yerim onu yaa:)Gunaydın kızlar. Bu sabahta kızım guzel uyudu ben 5 te acayıp bır karın agrısıyla uyandm. Afedersınız ishal olmuşum cok şükür gectı şimdi. Sonrada regl oldum şuan onun agrısını cekıyorum.
Kızım bu sabah cok şukur cok neşelı ve hareketlı cıglık atıyo sesiyle dalga gecer gıbı guluyo. Bambaşka bir hira uyandı sanki. Cok farklı hareketler sesler yapıyo kendını eglendırıyo resmen. Dayanamadm ısırdım heryerını bende:)))
geçmezmi kendi kendinecanım hemen dr a git derim
Ben veriyoum benimkide yemedi kendi yedklerimzden tuzsuz cok mink salca yapiyorum yiyor cok sukur ozamakızlar biz sofraya oturduğumuzda yekta alini ayağını çırpmaya başlıyor bende istiyorum gibi herzaman onun yiyeceği bişey olmayabiliyor bizde arasıra dayanamayıp kendi çorbamızdan falan tattırıyoruz, yanlışmı yapıyoruz acaba bizim gibi varmı aranızda. yekta tatsız püreleri yemiyor bu arada
sagol canim.ALLAH razi olsunBen çok çektim mastitten.sıcak duş ve masajın ardından bebeğin sertlik olan kısmı emmesi baya faydalı oluyor.pompayla sağınca açılmıyordu kanallar Oğlumu şekilden şekle sokarak emziriyodum ters yatırıyodum bi de sıcak su torbası koyuyordum.umarım bunların faydası olur
Geçmis olsun ihmal etme canım.yerim onu yaa:)
geçmezmi kendi kendine
Ben veriyoum benimkide yemedi kendi yedklerimzden tuzsuz cok mink salca yapiyorum yiyor cok sukur ozama
sagol canim.ALLAH razi olsun
Canım kusura bakma ama başında sen kendınden çok ödün vermişsin. Nedemk cocuga bakıyo dıye laf soylenmıyo. E torunu sevmeye gelınce sevıyolar ama o cocuk senın. Kımse üstunluk kuramaz. ne senın nede cocugunun bu gunlerı gerı gelmez. Eşini sen düşünüyosunda oda senı düşünüyomu bukadar. Düşünmüyosa snde karşılıgını verıceksın. Tamam sen orta yolu bulmaya calışıyosun ama karşındakilerde calışmıyosa sende zıttına gıdıceksın. Valla ben hep bunu yaptım kımseye kendıme tek laf ettırmedm afedersın agızlarınada ettım şimdi benden iyisi yok hala arkamda dört dönüyolar. Ama ben yüz vermıyorum. Kv cadıysa sende cadı olucaksın gerekırse dünyaya bidahamı gelıcez. Kv nın kahrını cekmeyemi geldik. O cocugun annesı sensın kımse kımın bakıcagına srnın evınr kımın gelıp gelmıcegıne karar veremez. Baktın karışıyolar ac agzını yum gözumu bu nereye kadar boyle gıdıcek sanada yavrunada yazık yıpranıyosunuz. Anrnde cagrrsa gıtmesın gelmıyorum desın kapatsın telefonu gerekırsr açmasn.ay senın kv bana denk gelıcektıkı bak ben ona cadılık fenalık neymiş gösterrdm:))
canim cok tesekkur ederim cevabin icin :)Aynen ya... misafir gelecek dedigi zaman eşim nasil tepki verecegimi şaşırıyorum. Misafiri severdim hep mutlu olurdum. Simdi kaliyorum böyle
Canim ben şarkı söylüyorum ona ellerini hareket ettirecegi şarkılar. O da katilsin diye. Aksam 10 da uyuyo daha erkene çekemiyorum suan. Kac saat arayla kalktığı belli olmuyor. Gündüzleri yalnjz oynuyor ama cok ilgisiz bıraktığımda ağlıyor ilgileniyorum onunla zaren sonra kendiligindem oyuna geri dönüyor. Esimle ayri yatmiyoruz zaten yatagi odamuzda yanima almamaaya özen gösteriyorum.
