2014 Kasım Anneleri

ay iyi geçmiş olsun canım inşallah benimde geçer biraz ayakta durdum az önce 5-10 dakika hemen başladı bel ağrısı...

benimde çok bel ağrım oluyordu fazla ayakta kalmakla alakalı doktor vücudun sana sinyal veriyor çok ayakta kaldın dinlen diye dedi. uyuşma olursa ayakta ve bacakta o zaman fizik tedavi gerekir dedi.

cnm merhaba,12.haftada baktı doktorum bir sorun yoktu,ama 17. haftada tekrar baktıracağım.transfer tarihim 22. şubat cnm. sen nasılsın?

ahahha evet ya bazen reklamlarda bile duygulanıp ağlıyorum. hele bir de bebek varsa....

ankarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz

Ben Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde başlamıştım, değiştirdim. İlk kez Balgat Koru Hastanesi'nde Ümit Korucuoğlu'na gittim Cuma günü. Bir aksilik olmazsa da o hastanede onunla devam etmeyi düşünüyorum. Yine de kısmet tabi.

Bu arada doktor ile görüştüm lekelenme konusunda arkadaşlar. Sizlerin de söylediği gibi bol sıvı almamı ve istirahat etmemi söyledi. Akıntı artarsa ya da kanamaya dönerse de haber vericem. İnşallah öyle bir şey olmaz. Bugün ofisteyim, kurum doktoru da gitti, rapor alamam bu saatten sonra. Ama gün içinde ve gece akıntımda artış olursa yarın rapor alırım mecburen. İnşallah gerek kalmaz bunlara, yüreğim hopladı korkudan.

nihallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesin sana bir soru sormuştum sanırım görmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rahim ağzı acıklığı cook önemli canım

canım yanıtladım en son sayfada:) sen yaptırdın mı kontrolunu?

kızlar dün akşam sol göğsümde iğneler batıyormuş gibi bir acı hissettim thsirt üm değdiğinde bile acıdı gece acısına uyandım kaç kere süt üretimiyle iligli bir konu mu acaba..bir de tek göğsümde oldu
hamileliğimin başından beri öyle çok hassasiyet olmamıştı sadece biraz büyümüşlerdi...

Haftaya salı günü canım ne güzel hissetmişsin benimkinde tık yok daha :))
Yaa içimden kız geçiyor aslında hep ama kız istediğim için mi kız hissediyorum onu bilemiyorum artık çatlasam da bekleyeceğim çarem yok
Yat dinlen canım boşver takma kafaya
bende işyeriyle konuştum hamile olduğumu günde 7,5 saatten fazla çalışıyorum dedim onun yerine cumartesileri gelmek istemediğimi söyledim kabul ettiler geçen haftadan beri haftada iki gün iznim çok şükür

güzel bir şeymiş ama o kadar detaylı yazar mıyım bilmiyorum alırsam

Valla ben kaç haftadır aynıyim sağa dönerken ustelik sol göğsum öbür göğsümun üstüne degdikçe acıdan uyanıyorrum. Doktora sorduğumda kanallar açılıyor ondan demişti. Ben 2 beden büyük çamaşır aldım valla eskileri olmuyorlar. Zaten 85 ti simdi 95 takıyorum valla aklıma bile gelmezdi o ölçünun bana olacağını..

hhehe ben daha yeni almadım arkadan ayarını yaptım sadece biraz rahatladı bakalım alıcaz bu gidişle...

Gunaydin kizlr hepimize mutlu hhaftlr diliyrm dun ara ara sol tarafmda sanci kipirti hissettim bebisimmi bilmiyrm benimki hep solumda siz nerde hissediyosnz usgdede solda 30 maysa kadar goremicm ((

Uff kızlar ya, bende bu bebek alışverişine taktım. Malum kış ayı bebekleri olacaklar Allah kısmet ederse. Ne tarz eşyalar almak gerek, kıyafet , bebek bakım ürünleri vs. Valla kafam çorba oluyor internete baktıkça. Bir de malum çabuk büyüyorlar, yeni doğan bedenlerini az alıp diğerlerini fazla mı alsak. Ya da ne tarz şeyler alsak?? Zıbınlar, tulumlar, battaniyeler, offf kafamda deli sorular??

Kaç tane almak lazım acaba? Patik, çorap, eldiven, yatağı ayrı dert, bebek odası mı yoksa belli bir döneme kadar park yataklardan mı kullanmak gerek? Kaç tane nevresim ve uyku seti almak lazım acaba başlangıç olarak?

ikli test sonuçlar1m ((

arkadaşlar ben biraz tedirgin ve üzgün geldim doktordan . ense kalinligi 2.48 cikinca doktr kalin dedi. kan testi istedi .
kan değerlerim

PAPP-A 1736.00 ng/mL
B-HCG 90533.0 ml/U(mL

dOWN sENDROMU: 1: 1370
YAS: 1/1070
Trisomi: 18/13 1/99000

doktor sinirli ve sert ensesi biraz kalin dedi ve arakdaslar sonuclari görünce risk görünmüyor ama dokoruna göster dedi. doktorum pazartesi bakacak. lütfen yârdim edin( hepimizin bebisi saglikli olur ins

bende de aynı durum var. gögüslerim zaman zaman çok ağrıyor, iğne batırır gibi. gebelikle ilgili bi durum, sürekli büyüdükleri için heralde

bence canını sıkma!
ense kalın deyipte sağlıklı okadar cok cocuk var ki çevremde...
herşeyi allaha bırak o herşeyin en iyisini bize sunar....bebeklerımızde ole değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…