kızlar evde kendiniz temizlik yapıyor musunuz? az önce çamaşır suyuyla lavaboları sileyim dedim, sonra da kokusu rahatsız etti, üzerine ellerimi defalarca yıkadım ama koku gitmiyor bir türlü, fazla mı pimpirikli davranıyorum, yoksa çamaşı suyuna dikkat etmek gerekir mi?
Merhaba kızlar 12. Haftanın içindeyim 4-5 gündür baş ağrısı çekiyorum arada çok şiddetli oluyor Dayanmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi an oluyor ki dayanamıyorum bi kaç kere minoset içmek zorunda kaldım. Önce çok nadir ağrıdı hiç böyle agridigini bilmem sizce normal mi 8 mayısta doktor kontrolum var nasıl geçecek bu ağrı :-(
hoşgeldin aramıza[/QUOTE ćok tşk ederim canim
2 kasım tarihli akrep burcu bir kocişim var...
herşeyden önce burçtan falan önce sen nasıl yetiştirirsen bebeğin öyle büyür canım..
ama şunu belirtiyim bebekken çok usluymuş
hoşgeldin aramıza
Tatlım çamaşır suyunu at hem doğaya hem sana hemde bebeğine zarar ben evimde 2 yıldır sirke kullanıyorum çokta memnunum aklına gelen her yere sirke koyabilirsin mikrop kırıcı o dışsrda orgsnik diye satılan bütün temizlik ürünlerinin özü sirke ben büyük şişelerden alıyorum mutfağa banyoya hatta yumuşatıcı gözünede koyuyorum asla yumuşatıcı kullanmıyorum hem mis oluyor hemde yumuşacık oluyor müthişhatta dr um toksplazma mı ne öyle birşey bende olmadığı halde meyve ve sebzelerini mutlka iyi yıka o çok önemli demişti bende sirkeli suda bekletiyorum meyvelerimi gıcır gıcır oluyor
mrb kızlar. tiroidlerinize baktırmıştınız di mi? benim tsh değerim baya düşük çıktı. yani tiroidim fazla çalışıyomuş. doktor tiroiid ultrasonu istedi. çektirdim ve nodül çıktı. nodül küçük ama kanlanması çokmuş. bu da şüpheli bi durummuş ve biopsi gerekiyomuş. iyi huylu kötü huylu bişey var mı bakmak lazım dedi doktor. internette biraz araştırdım. kötü huylu bişry çıkarsa tiroid kanseri oluyomuş. hamileliğin ikinci 3 aylık döneminde ameliyatla tiroid alınıyomuş. ama doktor biopsi için doğumdan iki ay sonra yapalım dedi. bi ay sonra bi daha kan tahlili yapalım eğer tsh daha da düşmüşse ilaca başlarız dedi. kafan karıştı çok. bi doktora daha görüneyim diyorum. böyle bişey yaşayan tanıdıklarınız var mı kızlar???
selam bayanlar, araniza yeni katildim,ben de kasim annesi adayiyim ancak 25 gundur yatiyorum iki kere yogun kanamam oldu hala da yogun kahverengi lekelenmem var, hayirlisini versin Allahim insallah ..
Bende de çok az kahve leke olfu..hememn prof.a gittim görünür hiç bişey yok dedi.bebeğin gayet sağlıklı defi...amaa tedbir olarak 1 tane prolüton depot oldum
Ben de kamuda calisiorum. Ogretmenim. 30 gundur raporluyum. Napacak benim de yaz tatilimi mi bana kullandirmayacak??? Aptal mudurler var personele eziyet eder akilli mudur cozum bulur. Benim mudur benim yerime birini gorevlendirmis. Zaten onnun gorevi isi aksatmamak her seyi yonetmelige gore duzenlemek. Senin mudurun senle ugrasacagina dua etsin de sen bi heyet raporu alma. Ben de ikiz hamileyim . Bizim heyet raporu almamiz cok kolay. Allah saglik versin tabiki yanlis anlama ama bu durumda stres yaratan bir mudur bile risk sebebi. Her zaman haklarini bil. Madde madde goster mudurune. Sen hamilesin yasa seni korur asla unutma.
