ay iyi geçmiş olsun canım inşallah benimde geçer biraz ayakta durdum az önce 5-10 dakika hemen başladı bel ağrısı...
mrb nihal ben net cok giremiyorum ne olur bna kızma,,,,,,,,, canım sana bir şey sormak istiyorum rahim ağzı acıklığın varmı? dr baktını 12 haftada oikiş atılıyormuş eğer vrsa tabi canım senin tüp bebek yapılma tarihin kac cak sağol dr mutlaka sor olur mu?
Bende forumlara baktım bu ayda zaten hormonlar en üst seviyedeymiş o yüzden artık belirtiler yok denecek kadar az olurmuş hamileliğin balayı gibidir yazıyorinşallah sağ salim bir atlatsak şu günleri hiç azalmayan belirti ağlamam herhalde herşeye duygulanıyorum hemen ağlamaya başlıyorum
Müthişş bişeydarısı başıma
ankarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz
nihallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesin sana bir soru sormuştum sanırım görmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rahim ağzı acıklığı cook önemli canım
Bebiş te bende iyiyiz ama kendimi çalışmaya hazır hissetmedim. Ee dönüyorum biraz daha yatıracak oğluş beni :) senin ne zaman kontrol, erkek ler çabuk kıpraşıyomuş :) ben ilk hissi 14. Haftada yakaladım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar, anneler günü hediyesi olarak boyut yayıncılık kargo bedeli karşılığı 5,90 tl. annelik güncesi gibi birşey hediye ediyor, ilgi duyanlar baksın. hediye.annelikakademisi yazarsanız formu doldurup ya da tlf. açıp isteyebiliyormuşsunuz..
Özelden nasıl yaziliyor pek bilmiyorum
kızlar dün akşam sol göğsümde iğneler batıyormuş gibi bir acı hissettim thsirt üm değdiğinde bile acıdı gece acısına uyandım kaç kere süt üretimiyle iligli bir konu mu acaba..bir de tek göğsümde oldu
hamileliğimin başından beri öyle çok hassasiyet olmamıştı sadece biraz büyümüşlerdi...
Valla ben kaç haftadır aynıyim sağa dönerken ustelik sol göğsum öbür göğsümun üstüne degdikçe acıdan uyanıyorrum. Doktora sorduğumda kanallar açılıyor ondan demişti. Ben 2 beden büyük çamaşır aldım valla eskileri olmuyorlar. Zaten 85 ti simdi 95 takıyorum valla aklıma bile gelmezdi o ölçünun bana olacağını..
selammm herkes nasıl yenı cınsıyet ogrenenler varmı :))
Hmmm, burayı kaçırabiliyorum..kaç tane okunacaksa söyle bize okuruz nasipse
Valla ben kaç haftadır aynıyim sağa dönerken ustelik sol göğsum öbür göğsümun üstüne degdikçe acıdan uyanıyorrum. Doktora sorduğumda kanallar açılıyor ondan demişti. Ben 2 beden büyük çamaşır aldım valla eskileri olmuyorlar. Zaten 85 ti simdi 95 takıyorum valla aklıma bile gelmezdi o ölçünun bana olacağını..
selammm herkes nasıl yenı cınsıyet ogrenenler varmı :))[/QU
selammmm :) benimkisi erkekmiş bakalım değişmezsesen öğrendinmi
bence canını sıkma!ikli test sonuçlar1m((
arkadaşlar ben biraz tedirgin ve üzgün geldim doktordan . ense kalinligi 2.48 cikinca doktr kalin dedi. kan testi istedi .
kan değerlerim
PAPP-A 1736.00 ng/mL
B-HCG 90533.0 ml/U(mL
dOWN sENDROMU: 1: 1370
YAS: 1/1070
Trisomi: 18/13 1/99000
doktor sinirli ve sert ensesi biraz kalin dedi ve arakdaslar sonuclari görünce risk görünmüyor ama dokoruna göster dedi. doktorum pazartesi bakacak. lütfen yârdim edin( hepimizin bebisi saglikli olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?