AYLIK 2200 BANKA YA ÖDENİO CANIM NASIL ÖDENİCEK TEK MAAŞLA HAYATTA OLMAZ.
BEN DE ÇOK İSTERİM AMA SABAH DEDİM ZATEN BUGÜN GİDİORUM DAHA DA GİTMİCEM KORKSUN BİRAZ
YARINDA ZATEN GELMEM SONRASI ALLAH KERİM AKŞAM HÇ EMİODA KV ANNEN ARADI BUGÜN BİLMM ÇOCUĞU ÖLE Bİ BIRAKIO Kİ DERSİN Kİ ANNESİ SANKİ GİDİO BİYERE DEMİOKİ ANNESİ DE VAR ZATEN ONA SORARSINIZ GERKEİRSE NASIL OLICAĞINI DİOKİ BENİ ARASINIZ SORARSINIZ.YA SABIR YA
vay isyan harikasın senden bi düzine bana lazımya neden uzatıosun neden soruosunki..
bu kadar taviz neden..
çağır anneni kimseye söylemek zorundamısın cidden anlayamıyorum seni..
kendi kendini boşa üzüyorsun...
annemi çağırdım geliyor bitti. bu yanii bitti
ya muhakkak benimde ezildiğim sesimi çıkaramadığım nokatalar oluyor..vay isyan harikasın senden bi düzine bana lazım
en iyisi. ben laf çeviremiyorum ya donup kalıyorum çok sonra aklıma geliyor keşke bende bunu söyleseydim diye. benim kv de espri yapıyormuş gibi laf sokuyo eşim hep öyle anlıyo. ona anlatıncada fesat oluyorumya muhakkak benimde ezildiğim sesimi çıkaramadığım nokatalar oluyor..
ama asla her konuda da kendimi ezdiremem..
özellikle bu konu ailem ise taviz veremem kuzum
en iyisi. ben laf çeviremiyorum ya donup kalıyorum çok sonra aklıma geliyor keşke bende bunu söyleseydim diye. benim kv de espri yapıyormuş gibi laf sokuyo eşim hep öyle anlıyo. ona anlatıncada fesat oluyorum
Canım kusura bakma ama başında sen kendınden çok ödün vermişsin. Nedemk cocuga bakıyo dıye laf soylenmıyo. E torunu sevmeye gelınce sevıyolar ama o cocuk senın. Kımse üstunluk kuramaz. ne senın nede cocugunun bu gunlerı gerı gelmez. Eşini sen düşünüyosunda oda senı düşünüyomu bukadar. Düşünmüyosa snde karşılıgını verıceksın. Tamam sen orta yolu bulmaya calışıyosun ama karşındakilerde calışmıyosa sende zıttına gıdıceksın. Valla ben hep bunu yaptım kımseye kendıme tek laf ettırmedm afedersın agızlarınada ettım şimdi benden iyisi yok hala arkamda dört dönüyolar. Ama ben yüz vermıyorum. Kv cadıysa sende cadı olucaksın gerekırse dünyaya bidahamı gelıcez. Kv nın kahrını cekmeyemi geldik. O cocugun annesı sensın kımse kımın bakıcagına srnın evınr kımın gelıp gelmıcegıne karar veremez. Baktın karışıyolar ac agzını yum gözumu bu nereye kadar boyle gıdıcek sanada yavrunada yazık yıpranıyosunuz. Anrnde cagrrsa gıtmesın gelmıyorum desın kapatsın telefonu gerekırsr açmasn.ay senın kv bana denk gelıcektıkı bak ben ona cadılık fenalık neymiş gösterrdm:))AYLIK 2200 BANKA YA ÖDENİO CANIM NASIL ÖDENİCEK TEK MAAŞLA HAYATTA OLMAZ.
