Canim taze soğan eline vermeyi denediniz mi ?Diş etleri kabarık dudakları kırmızı ağzının kenarlarında döküntü var ve çok Mızmız her yolu deniyorum diş bizi fena sallayacak valla
Ben doğumdan çok doğum sonrası aldım kiloları süt olsun diye yeyip içtiklerim bana yaradı yine süt olmadı...Tatlı yemiyorum artık birde beyaz ekmek ve sekeri kestim.Sabah 1 dilim light peynir ve 1 dilim ekmek-öğlen 1 sekersiz nescafe-aksama doğru az meyve-aksam çorba 4 köfte 1 dilim ekmek yanında light oyuğurt yada salata.Bu kadar ana yazınca epey birsey yiyormusum be bana az geliyordu yazınca ortaya çıktı:)Doygunun kepek ekmeği çok güzelmis bu arada hem ince dilim hem de kalorisi düsük.Bozma sende diyeti arada diyet gruplarına bakıyorum gaza geliyorum güzel kilo vermisler darısı basımızaEnee 6 kilomu maşallah ben okadar versem ooooobende yeniden başladım 3 gün oldu iyi gidyr şimdlk domates salatalığın dibine vuruyrm neler yiyosun nasıl yapyrsn yazsana banada fikir olsun ben birde 1 saat yürüyrmm okula arabayla gtmyrm bacaklarım iptal
Ellerien sağlık çok güzel görünüyor bende deniycem bi ara tarifi tekrar yazman da iyi oldu saol insallah severek yer pasam yarasınEki Görüntüle 1548523 kızlar bebe bisküvisi yaptım. Çok güzel oldu. Sağolsun@fiona nin tarifinden faydalandim.
Geçmis olsun kist geçer insallah hemen ama dalak da birsey olmadığına sevindim.Kızlar moralim çok bozuk Dr kontrolümüzde dalağında Büyüklük hissetti ultrason istedi dün yaptırdık çok şükür dalağında bi problem çıkmadı ama yumurtalıklarında kist çıktı benim yapabileceğim bişey yok dedi çocuk cerrahisine götür dedi. Oda araştırma hastanelerinde varmış pazartesi Gününe randevu aldık inşallah kötü bişey çıkmaz .dil bağımız vardı çok şükür onu yaptırdık ve atlattık
Böyle seylere netten bakip canını sıkma cocuklarin donem donem oluyor aklina takıldıysa dr ara sor 1 hafta bekleme bencegünaydınnn..
kızlar yaa musti 1 haftadır falan uyurken korkuyor sıçrıyor..
kapı açılsın ani bir hareket olsun sıçrayarak uyanıtyor sonra tekrar uyuyor..
korkuyorum yaaa..
dualarda okuyorum..
az önce internetten baktım epilepsi falan diyor Allah korusun..
bugün kontrolümüz vardo 6. ay..
eşimin işi çıktı gibi haftaya gideceğiz büyük ihtimalle bugün gitsek sorardım offf
Canım ben bır yerde okumuştum cocuga herkezn aynı isimde hıtap etmesı lazmmış. Ilerde kişilık bozukluguna kadar ılerlermiş. Hanı cocuk eren kım osman kim kargaşası yaşaması gıbı mesela. Mesela eşler bırbırıne askm falan dıyoya e bebişlerede hep dıyoruz bende dıyorum ama cocukların farkındalıgı gelışince eşinize yada baskalarına hitap ettıgınız gıbı seslenmek yanlışmış.Oğluma esimin tarafı hep osman diyor ya ben Eren koydum osman eren diyen yok esimi de kaç defa uyardım ikisini söylemeleri için uyarsın diye ebn evde Eren dediğim zaman atlıyor hemen ''Eren değil Osman Eren ''diyor ama iç müdehale bakıyorum baskaları Osman dediğinde hiç tepki göstermiyor.Benim ailem onun hatrını kırmamak için osman eren diyor ailelerimizin düsünce yapısı ne kadar farklı bi taraf sallamazken diğer taraf kırmak istemiyor.Bu olayı çatısmadan çözmeye çalısıyorum kendi çapımda Eren hep yanımda ben ne dersem ona alısacak diyorum ama etraftan hep Osamn derlerse de bu durum beni fazlasıyla yoracak .Dün bir olaydan sonra esimin gevsek davranısı bardağı tasırdı bende onu üzmemek için babasının adını koymasına razı oldum ama benim üzülmem onun pek de umrumda değil gördüğüm kadarıyla.Geçenki taktiğimi deneyerek bu gün konusucam insallah faydası olur keske hak eden bir dedesi olsaydı da bende severek söyleysedim.
