kıpraşma sag tarafındamı yada sole soyleyım agrın kasılman ne tarafta oluyodu?selammm herkes nasıl yenı cınsıyet ogrenenler varmı :))[/QU
selammmm :) benimkisi erkekmiş bakalım değişmezsesen öğrendinmi
bence canını sıkma!
ense kalın deyipte sağlıklı okadar cok cocuk var ki çevremde...
herşeyi allaha bırak o herşeyin en iyisini bize sunar....bebeklerımızde ole değilmi?
Bende forumlara baktım bu ayda zaten hormonlar en üst seviyedeymiş o yüzden artık belirtiler yok denecek kadar az olurmuş hamileliğin balayı gibidir yazıyorinşallah sağ salim bir atlatsak şu günleri hiç azalmayan belirti ağlamam herhalde herşeye duygulanıyorum hemen ağlamaya başlıyorum
selamlar kızlar, bugün hiç tadım yok ya, nezleyim sanırım bi de acayip kırgınlık var üzerimdeokula gitmedim ilkokul öğretmeniyim. okula gitmedim diye sabah erkek velinin biri aradı ben açmadım zaten halim yok eşim açtı teli. ne dese beğenirsininz, vay efendim ben çok hastalanıyomuşum nolcakmış karnede çocuğun durumu zayıflıyomuş. düşünceye bak ya ben ne dertteyim o ne dertte ! daha önce de yapmışlardı , toplasan sadece 2. dönemde 10 gün gitmmeişimdir. hiç gidemesem naparlardı acaba ! ne kadar insanlar vicdansız değil mi
ikli test sonuçlar1m((
arkadaşlar ben biraz tedirgin ve üzgün geldim doktordan . ense kalinligi 2.48 cikinca doktr kalin dedi. kan testi istedi .
kan değerlerim
PAPP-A 1736.00 ng/mL
B-HCG 90533.0 ml/U(mL
dOWN sENDROMU: 1: 1370
YAS: 1/1070
Trisomi: 18/13 1/99000
doktor sinirli ve sert ensesi biraz kalin dedi ve arakdaslar sonuclari görünce risk görünmüyor ama dokoruna göster dedi. doktorum pazartesi bakacak. lütfen yârdim edin( hepimizin bebisi saglikli olur ins
benim değişiyordu da. genelde sağ tarafta çoğunluktaydıkıpraşma sag tarafındamı yada sole soyleyım agrın kasılman ne tarafta oluyodu?
ben bu durumu 1ay çektim geçmiş olsun...ilaç kullanma mümkün olduğu kadar...
Cnm ben 15.haftaliqim yaptırmadım ikili testi falan..
Smdi size diyelm dediki
1/80 (ki bu cok büyük risk) çocugunuzun down sendromlu..
Bu 80 kişinin icinde Geri kalan 79 ailenin çocugu saglam siz bu ailelerin icinde de olabilrsnz yada o diqer 1 kişide..
şimdi diyelm o bir kişi kesin siz çıkacaksınız.cocugunuz dogdu onun canina kıymayarak bikere Rabbim sendn gelene razıym
Ddnz..En güzel kulluk örnegini sergileyerek..sevqisyle zorluklariyla büyttnz sizin cennet anahtariniz o hep masum kalack meleginiz:)
Yada diqer 79 ailedn birisinz..cocugunuz aslnda sapasaglam doguck hc bi sorunu olmadan ama siz 80de 1 ihtimal ya olursa die kafaniza takip moralinizi bozup bu süreci sıkntılı geciriyosunz belkide aldırıcaksınız Allah muhafaza..
Bunu bna doktorm anlatti aynen bu sekilde..simdi kesin bi sonuç asla weremedikleri ihtimaller üzerine dha hamile kalabildgimizn şükrünü eda edememişken sizce sırf bu testler yüzndn bu kadr üzülmek moralimizi bozmak hakkımız mı?
güzel bir şeymiş ama o kadar detaylı yazar mıyım bilmiyorum alırsam
kızlar yazılarınızı okurken ben de biraz dinleyeyim dedim. sanki içimde pıt pıt bir şeyler varEvet hissediyorum, hatta bundan 2 hafta önce teyzemin vefatında çok daha yoğun hissetmiştim. Şimdi ise ben hareket halindeyken pek bir şey yokta, ben oturunca yada yatınca zıplamaya başlıyorKarıncalanma gibi, sanki içeride kelebek kanat çırpıyor gibi öyle acayip bir his işte, ama süper. Dün kahvaltı hazırlarken bir hissettim, "günaydın annecimmmm şimdi yicem yemek acıktın mı yoksa sen de" gibi cümleler kurarken buldum kendimi
Arkadaşımdan duymuştum ıhlamur içmiş ve o gün 3 defa istifra etmiş. Doktoru da tüm biti çayları düşük tehlikesine yol açar demiş . Ben de hamile olduğumu bilmeden 5 hafta boyunca her sabah yeşil çay içmiştim . Çok şükür bi zararı olmadı olsaydı çıkardı arkadaşımda olduğu gbi. O yüzden diyorum bikaç içmekle bişey olmaz. Bebeğinle birlikte sağıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah canım
canım benim doktorum 10. hafta gittiğimde kontrole başla emen cildin çok kuru demişti. 10. haftadan beri kullanıyorum. Bella B diye bir ürün tavsiye etti organik bir ürün onu aldım ve nette araştırdım baya iyi gibi . hatta yüzüne güneş kremi kullanmaya da başla hamilelik de güneş lekesi çok olur dedi. dışarı çıkarken onu da kullanıyorum.
kontrolden geldim benn..bebeğim iyi çok şükür..kızlar çok tuaf ama doktor tahminde bulundu..daha 10+4 üm büyük ihtimal erkek dedi..çok şaşırdımm :) şimdiden belli olurmuki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben gönderdim güzel bir kitaba benziyor. detaylar sıkıntı olmaz bence, alışveriş sitelerindeki detayların aynısını istiyor. alttaki sözleşmeyi de okudum garantli bişi gibi, bakalım
benim 12. haftada belli olmuştu. erkekler çabuk belli oluyormuş , olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?