Bende o büyük konuşanlardanım eşim yusuf istedi bende keremden vazgeçmedim şuan yusuf kerem diyoruz inş öyle devam ederizEskiden cok kizardim iki isim koyanlara hayatta cocuguma koymam derdim
Veee hic bizaman buyuk konusmiycaksin iste yillar sonra cocuguma iki isim koydum ozaman yandik desene hadi sen ikisinide soylersin etraftakilere nasil mudahale edicez mumkun degil okulda falan mesela Allah korusun kisilik bozuklugu falan
Bazen buyumeden tekemi dusursem ismini diyirum ama yinede kiyamiyorum ikisinden birine
Canım iyi kalmışsın annende benim evim yakın ama eşim hayatta kalmaz öyle kendi annesinde bile zor kalıyo sevmiyo bizide bırakmaz çok rahat olur benimkide uyku sıkıntılı bi bebek sürekli uyanıyo emiyo bazen hemen dalıyo bazen uyanıyo sabah 6 en geç 7 de gözleri açılıyo gün içinde yarım saat anca uyuyo 2 3 saatte tekrar yarım saat öyle geçiyo sürekli kucak istyo zaten akşama kadarKizlar merhaba yaklasik.iki aydir annemlerde kaliyodum oglumla cunki.oglum uslu bi bebek.olmadi hic gece uykusuzluklari gunduz surekli kucak istemesi bende bi cokuntu yaratti ve anneme kostum annem iki ay boyunca ogluma kendi.oglu gibi bakti cogu zaman gece annemle.uyudu ben de rahatliga alistim tabi :) tabi ara ara esimde geliyodu yanimiza hergun olmasada dun evime geldim ve sanki ilk gelin geldigim zamanki gibi annemi babami ozledim ve saat basi agladim annemin o kokusunun verdigi guven hersey bambaskaydi eger anneniz yaninizdaysa veya yakininizdaysa kocaman sarilin annelerinize cunki.hayaftaki en degerli varlik anne baba ve evlat simdi kendi evim bana bi yabanci gibi geliyo gece oglum uyandikca sanki annem.basindaymis hissine kapildim bi cok kez insallah alisirim en kisa surede su an kendimi evde yalniz bissediyorum annem olmayinca rabbim kimseyi anasiz babasiz birakmasin evet bende bi anneyim ama annemin yaninda kucuk.kizihim hala simdi kendi evime alismaya calisiyorum bi yabanci gibi geziyorum evimde umarim alisirim en yakin zamanda cok.uzun.oldu kusura bakmayin sizlere sormak.istedigim oglum dogdu dogali hep bi uyku sorunu yasadik hic iki saat deliksiz uyuyan bi bebek.olmadi benim oglum tabi annemlerdeyken ustesinden.geliyoduk ama simdi cok.zorluyo beni gunduz ayri oyalanmak.istiyo gece uykusuzluk ben mama veriyorum pirinc unu falan emzirmiyorum ama hece saat basi uyaniyo bazen uyumuyo sizler derin uykuya kacta ve nasil uyutuyosunuz kac saat arayla kalkiyo sabah kacta kaldirip.neler veriyosunuz ve hangi oyunlari oynuyosunuz yada bebekleriniz kendi.halimdemi.oynuyo gunduz kac saatte bir kac dakika uyuyo ve bise daha pglum.ilk dogdugu zaman esimle yatagimizi.hic ayirmadik fakat simdi oglum uyumadigi icin ayri yatiyoruz ve ben ke.dimi yalniz hissediyorum bu sekilde olunca esiyle bebekten dolayi ayri yataniniz varmi simdiden hakkinizi helal.edin basinizi.sisirdim cevap yazan arkadaslarada cok tesekkurler
Siz nerde oturuyosunuz canım ben ankaradayım ve kombi yakıyoruz:)Bizdr mi sıkıntı var:)cok sicak.sicakdan ne evde duruluyo.ne disarida.klimayi calistiriyorum yoksa kizim uyumuyo.cok terliyo elbisesi yatagi su oluyo.gece bikac kez ustunu deyistiriyirum.
