- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Ameliyat nasil oluyor blmiyrm ama sonrasnda bakim gerektirmiyorsa eger gerektirdiginde sana yardmci olabilecek birileri var ise bence ol cnm..merhaba arkadaşlar.sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.
ben tüp bebek yöntemiyle 4.denememde hamile kaldım ayrıca insülin direncimde var.
geçen sene kışın kilom 82 iken iğnelere başladık 92 ile hamile kaldım.
doğuma giderken preeklempside eklenince 112 kg ile doğuma girdim.
doğum sonrası da hiç kilo veremedim hatta aldım.102 ile eve geldim şimdi 107 kiloyum.
hiç bir kıyafetim olmuyor hatta bulmakta çok zorlanıyorum.kendimden nefret eder hale geldim.
zayıflamak adına birşey de yapamadım.bebişimin kilo alımı az seyretti.7 aylık oldu son 4 aydır ayda 400 gr alıyor sadece.
6 aylık kontrolünde 7.600 gr dı.zaten insülin direncinden dolayı da kilo vermem öyle kolay değil.
kendim için mide küçültme ameliyatlarını araştırırken eşim de olmaya karar verdi.randevu almamı istedi.
perşembe doktorla görüştü ,pazartesi ameliyat oldu hızlı bir şekilde.1 ay oluyor ameliyat olalı.yaklaşık 20 kg verdi .
bu benim içinde olduğum durumun daha da çıkmaza girmesine sebep oldu.yanında yemek yiyemiyorum ,
hızlıca atıştırıyorum bişeyler belki kilo bile almış olabilirim.eşim zayıfladıkça ben depresyondan çıkamıyorum.
belki duymuşsunuzdur madalyon hastalığıda oldum stresten.
bu ameliyatı kızım 1 yaşını doldurduğunda olmak istiyordum ama şimdi her gören soruyor sen ne zaman olacaksın diye.
ameliyat olunca sütüm kesilir mi diye de endişeliyim ama şu an o kadar düzensiz besleniyorum ki.
eşime ayrı yap kızıma ayrı kendime fırsat bulamıyorum.
yazın kardeşiminde düğünü var 1 ağustosta.
sizce bu ameliyatı olamalı mı yoksa her gün ağlamaya sızlanmaya devam mı etmeliyim?
bu arada bu ameliyatı olmuş ama emzirmeye devam etmiş birini gördüm.
kafam da deli sorular fikirlerinizi bekliyorum.
Çok iyi doktor bulman lazım ya bu ameliyat çok çok riskli korkutmak istemiyorum ama sende haberlerde falan mutlaka görmüssündür kaçak olduğu zaman Allah korusun...biz diyete basladık burda bir kaç arkadas kendimizce birseyler yapıyoruz diyetisyene gitmeyi denedin mi bilmiyorum ama ameliyatı en son çare olarak düsün insülin direncin olduğundan diyetisyen en azından daha makul bir program ayarlar sana birde size göre içecekleri var çilekli süt tadında Glucerna SR diyetine destek olabilir.merhaba arkadaşlar.sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.
ben tüp bebek yöntemiyle 4.denememde hamile kaldım ayrıca insülin direncimde var.
geçen sene kışın kilom 82 iken iğnelere başladık 92 ile hamile kaldım.
doğuma giderken preeklempside eklenince 112 kg ile doğuma girdim.
doğum sonrası da hiç kilo veremedim hatta aldım.102 ile eve geldim şimdi 107 kiloyum.
hiç bir kıyafetim olmuyor hatta bulmakta çok zorlanıyorum.kendimden nefret eder hale geldim.
zayıflamak adına birşey de yapamadım.bebişimin kilo alımı az seyretti.7 aylık oldu son 4 aydır ayda 400 gr alıyor sadece.
6 aylık kontrolünde 7.600 gr dı.zaten insülin direncinden dolayı da kilo vermem öyle kolay değil.
kendim için mide küçültme ameliyatlarını araştırırken eşim de olmaya karar verdi.randevu almamı istedi.
perşembe doktorla görüştü ,pazartesi ameliyat oldu hızlı bir şekilde.1 ay oluyor ameliyat olalı.yaklaşık 20 kg verdi .
bu benim içinde olduğum durumun daha da çıkmaza girmesine sebep oldu.yanında yemek yiyemiyorum ,
hızlıca atıştırıyorum bişeyler belki kilo bile almış olabilirim.eşim zayıfladıkça ben depresyondan çıkamıyorum.
belki duymuşsunuzdur madalyon hastalığıda oldum stresten.
bu ameliyatı kızım 1 yaşını doldurduğunda olmak istiyordum ama şimdi her gören soruyor sen ne zaman olacaksın diye.
ameliyat olunca sütüm kesilir mi diye de endişeliyim ama şu an o kadar düzensiz besleniyorum ki.
eşime ayrı yap kızıma ayrı kendime fırsat bulamıyorum.
yazın kardeşiminde düğünü var 1 ağustosta.
sizce bu ameliyatı olamalı mı yoksa her gün ağlamaya sızlanmaya devam mı etmeliyim?
bu arada bu ameliyatı olmuş ama emzirmeye devam etmiş birini gördüm.
kafam da deli sorular fikirlerinizi bekliyorum.
