2014 Kasım Anneleri

yok kuzum ya keşke öğretmen olsaymışım şuarada 1 ay sorna tatil olurdum ne güzel.
sağlık sektöründe çalışıyorum..

yok kuzum ya keşke öğretmen olsaymışım şuarada 1 ay sorna tatil olurdum ne güzel.
sağlık sektöründe çalışıyorum..
Bende sağlıkcıydım tıbbi laboratuvar bitirdim ama mesleğiniz sağlıkcılık falan çok zor ya düz memurluğu seçtim ben şimdi işim çok rahattıda dönünce bakalım nolcak

başladım tatlım evet başlarda çok zorlandım ama şimdi alıştom diyebilirim..
aynen onlar bizi yönetiyor..

günaydın tatlım..
ayak kademesi olsun en çok buna dikkat etç

Tamam canımmm teşekkürler..

Ne güzel bir şanstır ailene yakın olman... Kıymetini bil..

Gunaydın kızlar. Bu sabahta kızım guzel uyudu ben 5 te acayıp bır karın agrısıyla uyandm. Afedersınız ishal olmuşum cok şükür gectı şimdi. Sonrada regl oldum şuan onun agrısını cekıyorum.
Kızım bu sabah cok şukur cok neşelı ve hareketlı cıglık atıyo sesiyle dalga gecer gıbı guluyo. Bambaşka bir hira uyandı sanki. Cok farklı hareketler sesler yapıyo kendını eglendırıyo resmen. Dayanamadm ısırdım heryerını bende:)))

ya ben napım kızlar benim annem istanbuldayken de bana uzaktı şimdi memlekte gttiler hepten uzaklaştım bu aralar zaten sıkıntım var sabah sabah bunları okumam hiç iyi olmadı dünde yazdım çocuğuma bakmak için annemi çağırım diorum rsmen istemiolar bugün okadar kötyüm ki napıcağımı bilemez durumdayım başım açtlıo resmen

Kızlar canım çok sıkıldı ablam doğum yaptı dün işitme testinden Geçemedi demişler bebek için bu testlerin yanılma payları nedir bilen var mı ailede genetik olarak bi işitme problemi yok
Canim hayırlı olsun Allah analı babali büyütsun.bizde de bi kulağından ölçüm alamamışti 5 gün sonra kontrole kadar sık sık emzir özellikle o kulak tarafından açılsın demişti hemşire bende öyle yapmıştım sonra ölçü almisti.sizde de yanılma payı olabilir canım bir hafta sonra tekrar bakarlar inşallah sorun olmaz

İnşallah canm .. bizimkine 1 hafta oldu yaptıralı daha bi kaç güne gidicez ozamana kadar daha da kaynamaz inş

Taviz verme demeyecem en iyisini sen bilirsin benim kv doğumda annemgili kıskandı sudan sebep bulup eşimi yanına çekti annemgile surat yaptı doğum bana zehir oldu sonra annem bana gelmek istemedi ben sürekli ağladım doğumu hatırlamak dahi istemiyorum sen çağır ya eşinin karşısında da dimdik dur gerekirsr resti çek esir değilsin

İnşallah canm .. bizimkine 1 hafta oldu yaptıralı daha bi kaç güne gidicez ozamana kadar daha da kaynamaz inş

Canım sen calışiyodun dımı yanlış hatırlamıyorum. Valla ben senn yerınde olsam şunu yaparım Benim annem istenmıyosa bende eşimin annesını istemem. Eşimin ailesı benım kararlarımı sorgulayamaz. Nekadar ihtıyacımızda olsa o işi bırakırım cocuguma kendim bakardm.eşin ailesnin soyledıklerını cok dikkate alıyo anladıgım kadarıylaa ozaman o bıtanecık ailesı maddı yardımdada bulunsun cocugunda senle büyüsün. Umarım yanlış bişey yazmamışımdır canm. Annenı nasıl istemZler inan ona cok sinirlenıyorum.kim onlar yanı bu kararı verrbılıyolar.

ya neden uzatıosun neden soruosunki..
bu kadar taviz neden..
çağır anneni kimseye söylemek zorundamısın cidden anlayamıyorum seni..
kendi kendini boşa üzüyorsun...
annemi çağırdım geliyor bitti. bu yanii bitti

Aynen canım ya ne danışıyosun bu kadar

sen böyle taviz verdikçe ilerde ailenlede görüştürmezler seni..
annen baban tyorununa hasret büyür ben sana diyim..
hatta ilerde kv kp biraz rahatsızlansınlar gelir sizde kalırlar..
bu kadar taviz verme taviz tavizi doğurur ve olan sana olur..
aman kötü olmayom aman eşimle aram bozulmasın diye süreki kendini ezdirme..
cidden çok kızdım sana yaa..
anneni istemiyorlar sen hala onlar kzıacak diye düşünüyorsun senin kızman öfkelenmen lazımken

BENİMKİDE AYNISINI YAPTI CANIM MERAK ETME NELER YAPTIM NELER ANLATSAM BURDAN VARYA GÜNLER YETMEZ AMA ANLAMIO 1 2 AY TMM SONRA GENE AYNI OLUO.