Cnm bende bugün onları kesfettim. Gerçekten cok güzeller sapkalarida var. Fiyatida uygun. Almak isteyen varsa baksin kizlar...Dün decathlon da baktım güzel mayolar var Uv filtreli bi bak istersen
Nabersinjz...oğlanı uyuttum.aksama misafir var biraz uyursa aksam aglamasin..
Çocuk.olduğundan beri misafirden korkar oldum.vallahi..
Kizlar merhaba yaklasik.iki aydir annemlerde kaliyodum oglumla cunki.oglum uslu bi bebek.olmadi hic gece uykusuzluklari gunduz surekli kucak istemesi bende bi cokuntu yaratti ve anneme kostum annem iki ay boyunca ogluma kendi.oglu gibi bakti cogu zaman gece annemle.uyudu ben de rahatliga alistim tabi :) tabi ara ara esimde geliyodu yanimiza hergun olmasada dun evime geldim ve sanki ilk gelin geldigim zamanki gibi annemi babami ozledim ve saat basi agladim annemin o kokusunun verdigi guven hersey bambaskaydi eger anneniz yaninizdaysa veya yakininizdaysa kocaman sarilin annelerinize cunki.hayaftaki en degerli varlik anne baba ve evlat simdi kendi evim bana bi yabanci gibi geliyo gece oglum uyandikca sanki annem.basindaymis hissine kapildim bi cok kez insallah alisirim en kisa surede su an kendimi evde yalniz bissediyorum annem olmayinca rabbim kimseyi anasiz babasiz birakmasin evet bende bi anneyim ama annemin yaninda kucuk.kizihim hala simdi kendi evime alismaya calisiyorum bi yabanci gibi geziyorum evimde umarim alisirim en yakin zamanda cok.uzun.oldu kusura bakmayin sizlere sormak.istedigim oglum dogdu dogali hep bi uyku sorunu yasadik hic iki saat deliksiz uyuyan bi bebek.olmadi benim oglum tabi annemlerdeyken ustesinden.geliyoduk ama simdi cok.zorluyo beni gunduz ayri oyalanmak.istiyo gece uykusuzluk ben mama veriyorum pirinc unu falan emzirmiyorum ama hece saat basi uyaniyo bazen uyumuyo sizler derin uykuya kacta ve nasil uyutuyosunuz kac saat arayla kalkiyo sabah kacta kaldirip.neler veriyosunuz ve hangi oyunlari oynuyosunuz yada bebekleriniz kendi.halimdemi.oynuyo gunduz kac saatte bir kac dakika uyuyo ve bise daha pglum.ilk dogdugu zaman esimle yatagimizi.hic ayirmadik fakat simdi oglum uyumadigi icin ayri yatiyoruz ve ben ke.dimi yalniz hissediyorum bu sekilde olunca esiyle bebekten dolayi ayri yataniniz varmi simdiden hakkinizi helal.edin basinizi.sisirdim cevap yazan arkadaslarada cok tesekkurler
ben Azerbaycandayim ve bura yaz cook erken geldi ve yakiyor.ramazanda Allah hepimizin yardimcisi olsun.Siz nerde oturuyosunuz canım ben ankaradayım ve kombi yakıyoruz:)Bizdr mi sıkıntı var:)
ya canim bu kehribar kolyesinden bende almayi dusinuyorum etlisini bizede soylermisin etkili olucakmi ona gore alalim
Bide yazacaktım onu unutmusum ben oğlumla yatıyorum tek kişilik yatak aldık bizim yatağın dibine koyduk ama rşim bizimle yatmıyo oğlum uyutmuyo 40 kere uyanıyo eşim oturma odasına kaçtı:)akşam 10 buçuk gibi yatıyo 6 da kalktı bugün mesela şuan uyanığız akşama kadar sallamaktan yoruluyorm kucak istiyo sürekli oyuncaklarıyla çok az oynuyo ama biz 30 aralık doğumluyuz size göre küçüğüz :)Kizlar merhaba yaklasik.iki aydir annemlerde kaliyodum oglumla cunki.oglum uslu bi bebek.olmadi hic gece uykusuzluklari gunduz surekli kucak istemesi bende bi cokuntu yaratti ve anneme kostum annem iki ay boyunca ogluma kendi.oglu gibi bakti cogu zaman gece annemle.uyudu ben de rahatliga alistim tabi :) tabi ara ara esimde geliyodu yanimiza hergun olmasada dun evime geldim ve sanki ilk gelin geldigim zamanki gibi annemi babami ozledim ve saat basi agladim annemin o kokusunun verdigi guven hersey bambaskaydi eger anneniz yaninizdaysa veya yakininizdaysa