2014 Kasım Anneleri

Uykusuzluktan oturdugum yerde gozlerim kapanıyoya. Prenseste hala cin gibi maşallah. Sankı bütün gece uyumuş gıbi

Korktuğu benimde basıma geldi sabah eşim yataktan dusurduu beyaziti baktım oğlum yerde yatıyor çığlık atmisim kendimden geçtim o an çok kötü bi durum elim Ayağım titriyor hala çocuk katıldı önce ağlayamadı bile hemen Dr a goturduk 7 de düştü saat dokuz bücüktu Dr daydik muayene etti şimdilik bi sorun yok takip et dedi bilgilendirdi Rabbim kimseye yasatmasin

Çok geçmiş olsun... Artık çok hareketliler... Çok dikkat etmek lazım...

Evet canım öyle çok karşmıyo ailem yakın sürekli görüşüyorum ama önceki gibi olmuyo bide bebiş ağladıkca bana veryo babasısın sustur diyom beceremiyo o tv şzleyecek çekirdek cay keyf yapınca ona sarıyorum bende niye hep anneler bu eziyeti çekiyo

Kıyamam ben ona aklım çıkıyo benimki daha küçük hareket etmiyoda hareket etse odasında yatırcam mecburen

Ben gözümden bile sakinirken çok dikkat ederken nasıl dusurursun diye sabah çok kizdim eşime beyazıt çok hareketli bi çocuk bi saniye durmaz yatakta illa dönecek yastıkları alır yüzüne kapatır nasıl dikkat etmez nefret ediyorum resmen eşinden su an

Canım öyle deme onunda içi nası gitmiştir istemezdiki galiba öyle böyle büyütecez hiç kıyamıyoruz ama

bizden küçüksnz ama masallah 2.çıkmış bile
bizde hala ağrılar karavana,
yok hiç bi siy
Teşekkürler. Gelir inşallah hayırlısıyla
Maşallah annesi güzel oğluna
Benimki son patlayanla beraber 6 oldu,bi tek dileğim var gece çok uyanmasın yeter
teşekkürler size de kocaman maşallahhh
Ne güzel yaaaa bizim ki niye cikmio hala
Gelir annesi gelirrr :)

Canım öyle deme onunda içi nası gitmiştir istemezdiki galiba öyle böyle büyütecez hiç kıyamıyoruz ama
Ank dan buraya geldik geleli sürekli iş iş iş iki elinde iki telefon biri susuyor oburu çalıyor gece gündüz demeden kafayı yicem artık nerden geldik niye kabul ettim gelmeyi o kadar pişmanim ki en son alıp oğlanı gitcem canı onu istiyor hayır gelirken orda iş yüküm azalacak sana ogluma daha çok zaman ayirabilcem dedi ona gore geldim ben nerden bilyim yine kandim yine salakligima doyamadim bi turlu

Kızımın bez sayısı iki gundur azaldıya. gunde üç dört kere falan degıstryorum normalmı bu bilmıyrmkı. Buara azda emıyo.

Bu arada kizlar dün biz geceyi acilde geçirdik. Gün boyu gayet neşeli olan bebeğim yatma saati gelince fiskirir gibi kusmaya başladı. Yakinlarda bi hastaneye aldik kucuk diye bakamayiz dediler.Hemen Ege Üniversitesi çocuk hastanesine aldık. Gece de ateşi 37.5 lardaydi. Neyseki.simdi iyi. Ben ise 1 saatlik uyku uyudum gece. Sabahta esim ise gitmeden biraz uyu dedi öyle uyuyabildim.

Ama şunu gördüm ki maalesef acillerde can pazari yaşanıyor resmen. Sadece tek dr vardi acilde ve zaten küçük olduğundan başka hastane bakmadi.. Allah kimseyi gece acillere düşmesin. Korkunç ya. Sağlık Bakanlığı bu konuda birsey yapsa keşke.

