- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Günaydın canım. Hayrdır önmli bişey yok inş
Korktuğu benimde basıma geldi sabah eşim yataktan dusurduu beyaziti baktım oğlum yerde yatıyor çığlık atmisim kendimden geçtim o an çok kötü bi durum elim Ayağım titriyor hala çocuk katıldı önce ağlayamadı bile hemen Dr a goturduk 7 de düştü saat dokuz bücüktu Dr daydik muayene etti şimdilik bi sorun yok takip et dedi bilgilendirdi Rabbim kimseye yasatmasin
Evet canım öyle çok karşmıyo ailem yakın sürekli görüşüyorum ama önceki gibi olmuyo bide bebiş ağladıkca bana veryo babasısın sustur diyom beceremiyo o tv şzleyecek çekirdek cay keyf yapınca ona sarıyorum bende niye hep anneler bu eziyeti çekiyoBABALAR GÜNÜ BU HAFTA DEĞİL Mİ YA.
BENCE ABARTIOSUN CANIM BAK KARIŞMIOSUN BİŞEYE DAHA NİE KAVGA ÇIKARIOSUN SEN.
BİZLER EVET BU ARALAR BÖLEYİZ NEDEN ACABA BİLEMİORUM VALLA BUNALDIK SANIRIM BİZ.YADA DAHA FAZLA İLGİ BEKLİYORUZ
YAZIK YAVRULARA YA KOLAYMI DİŞ ÇIKARMAK NASIL AĞRIODUR.
NİEGELİO KV GELMİO DİODUN YA.
Kıyamam ben ona aklım çıkıyo benimki daha küçük hareket etmiyoda hareket etse odasında yatırcam mecburenKorktuğu benimde basıma geldi sabah eşim yataktan dusurduu beyaziti baktım oğlum yerde yatıyor çığlık atmisim kendimden geçtim o an çok kötü bi durum elim Ayağım titriyor hala çocuk katıldı önce ağlayamadı bile hemen Dr a goturduk 7 de düştü saat dokuz bücüktu Dr daydik muayene etti şimdilik bi sorun yok takip et dedi bilgilendirdi Rabbim kimseye yasatmasin
Canım öyle deme onunda içi nası gitmiştir istemezdiki galiba öyle böyle büyütecez hiç kıyamıyoruz amaBen gözümden bile sakinirken çok dikkat ederken nasıl dusurursun diye sabah çok kizdim eşime beyazıt çok hareketli bi çocuk bi saniye durmaz yatakta illa dönecek yastıkları alır yüzüne kapatır nasıl dikkat etmez nefret ediyorum resmen eşinden su an
Teşekkürler. Gelir inşallah hayırlısıylabizden küçüksnz ama masallah 2.çıkmış bile
bizde hala ağrılar karavana,
yok hiç bi siy
Maşallah annesi güzel oğluna
Benimki son patlayanla beraber 6 oldu,bi tek dileğim var gece çok uyanmasın yeter
Gelir annesi gelirrr :)Ne güzel yaaaa bizim ki niye cikmio hala
Ank dan buraya geldik geleli sürekli iş iş iş iki elinde iki telefon biri susuyor oburu çalıyor gece gündüz demeden kafayı yicem artık nerden geldik niye kabul ettim gelmeyi o kadar pişmanim ki en son alıp oğlanı gitcem canı onu istiyor hayır gelirken orda iş yüküm azalacak sana ogluma daha çok zaman ayirabilcem dedi ona gore geldim ben nerden bilyim yine kandim yine salakligima doyamadim bi turluCanım öyle deme onunda içi nası gitmiştir istemezdiki galiba öyle böyle büyütecez hiç kıyamıyoruz ama
Dün onları yolcu ettim o kadar kötü oldum ki... Zaten evde huzur yok... Onların yanında çok zor tuttum kendimi.. Sağolsun karşı komşum çağırdı eve girmek istemiyordum bomboş eve.. Komşuma gittim.. Ablam gibi zaten... Orda ağladım o da ağladı benle... Akşam 5 e kadar onun yanındaydım eve gidesim gelmedi... Eve gidicem baktım gelmiş... İçeri girdim öyle birbirimizi görmüyormuşuz gibi öyle gidiyoruz... Odun diyorum bence ona da hakaret.. Tarif edemiyorum ben artık onu... Sürekli kendi şefkat görmek kendisi anlayış görmek istiyor... Konuşurken hep "ben" dilini kullanıyor.. Hep kendi mağdurmuş gibi.. Ben de o yanlış algılamasın diye hep "biz" diye konuşurum.. Bi tarafa yüklemem hiçbişiyi.. Ne bilim kördüğüm işte.. Böyle olmaktansa artık net bişiler olsun yürüyorsa yürüsün yürümüyorsa bitsin
E yüzsüz canm. Haftasonu aradı arkadalı kızımı evımı gormek istıyomus. Salı gunu gelmek istedı. Bende eşim ogün izinli olmaz salı dedım. Başka zamsn müsaitsem gelırsınız dedım. Oda ozaman çarşamba gelırız dedı. Birde beni aramadan eşimi aramiş size gelıcem dıye. Uzakya evim aklımca kocama aldrcak bıraktrcaktı kendnı salı gınu.bıgun gelıcek heralde.arrm demişti. Köye gidicekmiş bide. Ay gıtsede gelmese bidaha hiçbiriya.