kocaman sarilin annelerinize cunki.hayaftaki en degerli varlik anne baba ve evlat simdi kendi evim bana bi yabanci gibi geliyo gece oglum uyandikca sanki annem.basindaymis hissine kapildim bi cok kez insallah alisirim en kisa surede su an kendimi evde yalniz bissediyorum annem olmayinca rabbim kimseyi anasiz babasiz birakmasin evet bende bi anneyim ama annemin yaninda kucuk.kizihim hala simdi kendi evime alismaya calisiyorum bi yabanci gibi geziyorum evimde umarim alisirim en yakin zamanda cok.uzun.oldu kusura bakmayin sizlere sormak.istedigim oglum dogdu dogali hep bi uyku sorunu yasadik hic iki saat deliksiz uyuyan bi bebek.olmadi benim oglum tabi annemlerdeyken ustesinden.geliyoduk ama simdi cok.zorluyo beni gunduz ayri oyalanmak.istiyo gece uykusuzluk ben mama veriyorum pirinc unu falan emzirmiyorum ama hece saat basi uyaniyo bazen uyumuyo sizler derin uykuya kacta ve nasil uyutuyosunuz kac saat arayla kalkiyo sabah kacta kaldirip.neler veriyosunuz ve hangi oyunlari oynuyosunuz yada bebekleriniz kendi.halimdemi.oynuyo gunduz kac saatte bir kac dakika uyuyo ve bise daha pglum.ilk dogdugu zaman esimle yatagimizi.hic ayirmadik fakat simdi oglum uyumadigi icin ayri yatiyoruz ve ben ke.dimi yalniz hissediyorum bu sekilde olunca esiyle bebekten dolayi ayri yataniniz varmi simdiden hakkinizi helal.edin basinizi.sisirdim cevap yazan arkadaslarada cok tesekkurler
merhaba tatlım..Kizlar merhaba yaklasik.iki aydir annemlerde kaliyodum oglumla cunki.oglum uslu bi bebek.olmadi hic gece uykusuzluklari gunduz surekli kucak istemesi bende bi cokuntu yaratti ve anneme kostum annem iki ay boyunca ogluma kendi.oglu gibi bakti cogu zaman gece annemle.uyudu ben de rahatliga alistim tabi :) tabi ara ara esimde geliyodu yanimiza hergun olmasada dun evime geldim ve sanki ilk gelin geldigim zamanki gibi annemi babami ozledim ve saat basi agladim annemin o kokusunun verdigi guven hersey bambaskaydi eger anneniz yaninizdaysa veya yakininizdaysa kocaman sarilin annelerinize cunki.hayaftaki en degerli varlik anne baba ve evlat simdi kendi evim bana bi yabanci gibi geliyo gece oglum uyandikca sanki annem.basindaymis hissine kapildim bi cok kez insallah alisirim en kisa surede su an kendimi evde yalniz bissediyorum annem olmayinca rabbim kimseyi anasiz babasiz birakmasin evet bende bi anneyim ama annemin yaninda kucuk.kizihim hala simdi kendi evime alismaya calisiyorum bi yabanci gibi geziyorum evimde umarim alisirim en yakin zamanda cok.uzun.oldu kusura bakmayin sizlere sormak.istedigim oglum dogdu dogali hep bi uyku sorunu yasadik hic iki saat deliksiz uyuyan bi bebek.olmadi benim oglum tabi annemlerdeyken ustesinden.geliyoduk ama simdi cok.zorluyo beni gunduz ayri oyalanmak.istiyo gece uykusuzluk ben mama veriyorum pirinc unu falan emzirmiyorum ama hece saat basi uyaniyo bazen uyumuyo sizler derin uykuya kacta ve nasil uyutuyosunuz kac saat arayla kalkiyo sabah kacta kaldirip.neler veriyosunuz ve hangi oyunlari oynuyosunuz yada bebekleriniz kendi.halimdemi.oynuyo gunduz kac saatte bir kac dakika uyuyo ve bise daha pglum.ilk dogdugu zaman esimle yatagimizi.hic ayirmadik fakat simdi oglum uyumadigi icin ayri yatiyoruz ve ben ke.dimi yalniz hissediyorum bu sekilde olunca esiyle bebekten dolayi ayri yataniniz varmi simdiden hakkinizi helal.edin basinizi.sisirdim cevap yazan arkadaslarada cok tesekkurler
İnş alışır yatağına benimkide yanımda yatıyo kendi yatağına alışacak gibi gözükmüyo bide uyku eğitimi versem diyorm kıyamıyorum böylede ben çok yoruluyorum bakalmmerhaba tatlım..
