vay super tarıfDomates biz dede sorun yaratmadı sabah yarım domatesi rendeleyip zeytinyağında biraz pisiriyorum üstüne yumurtanın sarısı onunla da biraz pişiyor yanına da elma suyu seviyor bizim ki
hehehe cok tatlı :)Eki Görüntüle 1568200 Eki Görüntüle 1568201 bizde bunlarda varr..
aslanın ortasında ışıklar yanıyor renkli..
ikisde guya uyku arkadaşı ama mustafa için oyun arkadaşı oldu..
hoş mavi olanın ninni müziği var..
bazen onunla uyuyor yada ona sarılıyor kulağını tutup öyle uyuyor ama her zaman değil..
aslanı genelde parçalamaya çalışıyor şapşik oğlum
Domates biz dede sorun yaratmadı sabah yarım domatesi rendeleyip zeytinyağında biraz pisiriyorum üstüne yumurtanın sarısı onunla da biraz pişiyor yanına da elma suyu seviyor bizim ki
bu arabalar cok guzelmısHer oyuncağından çabuk sıkılıyor bizim ki..
Eki Görüntüle 1568203 Bunu altından tutup dökmeye bayılıyor güzel oynuyor.. En üstteki halka ses çıkarıyor..
Eki Görüntüle 1568204 içinde şarkılar felan var sayılar söylüyor vs.. Sesli ve ışıklı olduğu için biraz eğleniyor..
Eki Görüntüle 1568205 Bu gudusuyla da güzel oynuyor...
Bunların dışında dönencesinin o sallanan tüm parçalarını çıakrdım kelebek ortasında çan çıngırak vs.. Onlarla güzel oynuyor o müzik çalan kısmını da ayrı çıakrdım açıyor kendisi bazen çeviriyor oynuyor.. Onun dışında kumandamızla dolap üstündeki süslerle oynamayı seviyor : ) Diş kaşıyıcısı var iki tane pek ilgisini çekmiyor.. Ben de daha araba almadım almak istiyorum bu arabaları çoık beğeniyorum
Eki Görüntüle 1568209
bu arabalar cok guzelmıs
ne dıye gecıyor alsak onlardan
Internetten sipariş verebilirsin. Ya da evde bulunan şeylerle oyuncaklar yapabilirsin. E efsunkarr sağolsun canım arkadaşım meb in 0 36 ay arası etkinlik kitabını tavsiye etmişti. Nette pdf dosyası olarak var. Onu indir. Oyunlar var içinde.Oğluma oyuncak alamadım bi turlu içim içimi yiyor valla hala eski pelus ayiciklarla oynuyor onlarda ilgisini cekmiuyor artik ne yapabilirim acaba
ay bend eçok beğendim bakıcam hemen
E bebekte de vardı canım tükenmiş ama.... Başka sitelerde de var.. Yumuşak felan çok hoş... Dişleyedebilirler
Bright Starts Oball Rattle & Roll Çıngıraklı Araba
o kitaptan arkafaşımı bebeğinde vardı mustafa pek ilgilenmedi yoksa alacaktım bende..Eki Görüntüle 1568220 Eki Görüntüle 1568221
BİZDE BUNLAR VAR OĞLUM ÇOK SEVER.
İLKİNDE ŞARKILAR VAR BİLİRİSNİZ KIRMIZI BALIK GÖLDE ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ GİBİ.TIRTILINDA HARFLER VAR ONLARLA İLGİLİDD KELİMELER SÖLÜO ANNE BABA VS.GİBİ.
2. DE HAYVANLARI TANITIO MÜZKLİ ŞEKİLDE.GAYET EĞİTİCİ VE ÇOK DA GÜZEL.
BUNLARIN DIŞINDA ÇINGIRIKLAR PELUŞ AYICIKLAR BİRDE TOPU VAR YUMUŞAK.
ay bend eçok beğendim bakıcam hemen
o kitaptan arkafaşımı bebeğinde vardı mustafa pek ilgilenmedi yoksa alacaktım bende..
kızlarrrrr bizde bu piyanoya benzer var ama yanlarında renki ışıklar var bizim..hayvanlar falan tanıtıyor hayvan sesleri çıkarıyor..çok güzel musafa çok seviyor Eki Görüntüle 1568232
ılk arabaları cok guzelAlperen in oyuncakları. Bunların dışında iki tane de çıngırağımız, ahşap içi zilli arabamız, Bi de müzik çalan arabamız var.
Cok sagol canmya bugun hemen yapıcam. Nette ılk deneme için cok agır tarıfler var şaşırmıştm nasıl yapıcamıcanım ben ilk şu şekilde verdim..
tereyağında unu biraz kavurdum..sonra hemen üzerine çok az kabuğu soyulmuş domates ekledim..çay kaşığı ilede salça (ev yapımı) ekledim.. yarım avuç kadarda şehiye ekledikten sonra su koydum üzerine pişirdim..
bu şekilde 3-4 defa yedirdim..
carputı yaman o kahvaltının hepsını yıyebılıyor mu?
bana fazla geldı de, hanı ben yesem doyarım
benımkı yarım yumurta sarısı ve mınık pınar labnenın yarısı, ıhlamur ve bı cay kasıgı pekmez yıyor
bu en ıyı yedıgı halıyle
bugun avakoda bulmaya calısacagım
annem lor yapacak
yesıl soganda alıcam
yarın bende bu kahvaltıdan hazırlayacagım
cok ıyı fıkır oluyor tesekkurler
nefıs ev yemeklerı tarıflerınde sehrıyelı bı corba var
lınkı asagıya yapıstıyorum
annem yaptı cok lezzetlı oldu
bızde yedık
sıddetle tavsıye ederım
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebek-yogurt-corbasi-8ay/
duzeltme: sıddetle tavsıye etmek nedır yahu puhahaha
yapın yoksam agzınızı burnunuzu kırarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?