Ben de ikilemde kalmasını istemiyorum simdiden dur demem lazım aksam konusucam çatısma haline getirmek istemiyorum çünkü.Sizin bavul ne oldu bu arada ise yaradıysa söyle aksam konusmam ise yaramazsa bohçasını verim eline:)Canım ben bır yerde okumuştum cocuga herkezn aynı isimde hıtap etmesı lazmmış. Ilerde kişilık bozukluguna kadar ılerlermiş. Hanı cocuk eren kım osman kim kargaşası yaşaması gıbı mesela. Mesela eşler bırbırıne askm falan dıyoya e bebişlerede hep dıyoruz bende dıyorum ama cocukların farkındalıgı gelışince eşinize yada baskalarına hitap ettıgınız gıbı seslenmek yanlışmış.
Oğluma esimin tarafı hep osman diyor ya ben Eren koydum osman eren diyen yok esimi de kaç defa uyardım ikisini söylemeleri için uyarsın diye ebn evde Eren dediğim zaman atlıyor hemen ''Eren değil Osman Eren ''diyor ama iç müdehale bakıyorum baskaları Osman dediğinde hiç tepki göstermiyor.Benim ailem onun hatrını kırmamak için osman eren diyor ailelerimizin düsünce yapısı ne kadar farklı bi taraf sallamazken diğer taraf kırmak istemiyor.Bu olayı çatısmadan çözmeye çalısıyorum kendi çapımda Eren hep yanımda ben ne dersem ona alısacak diyorum ama etraftan hep Osamn derlerse de bu durum beni fazlasıyla yoracak .Dün bir olaydan sonra esimin gevsek davranısı bardağı tasırdı bende onu üzmemek için babasının adını koymasına razı oldum ama benim üzülmem onun pek de umrumda değil gördüğüm kadarıyla.Geçenki taktiğimi deneyerek bu gün konusucam insallah faydası olur keske hak eden bir dedesi olsaydı da bende severek söyleysedim.
Yeme konusunda ben çok dertliyim. Inan o kadar uğraşıyorum, hazır gıdalardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama sonuç Hiç iç açıcı değil. Ağzına koyduğum an da ya ağlamaya Başlıyor ya da resmen püskürtüyor. Şükrediyorum yoğurdu püskürtmüyor. Biraz katı birşey gelsin Ağzına yutmuyor, ağzında bekletiyor. Bazen Arkasından suyla yutmasını sağlıyorum ama yanlış yapıyorum. Inşallah zamanla düzelirler.Doğru cnm ben düşünemedim pekmezi bi dahakine koymayım yoğurt sütle fln da birleşmemesi gerekiyo demir emilimini çok azaltıyo.ya bnmki püskürtüp duruyo doğru düzgün yiyo diyemem ağzına alsa bile yutmuyo akıyo fln verdiklerm.tarhana çorbasını sevdi bi.diş hayırlı olsun çıkmış galiba bende beklemedeyim
benim buyuk kizima da esim annesinin ismini verdi.ben hic istemedim.ama esimi kirmammak icin cok ustune gitmedim.kizim3 bucuk yasinda.ama ben hala ona adiyla seslenemiyorum.esim neden kizimin adini cekmiyorus diyo bende kucucuk cocuga nasil nezaket diyim diyorum.kv ad konulmasini hic hak etmiyo.bana okadar kotuluk etdi ki.Oğluma esimin tarafı hep osman diyor ya ben Eren koydum osman eren diyen yok esimi de kaç defa uyardım ikisini söylemeleri için uyarsın diye ebn evde Eren dediğim zaman atlıyor hemen ''Eren değil Osman Eren ''diyor ama iç müdehale bakıyorum baskaları Osman dediğinde hiç tepki göstermiyor.Benim ailem onun hatrını kırmamak için osman eren diyor ailelerimizin düsünce yapısı ne kadar farklı bi taraf sallamazken diğer taraf kırmak istemiyor.Bu olayı çatısmadan çözmeye çalısıyorum kendi çapımda Eren hep yanımda ben ne dersem ona alısacak diyorum ama etraftan hep Osamn derlerse de bu durum beni fazlasıyla yoracak .Dün bir olaydan sonra esimin gevsek davranısı bardağı tasırdı bende onu üzmemek için babasının adını koymasına razı oldum ama benim üzülmem onun pek de umrumda değil gördüğüm kadarıyla.Geçenki taktiğimi deneyerek bu gün konusucam insallah faydası olur keske hak eden bir dedesi olsaydı da bende severek söyleysedim.
Canim taze soğan eline vermeyi denediniz mi ?
Eskiden cok kizardim iki isim koyanlara hayatta cocuguma koymam derdimCanım ben bır yerde okumuştum cocuga herkezn aynı isimde hıtap etmesı lazmmış. Ilerde kişilık bozukluguna kadar ılerlermiş. Hanı cocuk eren kım osman kim kargaşası yaşaması gıbı mesela. Mesela eşler bırbırıne askm falan dıyoya e bebişlerede hep dıyoruz bende dıyorum ama cocukların farkındalıgı gelışince eşinize yada baskalarına hitap ettıgınız gıbı seslenmek yanlışmış.