wwooowww 2 ay baya kalmışsın kuzum benim eşim bu kadarına izin vermezdi sanırımm..
ama senin içinde bir yandna iyi bir yandan kötü olmuş..
şimdi dön başa oldun yine zorluk çekeceksin alışmakta.
inş oğluşun biran önce düzene girer..
mustafa saat 10 gibi derin uykuya dalıyor 2 saate bir emiyor tatlım ve 7 gibi uyanıyor bazen 6 da kalkıyor..
bizde eşimle ayrılanlardanız..
çocuk mümkün değil uyumuyor yatağında beni görmediği an ağlamaya başlıyor eşimde kıyamıyor..
haftaya başlıcam ama yatağında uyutmya alışması lazım
İnş alışır yatağına benimkide yanımda yatıyo kendi yatağına alışacak gibi gözükmüyo bide uyku eğitimi versem diyorm kıyamıyorum böylede ben çok yoruluyorum bakalm
Ben ilk doğumda olmuştum hemen süt sağma makinesi aldım sağınca geçmişti sonrada olmadı sağsan nasıl olurKizlar mastit olanlar ne yapti nasil gecti cok fena yaa kolum bile kalkmiyo goguste sertlik ve ates var mastit heralde adicocugu.diger elimlede zOr tutuyorum ve daha gun yeni.basladi
Kizlar merhaba yaklasik.iki aydir annemlerde kaliyodum oglumla cunki.oglum uslu bi bebek.olmadi hic gece uykusuzluklari gunduz surekli kucak istemesi bende bi cokuntu yaratti ve anneme kostum annem iki ay boyunca ogluma kendi.oglu gibi bakti cogu zaman gece annemle.uyudu ben de rahatliga alistim tabi :) tabi ara ara esimde geliyodu yanimiza hergun olmasada dun evime geldim ve sanki ilk gelin geldigim zamanki gibi annemi babami ozledim ve saat basi agladim annemin o kokusunun verdigi guven hersey bambaskaydi eger anneniz yaninizdaysa veya yakininizdaysa kocaman sarilin annelerinize cunki.hayaftaki en degerli varlik anne baba ve evlat simdi kendi evim bana bi yabanci gibi geliyo gece oglum uyandikca sanki annem.basindaymis hissine kapildim bi cok kez insallah alisirim en kisa surede su an kendimi evde yalniz bissediyorum annem olmayinca rabbim kimseyi anasiz babasiz birakmasin evet bende bi anneyim ama annemin yaninda kucuk.kizihim hala simdi kendi evime alismaya calisiyorum bi yabanci gibi geziyorum evimde umarim alisirim en yakin zamanda cok.uzun.oldu kusura bakmayin sizlere sormak.istedigim oglum dogdu dogali hep bi uyku sorunu yasadik hic iki saat deliksiz uyuyan bi bebek.olmadi benim oglum tabi annemlerdeyken ustesinden.geliyoduk ama simdi cok.zorluyo beni gunduz ayri oyalanmak.istiyo gece uykusuzluk ben mama veriyorum pirinc unu falan emzirmiyorum ama hece saat basi uyaniyo bazen uyumuyo sizler derin uykuya kacta ve nasil uyutuyosunuz kac saat arayla kalkiyo sabah kacta kaldirip.neler veriyosunuz ve hangi oyunlari oynuyosunuz yada bebekleriniz kendi.halimdemi.oynuyo gunduz kac saatte bir kac dakika uyuyo ve bise daha pglum.ilk dogdugu zaman esimle yatagimizi.hic ayirmadik fakat simdi oglum uyumadigi icin ayri yatiyoruz ve ben ke.dimi yalniz hissediyorum bu sekilde olunca esiyle bebekten dolayi ayri yataniniz varmi simdiden hakkinizi helal.edin basinizi.sisirdim cevap yazan arkadaslarada cok tesekkurler
Ama bizi yola getiriyolar valla :)ben uykuyu çok severdim şimdi hasret kaldım sen çalışmaya başladın mı daha da zordurgünaydınn annişlerrr...
