2014 Kasım Anneleri

Ah canım senin durum daha kötü benim herkes burda bırakıp çıkabiliyorum ama inan bu kezde aklım hep evde ayağıma pranga bağlı gibi hissediyorum özgürlüğümde özgürlüğüm diye kendimi paralıyorum bebek olduktan sonra nası özgür olacaksam:) sürekli eşimi tırmalama modundayım annem çocuk zor iştir biraz gezin tozun derdi aman abartıyosun sana bırakır yinede gezerim derdim olmuyomuş çok zormuş Allah sana sabır versin acılarını göstermesin ama iki tane aynı anda çok zor banada kv iki sene evdeyken ikinciyi yapta aradan çıksın diyo he bende ölüyüm artık dedim vücudum o kadar yorgun ki 2 senelik evliyim bi düşük yaptım yıprattı beni bide doğum işte hiç halim yok ücretsiz izin için dilekçe falan derken tüm gün işyerindeydim eve geldim bebişi 8 de uyuttum haşatım çıkmıştı bende hemen uyudum dayanamadım bakalım nasıl yapacaz

Evet ya neden eskisi gibi canım cicim olamıyoruz bizde öyleyiz kendimize hiç vakit ayıramıyoruz ki

Bugün aşımiz vardi.oglum 7300 kg 67 cm olmuş.bir ayda 600 gr almış.
Doktor sabahlari sekiz tahillilardan verebilirsin kahvaltida dedi.
Akşamlari muhallebi ver dedi ben pek vermiyordum tatli diye
Yaptigin corbalarin icine mercimekte katabilirsin dedii.

Bizim altinci ay aşilariniz şimdi oldu kizlar premature dogdugumuz icin.32+4 te dogduk biz o yuzden geriden geliyoruz bizzzz

Maşallah canım güzel kilo almış. Darısı bize bakalım. P.tesi kontrolümüz. Biz de o civarda alsak iyi olacak.

Günaydn kızlar. Şu dişler artık çıksın. Kızımı saat 9 da uyuttum yarım saatte bir uyandı saat 3,5 ga kadar. Hep mızmıx aglıyo uyumuyo. Geceden berı ayaktayım Ay bugun kvyle arkadaşı gelicek inş gelemezya. Bu gergınlıkle onu. Asla çekemem heralde.

Kızımın dün buyuk yatagını aldm yatak odama. Basta şaşırdı falan hangı köşesıne yatıcagını bilemedı döndü durdu. Acaba yatagınıda yadırgamıs olabılırmı. İlk defa gece böyle olduk.

Bıze özeldekı dr onemlı bişey olmadıgı sürece artık giher ay getrme e gerek yok dedı. Genelde watsapptan yazışıyoruz zaten. Siz goturuyomusunuz hala özele yoksa saglık ocagndamı kontroller dvm edıyo Saglık ocagıda kılo boy takibi hep yanlş çıkıyo. Sacma sapan degerler çıkıyo hep

Bir de sorun bu ya.. Onda asla pişman olma hele ki yalvarma ohooooooooooooo nerde.. Hiçbişi yok.. Gönül almayı da bilmez...

Çok geçmiş olsun canım... Amin Rabbim hepsini esirgesin...

Bir de sorun bu ya.. Onda asla pişman olma hele ki yalvarma ohooooooooooooo nerde.. Hiçbişi yok.. Gönül almayı da bilmez...
Sen sikma canini herks bir degil benimkide hemen herseye parliyr sonuyr yani nerde ne yapacagi belli degil gorende imrenirr kibar beyefendi der ne guzel canim gulum diyr derler icini bilen yokk

Canım bence dişlerden ya benimkide aynı uyuttum saat 5 de hiç uyumamış gibi dikti beni ayağa

Canım ailem gitti aynıyız ama zaten ben çok aşırı kırgınım.. Düzelmek gelmiyor içimden.. Kendi huylarını düzeltmesi lazım.. Yoruldum

Sen sikma canini herks bir degil benimkide hemen herseye parliyr sonuyr yani nerde ne yapacagi belli degil gorende imrenirr kibar beyefendi der ne guzel canim gulum diyr derler icini bilen yokk

Ne zor insan olmak anne olmak eş olmak kadın olmak

BABALAR GÜNÜ BU HAFTA DEĞİL Mİ YA.

BENCE ABARTIOSUN CANIM BAK KARIŞMIOSUN BİŞEYE DAHA NİE KAVGA ÇIKARIOSUN SEN.
BİZLER EVET BU ARALAR BÖLEYİZ NEDEN ACABA BİLEMİORUM VALLA BUNALDIK SANIRIM BİZ.YADA DAHA FAZLA İLGİ BEKLİYORUZ

YAZIK YAVRULARA YA KOLAYMI DİŞ ÇIKARMAK NASIL AĞRIODUR.
NİEGELİO KV GELMİO DİODUN YA.

Günaydın dostlar... Acaip keyifsizim...

GÜNAYDIN CANIM.
NAPTIN KUTLAMADIMI DOĞUM GÜNÜNÜ AİLEN GİDİNCE DE NASIL KÖTÜ OLMUŞUNDUR CUMARTESİ BENDE AYNIYDIM ÇÜNKÜ BİLİRİM.BEBİŞLER OLDUKTAN SONRA NOLDU BUNLARA DAHA ANLAYIŞLI OLMALARI GEREKİRKEN YA.

Dün onları yolcu ettim o kadar kötü oldum ki... Zaten evde huzur yok... Onların yanında çok zor tuttum kendimi.. Sağolsun karşı komşum çağırdı eve girmek istemiyordum bomboş eve.. Komşuma gittim.. Ablam gibi zaten... Orda ağladım o da ağladı benle... Akşam 5 e kadar onun yanındaydım eve gidesim gelmedi... Eve gidicem baktım gelmiş... İçeri girdim öyle birbirimizi görmüyormuşuz gibi öyle gidiyoruz... Odun diyorum bence ona da hakaret.. Tarif edemiyorum ben artık onu... Sürekli kendi şefkat görmek kendisi anlayış görmek istiyor... Konuşurken hep "ben" dilini kullanıyor.. Hep kendi mağdurmuş gibi.. Ben de o yanlış algılamasın diye hep "biz" diye konuşurum.. Bi tarafa yüklemem hiçbişiyi.. Ne bilim kördüğüm işte.. Böyle olmaktansa artık net bişiler olsun yürüyorsa yürüsün yürümüyorsa bitsin

YAZIK YAVRULARA YA KOLAYMI DİŞ ÇIKARMAK NASIL AĞRIODUR.
NİEGELİO KV GELMİO DİODUN YA.
E yüzsüz canm. Haftasonu aradı arkadalı kızımı evımı gormek istıyomus. Salı gunu gelmek istedı. Bende eşim ogün izinli olmaz salı dedım. Başka zamsn müsaitsem gelırsınız dedım. Oda ozaman çarşamba gelırız dedı. Birde beni aramadan eşimi aramiş size gelıcem dıye. Uzakya evim aklımca kocama aldrcak bıraktrcaktı kendnı salı gınu.bıgun gelıcek heralde.arrm demişti. Köye gidicekmiş bide. Ay gıtsede gelmese bidaha hiçbiriya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…