2014 Kasım Anneleri

NETDEN Mİ ALDIN BENDE GEÇEN BAKTIM BAYA Bİ OYUNCAK AMA NETDEN GÜVENEMDİM YA.

HAYIRDIR CANIM NEYİ VAR BEBİŞİNİN BEN GÖREMEDİM SANIRIM Bİ KAÇ GÜNDÜ SİNİRDEN.
BİZİM ERKEKLERİN ÇOĞU ÖKÜZ BOŞVER TAKILMA.

HAYIRDIR CANIM NEYİ VAR BEBİŞİNİN BEN GÖREMEDİM SANIRIM Bİ KAÇ GÜNDÜ SİNİRDEN.
BİZİM ERKEKLERİN ÇOĞU ÖKÜZ BOŞVER TAKILMA.
Bayadır biberon almıyor canım sütunu hic bi şekilde iciremiyorum hic birşey yemek istemiyor çok huzursuz ne kadar AC olursa olsun asla biberon almio sütü icmio

Ay canım benimki de öküz yani anneler gününde iki abim var onlar hediye aldılar küçük anne diye benim öküz kocam bi çiçek almayı bırak kutlamadı bile çok sinir olmuştm nişanlıyken grip olsam taa şehir dışındaydım çicek yollardı evlendik içindeki odun çıktı ortaya:)

Zaten o eşler yok mu anamızın evinde rahat battı bize hele ben evlenecemde evlenecem diye tutturdum şimdiki aklım olsa evlenmeyecem diye tuttururdum:) isteseler öyle bi annelerini sustururlar

çok hossun ya beni de güldürdün erkek mantığı iste

Kızlar yoğurt yapma makinesi kullanan var mı ben almayı düşünüyorumda tavsiye istyrum

esin seni dusunmus, onlarla bas ede bilesin diye guc kuvvet toplamalisin:)

merhaba arkadaşlar.sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.
ben tüp bebek yöntemiyle 4.denememde hamile kaldım ayrıca insülin direncimde var.
geçen sene kışın kilom 82 iken iğnelere başladık 92 ile hamile kaldım.
doğuma giderken preeklempside eklenince 112 kg ile doğuma girdim.
doğum sonrası da hiç kilo veremedim hatta aldım.102 ile eve geldim şimdi 107 kiloyum.
hiç bir kıyafetim olmuyor hatta bulmakta çok zorlanıyorum.kendimden nefret eder hale geldim.
zayıflamak adına birşey de yapamadım.bebişimin kilo alımı az seyretti.7 aylık oldu son 4 aydır ayda 400 gr alıyor sadece.
6 aylık kontrolünde 7.600 gr dı.zaten insülin direncinden dolayı da kilo vermem öyle kolay değil.
kendim için mide küçültme ameliyatlarını araştırırken eşim de olmaya karar verdi.randevu almamı istedi.
perşembe doktorla görüştü ,pazartesi ameliyat oldu hızlı bir şekilde.1 ay oluyor ameliyat olalı.yaklaşık 20 kg verdi .
bu benim içinde olduğum durumun daha da çıkmaza girmesine sebep oldu.yanında yemek yiyemiyorum ,
hızlıca atıştırıyorum bişeyler belki kilo bile almış olabilirim.eşim zayıfladıkça ben depresyondan çıkamıyorum.
belki duymuşsunuzdur madalyon hastalığıda oldum stresten.
bu ameliyatı kızım 1 yaşını doldurduğunda olmak istiyordum ama şimdi her gören soruyor sen ne zaman olacaksın diye.
ameliyat olunca sütüm kesilir mi diye de endişeliyim ama şu an o kadar düzensiz besleniyorum ki.
eşime ayrı yap kızıma ayrı kendime fırsat bulamıyorum.
yazın kardeşiminde düğünü var 1 ağustosta.
sizce bu ameliyatı olamalı mı yoksa her gün ağlamaya sızlanmaya devam mı etmeliyim?
bu arada bu ameliyatı olmuş ama emzirmeye devam etmiş birini gördüm.
kafam da deli sorular fikirlerinizi bekliyorum.

bizdede oyle.biz sofraya oturdugumuzda kizim aglamaga basliyo.kucagima alip sofraya oturdugumda hemen tabagi kasigi kendine cekiyor.kendi yediklerimizden onada tatdiriyorum.oyle salcali baharatli acili yemiyoruz.oyuzden onada veriyoruz.
bizde aynıyız vermeyince durmuyor yerinde

Bize doktor dedi verin azicik tadımlık bir şey olmaz istiyor olması güzelmiş hatta sadece ben acı bir şeyler olmamasına dikkat ediyorum onun dışında istedikçe veriyorum az az
acaba zararlı olurmu ki tuzlu olmuş oluyor ya yemek. mesela yumurta sarısını haşladım hep çok az yedi ama ben kendim için tavada kırarak yaptığımdan yiyiyor bol bol biraz tuz ekliyorum. acaba bizim yemekleri sevdiği için mi kendi püresini yemek istemiyor diye düşünüyorum

hahaha çok komik bence senin eşin agaanigii naga nigii demek istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…