2014 Kasım Anneleri

Kızımın sıcaktan kolları isilik oldu ınanlmaz terlıyo bende oyle ev cok sıcak Kısa kolluyla yatrdım ilk defa. gecede acayıp terlıyo dönmektn uyuyamıyo kuzum inş üşütmez
Valla ben adanadym banyo yaptryrm hergun hatta havuzda oynuyrz bile tek askili citcitliyla yatryrm kapi pencere acik arkadasn bebegi benimkinden 2ay kucuk o yikiyr soguk klimayida aciyr ben henz klima acmdm hasta olur die

Valla ben adanadym banyo yaptryrm hergun hatta havuzda oynuyrz bile tek askili citcitliyla yatryrm kapi pencere acik arkadasn bebegi benimkinden 2ay kucuk o yikiyr soguk klimayida aciyr ben henz klima acmdm hasta olur die
Sıcaktan ben bile uyuyamıyorum bebekte olsa insan sonucta bunalıyo anlıyorum çümkü. Üzerinide örtmüyo örtınce rahatsz oldugunuda bellı edıyo. Alışır artık napalm terlemesinden iyidr. Yastıkları sırılsıklam oluyo resmen. Ama klima şuan sakıncalı gıbı camlarda açıksa.

Kesinlikle deterjana dikkat et cnm ben Roxy kullanıyorum. Benim bebegimde alerji yapıda. Doktor en alt citcitlisi düz beyaz renk olmalı dedi
Somon baligi vercm yarn corbasini yaptim icine sogan patats bezelye dereotu koydum ama baligi once hasldm bakim yarin belli olur sevip sevmeyecegi

Aynen canm cok sicakk kizlar biz artik rutine bagladk aksm 6.00da uyanyo yediryrm biseler parka cikiyrz bucukta 7de babasi parka geliyo isten birazda babasyla kuduryr oglum 7.3 8gibi evde oluyrz emip yatyo hemn once cok fenaydi aksm uykusuna 6da yatyrdu hiccc biryere gidemyrdm

Hayirli aksamlar kizlar oruc tutucakmisiniz...
Ben tutamayacagim.. Zaten acliga hic dayanamiyorum emzirirken ac kalinca elim ayagim titriyor bayilacak gibi oluyorum.. Kizim da ek gidayi hala tadimlik aliyor cogu anne sutuyle besleniyor sutumun kalitesinin bozulmasini istemem.. Rabbim baska gunlerde tutabilmeyi nasip eder insallah..

Kızlar çok hastayım anne olup hastalığında dinlenemiyosun bile öksürük çok fazla oğlum uyanıyo diye rahatca öksüremiyorum of of gerginim :)

Bende antalya dayım cok sicak tek askılı citcitli badiyle uyuyor üstünü ortturmuyor.emzirirken klimayi acıyorum uyudumu kapatiyorum koluma da mendil koyuyorum kafasının geldiği yere yoksa terliyor uyumuyor.cok sıcak allahım şu yazı isliksiz sivri sineksiz atlatalim inşallah

İyi ramazanlar.Bende bugun oruc tutdum.İnsallah Allah hepimize sabir verir sutlerimiz bol olur.
uzun zamandir goguslerim hic dolmuyordu.bu sabah kendimde bi islaklikla uyandim.autum akiyordu.ramazanin bereketiyle geldi.İnsallah rabbim hep bol eyler.

Gunaydn kizlar hepimizn ramzani mubarek olsn ben tutmdm normalde hepp tutardm ama hem bebek hem emzrme hem aksama kadar bebekle ilglen yemk yap kesinlikle tutamm yani Allah affetsn insllh seneye tutarm

Günaydın herkese...
Hayırlı ramazanlar...
Ben de oruç tutacaklar arasındayım...
Dün öyle biraz yumuşadı gibi aramız ama içime sinmiyor hiç...

Burası öyle serin güzel ki o konuda... Oruç tutmak bir çok yere göre daha kolay oluyor...
Sıcak yok terleme yok..

Gunaydn kizlar hepimizn ramzani mubarek olsn ben tutmdm normalde hepp tutardm ama hem bebek hem emzrme hem aksama kadar bebekle ilglen yemk yap kesinlikle tutamm yani Allah affetsn insllh seneye tutarm
Gunaydin kizlar.
Hayirli ramazanlarrr.
Rabbim oruç tutan arkadaşlarımızın niyetlerini kabul etsin.

canım es konusunda benımde sıkıntılarım var
sanırım dogum sonrası yasanıyor bunlar
ben sıkıntıları gormeyıp ona ıyı davranarak ve mutlu olmaya calısarak cozdum durumu
boyle daha mutluyum ben mutlu olunca oda mutlu kenndılıgınden rayına oturmaya basladı sankı hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…