uyku eğitimini denedim ama olmuyor sabahları annem bakıyor o bendende fazla kyamıyor..
çocukmuş bu zamanı gelince zaten düzeye girecekmiş şimdi onun istediği gibi davrancakmışız öyle diyor...
başladım tatlım evet başlarda çok zorlandım ama şimdi alıştom diyebilirim..Ama bizi yola getiriyolar valla :)ben uykuyu çok severdim şimdi hasret kaldım sen çalışmaya başladın mı daha da zordur
Günaydınnnn arkadaşlar.. Bugün oğluma yürüteç bakıcaz da alırken dikkat etmem gereken şeyler var mı ?
Ben yakınım anneme şimdi bile diyorum çok erken evlenmişim neydi bu acele diye kendim çok istedim 22 de evlendim o kadar erken ki eşime diyorum buldun küçük kandırdın beni annem uzak olsa iyce bunalım olurdum zor gerçekten bende herşeyi hızlı yaşayanlardanım 3 sene içinde atandım nişanlandım evlendim ve çocuk şimdide erken diye bunalımlardayım ama çok şükür iyki varlarCanım gözlerim doldu okurken... Ben anneme uzağım... Hala evimize gittiğimde kendi odamda kendi yatağımda o evin minik kızı gibi hissediyorum kendimi öyle uyuyorum.. Sanki hiç evlenmemişim büyümemişim bebebğim olmamış hala o evdeyim... Öyle zor oluyor ki gerçekten seni çok iyi anlıyorum... Baya uzun kalmışsın maşallah.. Benim eşim de izin vermezdi.. Biran önce sen de alış ama evine gelmekle iyi yapmışsın hem bebiş babasından böyle uzak kalmasın... Uykusuzluk için bişi diyemicem canım benim oğlum 3 aylıkken emmeyi bıraktı.. Akşamları eğer hasta rahatsız olmazsa en geç 8 gibi derin uykusuna yatıyor ve yaklaşık 3-3,5 saatte bir uyanıyor mama yemek için bazen de baya uyuyor... Sabahları 5,30 - 6 - 7 gibi uyanıyor... Sabahları rutin kahvaltısı var onu yiyor.. Öğlen yoğurt (Bisküvili ya da meyveli) Akşam da ya çorba ya da muhallebi yiyor.. Gündüzleri de 3-4 saat ayakta kalırsa her 3-4 saatte bir 30 dk ya da 1 saat felan uyuyor.. Biz doğduğundan beri eşimle yatağımızı ayırmadık bebğim de hep kendi yatağında uyudu.. Hala da öyle devam ediyor.. Oyunlarımız da müzikle dans etmeyi seviyoruz kucağıma alıyorum ellerini tutuyorum ritmik böyle dans ediyoruz çok hoşuna gidiyor.. Şimdi önünde ses çıkartan şeylere vurmayı seviyor.. Mama sandalyesinde önüne ne koysam sırayla tek tek inceleyip aşağıya atıyor ben tekrar veriyorum ona.. Sesli oyuncakları var onları seviyor.. Kumanda aldım sayılar renkler vs. öğretiyor onla oynuyor jimnastik yapıyoruz yatağa yatıyoruz kocaman yuvarlanıyoruz vs vs. Bir çok şey : ) Ben de baya uzun yazdım : )
başladım tatlım evet başlarda çok zorlandım ama şimdi alıştom diyebilirim..
aynen onlar bizi yönetiyor..
Öğretmensin heralde bende başlasam mı diye çok düşündüm ama yapamadım iki sene ücretsz aldım bakalım biz nasıl ayrılcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?