Kizlar cvp yazmamissnz oglumu saglk ocagna gotrdum hic bise demedi ben diyorum alerjik diee oda evt dio ilac yazdi yolladi yogurt yaparmi acaba neyi vermesem die dusunyrm tahil ve princ unu bugun vermcm birinde daha olmustu sivilce gibi diyordu
Canim benim bebgimde oluyo bazen. Süt alerjisi vardi ama geçmişti. Dün dr a aldim sıcaktan da olabilir alerjide olabilir falan dedi. Bu konuda sanirim bir alerji uzmaninin bakmasi lazim. Saglik ocagindakiler hicbir şekilde bebeklere bakmiyorlar. Yanj ben gittiğinde cocuk dr gorsr daha iyi olur deyip yolluyorlardi. Ha birde dun isyan yazmıştı onun bebeginin havuca alerjisi vardi sabirisanirimKizlar cvp yazmamissnz oglumu saglk ocagna gotrdum hic bise demedi ben diyorum alerjik diee oda evt dio ilac yazdi yolladi yogurt yaparmi acaba neyi vermesem die dusunyrm tahil ve princ unu bugun vermcm birinde daha olmustu sivilce gibi diyordu
Bizm drda sicak yapabilir dedi deterjn dedi evet kiyafetlerini omo kullnyrm bizimkilerdn ayri ama deterjn ayni bugun sabn tozu alcm.havucu duydm sut alerjisi nasil oluyo emiyo ondnmiki bugun hicc mama ve princ unu vermcm bakim ne olcakCanim benim bebgimde oluyo bazen. Süt alerjisi vardi ama geçmişti. Dün dr a aldim sıcaktan da olabilir alerjide olabilir falan dedi. Bu konuda sanirim bir alerji uzmaninin bakmasi lazim. Saglik ocagindakiler hicbir şekilde bebeklere bakmiyorlar. Yanj ben gittiğinde cocuk dr gorsr daha iyi olur deyip yolluyorlardi. Ha birde dun isyan yazmıştı onun bebeginin havuca alerjisi vardi sabirisanirim
K7zlar birde balik hasladm icerisine ne koyabilirim ilk defa verecm baligi birde balik verdigim gun yogurt vermemelimiyim acaba
Merhaba arkadaşlar sizleri takip etmeye çalışıyorum. Bebeğim yarın 7 ayını bitirecek 18 Kasım doğumluyuz. Benim bebeğin süt alerjisi olduğundan hep diyet deyiz. Doğumdan sonra kilolar ne alemde. Ben doğumdan önceki kiloma geldim şükür. :) Yarın ramazan oruç tutmayı istiyorum ama bebeğimi emzirdiğim için sütüm azalmasından korkuyorum. Bide bebeklerimizin göz renkleri ne alemde bizim ki doğdundan beri aynı sizce değişir mi?Maşallah demeyi unutmayın.sizce ne renk gözleri biz tam anlayamadık
30 ekim dogumlu canm seninkiyle ayni hemen hemenKaç aylık Bebeğin
Isı ne ki cnm sürekli yer mi değişiyorsun zor senin için. Üzülme bak birsey çıkmamış bebis te. Melekler koruyor onlariAnk dan buraya geldik geleli sürekli iş iş iş iki elinde iki telefon biri susuyor oburu çalıyor gece gündüz demeden kafayı yicem artık nerden geldik niye kabul ettim gelmeyi o kadar pişmanim ki en son alıp oğlanı gitcem canı onu istiyor hayır gelirken orda iş yüküm azalacak sana ogluma daha çok zaman ayirabilcem dedi ona gore geldim ben nerden bilyim yine kandim yine salakligima doyamadim bi turlu
Bence verme cnmK7zlar birde balik hasladm icerisine ne koyabilirim ilk defa verecm baligi birde balik verdigim gun yogurt vermemelimiyim acaba
Kesinlikle deterjana dikkat et cnm ben Roxy kullanıyorum. Benim bebegimde alerji yapıda. Doktor en alt citcitlisi düz beyaz renk olmalı dediBizm drda sicak yapabilir dedi deterjn dedi evet kiyafetlerini omo kullnyrm bizimkilerdn ayri ama deterjn ayni bugun sabn tozu alcm.havucu duydm sut alerjisi nasil oluyo emiyo ondnmiki bugun hicc mama ve princ unu vermcm bakim ne olcak
30 ekim dogumlu canm seninkiyle ayni hemen hemen
gündüz keyifli olan çocuk akşam a doğru huysuz oluyor ne iştir anlamadım ..
Benimki daha minik 30 aralık doğumlu ama göz rengi doğduğu gibi kaldı maşallah kilo konusundada doğumdan sonra bi ay içinde eski kilomdaydım ama çevre baskısıyla ye aman süt olsun vitamine ihtyacın var derken hopp iki kg almışım:)Merhaba arkadaşlar sizleri takip etmeye çalışıyorum. Bebeğim yarın 7 ayını bitirecek 18 Kasım doğumluyuz. Benim bebeğin süt alerjisi olduğundan hep diyet deyiz. Doğumdan sonra kilolar ne alemde. Ben doğumdan önceki kiloma geldim şükür. :) Yarın ramazan oruç tutmayı istiyorum ama bebeğimi emzirdiğim için sütüm azalmasından korkuyorum. Bide bebeklerimizin göz renkleri ne alemde bizim ki doğdundan beri aynı sizce değişir mi?Maşallah demeyi unutmayın.sizce ne renk gözleri biz tam anlayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?