Hmm. Benımkı çekınıyo benden ben ona yanlızken bı ton laf sokarım sayarım bır tanesını eşimden duymadm daha. Eşime anlatmış olsa o mutlaka nıye boyle dedım ser bana çünkü. Ama annesı ufacık bişey soylesn hemen eşime anlatıyorım oda arayıp kızıyo çeneni nıye tutmuyosun bidaha ufacık bişey konuştugunu duymıcsm dıye. Ama benım kv dengrsın eşimde bunu bıldıgı için onu dıkkate alan yok. Benım ıkıncı kv babası ben resmn kaynana gıbı onunla ugrastım ıkı sene. Şuan konuşmuyoruz onunda hakkından geldım hatta eşimde eskısı kadar yakın degıl onlara mesafelı yanı
Canim cevapladigin cok tesekkurler demek bi tek uyumayan benim oglum deyilmis bizimkide yarim saate bi bir sate bir uyaniyoBide yazacaktım onu unutmusum ben oğlumla yatıyorum tek kişilik yatak aldık bizim yatağın dibine koyduk ama rşim bizimle yatmıyo oğlum uyutmuyo 40 kere uyanıyo eşim oturma odasına kaçtı:)akşam 10 buçuk gibi yatıyo 6 da kalktı bugün mesela şuan uyanığız akşama kadar sallamaktan yoruluyorm kucak istiyo sürekli oyuncaklarıyla çok az oynuyo ama biz 30 aralık doğumluyuz size göre küçüğüz :)
He ya bende ankaradayım çok soğuk kombi yakıyom vallaYaz ne zaman gelecek yahu bir kaç defa yazlık giydirdim çocuğun tisörtleri küçük gelmeye basladı gece zaten buz gibi yorgan çıkardım dün.bide istanbulda kıs bile yasamazsın demislerdi gelirken hep yalanmıs İstanbulunuz bata...
Canim arkadasim en ince ayrintisina kadar tek tek cevapladigin cookk tesekkurd ederim saolasin valla bizimmi gece 12 de derin uykuya geciyo sekizde uyaniyo ve her saat basi kalkiyo o sekilde :)Canım gözlerim doldu okurken... Ben anneme uzağım... Hala evimize gittiğimde kendi odamda kendi yatağımda o evin minik kızı gibi hissediyorum kendimi öyle uyuyorum.. Sanki hiç evlenmemişim büyümemişim bebebğim olmamış hala o evdeyim... Öyle zor oluyor ki gerçekten seni çok iyi anlıyorum... Baya uzun kalmışsın maşallah.. Benim eşim de izin vermezdi.. Biran önce sen de alış ama evine gelmekle iyi yapmışsın hem bebiş babasından böyle uzak kalmasın... Uykusuzluk için bişi diyemicem canım benim oğlum 3 aylıkken emmeyi bıraktı.. Akşamları eğer hasta rahatsız olmazsa en geç 8 gibi derin uykusuna yatıyor ve yaklaşık 3-3,5 saatte bir uyanıyor mama yemek için bazen de baya uyuyor... Sabahları 5,30 - 6 - 7 gibi uyanıyor... Sabahları rutin kahvaltısı var onu yiyor.. Öğlen yoğurt (Bisküvili ya da meyveli) Akşam da ya çorba ya da muhallebi yiyor.. Gündüzleri de 3-4 saat ayakta kalırsa her 3-4 saatte bir 30 dk ya da 1 saat felan uyuyor.. Biz doğduğundan beri eşimle yatağımızı ayırmadık bebğim de hep kendi yatağında uyudu.. Hala da öyle devam ediyor.. Oyunlarımız da müzikle dans etmeyi seviyoruz kucağıma alıyorum ellerini tutuyorum ritmik böyle dans ediyoruz çok hoşuna gidiyor.. Şimdi önünde ses çıkartan şeylere vurmayı seviyor.. Mama sandalyesinde önüne ne koysam sırayla tek tek inceleyip aşağıya atıyor ben tekrar veriyorum ona.. Sesli oyuncakları var onları seviyor.. Kumanda aldım sayılar renkler vs. öğretiyor onla oynuyor jimnastik yapıyoruz yatağa yatıyoruz kocaman yuvarlanıyoruz vs vs. Bir çok şey : ) Ben de baya uzun yazdım : )
Bende aynı dertten gidiyorum canım geçen hastanede bi bebek gördüm annesi kontrol amaçlı artık bi hastalığı vardr diye getirmiş akşam benle saat 10 da yatar sabah 10 a kadar hiç uyanmaz emmez uykudada bi sorun mu var diye getirmiş ve çocuk maşallah benimkinden kilolu gün içindede uyurmuş falan dr da sen kendi kendine hastalık arama demiş kadının büyük bi kızı vardı oda öyleymiş hiç zahmetsiz büyümüşler ben her 15 dk da uyanıp beşiğine kalkmaktan bıktım ve yanıma yatırdım öyle devam ediyorz bakalmCanim cevapladigin cok tesekkurler demek bi tek uyumayan benim oglum deyilmis bizimkide yarim saate bi bir sate bir uyaniyo
