2014 Kasım Anneleri

Ben burayı görmemistim ya bende açmıştım ama kabul ederseniz bende Kasım annesiyim katılmak isterim kısmetse doğum 17sine inşallah hepimize sağlıkla bebisleri kucağımıza almak dileğiyle

Tatlım çamaşır suyunu at hem doğaya hem sana hemde bebeğine zarar ben evimde 2 yıldır sirke kullanıyorum çokta memnunum aklına gelen her yere sirke koyabilirsin mikrop kırıcı o dışsrda orgsnik diye satılan bütün temizlik ürünlerinin özü sirke ben büyük şişelerden alıyorum mutfağa banyoya hatta yumuşatıcı gözünede koyuyorum asla yumuşatıcı kullanmıyorum hem mis oluyor hemde yumuşacık oluyor müthiş hatta dr um toksplazma mı ne öyle birşey bende olmadığı halde meyve ve sebzelerini mutlka iyi yıka o çok önemli demişti bende sirkeli suda bekletiyorum meyvelerimi gıcır gıcır oluyor

Son düzenleme:
Meraba canım seninle ayniyiz bende bu ağrılar kendimi yorunca oluyor acaba çok mu yoruluyorsun kendine dikkat et braz inş geçer.oldumu keskin oluyor çünkü biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba canım seninle ayniyiz bende bu ağrılar kendimi yorunca oluyor acaba çok mu yoruluyorsun kendine dikkat et braz inş geçer.oldumu keskin oluyor çünkü biliyorum

Öyle yorulacak bi işte yapmadım evdeyim çalısmiyorum o yönden sansliyim. Biran önce geçer inşallah yoksa dayanilacak gibi değil

Benimde doğum tarihi 17 Kasım görünüyor son adet tarihim 10 Şubat ya senin? nasıl geçiyor hamilelik allaha Şükür öyle kusma bulantı sıkıntım olmadı çok nadir oldu. Sadece iştahsızlık var canım hicbirsey yemek istemiyor zorla yiyorum. 8 mayısta göreceğim yavrumu Sabırsızlıkla bekliyorum

selam bayanlar, araniza yeni katildim,ben de kasim annesi adayiyim ancak 25 gundur yatiyorum iki kere yogun kanamam oldu hala da yogun kahverengi lekelenmem var, hayirlisini versin Allahim insallah ..

2 kasım tarihli akrep burcu bir kocişim var...
herşeyden önce burçtan falan önce sen nasıl yetiştirirsen bebeğin öyle büyür canım..
ama şunu belirtiyim bebekken çok usluymuş

bakalım cnm ya umarım uslu olur. tüm annelerin isteği bekleyelim ve görelim

mrb kızlar. tiroidlerinize baktırmıştınız di mi? benim tsh değerim baya düşük çıktı. yani tiroidim fazla çalışıyomuş. doktor tiroiid ultrasonu istedi. çektirdim ve nodül çıktı. nodül küçük ama kanlanması çokmuş. bu da şüpheli bi durummuş ve biopsi gerekiyomuş. iyi huylu kötü huylu bişey var mı bakmak lazım dedi doktor. internette biraz araştırdım. kötü huylu bişry çıkarsa tiroid kanseri oluyomuş. hamileliğin ikinci 3 aylık döneminde ameliyatla tiroid alınıyomuş. ama doktor biopsi için doğumdan iki ay sonra yapalım dedi. bi ay sonra bi daha kan tahlili yapalım eğer tsh daha da düşmüşse ilaca başlarız dedi. kafan karıştı çok. bi doktora daha görüneyim diyorum. böyle bişey yaşayan tanıdıklarınız var mı kızlar???

hoşgeldin aramıza

13 haftalığım yumurta ve balik yiyemiyorum doktorumda omega 3 verdi ayni durumda olaniniz varmı

Canım öncelikle geçmiş olsun sakın kafana takıp kendinide bebeğinide üzme
bende 2 yıldır guatr için hap kullanıyorum ve hamileliktede her ay baktırıyorum ve ilaca kesinlikle devam ediyoruz bu çok önemli
nodülde ki kanlanma hakkında hiç bir bilgim yok eğer başka bir doktora görüneceksen sana kendi doktorumu önericem
yıldırım doruk tıp dahiliye uzmanı yeşim karababa çok tatlı dilli bir bayan ne sorarsan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor

selam bayanlar, araniza yeni katildim,ben de kasim annesi adayiyim ancak 25 gundur yatiyorum iki kere yogun kanamam oldu hala da yogun kahverengi lekelenmem var, hayirlisini versin Allahim insallah ..

Bende de çok az kahve leke olfu..hememn prof.a gittim görünür hiç bişey yok dedi.bebeğin gayet sağlıklı defi...amaa tedbir olarak 1 tane prolüton depot oldum

Bende de çok az kahve leke olfu..hememn prof.a gittim görünür hiç bişey yok dedi.bebeğin gayet sağlıklı defi...amaa tedbir olarak 1 tane prolüton depot oldum

Ben progestan kullaniyorum ve yatiyorum buyuk bi kanama alani oldugunu soyledi doktorum %50 dusmesi se durmasi da dedi ill kanamamda ceviz buyuklugunde de bi parca dusurdum..su anda 10+4 deyim 10 gunde bir doktora gidiyorum cok endiseliyim tabi

su an bulantilarim da cok fazla ve hicbirsey yiyemiyorum limon koklayarak geciyo (

Geçmiş olsun bende öğretmenim sizin gibi raporluyum.sizinde mi düşük riskiniz var??

nette
merhaba bende 10 haftalik hamileyim benimde dusuk cikti 0,17 sizin kac acaba yrn kendi dojtoruma gostercrm sonuclari ins kotu bisey yoktur bende arastirdim nettn biraz bthcg yukselince dusermis ilerki haftalarda cikarmis die okudum ama bakalim ne dick doktor

Bendede kanama alani varyari da kontre gidicem umarım geçmiştir :/ sizede acil sifalar diliyorum.

Son düzenleme:

merhaba canım benimde tsh düşük çıkrtı 0,30 doktorum bi test daha yaptı serbest t4 diye bıse o degerım ıı cıktı hıc bı ılac fılan vermedı her ay kan verıyorum takıpteyım eger kotu cıksa bıle doktorum endoktrın uzmanına yonlendırek ılaca baslayacagım ılk basta cok uzuldum cok kafama taktım ama doktorum cok rahatlatlattı bızden daha kotu seyler yasayan arkadaslarım var ins her sey yoluna gırecek kendını uzme. senin degerın kac cıktı

Aynen bende sat 10Şubat aynı gün Ayy ne güzel çabucak gelsin inşallah benim biraz kötüydü yeni yeni sadece sabahları istifra ediyorum ama gün içerisinde yemekten sonra bulantım çok oluyor halsizlik fenaydı oda biraz geçti pazartesi doktora gideceğim hayırlısı bakalım yemek hazır olursa yiyorum şekerim kendim böyle iştahlı yemek yapamıyorum hele iş bulaşık ıı fena umarım geçer 2çocuk var sonuçta evde bu3.benim

armut ye canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…