yoğurdun nasıl oluyor benim ki cıvık su gibi oldu o şekilde de verilmez herhalde
makineyi nereden kiraladın canım
Ben de olmadım hala böyle temiz temiz iyi de ben cok rahatsızım yaa şişlik hissediyorum çok. Bir de cook sınırlenıyorum herseye. Sizde de oluyor mu ?? Benim kanamam da 23 gun surmüştü cok az aslında. Bu ara bir doktora gıtmeyı planlıyorum.
Eki Görüntüle 1533514 iyi geceler canlar
Sonunda havalar ısındı da oğlumla dışarıda gezmenin tadını çıkardık bol bol : )
Eki Görüntüle 1533546 Eki Görüntüle 1533547
Eki Görüntüle 1533545
slm şekerler ohhh 4 gündür işe gelmedimm ne güzeldi yaa...
bugün iş başı yaptık pöööfffff..
sizler nasılsınız bakalımm
DOĞUMDAŞIMMISIN SEN BENM :=)
MAŞALLAH SANA YERİM SENİ.AMA CANIM YANINDAKİNİ AL ORDAN YA ZARARLI BEBİŞE
OHH OHH NE GÜZELL YARASIN O GÜZEL HAVA SANA.BİZİM YERİMİZE DE GEZİN.
NE ŞANSLISIN YA VALLA.BİZ İYİYZ SEN NASILSIN BAKALIM NAPTIN 4 GÜN
spirallede hamile kalan varrrrrrValla benim 2 ay sonra düzenli regl dönemlerim başladı... Spiral taktırmaya da korkudan gitmiyorum.. Eşim korunuyor ama kaçamak yapıyor mu bilmiyorum inşallah bir sürprizle karşılaşmayız... Spiral taktıran var mı cesaretimi toplayıp gidip taktırmak istiyorum ama korkuyorum...
spirallede hamile kalan varrrrrr
kuzum pazartesi rahatsızdım biraz izin aldım..
dünde resmi tatildi zaten..
dün misafirim vardı kuzum pazarteside öğleden sorna gezemete gittik..
oğlum hiç evde durmayım diyor yaa sokaklarda gezelim diyor napıcaz bilmem evde sürekli mızmız..
sen nasılsın paşam nasıl
benim kizda oyle dun aksam cikana kadr susmadi gidince rahatldi ben hergun farkli insan farkli yer nerden bulcam.sıkılıyo ayni seylerden hemen .s aile akrabada.yokki yanimda gotrsem.hergun biryere bende esimde evkusuyuz bu bize cekmemis:)kuzum pazartesi rahatsızdım biraz izin aldım..
dünde resmi tatildi zaten..
dün misafirim vardı kuzum pazarteside öğleden sorna gezemete gittik..
oğlum hiç evde durmayım diyor yaa sokaklarda gezelim diyor napıcaz bilmem evde sürekli mızmız..
sen nasılsın paşam nasıl
valla kuzum prez. ile korunuozzz bizz..Eeee napıcazzzz biz... Hevesimi kırdın aha da zaten korkuyordummm hiç gitmiyorum doktora
OHH VALLA İYİ OLDU BİZ RESMİ TATİLLDERDE ÇALIŞIOZ YA.
SİZ HİÇ EVDE DURMUONUZ VALLA İYİ BİZDE İSTİOZ AMA ARABA ALAMADIK DAHA ÇIKAMIOZ FAZLA ÇIKIOZ ÖLE DOLAŞIP GELİOZ TEK OKADAR.BENİMKİDE DIŞARDA GÖRSEN HİÇ SES ÇIKMIO ETRAFI NASIL İZLİO :)
BENDE İYİYİM İŞTE CANIM GRİP GİBİYİM ADET DE OLDUM 2 Sİ BİRARADA ÇEKİLMİO.PAŞAM DA İYİ İŞTE BABANNEYLE TAKILIO ÖZLÜORUM ÇOK ÖZLÜORUM SIKINTISI YOK ÇOK ŞÜKÜR YA.SENN OĞLUŞUN NASIL
benim kizda oyle dun aksam cikana kadr susmadi gidince rahatldi ben hergun farkli insan farkli yer nerden bulcam.sıkılıyo ayni seylerden hemen .s aile akrabada.yokki yanimda gotrsem.hergun biryere bende esimde evkusuyuz bu bize cekmemis:)
valla kuzum prez. ile korunuozzz bizz..
ben korkuyorum bride spirallede hamile olanları duyunca ahanda vaazgeçtimm..
ebenimm eşimde senin kafadan..
ben dedim 2. çocuk olursa ben işi bırakırımk bize bakabileceksen okii dedimmki bunu yapamaz kredi borcu var mecvbur beklicek..
oyy kuzum yaa seniniki daha zorr ben öğleye kadar bile özlüyorumm paşamı..
valla canım bebek arabam o kadar ağırki onu indir kaldır zoruma gidiyor alıyorum oğluşu kucağıma sortımada çantamı geziyorum oraya buraya..
dolmuş otobüs fark etmez alışsın napayımm yahuu..
geçmiş olsun kuzumm yaa..
bende adet oldum 10 gün falan geçti sanırım ama şükür ağrı olmadı..
oğluşta napsın iyi anneannesi ile vakit geçiyiror..
öğleden sonrada benle işte oyun yemek gezme falan geçiyor vakit..
Vallahi ben eşimi hiçbir şeyle korkutamıyorum... Zaten çalışmayayım desem canına minnet de bizim de kredi var... O çok çocuk seviyor da işte daha vakti var bir de okulu bitsin sonra inşallah diyorum 3 sene sonra ohooo diyo bi de.. Bizim ki prez. de almıyor utancına kendi korunuyor ama geçenlerde kaçamak oldu gibime geldi inşallah bu ay regl olurum : ))
Aslında biz ne yaparsak yapalım Rabbşm bilir..
tüpleri bağlı olan bile hamile kalabiliyorsa biz engel olamıyoruz..
sadece önlemimizi alalım gerisi Rabbime kalmış
Ben ev yogurdu ve sut icince oyle oluyo kizim o yuzden yemiyorum sutumden hemen etkileniyoGünaydın arkadaşlar herkese...
Benim bebeğim dün 7 kere kakasını yaptı... Bazıları ishal gibi bazıları normal... Sizce neden böyle oldu normal mi? Korkuyorum ben bu kadar sık sık yapmazdı hiç...
Ben ev yogurdu ve sut icince oyle oluyo kizim o yuzden yemiyorum sutumden hemen etkileniyo
Bide gecen yumurta verdim agzinda sivilceler cikti dokundumu acaba boyle durum yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?