E bebekten aldm kızlar. BEnımkı bıcır bıcır cvp verıyo kumandadan ses geldıkce
Buarada kızımda oturunca hafıf one düşüyo. Koltugun en sonuna oturtuyorum yanınada ben oturup destek verıyorum kumandayıda verıyorum elıne deymeyın keyfıne:)
4 de Dr randevumuz var inş ciddi birşey yoktur oglumda devam ediyor hala durumu dun aksam da esimlekavga ettik sinirlerim çok bozuk kendisine ne kadar öküz olduğunu bir kere daha anlatmama rağmen bi çiçek bile alıp gelmez eve bugün 12 gibi eve uğramış ne almış dersiniz su içi cevizli sucuk vardır ya tam ismini bilmiyorum tatlı kuvvet versin diye yenir üstünde doping yaziyo ondan almış poseti açtım sınırdan gülme krizi geldi valla hem ağladım hem guldumEki Görüntüle 1549730
Bayadır biberon almıyor canım sütunu hic bi şekilde iciremiyorum hic birşey yemek istemiyor çok huzursuz ne kadar AC olursa olsun asla biberon almio sütü icmioHAYIRDIR CANIM NEYİ VAR BEBİŞİNİN BEN GÖREMEDİM SANIRIM Bİ KAÇ GÜNDÜ SİNİRDEN.
BİZİM ERKEKLERİN ÇOĞU ÖKÜZ BOŞVER TAKILMA.
Ay canım benimki de öküz yani anneler gününde iki abim var onlar hediye aldılar küçük anne diye benim öküz kocam bi çiçek almayı bırak kutlamadı bile çok sinir olmuştm nişanlıyken grip olsam taa şehir dışındaydım çicek yollardı evlendik içindeki odun çıktı ortaya:)4 de Dr randevumuz var inş ciddi birşey yoktur oglumda devam ediyor hala durumu dun aksam da esimlekavga ettik sinirlerim çok bozuk kendisine ne kadar öküz olduğunu bir kere daha anlatmama rağmen bi çiçek bile alıp gelmez eve bugün 12 gibi eve uğramış ne almış dersiniz su içi cevizli sucuk vardır ya tam ismini bilmiyorum tatlı kuvvet versin diye yenir üstünde doping yaziyo ondan almış poseti açtım sınırdan gülme krizi geldi valla hem ağladım hem guldumEki Görüntüle 1549730
Canımmm şırıngayla falan ağzına sıksan öyle demi istemiyoBayadır biberon almıyor canım sütunu hic bi şekilde iciremiyorum hic birşey yemek istemiyor çok huzursuz ne kadar AC olursa olsun asla biberon almio sütü icmio
Zaten o eşler yok mu anamızın evinde rahat battı bize hele ben evlenecemde evlenecem diye tutturdum şimdiki aklım olsa evlenmeyecem diye tuttururdum:) isteseler öyle bi annelerini sustururlarÇOK İYİ VALLA KEŞKE BİZİMKİLERDE ÖLE OLSA DAHA NE İSTERİM.
EŞİM YOKKEN ORAYA GİDİORUM VALLA GERİLİORUM DİKEN ÜSTÜNDEYİM HEP BUDA NİE İŞTE BAŞTA ARAMIZ OLMADIĞI İÇİN.HEP DEDİM Kİ BENİM AİLEM UZAKTA HERZAMAN GÖREMEM SİZİNLE ÇOK İYİ OLMAK İSTİYORUM DEDİM AİLEM GİBİ SEVMEK İSTİYORUM SİZİ DEDİM HERŞEY YAPTIM ONLARA AMA YOK YARANAMADIM ÇOK CAZGIR YA Bİ KERE ÇOK KAVGA ETMİŞTİK BU EVE TAŞINIRKEN KEŞKE OZAMAN HİÇ BARIŞMASAYDIK DİORUM ŞİMDİKİ AKLIM OLSA ASLA BARIŞMAZDIM.EŞİMDE BİLİO ASLINDA BENİM HAKLI OLDUĞUMU AMA BİŞEY YAPAMIO İŞTE YAPINCA ÇOK YAPIO AMA.
