2014 Kasım Anneleri

Ameliyat nasil oluyor blmiyrm ama sonrasnda bakim gerektirmiyorsa eger gerektirdiginde sana yardmci olabilecek birileri var ise bence ol cnm..

Çok iyi doktor bulman lazım ya bu ameliyat çok çok riskli korkutmak istemiyorum ama sende haberlerde falan mutlaka görmüssündür kaçak olduğu zaman Allah korusun...biz diyete basladık burda bir kaç arkadas kendimizce birseyler yapıyoruz diyetisyene gitmeyi denedin mi bilmiyorum ama ameliyatı en son çare olarak düsün insülin direncin olduğundan diyetisyen en azından daha makul bir program ayarlar sana birde size göre içecekleri var çilekli süt tadında Glucerna SR diyetine destek olabilir.

Zaten o eşler yok mu anamızın evinde rahat battı bize hele ben evlenecemde evlenecem diye tutturdum şimdiki aklım olsa evlenmeyecem diye tuttururdum:) isteseler öyle bi annelerini sustururlar

BENİMKİ O KONULARDA İYİDİR Bİ SÜRÜ HEDİYE ALMIŞTI BANA ANNELER GÜNÜNDE BİDE ANASINA SÖZ GEÇİREBİLSE DAHA NE İSTERİM.BENİ ALMAK İÇİNDE BAYA UĞRAŞTILAR ŞİMDİ GÖRSEN DERSİN ALMAK İSTEMİŞ BENİDE OĞLU İSTEDİĞİ İÇİN ALMIŞ GİBİ DAVRANIO.22 YAŞINDAMISIN SEN Kİ CANIM.

Evet canm e bebekten netten cok oyuncak aldm ben hiç sıkıntu yaşamadm. Süreklı alışverıs yapıyorum ordan

YERİNE GİDİLSE DAHA MI UCUZDUR ACABA.

Bayadır biberon almıyor canım sütunu hic bi şekilde iciremiyorum hic birşey yemek istemiyor çok huzursuz ne kadar AC olursa olsun asla biberon almio sütü icmio

ALLA ALLA DİŞ ZAMANI İŞTAHSIZLIK OLUR DERLER AMA BELKİ ONLA İLGİLİDİR CANIM.

her ne kadar biz yiyeceklerin tadını yeni öğrendiklerini sansak da damak tatlarının olduğunu söyledi doktor. ben susması için sadece tattırıyorum az az doktor birşey olmaz demişti o kadardan ama öğünlerine ne tuz ne salça ne şeker kesinlikle kullanmıyorum tabi

Ben yazmamıstım ama bu zımbırtı demek ki herkeste aynı seyi çağrıstırıyo yada yada bu alınınca hepimizin basına aynı sey mi geliyo yoksaa
Niyeki yaaa ben bunu çok severim hehe hep yerdim diyete girmeden önce hiçte öyle aganigi falan olmadı Eşimde hep alıp gelir sevdiğimden

Canm yagda yiyorsa yumurtayo sadece sarısını ve biraz peyniri karştrp omlet yapıp yedir , kendi yemeklernzdende bi parça vereblrsn benîmkide çook seviyr ben az bişey tattryrm kuru fasulye verdim geçen tabi tanesinden lüp lüp götrdü valla biz artk 8. Aydayz bu ay da dolsn ben yavaştan bizim yiyceklrrden vercem tabi tuzsuz ve az salçalı , şuan erken ama bence çok verme

brawo sanaa tomates hıyara devamyeme bayramı yap sende 2 kilo daha verince
Aynen yaa normalde canımın çekmediği şeyleri çekiyo şuan resmen şeyran dürtüyo70 e düşeyim 1 gün izin veririm kendimee ya ramazanda nasıl olck sahur zaten başlıbaşına kalori:-( ben sadece tomatis yemiyom hee yumurta peynir zeytinde yiyorumm kii ama yürüyüşünçok faydası oldu

Kızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum

Yok canım tam 22 oldum evlendim 21 e yni girdim tanıstım ve memur oldum tanıştığımda sınavım açıklanmak üzereydi senin gibi kv almak için kendini paraladı bi güzel kandırdı beni iyidir hoştur ama eşime en ufak bişeyimde şikayet ediyo farkediyorum konuştumda şikayet etme elde ne gelinler var diye gene başladı oda beni mutsuz ediyo bazen diyorum ne vardı evlenecek paramı yeseydim çatır çatır arkadaşlarım hep bekar alsaydım arabamı şimdi kendi ödediğim arabayı rica minnet eşimden alıyorum

Yavrum ya kıyamam demek canı bişey istemiyodu inş erkenden iyleşir geçmiş olsn

Canm ne kadara aldın nerden bakmalıyım
canm ben gittigidiyrdan sipariş vermiştim 2 güne gelmişti fiyatıda çok uygun 53 tl idi bana o gün tesadüf size öözel diye 50 tl ye 10 tl indirim vermişti 43 tl ye gelmiş oldu amaa bi arkadşmda 49.90a aldı yine gittigidiyordan başka satıcıdan oradan almanı öneririm güvenilirde bi site hemde uygun fiyat

Çok geçmiş olsun kuzucuğa ya çok üzülüyordum okudukça inşallah ilaçların bi an önce faydası olurda iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…