2014 Kasım Anneleri

Kızlar 6. Ay aşısından sonra 9. Ayda kızamıkçık aşısı varmış. Fakat bu kızamıkçık aşısından önce kan testi yaptırmamız gerekiyormuş. Bugün eşime sağlık Ocağındaki hemşiremiz böyle bir bilgi vermiş. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? demekoylee arkadaşım, eşin mutlaka biliyordur. Sorabilir misin acaba, kafam karıştı iyice

Annemde kızıma hiranur diyodu hamileyken bıle. Bende bıdaha soylersen kızımı sevme dedım:)) dahada demedı

Sordum canım söylediğine göre aşı ile kan testi arasında bir alaka yok aşı suriyelilerden dolayi yapiliyormus salgın önlemi olarak zorunlulugu yok. Kan testinde hematokrit bakmak için yapiliyormus kansızlık için.
.

Canim hic takilma. Nasilsa okulda resmi yerlerde falan hep Eren diyecekler.
Osman da diyrbilirler orası muallak is nasıl alistiginda okula başlayınca özellikle üstünde durmam lazim öğretmeni arkadaşları eren desin 3 yaşında krese başlayacak en kritik zaman. İnşallah dediğin gibi olur.

Canım bizden de hemogram istediler. Demir damlasının dozunu ayarlamak için demişti hemşire. Bu ayki kontrolde doktordan isteyeceğim. Ben de merak ediyorum kan durumunu. Prematürelerde kansızlık daha fazla görülüyormuş çünkü.

Kızlar canım çok sıkıldı ablam doğum yaptı dün işitme testinden Geçemedi demişler bebek için bu testlerin yanılma payları nedir bilen var mı ailede genetik olarak bi işitme problemi yok

Kızlar canım çok sıkıldı ablam doğum yaptı dün işitme testinden Geçemedi demişler bebek için bu testlerin yanılma payları nedir bilen var mı ailede genetik olarak bi işitme problemi yok
bizm bir arkdasinda gecemedi ikinci uucnculeri var rsonra gecti oda oyledir İnşallah

bir kez daha bakıyorlar sonra daha detaylı işitme testleri var onlarla bakılıyor inşallah yoktur bir sorun

canim ben okula giderken çift isimli arkadaşlarımıza öğretmenler hep ikinci ismiyle hitap ederdi. Demokratik olanlar da çocuğa sorarlardi sana ne diyelim diye:)). Dedigin gibi sen nasil alistirirsan adin ne dediklerinde onu soyler cocuk. Birak onlar ne derse desin. oglun benim adim Eren dedikten sonra herkes de oyle der. rahat ol bu konuda.

Kizlar merhaba yaklasik.iki aydir annemlerde kaliyodum oglumla cunki.oglum uslu bi bebek.olmadi hic gece uykusuzluklari gunduz surekli kucak istemesi bende bi cokuntu yaratti ve anneme kostum annem iki ay boyunca ogluma kendi.oglu gibi bakti cogu zaman gece annemle.uyudu ben de rahatliga alistim tabi :) tabi ara ara esimde geliyodu yanimiza hergun olmasada dun evime geldim ve sanki ilk gelin geldigim zamanki gibi annemi babami ozledim ve saat basi agladim annemin o kokusunun verdigi guven hersey bambaskaydi eger anneniz yaninizdaysa veya yakininizdaysa kocaman sarilin annelerinize cunki.hayaftaki en degerli varlik anne baba ve evlat simdi kendi evim bana bi yabanci gibi geliyo gece oglum uyandikca sanki annem.basindaymis hissine kapildim bi cok kez insallah alisirim en kisa surede su an kendimi evde yalniz bissediyorum annem olmayinca rabbim kimseyi anasiz babasiz birakmasin evet bende bi anneyim ama annemin yaninda kucuk.kizihim hala simdi kendi evime alismaya calisiyorum bi yabanci gibi geziyorum evimde umarim alisirim en yakin zamanda cok.uzun.oldu kusura bakmayin sizlere sormak.istedigim oglum dogdu dogali hep bi uyku sorunu yasadik hic iki saat deliksiz uyuyan bi bebek.olmadi benim oglum tabi annemlerdeyken ustesinden.geliyoduk ama simdi cok.zorluyo beni gunduz ayri oyalanmak.istiyo gece uykusuzluk ben mama veriyorum pirinc unu falan emzirmiyorum ama hece saat basi uyaniyo bazen uyumuyo sizler derin uykuya kacta ve nasil uyutuyosunuz kac saat arayla kalkiyo sabah kacta kaldirip.neler veriyosunuz ve hangi oyunlari oynuyosunuz yada bebekleriniz kendi.halimdemi.oynuyo gunduz kac saatte bir kac dakika uyuyo ve bise daha pglum.ilk dogdugu zaman esimle yatagimizi.hic ayirmadik fakat simdi oglum uyumadigi icin ayri yatiyoruz ve ben ke.dimi yalniz hissediyorum bu sekilde olunca esiyle bebekten dolayi ayri yataniniz varmi simdiden hakkinizi helal.edin basinizi.sisirdim cevap yazan arkadaslarada cok tesekkurler

Ben sünnetten 5 ay sonra götrdüm yapışmış kendi açtı sünnetçi eliyle hafif kızardı bepanthene sürün bikaç gün dedi geçti çok şükür bide her banyoda iice yıkayın dedi
Yeniden ameliyat olacak canı acıyacak die çok korkuyorum umarım rahatça halledilebilecek birşeydir. Biz ittiriyoruz ama yok tamamen birleşik görünüyor sanki hep öyleymiş gibi

Benimde oğlum ilkinde geçemedi bir hafta sonra tekrar yapıldı geçti ilk günler kulakta Sıvı olduğundan yanılma payı yüksek oluyor Can'ını Sıkma birşey çıkmaz

cok sicak.sicakdan ne evde duruluyo.ne disarida.klimayi calistiriyorum yoksa kizim uyumuyo.cok terliyo elbisesi yatagi su oluyo.gece bikac kez ustunu deyistiriyirum.

Kızlar benim bebeğim 4.5 aylık uyanıkkenn sıcrıyo siz öyle bi durum yaşadınızmı

Yeniden ameliyat olacak canı acıyacak die çok korkuyorum umarım rahatça halledilebilecek birşeydir. Biz ittiriyoruz ama yok tamamen birleşik görünüyor sanki hep öyleymiş gibi
Ameliyatlık diildr cnm rahat ol bende ittirdiğimi sanıyodum meğerse yapışmış tabi hassas diye raatçada yapamıyodum sünnetçi eliyle baya ittrdi dedim napıyosunuz bu böyle açılır sizde bu hareketi yapın altını açtıgımızda dedi.kanadı sanmıştım ben kızarmış sdce zmnla o da geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…