Valla ben adanadym banyo yaptryrm hergun hatta havuzda oynuyrz bile tek askili citcitliyla yatryrm kapi pencere acik arkadasn bebegi benimkinden 2ay kucuk o yikiyr soguk klimayida aciyr ben henz klima acmdm hasta olur dieKızımın sıcaktan kolları isilik oldu ınanlmaz terlıyo bende oyle ev cok sıcak Kısa kolluyla yatrdım ilk defa. gecede acayıp terlıyo dönmektn uyuyamıyo kuzum inş üşütmez
Sıcaktan ben bile uyuyamıyorum bebekte olsa insan sonucta bunalıyo anlıyorum çümkü. Üzerinide örtmüyo örtınce rahatsz oldugunuda bellı edıyo. Alışır artık napalm terlemesinden iyidr. Yastıkları sırılsıklam oluyo resmen. Ama klima şuan sakıncalı gıbı camlarda açıksa.Valla ben adanadym banyo yaptryrm hergun hatta havuzda oynuyrz bile tek askili citcitliyla yatryrm kapi pencere acik arkadasn bebegi benimkinden 2ay kucuk o yikiyr soguk klimayida aciyr ben henz klima acmdm hasta olur die
Somon baligi vercm yarn corbasini yaptim icine sogan patats bezelye dereotu koydum ama baligi once hasldm bakim yarin belli olur sevip sevmeyecegiKesinlikle deterjana dikkat et cnm ben Roxy kullanıyorum. Benim bebegimde alerji yapıda. Doktor en alt citcitlisi düz beyaz renk olmalı dedi
Aynen canm cok sicakk kizlar biz artik rutine bagladk aksm 6.00da uyanyo yediryrm biseler parka cikiyrz bucukta 7de babasi parka geliyo isten birazda babasyla kuduryr oglum 7.3 8gibi evde oluyrz emip yatyo hemn once cok fenaydi aksm uykusuna 6da yatyrdu hiccc biryere gidemyrdmSıcaktan ben bile uyuyamıyorum bebekte olsa insan sonucta bunalıyo anlıyorum çümkü. Üzerinide örtmüyo örtınce rahatsz oldugunuda bellı edıyo. Alışır artık napalm terlemesinden iyidr. Yastıkları sırılsıklam oluyo resmen. Ama klima şuan sakıncalı gıbı camlarda açıksa.
Ben tutamayacagim.. Zaten acliga hic dayanamiyorum emzirirken ac kalinca elim ayagim titriyor bayilacak gibi oluyorum.. Kizim da ek gidayi hala tadimlik aliyor cogu anne sutuyle besleniyor sutumun kalitesinin bozulmasini istemem.. Rabbim baska gunlerde tutabilmeyi nasip eder insallah..Hayirli aksamlar kizlar oruc tutucakmisiniz...
Ay kıyamam ya bu bebişlere ne oluyo böyleKizim hala uyumadi sahuru bekliyor sanirim...........
Bende antalya dayım cok sicak tek askılı citcitli badiyle uyuyor üstünü ortturmuyor.emzirirken klimayi acıyorum uyudumu kapatiyorum koluma da mendil koyuyorum kafasının geldiği yere yoksa terliyor uyumuyor.cok sıcak allahım şu yazı isliksiz sivri sineksiz atlatalim inşallahValla ben adanadym banyo yaptryrm hergun hatta havuzda oynuyrz bile tek askili citcitliyla yatryrm kapi pencere acik arkadasn bebegi benimkinden 2ay kucuk o yikiyr soguk klimayida aciyr ben henz klima acmdm hasta olur die
Gunaydin kizlar.Gunaydn kizlar hepimizn ramzani mubarek olsn ben tutmdm normalde hepp tutardm ama hem bebek hem emzrme hem aksama kadar bebekle ilglen yemk yap kesinlikle tutamm yani Allah affetsn insllh seneye tutarm
benım esım tutma dedı tutasım vardıHayirli aksamlar kizlar oruc tutucakmisiniz...
canım es konusunda benımde sıkıntılarım varGünaydın herkese...
Hayırlı ramazanlar...
Ben de oruç tutacaklar arasındayım...
Dün öyle biraz yumuşadı gibi aramız ama içime sinmiyor hiç...
Burası öyle serin güzel ki o konuda... Oruç tutmak bir çok yere göre daha kolay oluyor...
Sıcak yok terleme yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?