Aradakı dengeyı eşinın bulması lazm. Benımkıde evlendıgımızde hep ailesını tutardı ama bır sene sonra yavaş yavaş yaptıklarını gorunce benım haklı oldugumu anladı. Şuan keske başta senı dinleseydım dıyo. Bızmde hep kavgalarımız onların yuzunden oldu ama bı okadarda hızurumuzu bozdukları için çekıyolar. Evımıze eahat gelemıyolar. Yarım saat bır saatten fazla duramazlar. Eşim yokken gelemzler. Ben izin vermezsem cocuguma dokunamazlar bılezaten böle yanlış anlama cadılık yapanlar yaranıo benm bi arkadalşımda oda öle kv peşinde pervane.ben aman saygısızlık olmasın aman hastalanıo tansiyonu çıkıo bilmm ne gerek yok bişey olduğunda çıkıp evime gidiodum sakinleşiodum öle falan ama artık abartmaya başladılar baş ağrım geçmio ya kızına dio ben yemeğini de yapıcam cumartesi de yeter o onun dışında bişey olursa arar sorarsın sanki anası dese annesi burda zaten falan dese anlarım keşke senin gibi olsam gerçi baştan olıcaktım şimdi napsam da olmuo bağırıorum da he ama yok gene aynı işte.ama yok artık eşime de bağıryorum kişisel bişeyimzi yok ama anası yüzünden çok kavga ediyorum napım banane sonradan üzülsemde onun ne gğnahı var diye ama banane bi çözüm bulsun ozaman.
canımben okadar çok yaşıyorum ki mastit sorunu. sürekli emzirip sıcak havlu falan koyuyor ılık duşla masajla geçiyor. ancak benim aşırı sık tekrarlamaya başladı şu an ben de kıvranıyorum bi şey değince ağrı ile. pazartesi için randevu aldım genel cerrahtan zaten göğsümde fibroadonm vardı benim onlar da ne alemde mastit neden çok olur öğreneyim bariKizlar mastit olanlar ne yapti nasil gecti cok fena yaa kolum bile kalkmiyo goguste sertlik ve ates var mastit heralde adicocugu.diger elimlede zOr tutuyorum ve daha gun yeni.basladi
Nasil bi kumanda bu resim varsana atRmsiinKızımın kumandası geldı bayıldı resmen ordan ses geldıkce cıldırıyo benım cadı:))
Benimki daha minnaacık oturmuyo devriliyo hep acaba nasıl bişy bende mi alsam nerden aldnKızımın kumandası geldı bayıldı resmen ordan ses geldıkce cıldırıyo benım cadı:))
sagol canım bnada bilgi verirsen sevnrm cocugumu birkck kimse yokki drada gidemiuoom esimde surekli izin aldi cock icn dra gt gel alamazda bakalm gecer İnşallahcanımben okadar çok yaşıyorum ki mastit sorunu. sürekli emzirip sıcak havlu falan koyuyor ılık duşla masajla geçiyor. ancak benim aşırı sık tekrarlamaya başladı şu an ben de kıvranıyorum bi şey değince ağrı ile. pazartesi için randevu aldım genel cerrahtan zaten göğsümde fibroadonm vardı benim onlar da ne alemde mastit neden çok olur öğreneyim bari
sık olmuyorsa dediklerimi yapabilirsin sıcak havlu duşta masaj iyi geliyor. doktora gidince söylerim onun da dediklerinisagol canım bnada bilgi verirsen sevnrm cocugumu birkck kimse yokki drada gidemiuoom esimde surekli izin aldi cock icn dra gt gel alamazda bakalm gecer İnşallah
Aradakı dengeyı eşinın bulması lazm. Benımkıde evlendıgımızde hep ailesını tutardı ama bır sene sonra yavaş yavaş yaptıklarını gorunce benım haklı oldugumu anladı. Şuan keske başta senı dinleseydım dıyo. Bızmde hep kavgalarımız onların yuzunden oldu ama bı okadarda hızurumuzu bozdukları için çekıyolar. Evımıze eahat gelemıyolar. Yarım saat bır saatten fazla duramazlar. Eşim yokken gelemzler. Ben izin vermezsem cocuguma dokunamazlar bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?