BEN DE ÇOK İSTERİM AMA SABAH DEDİM ZATEN BUGÜN GİDİORUM DAHA DA GİTMİCEM KORKSUN BİRAZ
YARINDA ZATEN GELMEM SONRASI ALLAH KERİM AKŞAM HÇ EMİODA KV ANNEN ARADI BUGÜN BİLMM ÇOCUĞU ÖLE Bİ BIRAKIO Kİ DERSİN Kİ ANNESİ SANKİ GİDİO BİYERE DEMİOKİ ANNESİ DE VAR ZATEN ONA SORARSINIZ GERKEİRSE NASIL OLICAĞINI DİOKİ BENİ ARASINIZ SORARSINIZ.YA SABIR YA
Bizden 9. Aydaki kızamıkçık aşısından önce istemeleri Kafamı karıştırmıştı canım, bir Bağlantı mı var acaba dedim. Inşallah bebişlerin kan değerleri iyi çıkar.
canım hemen dr a git derimKizlar mastit olanlar ne yapti nasil gecti cok fena yaa kolum bile kalkmiyo goguste sertlik ve ates var mastit heralde adicocugu.diger elimlede zOr tutuyorum ve daha gun yeni.basladi
Senin gibi olmak vardı benm kv beni sürekli şikayet ediyoCanım kusura bakma ama başında sen kendınden çok ödün vermişsin. Nedemk cocuga bakıyo dıye laf soylenmıyo. E torunu sevmeye gelınce sevıyolar ama o cocuk senın. Kımse üstunluk kuramaz. ne senın nede cocugunun bu gunlerı gerı gelmez. Eşini sen düşünüyosunda oda senı düşünüyomu bukadar. Düşünmüyosa snde karşılıgını verıceksın. Tamam sen orta yolu bulmaya calışıyosun ama karşındakilerde calışmıyosa sende zıttına gıdıceksın. Valla ben hep bunu yaptım kımseye kendıme tek laf ettırmedm afedersın agızlarınada ettım şimdi benden iyisi yok hala arkamda dört dönüyolar. Ama ben yüz vermıyorum. Kv cadıysa sende cadı olucaksın gerekırse dünyaya bidahamı gelıcez. Kv nın kahrını cekmeyemi geldik. O cocugun annesı sensın kımse kımın bakıcagına srnın evınr kımın gelıp gelmıcegıne karar veremez. Baktın karışıyolar ac agzını yum gözumu bu nereye kadar boyle gıdıcek sanada yavrunada yazık yıpranıyosunuz. Anrnde cagrrsa gıtmesın gelmıyorum desın kapatsın telefonu gerekırsr açmasn.ay senın kv bana denk gelıcektıkı bak ben ona cadılık fenalık neymiş gösterrdm:))
öyle olmak lazım yoksa hayat çekilmez oluyor mesela biz kendi halimşzde pek tartışmıyoruz tartışmalarımızda genelde aile meseleleri oluyorben artık eşime hiç annesi hakkında birşey demiyorum..
ne olursa olsun hep annesi haklı..
bende artık kafama göre hareket ediyorumm ne yapmak gerekiyorsa yapıyorum hiç umursamıyorum valla..
yeri geldiği zamanda ortaya lafı atıveriyorum..
nasıl olsa eşime söylesem ben haksız olucam boşver neiye sinirlerimi zıplatayımki..
umursamamak en iyis bence
Hmm. Benımkı çekınıyo benden ben ona yanlızken bı ton laf sokarım sayarım bır tanesını eşimden duymadm daha. Eşime anlatmış olsa o mutlaka nıye boyle dedım ser bana çünkü. Ama annesı ufacık bişey soylesn hemen eşime anlatıyorım oda arayıp kızıyo çeneni nıye tutmuyosun bidaha ufacık bişey konuştugunu duymıcsm dıye. Ama benım kv dengrsın eşimde bunu bıldıgı için onu dıkkate alan yok. Benım ıkıncı kv babası ben resmn kaynana gıbı onunla ugrastım ıkı sene. Şuan konuşmuyoruz onunda hakkından geldım hatta eşimde eskısı kadar yakın degıl onlara mesafelı yanıSenin gibi olmak vardı benm kv beni sürekli şikayet ediyo
Ben çok çektim mastitten.sıcak duş ve masajın ardından bebeğin sertlik olan kısmı emmesi baya faydalı oluyor.pompayla sağınca açılmıyordu kanallar Oğlumu şekilden şekle sokarak emziriyodum ters yatırıyodum bi de sıcak su torbası koyuyordum.umarım bunların faydası olurKizlar mastit olanlar ne yapti nasil gecti cok fena yaa kolum bile kalkmiyo goguste sertlik ve ates var mastit heralde adicocugu.diger elimlede zOr tutuyorum ve daha gun yeni.basladi
valla bende artik kv takmiyirum.esimede hicbisey demiyorum tadimiz kacmasin.zaten aralari kotu.ilkonce o torununa bakmadi oda konu komsuya gosteris yapmak icin gezdirmek istediyinde vermiyirum.kendi istediyim gibi davraniyorum.esimle disari cikiyoruz geldigimizde bes karis suratla duruyo.niye onuda goturmedik diye.bende icimden oooh catla kiskanclikdan mosmor ol diyorum:))ben artık eşime hiç annesi hakkında birşey demiyorum..