çok hossun ya beni de güldürdün4 de Dr randevumuz var inş ciddi birşey yoktur oglumda devam ediyor hala durumu dun aksam da esimlekavga ettik sinirlerim çok bozuk kendisine ne kadar öküz olduğunu bir kere daha anlatmama rağmen bi çiçek bile alıp gelmez eve bugün 12 gibi eve uğramış ne almış dersiniz su içi cevizli sucuk vardır ya tam ismini bilmiyorum tatlı kuvvet versin diye yenir üstünde doping yaziyo ondan almış poseti açtım sınırdan gülme krizi geldi valla hem ağladım hem guldumEki Görüntüle 1549730
Her yolu denedim büyüdü sütun tadını şevmiyor bnm sıpa aklıma başka birşey gelmiyor gerçi ek gıdaları da redddediyo bugün sorcaz Dr a neymiş bakalimCanımmm şırıngayla falan ağzına sıksan öyle demi istemiyo
Ben hala guluyorum canım valla kafayı yedim BN galiba baba oğul cildirttilar beniçok hossun ya beni de güldürdünerkek mantığı iste
Evet canm e bebekten netten cok oyuncak aldm ben hiç sıkıntu yaşamadm. Süreklı alışverıs yapıyorum ordanNETDEN Mİ ALDIN BENDE GEÇEN BAKTIM BAYA Bİ OYUNCAK AMA NETDEN GÜVENEMDİM YA.
canim bence senin esin sana ince mesaj vermis haha:)ne o cevizli sucuk doping falanBen hala guluyorum canım valla kafayı yedim BN galiba baba oğul cildirttilar beni
esin seni dusunmus, onlarla bas ede bilesin diye guc kuvvet toplamalisin:)4 de Dr randevumuz var inş ciddi birşey yoktur oglumda devam ediyor hala durumu dun aksam da esimlekavga ettik sinirlerim çok bozuk kendisine ne kadar öküz olduğunu bir kere daha anlatmama rağmen bi çiçek bile alıp gelmez eve bugün 12 gibi eve uğramış ne almış dersiniz su içi cevizli sucuk vardır ya tam ismini bilmiyorum tatlı kuvvet versin diye yenir üstünde doping yaziyo ondan almış poseti açtım sınırdan gülme krizi geldi valla hem ağladım hem guldumEki Görüntüle 1549730
bizde aynıyız vermeyince durmuyor yerindebizdede oyle.biz sofraya oturdugumuzda kizim aglamaga basliyo.kucagima alip sofraya oturdugumda hemen tabagi kasigi kendine cekiyor.kendi yediklerimizden onada tatdiriyorum.oyle salcali baharatli acili yemiyoruz.oyuzden onada veriyoruz.
acaba zararlı olurmu ki tuzlu olmuş oluyor ya yemek. mesela yumurta sarısını haşladım hep çok az yedi ama ben kendim için tavada kırarak yaptığımdan yiyiyor bol bol biraz tuz ekliyorum. acaba bizim yemekleri sevdiği için mi kendi püresini yemek istemiyor diye düşünüyorumBize doktor dedi verin azicik tadımlık bir şey olmaz istiyor olması güzelmiş hatta sadece ben acı bir şeyler olmamasına dikkat ediyorum onun dışında istedikçe veriyorum az az
hahaha çok komik4 de Dr randevumuz var inş ciddi birşey yoktur oglumda devam ediyor hala durumu dun aksam da esimlekavga ettik sinirlerim çok bozuk kendisine ne kadar öküz olduğunu bir kere daha anlatmama rağmen bi çiçek bile alıp gelmez eve bugün 12 gibi eve uğramış ne almış dersiniz su içi cevizli sucuk vardır ya tam ismini bilmiyorum tatlı kuvvet versin diye yenir üstünde doping yaziyo ondan almış poseti açtım sınırdan gülme krizi geldi valla hem ağladım hem guldumEki Görüntüle 1549730
Mert e trubaby güneş kremi aldım ben organikkızlar güneş için nasıl bi krem kullanıyorsunuz
Eveet ben varım geçen gün aldım arzum bebbe yoğurt makinesi çok memnunum 6 saatte taş gibi yoğurt yapıyorKızlar yoğurt yapma makinesi kullanan var mı ben almayı düşünüyorumda tavsiye istyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?