Annemde kızıma hiranur diyodu hamileyken bıle. Bende bıdaha soylersen kızımı sevme dedım:)) dahada demedıEskiden cok kizardim iki isim koyanlara hayatta cocuguma koymam derdim
Veee hic bizaman buyuk konusmiycaksin iste yillar sonra cocuguma iki isim koydum ozaman yandik desene hadi sen ikisinide soylersin etraftakilere nasil mudahale edicez mumkun degil okulda falan mesela Allah korusun kisilik bozuklugu falan
Bazen buyumeden tekemi dusursem ismini diyirum ama yinede kiyamiyorum ikisinden birine
Sordum canım söylediğine göre aşı ile kan testi arasında bir alaka yok aşı suriyelilerden dolayi yapiliyormus salgın önlemi olarak zorunlulugu yok. Kan testinde hematokrit bakmak için yapiliyormus kansızlık için.Kızlar 6. Ay aşısından sonra 9. Ayda kızamıkçık aşısı varmış. Fakat bu kızamıkçık aşısından önce kan testi yaptırmamız gerekiyormuş. Bugün eşime sağlık Ocağındaki hemşiremiz böyle bir bilgi vermiş. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?demekoylee arkadaşım, eşin mutlaka biliyordur. Sorabilir misin acaba, kafam karıştı iyice
Sağın mi solun mu oluyo vialand in dibindeyimözelden yaz bakim sağımda mısın solumda mısın nerdessiinnn :)
Anaam ne çoğu kız çok az yiyorsun ben çok yiyorum senn yanında 1 dilim peynirle nasıl duruyosun senninş verirz yaa ben bozmam artk kafaya koydum iyice inş eylüle kdar bir deri bir çöp kalayım İnş ramazanda kilo almam tekrar yaa
Osman da diyrbilirler orası muallak is nasıl alistiginda okula başlayınca özellikle üstünde durmam lazim öğretmeni arkadaşları eren desin 3 yaşında krese başlayacak en kritik zaman. İnşallah dediğin gibi olur.Canim hic takilma. Nasilsa okulda resmi yerlerde falan hep Eren diyecekler.
Kızlar 6. Ay aşısından sonra 9. Ayda kızamıkçık aşısı varmış. Fakat bu kızamıkçık aşısından önce kan testi yaptırmamız gerekiyormuş. Bugün eşime sağlık Ocağındaki hemşiremiz böyle bir bilgi vermiş. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?demekoylee arkadaşım, eşin mutlaka biliyordur. Sorabilir misin acaba, kafam karıştı iyice
Sağın mi solun mu oluyo vialand in dibindeyim
bizm bir arkdasinda gecemedi ikinci uucnculeri var rsonra gecti oda oyledir İnşallahKızlar canım çok sıkıldı ablam doğum yaptı dün işitme testinden Geçemedi demişler bebek için bu testlerin yanılma payları nedir bilen var mı ailede genetik olarak bi işitme problemi yok
bir kez daha bakıyorlar sonra daha detaylı işitme testleri var onlarla bakılıyor inşallah yoktur bir sorunKızlar canım çok sıkıldı ablam doğum yaptı dün işitme testinden Geçemedi demişler bebek için bu testlerin yanılma payları nedir bilen var mı ailede genetik olarak bi işitme problemi yok
canim ben okula giderken çift isimli arkadaşlarımıza öğretmenler hep ikinci ismiyle hitap ederdi. Demokratik olanlar da çocuğa sorarlardi sana ne diyelim diye:)). Dedigin gibi sen nasil alistirirsan adin ne dediklerinde onu soyler cocuk. Birak onlar ne derse desin. oglun benim adim Eren dedikten sonra herkes de oyle der. rahat ol bu konuda.Osman da diyrbilirler orası muallak is nasıl alistiginda okula başlayınca özellikle üstünde durmam lazim öğretmeni arkadaşları eren desin 3 yaşında krese başlayacak en kritik zaman. İnşallah dediğin gibi olur.
Yeniden ameliyat olacak canı acıyacak die çok korkuyorum umarım rahatça halledilebilecek birşeydir. Biz ittiriyoruz ama yok tamamen birleşik görünüyor sanki hep öyleymiş gibiBen sünnetten 5 ay sonra götrdüm yapışmış kendi açtı sünnetçi eliyle hafif kızardı bepanthene sürün bikaç gün dedi geçti çok şükür bide her banyoda iice yıkayın dedi
Kızlar canım çok sıkıldı ablam doğum yaptı dün işitme testinden Geçemedi demişler bebek için bu testlerin yanılma payları nedir bilen var mı ailede genetik olarak bi işitme problemi yok
ya canim bu kehribar kolyesinden bende almayi dusinuyorum etlisini bizede soylermisin etkili olucakmi ona gore alalimTotsandmore diye bir siteden kehribar diş kolyesi aldım Ağrı kesici özelliği varmış inşallah fayda eder iki gündür kullanıyoruz
Ameliyatlık diildr cnm rahat ol bende ittirdiğimi sanıyodum meğerse yapışmış tabi hassas diye raatçada yapamıyodum sünnetçi eliyle baya ittrdi dedim napıyosunuz bu böyle açılır sizde bu hareketi yapın altını açtıgımızda dedi.kanadı sanmıştım ben kızarmış sdce zmnla o da geçiyoYeniden ameliyat olacak canı acıyacak die çok korkuyorum umarım rahatça halledilebilecek birşeydir. Biz ittiriyoruz ama yok tamamen birleşik görünüyor sanki hep öyleymiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?