Canım öncelikle geçmiş olsun sakın kafana takıp kendinide bebeğinide üzme
bende 2 yıldır guatr için hap kullanıyorum ve hamileliktede her ay baktırıyorum ve ilaca kesinlikle devam ediyoruz bu çok önemli
nodülde ki kanlanma hakkında hiç bir bilgim yok eğer başka bir doktora görüneceksen sana kendi doktorumu önericem
yıldırım doruk tıp dahiliye uzmanı yeşim karababa çok tatlı dilli bir bayan ne sorarsan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
nette
merhaba bende 10 haftalik hamileyim benimde dusuk cikti 0,17 sizin kac acaba yrn kendi dojtoruma gostercrm sonuclari ins kotu bisey yoktur bende arastirdim nettn biraz bthcg yukselince dusermis ilerki haftalarda cikarmis die okudum ama bakalim ne dick doktor
Tesekkur ederim doktor tavsiyesi icin. Benim degerim 0,013 cikti. Doktor biray sonra bi daha kantahlili yapalim eger daha duserse ilac kullanalim dedi.bilmiyorm.bi doktora dahha gidicem.gerekirse baska bi doktora tiroid ltrasonu cektiririm. Bakalim sonuc ne olacak. Simdilik canimi sikmiyorum. Bi ay sonra belki sikabilirim canimi sonuc daha da duserse...
aaa canın sewindimkonyanın nersinde oturuosun bende konyada yeni sayılırım benim ablamda hamileyken burdan biçok arkadaş edindi hepsiyle ev gezmelrine gittiler halada görüşüolar güzel arkadaşlar edindiler cocuklarıda arkadas oldu
Bendede kanama alani varyari da kontre gidicem umarım geçmiştir :/ sizede acil sifalar diliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7. Haftada lekelenmem vardi. Sonra lekeler bitti mide bulantilari basladi. Ayaga dahi kalkamiodum. Sukur simdi daha iyiyim. Ama cok halsizim. Ikiz bebek olmasindan kaynaklanio dior dr. Bakalim 12 den sonra gecer heralde. Tabi progestan da aliorum. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Geçmiş olsun bende öğretmenim sizin gibi raporluyum.sizinde mi düşük riskiniz var??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim doktor tavsiyesi icin. Benim degerim 0,013 cikti. Doktor biray sonra bi daha kantahlili yapalim eger daha duserse ilac kullanalim dedi.bilmiyorm.bi doktora dahha gidicem.gerekirse baska bi doktora tiroid ltrasonu cektiririm. Bakalim sonuc ne olacak. Simdilik canimi sikmiyorum. Bi ay sonra belki sikabilirim canimi sonuc daha da duserse...
Ahahha eminim iş arkadaşlarına gösterip erkek adamın erkek evladı olur diye hava atmıştır :) ehhehe biraz araştırdım erkek çocuk annelerini fln, her oğlan annesine ufakken 'anne senin miye pipin yok' diyomuş, hazırlıklı olalım hihiihihi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
r
ben de raporluyum 30 gun oluyo son raporumla en son sali gunu gittim ve doktorum biraz organize olmus alan ama risk ayni sekilde devam ediyo tuva let ve yemek harici kalkmadan yatiyorum . sizin kanama yada akinti falan varmi?
benim kanama alani cok buyukmus ilk gittigimde 45*25 dedi simdi 50* 12 mm...
7. Haftada lekelenmem vardi. Sonra lekeler bitti mide bulantilari basladi. Ayaga dahi kalkamiodum. Sukur simdi daha iyiyim. Ama cok halsizim. Ikiz bebek olmasindan kaynaklanio dior dr. Bakalim 12 den sonra gecer heralde. Tabi progestan da aliorum. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
hayırlı akşamlar kasım annişleri kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun...
Herkese hayırlı kandiller
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bu kan tahlilini her aymi yaptiriyosunuz yoksa sadece ilk aymi yapildi.ya i bana 5 haftalikken yapildi hersey normal dendi bir dahada yapilmadi.
Diger sorumda kanama alanini doktormu soyluyor sizmi soruyosunuz.
Maşallah ya allah bagislasin yavrularını. Benimde ilk olacak 7 ay önce bi düşük yaptım inşallah bu yavrumu sağ salim kucağıma alırım. Hamileyken de çocukla ugrasmak zor bide sıkıntılı geciriyorsan neyse az kaldı s y 3 ay bi geçse hersey düzelir
Tatlım bu kadar düşüğe nasıl ilaç başlamadı en azından 25 lik vermesi lazımdı çünkü bende düşük çıktı 0.24 normalde düşüğün normal değeri 0.27 ama yinede başladı şimdi düzeldim bence sen başka bi dr a daha git bir aya değerler çok oynar çarpıntın falan olmuuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?