Ay canım benimki de öküz yani anneler gününde iki abim var onlar hediye aldılar küçük anne diye benim öküz kocam bi çiçek almayı bırak kutlamadı bile çok sinir olmuştm nişanlıyken grip olsam taa şehir dışındaydım çicek yollardı evlendik içindeki odun çıktı ortaya:)
Zaten o eşler yok mu anamızın evinde rahat battı bize hele ben evlenecemde evlenecem diye tutturdum şimdiki aklım olsa evlenmeyecem diye tuttururdum:) isteseler öyle bi annelerini sustururlar
Evet canm e bebekten netten cok oyuncak aldm ben hiç sıkıntu yaşamadm. Süreklı alışverıs yapıyorum ordan
Bayadır biberon almıyor canım sütunu hic bi şekilde iciremiyorum hic birşey yemek istemiyor çok huzursuz ne kadar AC olursa olsun asla biberon almio sütü icmio
Hani günes mi var kikızlar güneş için nasıl bi krem kullanıyorsunuz
Ben yazmamıstım ama bu zımbırtı demek ki herkeste aynı seyi çağrıstırıyo yada yada bu alınınca hepimizin basına aynı sey mi geliyo yoksaahahaha çok komikbence senin eşin agaanigii naga nigii demek istemiş
her ne kadar biz yiyeceklerin tadını yeni öğrendiklerini sansak da damak tatlarının olduğunu söyledi doktor. ben susması için sadece tattırıyorum az az doktor birşey olmaz demişti o kadardan ama öğünlerine ne tuz ne salça ne şeker kesinlikle kullanmıyorum tabiacaba zararlı olurmu ki tuzlu olmuş oluyor ya yemek. mesela yumurta sarısını haşladım hep çok az yedi ama ben kendim için tavada kırarak yaptığımdan yiyiyor bol bol biraz tuz ekliyorum. acaba bizim yemekleri sevdiği için mi kendi püresini yemek istemiyor diye düşünüyorum
Niyeki yaaa ben bunu çok severim hehe hep yerdim diyete girmeden önce hiçte öyle aganigi falan olmadıBen yazmamıstım ama bu zımbırtı demek ki herkeste aynı seyi çağrıstırıyo yada yada bu alınınca hepimizin basına aynı sey mi geliyo yoksaa
Canm yagda yiyorsa yumurtayo sadece sarısını ve biraz peyniri karştrp omlet yapıp yedir , kendi yemeklernzdende bi parça vereblrsn benîmkide çook seviyr ben az bişey tattryrm kuru fasulye verdim geçen tabi tanesinden lüp lüp götrdü valla biz artk 8. Aydayz bu ay da dolsn ben yavaştan bizim yiyceklrrden vercem tabi tuzsuz ve az salçalı , şuan erken ama bence çok vermeacaba zararlı olurmu ki tuzlu olmuş oluyor ya yemek. mesela yumurta sarısını haşladım hep çok az yedi ama ben kendim için tavada kırarak yaptığımdan yiyiyor bol bol biraz tuz ekliyorum. acaba bizim yemekleri sevdiği için mi kendi püresini yemek istemiyor diye düşünüyorum
hıı tabi tabiNiyeki yaaa ben bunu çok severim hehe hep yerdim diyete girmeden önce hiçte öyle aganigi falan olmadıEşimde hep alıp gelir sevdiğimden
Eveet tabihıı tabi tabi
brawo sanaa tomates hıyara devamEveet tabiBu arada 1 kilo vermişim yaaa şokşok
Aynen yaa normalde canımın çekmediği şeyleri çekiyo şuan resmen şeyran dürtüyobrawo sanaa tomates hıyara devamyeme bayramı yap sende 2 kilo daha verince
Yok canım tam 22 oldum evlendim 21 e yni girdim tanıstım ve memur oldum tanıştığımda sınavım açıklanmak üzereydi senin gibi kv almak için kendini paraladı bi güzel kandırdı beni iyidir hoştur ama eşime en ufak bişeyimde şikayet ediyo farkediyorum konuştumda şikayet etme elde ne gelinler var diye gene başladı oda beni mutsuz ediyo bazen diyorum ne vardı evlenecek paramı yeseydim çatır çatır arkadaşlarım hep bekar alsaydım arabamı şimdi kendi ödediğim arabayı rica minnet eşimden alıyorumBENİMKİ O KONULARDA İYİDİR Bİ SÜRÜ HEDİYE ALMIŞTI BANA ANNELER GÜNÜNDE BİDE ANASINA SÖZ GEÇİREBİLSE DAHA NE İSTERİM.BENİ ALMAK İÇİNDE BAYA UĞRAŞTILAR ŞİMDİ GÖRSEN DERSİN ALMAK İSTEMİŞ BENİDE OĞLU İSTEDİĞİ İÇİN ALMIŞ GİBİ DAVRANIO.22 YAŞINDAMISIN SEN Kİ CANIM.
YERİNE GİDİLSE DAHA MI UCUZDUR ACABA.
Canm ne kadara aldın nerden bakmalıyımEveet ben varım geçen gün aldım arzum bebbe yoğurt makinesi çok memnunum 6 saatte taş gibi yoğurt yapıyor
Yavrum ya kıyamam demek canı bişey istemiyodu inş erkenden iyleşir geçmiş olsnKızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum
canm ben gittigidiyrdan sipariş vermiştim 2 güne gelmişti fiyatıda çok uygun 53 tl idi bana o gün tesadüf size öözel diye 50 tl ye 10 tl indirim vermişti 43 tl ye gelmiş oldu amaa bi arkadşmda 49.90a aldı yine gittigidiyordan başka satıcıdan oradan almanı öneririm güvenilirde bi site hemde uygun fiyatCanm ne kadara aldın nerden bakmalıyım
Çok geçmiş olsun kuzucuğa ya çok üzülüyordum okudukça inşallah ilaçların bi an önce faydası olurda iyileşir inşallahKızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?