2014 Kasım Anneleri

Ben doğumdan çok doğum sonrası aldım kiloları süt olsun diye yeyip içtiklerim bana yaradı yine süt olmadı...Tatlı yemiyorum artık birde beyaz ekmek ve sekeri kestim.Sabah 1 dilim light peynir ve 1 dilim ekmek-öğlen 1 sekersiz nescafe-aksama doğru az meyve-aksam çorba 4 köfte 1 dilim ekmek yanında light oyuğurt yada salata.Bu kadar ana yazınca epey birsey yiyormusum be bana az geliyordu yazınca ortaya çıktı:)Doygunun kepek ekmeği çok güzelmis bu arada hem ince dilim hem de kalorisi düsük.Bozma sende diyeti arada diyet gruplarına bakıyorum gaza geliyorum güzel kilo vermisler darısı basımıza

Geçmis olsun kist geçer insallah hemen ama dalak da birsey olmadığına sevindim.

Böyle seylere netten bakip canını sıkma cocuklarin donem donem oluyor aklina takıldıysa dr ara sor 1 hafta bekleme bence

Oğluma esimin tarafı hep osman diyor ya ben Eren koydum osman eren diyen yok esimi de kaç defa uyardım ikisini söylemeleri için uyarsın diye ebn evde Eren dediğim zaman atlıyor hemen ''Eren değil Osman Eren ''diyor ama iç müdehale bakıyorum baskaları Osman dediğinde hiç tepki göstermiyor.Benim ailem onun hatrını kırmamak için osman eren diyor ailelerimizin düsünce yapısı ne kadar farklı bi taraf sallamazken diğer taraf kırmak istemiyor.Bu olayı çatısmadan çözmeye çalısıyorum kendi çapımda Eren hep yanımda ben ne dersem ona alısacak diyorum ama etraftan hep Osamn derlerse de bu durum beni fazlasıyla yoracak .Dün bir olaydan sonra esimin gevsek davranısı bardağı tasırdı bende onu üzmemek için babasının adını koymasına razı oldum ama benim üzülmem onun pek de umrumda değil gördüğüm kadarıyla.Geçenki taktiğimi deneyerek bu gün konusucam insallah faydası olur keske hak eden bir dedesi olsaydı da bende severek söyleysedim.

Canım ben bır yerde okumuştum cocuga herkezn aynı isimde hıtap etmesı lazmmış. Ilerde kişilık bozukluguna kadar ılerlermiş. Hanı cocuk eren kım osman kim kargaşası yaşaması gıbı mesela. Mesela eşler bırbırıne askm falan dıyoya e bebişlerede hep dıyoruz bende dıyorum ama cocukların farkındalıgı gelışince eşinize yada baskalarına hitap ettıgınız gıbı seslenmek yanlışmış.

Ben de ikilemde kalmasını istemiyorum simdiden dur demem lazım aksam konusucam çatısma haline getirmek istemiyorum çünkü.Sizin bavul ne oldu bu arada ise yaradıysa söyle aksam konusmam ise yaramazsa bohçasını verim eline:)

Seni çok iyi Anlıyorum, biz kayınpederin adını koymadık. Koymadığımız halde Mehmet Eren diyenler var. Insanlarda nedir bu dede ismini söyleme sevdası. Nedense ben anlam veremiyorum. Mehmet Eren diyene ben adı Sadece Eren diyorum fakat eşim Gülüyor. Hoşuna gidiyor demek ki. Erkekleri bu konuda anlamıyorum. Siz de Osman Eren kulağa hoş geliyor arkadaşım ama sadece Osman demeleri de hoş değil. Annesi olarak sen Eren ismini koymuşsun, üstelik eşini kırmayıp babasının adını da vermişsin. En doğrusu Paşama Eren veya Osman Eren diye hitap etmeleri. Eşimden biliyorum, ne zaman bir olayın üstüne gitsem adam illaki kendi bildiğini yapıyor. Mesela yeni doğduğunda Yüzünden çok öpme Hayatım derdim, hiç oralı olmadan Şapur şupur daha çok öperdi. Tabiki sen bunun için Canını Sıkma, o bizim Eren Paşamız

Yeme konusunda ben çok dertliyim. Inan o kadar uğraşıyorum, hazır gıdalardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama sonuç Hiç iç açıcı değil. Ağzına koyduğum an da ya ağlamaya Başlıyor ya da resmen püskürtüyor. Şükrediyorum yoğurdu püskürtmüyor. Biraz katı birşey gelsin Ağzına yutmuyor, ağzında bekletiyor. Bazen Arkasından suyla yutmasını sağlıyorum ama yanlış yapıyorum. Inşallah zamanla düzelirler.

benim buyuk kizima da esim annesinin ismini verdi.ben hic istemedim.ama esimi kirmammak icin cok ustune gitmedim.kizim3 bucuk yasinda.ama ben hala ona adiyla seslenemiyorum.esim neden kizimin adini cekmiyorus diyo bende kucucuk cocuga nasil nezaket diyim diyorum.kv ad konulmasini hic hak etmiyo.bana okadar kotuluk etdi ki.

Eskiden cok kizardim iki isim koyanlara hayatta cocuguma koymam derdim
Veee hic bizaman buyuk konusmiycaksin iste yillar sonra cocuguma iki isim koydum ozaman yandik desene hadi sen ikisinide soylersin etraftakilere nasil mudahale edicez mumkun degil okulda falan mesela Allah korusun kisilik bozuklugu falan
Bazen buyumeden tekemi dusursem ismini diyirum ama yinede kiyamiyorum ikisinden birine

Anladım canım mantıklı sık değiştirdiğin için olmaz bence

Anaam ne çoğu kız çok az yiyorsun ben çok yiyorum senn yanında 1 dilim peynirle nasıl duruyosun senn inş verirz yaa ben bozmam artk kafaya koydum iyice inş eylüle kdar bir deri bir çöp kalayım İnş ramazanda kilo almam tekrar yaa

Canim hic takilma. Nasilsa okulda resmi yerlerde falan hep Eren diyecekler.

özelden yaz bakim sağımda mısın solumda mısın nerdessiinnn :)

İŞlerı cok yogun oldugu için akşama aradı. Guzel bır telefon konuşmasıydı. Bende aradıktan sonra aldm ama odaya koydum içinide boşaltmamıştım. Dolabnda bişey olmadıgını gorunce anladı zaten. Ama bişey demedi çiçek alıp gelmişti tekrr svdıgını falan soyledı konuştuk kendı ellerıyle dolabını yerleştırdı. Ben hala surat yapıyorum pek konuşmuyorum yu vermıyorum. Bıraz daha sürünücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…