2014 Kasım Anneleri

selamlar kızlar, bugün hiç tadım yok ya, nezleyim sanırım bi de acayip kırgınlık var üzerimde okula gitmedim ilkokul öğretmeniyim. okula gitmedim diye sabah erkek velinin biri aradı ben açmadım zaten halim yok eşim açtı teli. ne dese beğenirsininz, vay efendim ben çok hastalanıyomuşum nolcakmış karnede çocuğun durumu zayıflıyomuş. düşünceye bak ya ben ne dertteyim o ne dertte ! daha önce de yapmışlardı , toplasan sadece 2. dönemde 10 gün gitmmeişimdir. hiç gidemesem naparlardı acaba ! ne kadar insanlar vicdansız değil mi

aynen ben de öyleyim. 12. haftayı atlatınca eskiye nazaran daha rahatım. hamileliğin altın ayları diyorlar bu aylara, tadını çıkarmak lazım :) ama ben şuan nezleyim sanırım pek çıkaramıyorum

ben bu durumu 1ay çektim geçmiş olsun...ilaç kullanma mümkün olduğu kadar...

Cnm ben 15.haftaliqim yaptırmadım ikili testi falan..
Smdi size diyelm dediki
1/80 (ki bu cok büyük risk) çocugunuzun down sendromlu..
Bu 80 kişinin icinde Geri kalan 79 ailenin çocugu saglam siz bu ailelerin icinde de olabilrsnz yada o diqer 1 kişide..
şimdi diyelm o bir kişi kesin siz çıkacaksınız.cocugunuz dogdu onun canina kıymayarak bikere Rabbim sendn gelene razıym
Ddnz..En güzel kulluk örnegini sergileyerek..sevqisyle zorluklariyla büyttnz sizin cennet anahtariniz o hep masum kalack meleginiz:)
Yada diqer 79 ailedn birisinz..cocugunuz aslnda sapasaglam doguck hc bi sorunu olmadan ama siz 80de 1 ihtimal ya olursa die kafaniza takip moralinizi bozup bu süreci sıkntılı geciriyosunz belkide aldırıcaksınız Allah muhafaza..
Bunu bna doktorm anlatti aynen bu sekilde..simdi kesin bi sonuç asla weremedikleri ihtimaller üzerine dha hamile kalabildgimizn şükrünü eda edememişken sizce sırf bu testler yüzndn bu kadr üzülmek moralimizi bozmak hakkımız mı?

Bende perşembe günü gideceğim doktora 12 haftalik olacağım çok heyecanlıyım merak ta ediyorum bebegimin cinsiyetini inşallah güzel haberler alırım

bugun ögleden sonra hastaneye gidip muayene olcam..bu arada cınsıyetini de cok merak edıyorum..devlet hastanelerinde en buyuk sorunda burda.görese bile olabilir diyolar söylemiyolar..aldırırlar diye...bu hamıle cetvelini nasıl yapacagım bilmiyorum..yardımcı olursanız sevınırım

ben 11+4 de erkek olduğunu öğrendim tabi kesinleşmedi ama doktor erkeğe benziyor dedi.zaten bende erkek hissediyordum başından beri

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. ben sırf bu yüzden yaptırmamayı düşünmüştüm hamileliği stresli geçirmemek için. ama sonra şunu düşündüm böyle bir mucize ve bize bu mucize takdim edilmiş. bize sadece dua edip iyi düşünmek ve emanete iyi bakmak kalıyor. o yüzden kafana dert etme ve hep iyi düşünmeye çalış. Allahım inş hepimizi hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir.

güzel bir şeymiş ama o kadar detaylı yazar mıyım bilmiyorum alırsam

ben gönderdim güzel bir kitaba benziyor. detaylar sıkıntı olmaz bence, alışveriş sitelerindeki detayların aynısını istiyor. alttaki sözleşmeyi de okudum garantli bişi gibi, bakalım

kızlar yazılarınızı okurken ben de biraz dinleyeyim dedim. sanki içimde pıt pıt bir şeyler var yoksa yazılardan etkilendimmi ki, psikolojikmen mi acaba

amin canım hepimiz inşallah rahat sağlıklı atlatırız...

ay evet canım bende güneş kremini hergün ama hergün unutuyorum. artık daha disiplinli davranmamız lazım

benim 12. haftada belli olmuştu. erkekler çabuk belli oluyormuş , olabilir bence

ben gönderdim güzel bir kitaba benziyor. detaylar sıkıntı olmaz bence, alışveriş sitelerindeki detayların aynısını istiyor. alttaki sözleşmeyi de okudum garantli bişi gibi, bakalım

Link atabilir misin bende bakmak istiyorum.. sitesinden bulamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…