EVET CANIM ÇALIŞIORUM OYÜZDEN BUNLAR OLUO YA ZATEN.KREDİ BORCU NASIL ÖDENİR ZATEN HAMİLELİĞİMDE ÇALIŞMADIM ÖLE MÖLE ZOR ÖDENDİ YAPMAK İSTDİKLERİMİ HİÇ YAPAMADIM APTAL BEN EŞİMİ DÜŞÜNÜOM İŞTE ÇOK YORULUO ÇALIŞIRIKEN FALAN DİE.AMA BAZEN SAVUNUO TMM AMA BAZENDE BENİ DELİRTİOANLIORUM ONUDA ANNESİ ÇOCUĞA BAKIO DİE YAPIO AMA BANA DA YAZIK NELER OLUO.

CANIM SORMUOM ÇAĞIRDIM ZATEN GELİCEK DE İSTEMEMELERİ BENİM ZORUMA GİDEN DÜN AKŞAM NELER OLDU YA VALLA SİNİRLERİM ÇOK BOZUK BAŞIM ÇATLIO.EŞİMEDE BASTIM BAĞIRDIM SABAH ÇOCUĞU BIRAKIRKEN BUGÜN DE GİDİORUM DAHA DA GİTMİORUM İŞE DEDİM BEN ÇOCUĞUMU YOLDA BULMADIM DEDİM YARINDA DOĞUM GÜNÜ AMA İÇİM ÇOK BURUK VE KIZGIN.HEM NASIL ÖFKELİYİM ANLATAMAM SANA.KONU AÇSALAR NELER DİCEMDE AÇMIOLARKİ KONUŞULMUO NOLCAK FALAN DİE.KP BAKICAKMIŞ.HEP BU YANİ.

Bizden 9. Aydaki kızamıkçık aşısından önce istemeleri Kafamı karıştırmıştı canım, bir Bağlantı mı var acaba dedim. Inşallah bebişlerin kan değerleri iyi çıkar.

boşver annen gelsinn ana kız beraber olun bakın bir süre..
eğer kv laf edecek olursa dersin işten istifa ediyorum oğlumu kendim büyütcem..
ona bakıosun diye köleniz değilim..
kendi oğlunuz bize bakmak zorunda ödesin borçlarıo çalışşsın deyiver boşver birazda kötü sen ol..
inan bu dünya çok kısa ve böyle ezilmeye hiç gelmiyor..
hiçte üzülme boşver hangi kv gelinin annesini istemişki seninkli istesin..birçoğu dile getirmiyo sadece o kadar...
o yüzden hiç umursama annemi çapırdım geliyor o bakacak de nokta

HAKLISIN CANIM DA BENM KV ÇOK CAZGIR NE DESEN BOŞ ONA NELER YAPTIM.
ANNEM GELİCEK DE RAHAT BIRAKMICAK İŞTE SIRF ORTAM GERİLMESİN DİE GİDER ÇOCUĞU KUCAKLARINDAN İNDRMEZLER ÖZLEDİK BİLMM NE DİE FALAN FİLAN.BEN İŞE GELİRİM ANNEMİ RAHAT BIRAKMAZ YOKSA TAKMAM DA İŞTE.EŞİME ÇOK KIZGINIM ÇOCUĞA BAKIO DİE LAF SÖYLEYEMİO ÇÜNKÜ ANASI AÇAR AĞZINI YUMAR GÖZÜNÜ.TAVIRLIYIM BİRAZ OAN BAKALIM NOLCAK SABRIM TÜKENDİ BENM ARTIK

bencede koy tavrını..
gerekirse cidden bırak işi..
görsün eşinde gününü o zaman..

bencede koy tavrını..
gerekirse cidden bırak işi..
görsün eşinde gününü o zaman..

AYLIK 2200 BANKA YA ÖDENİO CANIM NASIL ÖDENİCEK TEK MAAŞLA HAYATTA OLMAZ.
BEN DE ÇOK İSTERİM AMA SABAH DEDİM ZATEN BUGÜN GİDİORUM DAHA DA GİTMİCEM KORKSUN BİRAZ
YARINDA ZATEN GELMEM SONRASI ALLAH KERİM AKŞAM HÇ EMİODA KV ANNEN ARADI BUGÜN BİLMM ÇOCUĞU ÖLE Bİ BIRAKIO Kİ DERSİN Kİ ANNESİ SANKİ GİDİO BİYERE DEMİOKİ ANNESİ DE VAR ZATEN ONA SORARSINIZ GERKEİRSE NASIL OLICAĞINI DİOKİ BENİ ARASINIZ SORARSINIZ.YA SABIR YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…