- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Bizde kendimiz söyleyip duruyoz mesela hoppili güpbili hop hop bili gübbili yada benim oğlum çok tatlı benim oğlum çok tatlı çok tatlı çok tatlı gibi bestelerimiz var:)evde bağrıs çağırıs şarkılarımızı söylüyoruzKızlar sizinde bebek şarkılarınız var mı biz kırmızı balığı dinlemekten gına geldi artıkduyduğu an başlıyor sağ sola sallanmaya çok seviyor geece gündüz kırmızı balık dinliyorz bu aralr
canım omlet yaparsak yağ katıyor muyuz benim oğlan haşlanmış sevmiyor ya belki öyle yer yumurtaCanm yagda yiyorsa yumurtayo sadece sarısını ve biraz peyniri karştrp omlet yapıp yedir , kendi yemeklernzdende bi parça vereblrsn benîmkide çook seviyr ben az bişey tattryrm kuru fasulye verdim geçen tabi tanesinden lüp lüp götrdü valla biz artk 8. Aydayz bu ay da dolsn ben yavaştan bizim yiyceklrrden vercem tabi tuzsuz ve az salçalı , şuan erken ama bence çok verme
geçmiş olsun canım demekki sebebi varmış sıkıntısının inşallah en kısa sürede iyileşirKızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum
ayy cok sevindim insan sebebsiz yere git gel yapinca daha cok cani sıkılıyor iyilesir yvrucuk biran önce İnşallahKızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum
Kızlar sizinde bebek şarkılarınız var mı biz kırmızı balığı dinlemekten gına geldi artıkduyduğu an başlıyor sağ sola sallanmaya çok seviyor geece gündüz kırmızı balık dinliyorz bu aralr
canım omlet yaparsak yağ katıyor muyuz benim oğlan haşlanmış sevmiyor ya belki öyle yer yumurta
Canım çok az tereyağ ile yapıyorum yağı çok kızdırmadan pşiryrm bazen de omlet tavasında yağsz yapyrm tava yapıştrmyorsa öylede olabilir , böyle seviyorlar canım hemde çiğnemeyi öğreniyor iyi oluyor ben bi gün haşlanmış yımurta birgün omlet veryrm
geçmiş olsun canım demekki sebebi varmış sıkıntısının inşallah en kısa sürede iyileşir
Sen söyleyince aklıma geldi süttür sütaşın aşkı ve mo mo molfixde reklamlarda favorimiz:)Mirkelam dan elma değil ayva ve Yalın'dan benimki favori şarkılarımız açıyoruz ana oğul oynuyoruz
Ohh yandanSen söyleyince aklıma geldi süttür sütaşın aşkı ve mo mo molfixde reklamlarda favorimiz:)
Makınede nasıl yogurt yapıtosın canm tarıf edermısınEveet ben varım geçen gün aldım arzum bebbe yoğurt makinesi çok memnunum 6 saatte taş gibi yoğurt yapıyor
cok gecmis olsun.insallah cabucak iylesir oglun.Kızlar Dr dan geldik çok iyi bi Dr denk geldi allah razi olsun valla herseyimi dinledi her soruna cevap verdi kulaklarında enfeksiyon varmış yavrumun boğazları kızarmış geniz akıntısı varmış iki tane şurup verdi peditusla suprax kullancaz dişleriniz çok kabarmış çok yakında çıkar dedi onun için de dencol JEL sprey verdi motilium la gaviscon infanti da reflu için kullanmaya devam dedi boyumuz 74 cm olmuş bi hızla uzuyo bizim oğlan inş hemen iyileşir yavrum
Walla sorduğum soruya cvp alamıyorum bari yardımcı olmaya çalışayım bnm çevremde 4 5 kişi oldu bu ameliyatı,canın tatlı diilse çok çabuk toparlarsın kilonun yarattığı stres ve mutsuzluğunda bebeğine yansıyodr ben gördüğüm kdrıyla tavsiye ederim yaşınız gençtir ortlma 70 kg a düşersiniz fazla kilonun % 80 i gdiyo bu operasyonda.o da çaba göstermeden.yemeyi çok seviyosanız başta psikolojk olarak zorlar ama sonra inanamazsınız.kaldı ki bu amelyat şekeri bitiriyo genç yaşta olun fırsat varken.süt konusunu bilemicem.merhaba arkadaşlar.sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.
ben tüp bebek yöntemiyle 4.denememde hamile kaldım ayrıca insülin direncimde var.
geçen sene kışın kilom 82 iken iğnelere başladık 92 ile hamile kaldım.
doğuma giderken preeklempside eklenince 112 kg ile doğuma girdim.
doğum sonrası da hiç kilo veremedim hatta aldım.102 ile eve geldim şimdi 107 kiloyum.
hiç bir kıyafetim olmuyor hatta bulmakta çok zorlanıyorum.kendimden nefret eder hale geldim.
zayıflamak adına birşey de yapamadım.bebişimin kilo alımı az seyretti.7 aylık oldu son 4 aydır ayda 400 gr alıyor sadece.