ne olursa olsun hep annesi haklı..
bende artık kafama göre hareket ediyorumm ne yapmak gerekiyorsa yapıyorum hiç umursamıyorum valla..
yeri geldiği zamanda ortaya lafı atıveriyorum..
nasıl olsa eşime söylesem ben haksız olucam boşver neiye sinirlerimi zıplatayımki..
umursamamak en iyis bence
bizdede oyle.biz sofraya oturdugumuzda kizim aglamaga basliyo.kucagima alip sofraya oturdugumda hemen tabagi kasigi kendine cekiyor.kendi yediklerimizden onada tatdiriyorum.oyle salcali baharatli acili yemiyoruz.oyuzden onada veriyoruz.kızlar biz sofraya oturduğumuzda yekta alini ayağını çırpmaya başlıyor bende istiyorum gibi herzaman onun yiyeceği bişey olmayabiliyor bizde arasıra dayanamayıp kendi çorbamızdan falan tattırıyoruz, yanlışmı yapıyoruz acaba bizim gibi varmı aranızda. yekta tatsız püreleri yemiyor bu arada
Aynı evde olmak eminim çok zordur eşin yanındaysa sıkıntı değil amavalla bende artik kv takmiyirum.esimede hicbisey demiyorum tadimiz kacmasin.zaten aralari kotu.ilkonce o torununa bakmadi oda konu komsuya gosteris yapmak icin gezdirmek istediyinde vermiyirum.kendi istediyim gibi davraniyorum.esimle disari cikiyoruz geldigimizde bes karis suratla duruyo.niye onuda goturmedik diye.bende icimden oooh catla kiskanclikdan mosmor ol diyorum:))
nenemin bis sozu var. gelini gelin yapan kaynanadir.onlar iyi olsunlar basimizin ustunde yerleri var.
Benim kv çok uyanık şikayet ediyomuş gibi yapmıyo mesela geçen aramamışım iş yapıyodu eşimi ta işyerindeyken aramış işte nehire ulaşamadım napıyolar bebişle beni aramadıda gelmedide demiş eşimde bana dedi niye aramadın kırılmış falan diye yıktım ortalığı bıktım ananın şikayetinden yeter dedim ama eşime göre şikayet değilHmm. Benımkı çekınıyo benden ben ona yanlızken bı ton laf sokarım sayarım bır tanesını eşimden duymadm daha. Eşime anlatmış olsa o mutlaka nıye boyle dedım ser bana çünkü. Ama annesı ufacık bişey soylesn hemen eşime anlatıyorım oda arayıp kızıyo çeneni nıye tutmuyosun bidaha ufacık bişey konuştugunu duymıcsm dıye. Ama benım kv dengrsın eşimde bunu bıldıgı için onu dıkkate alan yok. Benım ıkıncı kv babası ben resmn kaynana gıbı onunla ugrastım ıkı sene. Şuan konuşmuyoruz onunda hakkından geldım hatta eşimde eskısı kadar yakın degıl onlara mesafelı yanı
Bize doktor dedi verin azicik tadımlık bir şey olmaz istiyor olması güzelmiş hatta sadece ben acı bir şeyler olmamasına dikkat ediyorum onun dışında istedikçe veriyorum az azkızlar biz sofraya oturduğumuzda yekta alini ayağını çırpmaya başlıyor bende istiyorum gibi herzaman onun yiyeceği bişey olmayabiliyor bizde arasıra dayanamayıp kendi çorbamızdan falan tattırıyoruz, yanlışmı yapıyoruz acaba bizim gibi varmı aranızda. yekta tatsız püreleri yemiyor bu arada
Alistik artik birlikde yasamaya.Aynı evde olmak eminim çok zordur eşin yanındaysa sıkıntı değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?