nettemrb kızlar. tiroidlerinize baktırmıştınız di mi? benim tsh değerim baya düşük çıktı. yani tiroidim fazla çalışıyomuş. doktor tiroiid ultrasonu istedi. çektirdim ve nodül çıktı. nodül küçük ama kanlanması çokmuş. bu da şüpheli bi durummuş ve biopsi gerekiyomuş. iyi huylu kötü huylu bişey var mı bakmak lazım dedi doktor. internette biraz araştırdım. kötü huylu bişry çıkarsa tiroid kanseri oluyomuş. hamileliğin ikinci 3 aylık döneminde ameliyatla tiroid alınıyomuş. ama doktor biopsi için doğumdan iki ay sonra yapalım dedi. bi ay sonra bi daha kan tahlili yapalım eğer tsh daha da düşmüşse ilaca başlarız dedi. kafan karıştı çok. bi doktora daha görüneyim diyorum. böyle bişey yaşayan tanıdıklarınız var mı kızlar???
Ben progestan kullaniyorum ve yatiyorum buyuk bi kanama alani oldugunu soyledi doktorum %50 dusmesi se durmasi da dedi ill kanamamda ceviz buyuklugunde de bi parca dusurdum..su anda 10+4 deyim 10 gunde bir doktora gidiyorum cok endiseliyim tabi
su an bulantilarim da cok fazla ve hicbirsey yiyemiyorum limon koklayarak geciyo(
mrb kızlar. tiroidlerinize baktırmıştınız di mi? benim tsh değerim baya düşük çıktı. yani tiroidim fazla çalışıyomuş. doktor tiroiid ultrasonu istedi. çektirdim ve nodül çıktı. nodül küçük ama kanlanması çokmuş. bu da şüpheli bi durummuş ve biopsi gerekiyomuş. iyi huylu kötü huylu bişey var mı bakmak lazım dedi doktor. internette biraz araştırdım. kötü huylu bişry çıkarsa tiroid kanseri oluyomuş. hamileliğin ikinci 3 aylık döneminde ameliyatla tiroid alınıyomuş. ama doktor biopsi için doğumdan iki ay sonra yapalım dedi. bi ay sonra bi daha kan tahlili yapalım eğer tsh daha da düşmüşse ilaca başlarız dedi. kafan karıştı çok. bi doktora daha görüneyim diyorum. böyle bişey yaşayan tanıdıklarınız var mı kızlar???
Benimde doğum tarihi 17 Kasım görünüyor son adet tarihim 10 Şubat ya senin? nasıl geçiyor hamilelik allaha Şükür öyle kusma bulantı sıkıntım olmadı çok nadir oldu. Sadece iştahsızlık var canım hicbirsey yemek istemiyor zorla yiyorum. 8 mayısta göreceğim yavrumu Sabırsızlıkla bekliyorum
hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin..
ben çatlak için bepanthen hamileler için çatlak losyonunu kullanıyorum, onun dışında da yaşam şeklimi değiştirecek hiçbir şey yapmadım, bu kadar detaylı tedbirleri görünce acaba fazla mı rahat davrandım diye düşndüm:18::18:
yaa ben de senin gibiyim canım, çok önemli olsaydı doktor söylemez miydi? açıkçası doktoruma teslim olup, başka hiçbir şeye takılmak istemiyorum, sürekli kafam karışıyor çünkü, sonuçta internetten habersiz bir sürü hamile var, kaçı bu kadar dikkatli? sapasağlam çocuklar doğuyor, allah korusun yavrularımızı
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
vee kızlar ben sürekli kabız oluyorum, ve bu konu artık bana dayanılmaz gelmeye başladı, 2lt suyumu içiyorum, lifli beslenmeye özen gösteriyorum, ama günlük 1 kase yoğurt beni sürekli kabız yapıyor, ne yapayım!? var mı benim gibi olan!?
ve ben fazlasıyla tüylü bir hatun olmaya başladım, bu durum devam ederse ilerisini hayal edemiyorum bu kadar tüy ile:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?