2014 Kasım Anneleri

Kizlar cvp yazmamissnz oglumu saglk ocagna gotrdum hic bise demedi ben diyorum alerjik diee oda evt dio ilac yazdi yolladi yogurt yaparmi acaba neyi vermesem die dusunyrm tahil ve princ unu bugun vermcm birinde daha olmustu sivilce gibi diyordu

İLK VERİRKEN CANM TEK TEK DENEMEMİŞMYDİN HANGİSİ ALERJİ YAPIO FALAN DİE ŞUAN BULMAN ÇOK ZOR ÖLE TEK TEK ÇIKARICAN OZAMAN Bİ KAÇ GÜN DENİCEN ANCAK ÖLE ÇIKAR HERALDE.

Kizlar cvp yazmamissnz oglumu saglk ocagna gotrdum hic bise demedi ben diyorum alerjik diee oda evt dio ilac yazdi yolladi yogurt yaparmi acaba neyi vermesem die dusunyrm tahil ve princ unu bugun vermcm birinde daha olmustu sivilce gibi diyordu
Canim benim bebgimde oluyo bazen. Süt alerjisi vardi ama geçmişti. Dün dr a aldim sıcaktan da olabilir alerjide olabilir falan dedi. Bu konuda sanirim bir alerji uzmaninin bakmasi lazim. Saglik ocagindakiler hicbir şekilde bebeklere bakmiyorlar. Yanj ben gittiğinde cocuk dr gorsr daha iyi olur deyip yolluyorlardi. Ha birde dun isyan yazmıştı onun bebeginin havuca alerjisi vardi sabirisanirim

Bizm drda sicak yapabilir dedi deterjn dedi evet kiyafetlerini omo kullnyrm bizimkilerdn ayri ama deterjn ayni bugun sabn tozu alcm.havucu duydm sut alerjisi nasil oluyo emiyo ondnmiki bugun hicc mama ve princ unu vermcm bakim ne olcak

K7zlar birde balik hasladm icerisine ne koyabilirim ilk defa verecm baligi birde balik verdigim gun yogurt vermemelimiyim acaba

Merhaba arkadaşlar sizleri takip etmeye çalışıyorum. Bebeğim yarın 7 ayını bitirecek 18 Kasım doğumluyuz. Benim bebeğin süt alerjisi olduğundan hep diyet deyiz. Doğumdan sonra kilolar ne alemde. Ben doğumdan önceki kiloma geldim şükür. :) Yarın ramazan oruç tutmayı istiyorum ama bebeğimi emzirdiğim için sütüm azalmasından korkuyorum. Bide bebeklerimizin göz renkleri ne alemde bizim ki doğdundan beri aynı sizce değişir mi?Maşallah demeyi unutmayın.sizce ne renk gözleri biz tam anlayamadık

Eklentiler

• 20150616_131709.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 130
Isı ne ki cnm sürekli yer mi değişiyorsun zor senin için. Üzülme bak birsey çıkmamış bebis te. Melekler koruyor onlari

Bizm drda sicak yapabilir dedi deterjn dedi evet kiyafetlerini omo kullnyrm bizimkilerdn ayri ama deterjn ayni bugun sabn tozu alcm.havucu duydm sut alerjisi nasil oluyo emiyo ondnmiki bugun hicc mama ve princ unu vermcm bakim ne olcak
Kesinlikle deterjana dikkat et cnm ben Roxy kullanıyorum. Benim bebegimde alerji yapıda. Doktor en alt citcitlisi düz beyaz renk olmalı dedi

Benimki daha minik 30 aralık doğumlu ama göz rengi doğduğu gibi kaldı maşallah kilo konusundada doğumdan sonra bi ay içinde eski kilomdaydım ama çevre baskısıyla ye aman süt olsun vitamine ihtyacın var derken hopp iki kg almışım:)

Ben geldım kızlar. Misafır gıttı kızımı yıkadm yatrdm inş uyanmaz. Valla bıttım zaten ıkı saat uykuylaydm. Kızım kendını hiç sevdırmedı hep agladı. Hep bende durmak istedı. Şimdilik bu hoşuma gıdıyo ama ilerde neolur bılemem bana yapışık olcak bu gıdışle bende anneme oyleydım herkez bana cep çantası derdı.akşama sahır telaşı guzel telaşlar ama ben bu bunyeyle bu tempoya dayanamıcm galıba. Buarda kv nın arkadaşı oyle kıbar gorgulu bı kadnkı nasıl arkadaş olmuşlar bilmıyorum. Tanı kadn kvyı hep aşalıyo ondan anlamıyosun etmıyosun. Bana kullan dıye asırlık çarşaf getrmış rengı bile gıtmiş kadnda dedıkı bunu getrmeye utanmadnmı bı nevresım takımı alıp getrr insan getrcekse yer bezı bile olmaz at çöpe şunu dedı. Bende hay agzına saglık dedım

Kızımın sıcaktan kolları isilik oldu ınanlmaz terlıyo bende oyle ev cok sıcak Kısa kolluyla yatrdım ilk defa. gecede acayıp terlıyo dönmektn uyuyamıyo kuzum inş üşütmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…