Korktuğu benimde basıma geldi sabah eşim yataktan dusurduu beyaziti baktım oğlum yerde yatıyor çığlık atmisim kendimden geçtim o an çok kötü bi durum elim Ayağım titriyor hala çocuk katıldı önce ağlayamadı bile hemen Dr a goturduk 7 de düştü saat dokuz bücüktu Dr daydik muayene etti şimdilik bi sorun yok takip et dedi bilgilendirdi Rabbim kimseye yasatmasin
Evet canım öyle çok karşmıyo ailem yakın sürekli görüşüyorum ama önceki gibi olmuyo bide bebiş ağladıkca bana veryo babasısın sustur diyom beceremiyo o tv şzleyecek çekirdek cay keyf yapınca ona sarıyorum bende niye hep anneler bu eziyeti çekiyo
Kızımın bez sayısı iki gundur azaldıya. gunde üç dört kere falan degıstryorum normalmı bu bilmıyrmkı. Buara azda emıyo.
Evet canm az emıyo bır ıkı saatte 5 dk emıyo ama hızlı emıyo. Ek gıda yıyo cok şükür sıkıntı yokta.ben emsin istıyorum. Saat başı emzırmek için almasam acıkınca aglamıyoda. Bez sayısıda azalınca bıanda doymuyomı dıye düşünüyorum. Ek besını hergun düzenli vermedm ama artık verıcem. Sabah kahvaltı. Oglen meyvve akşam üstü çorba verıyorum okadar. Mryvr kahvaltı hep verdım ama corba ıkı üç günde bir verıyorum. Ama artık vericem doysun en azındanAZ EMİYODUR AMA EK GIDA YİYODUR CANM AZALIO ZATEN BEZLER MERAK ETME.ESKİYE NAZARAN AZ YAPIOLAR
Evet canm az emıyo bır ıkı saatte 5 dk emıyo ama hızlı emıyo. Ek gıda yıyo cok şükür sıkıntı yokta.ben emsin istıyorum. Saat başı emzırmek için almasam acıkınca aglamıyoda. Bez sayısıda azalınca bıanda doymuyomı dıye düşünüyorum. Ek besını hergun düzenli vermedm ama artık verıcem. Sabah kahvaltı. Oglen meyvve akşam üstü çorba verıyorum okadar. Mryvr kahvaltı hep verdım ama corba ıkı üç günde bir verıyorum. Ama artık vericem doysun en azından
Corba dedıysem cok az suyundan kıvam verıyorum. Yogurt cok sevmıyo bende ara ara verıyorum cnm. Bugun yenı yaptım yarın verıcem inşHIZLI EMİYO YA CANIM AZ ZAMAN DA EMSE YETİODUR ONA.BENCE ÇORBA YERİNE PÜRE VER SEBZEYİ BEN DAHA HİÇ ÇORBA VERMEDİM PÜRE VERİORUM HEP DAHA DOYURUCU ÇORBA NIN ÇOĞU SU ÇÜNKÜ.ARADA VERİLSE DAHA İYİ BENCE.YOĞURT VERMİYOMUSUN PEKİ.
Corba dedıysem cok az suyundan kıvam verıyorum. Yogurt cok sevmıyo bende ara ara verıyorum cnm. Bugun yenı yaptım yarın verıcem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?