Anladım canım mantıklı sık değiştirdiğin için olmaz benceIlk 3 ay bende Prima premium care kullandım canım, güzel bi bez ama çok pahallı. Son 3 aydır da Prima yeşil paketi kullanıyorum. Oğlum dişten dolayı bu aralar ishal, sürekli bez değiştiriyorum. Molfix daha uygun olduğu için onu denemekte fayda var, tabi inşallah pişik yapmaz.
Yok canım düzelmedi yaa dîş çıkana kadar böyle heraldenasil uykusunda vRmi birdeğişiklik bizde ayni ayni dr disten olur dedi dis te yok gorunurde
Anaam ne çoğu kız çok az yiyorsun ben çok yiyorum senn yanında 1 dilim peynirle nasıl duruyosun sennBen doğumdan çok doğum sonrası aldım kiloları süt olsun diye yeyip içtiklerim bana yaradı yine süt olmadı...Tatlı yemiyorum artık birde beyaz ekmek ve sekeri kestim.Sabah 1 dilim light peynir ve 1 dilim ekmek-öğlen 1 sekersiz nescafe-aksama doğru az meyve-aksam çorba 4 köfte 1 dilim ekmek yanında light oyuğurt yada salata.Bu kadar ana yazınca epey birsey yiyormusum be bana az geliyordu yazınca ortaya çıktı:)Doygunun kepek ekmeği çok güzelmis bu arada hem ince dilim hem de kalorisi düsük.Bozma sende diyeti arada diyet gruplarına bakıyorum gaza geliyorum güzel kilo vermisler darısı basımıza
Kızlar bebeginize mayo bakiyormusunuz? Ben tek parça citcitli olanlari çok beğeniyorum. Yalniz fiyatları biraz tuzlusizler ne almayi planliyorsunuz?
Canim hic takilma. Nasilsa okulda resmi yerlerde falan hep Eren diyecekler.Oğluma esimin tarafı hep osman diyor ya ben Eren koydum osman eren diyen yok esimi de kaç defa uyardım ikisini söylemeleri için uyarsın diye ebn evde Eren dediğim zaman atlıyor hemen ''Eren değil Osman Eren ''diyor ama iç müdehale bakıyorum baskaları Osman dediğinde hiç tepki göstermiyor.Benim ailem onun hatrını kırmamak için osman eren diyor ailelerimizin düsünce yapısı ne kadar farklı bi taraf sallamazken diğer taraf kırmak istemiyor.Bu olayı çatısmadan çözmeye çalısıyorum kendi çapımda Eren hep yanımda ben ne dersem ona alısacak diyorum ama etraftan hep Osamn derlerse de bu durum beni fazlasıyla yoracak .Dün bir olaydan sonra esimin gevsek davranısı bardağı tasırdı bende onu üzmemek için babasının adını koymasına razı oldum ama benim üzülmem onun pek de umrumda değil gördüğüm kadarıyla.Geçenki taktiğimi deneyerek bu gün konusucam insallah faydası olur keske hak eden bir dedesi olsaydı da bende severek söyleysedim.
özelden yaz bakim sağımda mısın solumda mısın nerdessiinnn :)Saol isyancım yine İstanbul' dayım ama suan oturduğum yerden daha iyi bir yere çıktı Eyüp
Tesekkür ederim canımcım
Saol canım dilerim sende gönlünce bir yere gidersin en kısa zamanda.
Ayy keske gidebilsem de gitsem malesef yine İstanbul da devam ama semt olarak suan oturduğum yer berbat ya tas ocaklarının tozunu solumaktan mahvolduk güvenlik olarak da çok kötü en azından Eren iyi bir ortam da yetisecek tüm çabamız onun için.Tasınma sürecini sorma koli yaparacak yaslanıcam bu gidisle
Tesekkürler canımNerde o günler il dısı istesem ilk tercihim olur Ankara vazgeçilmezim ölünce beni oraya gömsünler
Sana yakınlastım seker
İŞlerı cok yogun oldugu için akşama aradı. Guzel bır telefon konuşmasıydı. Bende aradıktan sonra aldm ama odaya koydum içinide boşaltmamıştım. Dolabnda bişey olmadıgını gorunce anladı zaten. Ama bişey demedi çiçek alıp gelmişti tekrr svdıgını falan soyledı konuştuk kendı ellerıyle dolabını yerleştırdı. Ben hala surat yapıyorum pek konuşmuyorum yu vermıyorum. Bıraz daha sürünücekBen de ikilemde kalmasını istemiyorum simdiden dur demem lazım aksam konusucam çatısma haline getirmek istemiyorum çünkü.Sizin bavul ne oldu bu arada ise yaradıysa söyle aksam konusmam ise yaramazsa bohçasını verim eline:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?