ANLIYORUM CANIM SABIR ETMEK LAZIM SORUNU BİLEMİORUM GERÇİ AMA BELKİDE ÖNEMSİZ BİŞEYDİR.
BENDE GEÇEN HAFTA ÇOK AĞLADIM BİDE ÇOCUĞUMA BAKTIKÇA DAHA FAZLA KOPTUM ASLINDA BİZDE ÖLE ÇOK BÜYÜTÜLCEK BİŞEY YOK AMA NE BİLİM İŞTE BİZİM KAVGAMIZ DAHA KV YÜZÜNDEN ASLINDA.ÖLE HEMEN BİTSİN VS ŞEYLER SÖLEME BİRAZ SAKİNLEŞİN KONUŞUN İNŞ.DÜZELİR.HİÇ BİŞEY OKADAR KOLAY DEĞİL.SEN ÜZÜLME

NE GÜZEL DİOSUN VALLA SEN İYİ YAPIYOSUN BOŞVER GELSİNDE SEN KV KALE ALMA MİSAFİRİYLE İLGİLEN BOŞVER SONRA KALKSIN GİTSİN BU İŞKENCE DE SENN İÇİN BİTSİN.

CNM ANNEYİZ İÇİMİZ GİDER TABİKİ AMA ODA İSTEMEMİŞTİR DÜŞÜRSÜN OKADAR KIZMASAYDIN.BİŞEYDE YOKMUŞ O AN KORKU YETER AMA RABBİM KORUSUN TÜM BEBEKLERİ.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

NE GÜZEL ÇOK ŞANSLIN BAK KEŞKE BENM AİLEMDE YANIMDA OLSA SADECE ONLARA GİDİP GELSEM İSTEDİĞİM ZAMAN GERİSİNİ BOŞVERİRİM VALLA.ONLAR ÖLE KEYİFLERİNE DOKUNDURTMAZLAR NAPALIM OYÜZDEN ANNELERİN CENNET AYAĞININ ALTINDA İŞTE.

Kızımın bez sayısı iki gundur azaldıya. gunde üç dört kere falan degıstryorum normalmı bu bilmıyrmkı. Buara azda emıyo.

AZ EMİYODUR AMA EK GIDA YİYODUR CANM AZALIO ZATEN BEZLER MERAK ETME.ESKİYE NAZARAN AZ YAPIOLAR

AZ EMİYODUR AMA EK GIDA YİYODUR CANM AZALIO ZATEN BEZLER MERAK ETME.ESKİYE NAZARAN AZ YAPIOLAR
Evet canm az emıyo bır ıkı saatte 5 dk emıyo ama hızlı emıyo. Ek gıda yıyo cok şükür sıkıntı yokta.ben emsin istıyorum. Saat başı emzırmek için almasam acıkınca aglamıyoda. Bez sayısıda azalınca bıanda doymuyomı dıye düşünüyorum. Ek besını hergun düzenli vermedm ama artık verıcem. Sabah kahvaltı. Oglen meyvve akşam üstü çorba verıyorum okadar. Mryvr kahvaltı hep verdım ama corba ıkı üç günde bir verıyorum. Ama artık vericem doysun en azından

HIZLI EMİYO YA CANIM AZ ZAMAN DA EMSE YETİODUR ONA.BENCE ÇORBA YERİNE PÜRE VER SEBZEYİ BEN DAHA HİÇ ÇORBA VERMEDİM PÜRE VERİORUM HEP DAHA DOYURUCU ÇORBA NIN ÇOĞU SU ÇÜNKÜ.ARADA VERİLSE DAHA İYİ BENCE.YOĞURT VERMİYOMUSUN PEKİ.

KIZLAR PERŞEMBE GÜNÜ GÖRÜMCEMİN MEZUNİYETİ VAR ÇANAKKALE DE BENDE GİTSEM Mİ ACABA NAPSAM SİZCE ÇOCUKLA HİÇ UZUN YOLA ÇIKMADIM BİLEMİYORUM.

Corba dedıysem cok az suyundan kıvam verıyorum. Yogurt cok sevmıyo bende ara ara verıyorum cnm. Bugun yenı yaptım yarın verıcem inş

Kizlar cvp yazmamissnz oglumu saglk ocagna gotrdum hic bise demedi ben diyorum alerjik diee oda evt dio ilac yazdi yolladi yogurt yaparmi acaba neyi vermesem die dusunyrm tahil ve princ unu bugun vermcm birinde daha olmustu sivilce gibi diyordu

Corba dedıysem cok az suyundan kıvam verıyorum. Yogurt cok sevmıyo bende ara ara verıyorum cnm. Bugun yenı yaptım yarın verıcem inş

OZAMAN YOĞURTLU ŞEYLERE AĞIRLIK VER CANIM YOĞURT ÇORBASI FALAN MESELA YOĞURTU BİR ŞEKİLDE TÜKETSİN YANİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…