizce neden böyle oldu normal mi? Korkuyorum ben bu kadar sık sık yapmazdı hiç...
anaam sunun yakısıklılıgına bakın yavrum bnmmm

ayy ikiside çok tatlıı arkadakide yatmışş ohh miss ne güzel..
ama kuzum ikisininde yattığı yer aynı olmasın..
artık bebekler dönüyor ağızları yere değebiliyor..
tüyünü yutması sakıncalı biliyorsun..
mümkün oldukça ikisini bir arada tutma derimm..
sakın yalnuış anlama hayvanları çok severimm ama evlatlarımız daha kıymetli

Günaydın herkese oğlum biberonda almak istemiyor aksam yatmadan 6 da yemişti sabah 7 de mem mem diye ağlamaya başladı veriyorum istemiyorda ağlıyor ne yapcam bilmiyorum

canım ya dişi acıyordur yada atak haftasıdır kaşıkla falan vermeye çalışsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…