6 aylık kontrolünde 7.600 gr dı.zaten insülin direncinden dolayı da kilo vermem öyle kolay değil.
kendim için mide küçültme ameliyatlarını araştırırken eşim de olmaya karar verdi.randevu almamı istedi.
perşembe doktorla görüştü ,pazartesi ameliyat oldu hızlı bir şekilde.1 ay oluyor ameliyat olalı.yaklaşık 20 kg verdi .
bu benim içinde olduğum durumun daha da çıkmaza girmesine sebep oldu.yanında yemek yiyemiyorum ,
hızlıca atıştırıyorum bişeyler belki kilo bile almış olabilirim.eşim zayıfladıkça ben depresyondan çıkamıyorum.
belki duymuşsunuzdur madalyon hastalığıda oldum stresten.
bu ameliyatı kızım 1 yaşını doldurduğunda olmak istiyordum ama şimdi her gören soruyor sen ne zaman olacaksın diye.
ameliyat olunca sütüm kesilir mi diye de endişeliyim ama şu an o kadar düzensiz besleniyorum ki.
eşime ayrı yap kızıma ayrı kendime fırsat bulamıyorum.
yazın kardeşiminde düğünü var 1 ağustosta.
sizce bu ameliyatı olamalı mı yoksa her gün ağlamaya sızlanmaya devam mı etmeliyim?
bu arada bu ameliyatı olmuş ama emzirmeye devam etmiş birini gördüm.
kafam da deli sorular fikirlerinizi bekliyorum.
canm 6 tane küçük kavanozu var işte tek yemelik şeklinde onlara sütü ısıtıp koyuyrm içinede 1 çay kaşığı maya atıp makineye yerleştryrm 6 saatte hazırMakınede nasıl yogurt yapıtosın canm tarıf edermısın
ohh bi sağdan bi soldanMirkelam dan elma değil ayva ve Yalın'dan benimki favori şarkılarımız açıyoruz ana oğul oynuyoruz
Çok pratik oluyo diyolarcanm 6 tane küçük kavanozu var işte tek yemelik şeklinde onlara sütü ısıtıp koyuyrm içinede 1 çay kaşığı maya atıp makineye yerleştryrm 6 saatte hazır
evet canm çok güzel yapıyor bide lezzeeti kıvamı filan tam yerndeÇok pratik oluyo diyolar
benim arkadasimin kizindada oyle olmusdu.dr mantar oldugunu soylemisdi.ama o kizina inek sutu icirmisdi ondan olmusdu.ilacla tedaviden sonra gecmisdi.insallah senin kizinda oyle olmaz cabucak iylesirkızlar yardımızına ihtiyacm var kızımın poposu pişk olmşama hem pişik hemde minink minik sivilceler çıkmş bi kaç gündür pişik kremi ve zeytnyağ sürüyrm ama hiç geçmiyor interntee araştrdm şimdi mantar olabilir diyo böyle bişey başına gelen var mı hangi ilaç etkili olur sizce ne kullanmalıym yada doktora götürmeme gerek var mı ki ?
Ben çok becerikli sayılmam ek gıdayada başlamak üzereyiz hemen alıyımevet canm çok güzel yapıyor bide lezzeeti kıvamı filan tam yernde
Canım daha dün aynı sikayetten götürdüm aynı senin anlattıgın gbı sivilce falan iki gün krem sürdüm gecmedi dr krem verdi hem hametan hemde mantar kremi bi günde geçti bence götür yazık ıslak mendil kullsnma dedi bende popişini lavobada yıkıyorum her bez değiltiğinde sabunla yıka pişik yerini benimki azaldı şükürkızlar yardımızına ihtiyacm var kızımın poposu pişk olmşama hem pişik hemde minink minik sivilceler çıkmş bi kaç gündür pişik kremi ve zeytnyağ sürüyrm ama hiç geçmiyor interntee araştrdm şimdi mantar olabilir diyo böyle bişey başına gelen var mı hangi ilaç etkili olur sizce ne kullanmalıym yada doktora götürmeme gerek var mı ki ?
Canım daha dün aynı sikayetten götürdüm aynı senin anlattıgın gbı sivilce falan iki gün krem sürdüm gecmedi dr krem verdi hem hametan hemde mantar kremi bi günde geçti bence götür yazık ıslak mendil kullsnma dedi bende popişini lavobada yıkıyorum her bez değiltiğinde sabunla yıka pişik yerini benimki azaldı şükür
benim arkadasimin kizindada oyle olmusdu.dr mantar oldugunu soylemisdi.ama o kizina inek sutu icirmisdi ondan olmusdu.ilacla tedaviden sonra gecmisdi.insallah senin kizinda oyle olmaz cabucak iylesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?