2014 Kasım Anneleri

Bizde kendimiz söyleyip duruyoz mesela hoppili güpbili hop hop bili gübbili yada benim oğlum çok tatlı benim oğlum çok tatlı çok tatlı çok tatlı gibi bestelerimiz var:)evde bağrıs çağırıs şarkılarımızı söylüyoruz

canım omlet yaparsak yağ katıyor muyuz benim oğlan haşlanmış sevmiyor ya belki öyle yer yumurta

geçmiş olsun canım demekki sebebi varmış sıkıntısının inşallah en kısa sürede iyileşir

ayy cok sevindim insan sebebsiz yere git gel yapinca daha cok cani sıkılıyor iyilesir yvrucuk biran önce İnşallah

Mirkelam dan elma değil ayva ve Yalın'dan benimki favori şarkılarımız açıyoruz ana oğul oynuyoruz

Bızım sarkımızda mını mını bır kuş konmuştr. Ninnimiz hu hu hu allah hiramada uykular ver allah. Bır tek bunda uyuyo. Dandini dastanayı uykuluyken bile soylesem gülüyo.arada arabesk ilahı her turden dınleyıp soyluyorum:))

cok gecmis olsun.insallah cabucak iylesir oglun.

Walla sorduğum soruya cvp alamıyorum bari yardımcı olmaya çalışayım bnm çevremde 4 5 kişi oldu bu ameliyatı,canın tatlı diilse çok çabuk toparlarsın kilonun yarattığı stres ve mutsuzluğunda bebeğine yansıyodr ben gördüğüm kdrıyla tavsiye ederim yaşınız gençtir ortlma 70 kg a düşersiniz fazla kilonun % 80 i gdiyo bu operasyonda.o da çaba göstermeden.yemeyi çok seviyosanız başta psikolojk olarak zorlar ama sonra inanamazsınız.kaldı ki bu amelyat şekeri bitiriyo genç yaşta olun fırsat varken.süt konusunu bilemicem.

kızlar yardımızına ihtiyacm var kızımın poposu pişk olmş ama hem pişik hemde minink minik sivilceler çıkmş bi kaç gündür pişik kremi ve zeytnyağ sürüyrm ama hiç geçmiyor interntee araştrdm şimdi mantar olabilir diyo böyle bişey başına gelen var mı hangi ilaç etkili olur sizce ne kullanmalıym yada doktora götürmeme gerek var mı ki ?

benim arkadasimin kizindada oyle olmusdu.dr mantar oldugunu soylemisdi.ama o kizina inek sutu icirmisdi ondan olmusdu.ilacla tedaviden sonra gecmisdi.insallah senin kizinda oyle olmaz cabucak iylesir

Canım daha dün aynı sikayetten götürdüm aynı senin anlattıgın gbı sivilce falan iki gün krem sürdüm gecmedi dr krem verdi hem hametan hemde mantar kremi bi günde geçti bence götür yazık ıslak mendil kullsnma dedi bende popişini lavobada yıkıyorum her bez değiltiğinde sabunla yıka pişik yerini benimki azaldı şükür

hadi yaa öylemii off çok üüzldüm şimdi hemen götüreym bende o zaman uykusunda uyanıyor ağlayarak tahminmce ya kaşınıyor ya yanıyor
benim arkadasimin kizindada oyle olmusdu.dr mantar oldugunu soylemisdi.ama o kizina inek sutu icirmisdi ondan olmusdu.ilacla tedaviden sonra gecmisdi.insallah senin kizinda oyle olmaz cabucak iylesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…