2014 Kasım Anneleri

yerim onu yaa:)

canım hemen dr a git derim
geçmezmi kendi kendine

Ben veriyoum benimkide yemedi kendi yedklerimzden tuzsuz cok mink salca yapiyorum yiyor cok sukur ozama
sagol canim.ALLAH razi olsun

zaten böle yanlış anlama cadılık yapanlar yaranıo benm bi arkadalşımda oda öle kv peşinde pervane.ben aman saygısızlık olmasın aman hastalanıo tansiyonu çıkıo bilmm ne gerek yok bişey olduğunda çıkıp evime gidiodum sakinleşiodum öle falan ama artık abartmaya başladılar baş ağrım geçmio ya kızına dio ben yemeğini de yapıcam cumartesi de yeter o onun dışında bişey olursa arar sorarsın sanki anası dese annesi burda zaten falan dese anlarım keşke senin gibi olsam gerçi baştan olıcaktım şimdi napsam da olmuo bağırıorum da he ama yok gene aynı işte.ama yok artık eşime de bağıryorum kişisel bişeyimzi yok ama anası yüzünden çok kavga ediyorum napım banane sonradan üzülsemde onun ne gğnahı var diye ama banane bi çözüm bulsun ozaman.

canim cok tesekkur ederim cevabin icin :)

sen çok şanslısın canım kıymetini bil valla bunun bende eşime sölediğimde anasına sölüo çok da sinirli eşim baya bağırıo hemen ya tansiyonu çıkıo ya bayılıo guya sinirden sonra dioki başımıza bela alıcaz falan sonrada herzaman söylemio bulmuş çözümünü yani.ben hep alttan alırdım ama konu çocuk olunca olmuomuş valla.

Canim cevapladigin cok tesekkurler demek bi tek uyumayan benim oglum deyilmis bizimkide yarim saate bi bir sate bir uyaniyo

He ya bende ankaradayım çok soğuk kombi yakıyom valla

Canim arkadasim en ince ayrintisina kadar tek tek cevapladigin cookk tesekkurd ederim saolasin valla bizimmi gece 12 de derin uykuya geciyo sekizde uyaniyo ve her saat basi kalkiyo o sekilde :)

Canim cevapladigin cok tesekkurler demek bi tek uyumayan benim oglum deyilmis bizimkide yarim saate bi bir sate bir uyaniyo
Bende aynı dertten gidiyorum canım geçen hastanede bi bebek gördüm annesi kontrol amaçlı artık bi hastalığı vardr diye getirmiş akşam benle saat 10 da yatar sabah 10 a kadar hiç uyanmaz emmez uykudada bi sorun mu var diye getirmiş ve çocuk maşallah benimkinden kilolu gün içindede uyurmuş falan dr da sen kendi kendine hastalık arama demiş kadının büyük bi kızı vardı oda öyleymiş hiç zahmetsiz büyümüşler ben her 15 dk da uyanıp beşiğine kalkmaktan bıktım ve yanıma yatırdım öyle devam ediyorz bakalm

Kızlar galiba oğlumun dişi çıkıyo,ilk başta dişetinin üstünde nokta gbimi oluyo ucu görünüyo ama eti tam yarıp çıkmamış bide ön alt 2 si aynı anda mı çıkıyo şimdilik 1 tane gbi,bişe daa bu dişler yamuk çıkar mı ki?elimle çok kaşıdım ben bastırıyodu kendide hırsla.diş çıkaranlar cvp yazarsa sevinirm

Aradakı dengeyı eşinın bulması lazm. Benımkıde evlendıgımızde hep ailesını tutardı ama bır sene sonra yavaş yavaş yaptıklarını gorunce benım haklı oldugumu anladı. Şuan keske başta senı dinleseydım dıyo. Bızmde hep kavgalarımız onların yuzunden oldu ama bı okadarda hızurumuzu bozdukları için çekıyolar. Evımıze eahat gelemıyolar. Yarım saat bır saatten fazla duramazlar. Eşim yokken gelemzler. Ben izin vermezsem cocuguma dokunamazlar bıle

Kizlar mastit olanlar ne yapti nasil gecti cok fena yaa kolum bile kalkmiyo goguste sertlik ve ates var mastit heralde adicocugu.diger elimlede zOr tutuyorum ve daha gun yeni.basladi
canımben okadar çok yaşıyorum ki mastit sorunu. sürekli emzirip sıcak havlu falan koyuyor ılık duşla masajla geçiyor. ancak benim aşırı sık tekrarlamaya başladı şu an ben de kıvranıyorum bi şey değince ağrı ile. pazartesi için randevu aldım genel cerrahtan zaten göğsümde fibroadonm vardı benim onlar da ne alemde mastit neden çok olur öğreneyim bari

Kızımın kumandası geldı bayıldı resmen ordan ses geldıkce cıldırıyo benım cadı:))

sagol canım bnada bilgi verirsen sevnrm cocugumu birkck kimse yokki drada gidemiuoom esimde surekli izin aldi cock icn dra gt gel alamazda bakalm gecer İnşallah

sagol canım bnada bilgi verirsen sevnrm cocugumu birkck kimse yokki drada gidemiuoom esimde surekli izin aldi cock icn dra gt gel alamazda bakalm gecer İnşallah
sık olmuyorsa dediklerimi yapabilirsin sıcak havlu duşta masaj iyi geliyor. doktora gidince söylerim onun da dediklerini

4 de Dr randevumuz var inş ciddi birşey yoktur oglumda devam ediyor hala durumu dun aksam da esimle kavga ettik sinirlerim çok bozuk kendisine ne kadar öküz olduğunu bir kere daha anlatmama rağmen bi çiçek bile alıp gelmez eve bugün 12 gibi eve uğramış ne almış dersiniz su içi cevizli sucuk vardır ya tam ismini bilmiyorum tatlı kuvvet versin diye yenir üstünde doping yaziyo ondan almış poseti açtım sınırdan gülme krizi geldi valla hem ağladım hem guldum

E bebekten aldm kızlar. BEnımkı bıcır bıcır cvp verıyo kumandadan ses geldıkce
Buarada kızımda oturunca hafıf one düşüyo. Koltugun en sonuna oturtuyorum yanınada ben oturup destek verıyorum kumandayıda verıyorum elıne deymeyın keyfıne:)

Eklentiler

• image.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 98

ÇOK İYİ VALLA KEŞKE BİZİMKİLERDE ÖLE OLSA DAHA NE İSTERİM.
EŞİM YOKKEN ORAYA GİDİORUM VALLA GERİLİORUM DİKEN ÜSTÜNDEYİM HEP BUDA NİE İŞTE BAŞTA ARAMIZ OLMADIĞI İÇİN.HEP DEDİM Kİ BENİM AİLEM UZAKTA HERZAMAN GÖREMEM SİZİNLE ÇOK İYİ OLMAK İSTİYORUM DEDİM AİLEM GİBİ SEVMEK İSTİYORUM SİZİ DEDİM HERŞEY YAPTIM ONLARA AMA YOK YARANAMADIM ÇOK CAZGIR YA Bİ KERE ÇOK KAVGA ETMİŞTİK BU EVE TAŞINIRKEN KEŞKE OZAMAN HİÇ BARIŞMASAYDIK DİORUM ŞİMDİKİ AKLIM OLSA ASLA BARIŞMAZDIM.EŞİMDE BİLİO ASLINDA BENİM HAKLI OLDUĞUMU AMA BİŞEY YAPAMIO İŞTE YAPINCA ÇOK YAPIO AMA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…