2014 Kasım Anneleri

aslında içime hep kız doğuyodu..ama erkeğede sevindim..sağlıklı olsun yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana erkek doğuyordu ama pek söylemiyordum. kız erkek farketmez tabi sağlıklı ve hayırlı olsunlar yeter

kızlar doktor bana tahmini kız dedi ama artık kesinleşssin istiyorum bir dahaki randevum taa 1hazirana o zamana kadar dayanamayacağım sanırım.. devlet hastanesine gitsem mi ki iki haftaya? bir de ikili test yaptırmadım ben detaylı ultrason yaptırsan iyi olur dedi doktor o da özelde pahalıdır devlette yaptırsam diye düşünüyorum ama çok sıra oluyormuş 20.haftaya denk gelmesi için devlettteki doktor gün verir mi erkenden ne dersiniz böyle yapan ya da yapacak olan var mı?

selam kızlar sonunda yüzüm gülüyor hatırlayan varmı bilmem 8. haftada kist görülmüştü bebeğimde 12. haftayı bekliycez demişti doktorum ve doktorum hastaneden ayrıldı gitti yeni bir doktora başladım ense kalınlığı ölçümümüz ve ikili testimiz temiz çıktı burun kemiği ve alt üst çene kemiği oluşumları boyun kıvrımlarıda çok iyi ve görülen bir kistik yapı yok dedi zaten 8. haftada o teşhis konulamaz varsa bu haftada gözükür dedi ama yinede her ihtimale karşı 4lü testimizide yaptıralım dedi... 16. haftada gidicem cinsiyetimizide heralde o zaman öğreniriz inş. çok aşırı acıkmalarda erkek olur diye okudum ama bakıcaz bir oğlum var zaten bunda farklı isterim ama en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması

sormak istediğim bişe var tetanoz aşısı için hangi haftada çağırdılar sizi ben 5 dozumuda olmuştuım ama bi yakınımı 18. haftada çağırmış hemşiresi başka bir hemşirede 18. hafta çok geç o haftadan sonra aşı yapılmaz demiş sizleri hangi haftaya çağırdılar?

aşı 20. haftada başalanıyor diye biliyorum bana 20. hafta için gün verdiler..
ne güzel bebeğiniz sağlıklıymış :))

kızlar aşermeye başladınız mı???
ben bu sabah daha gözümü bile açmadan canım deli gibi turşu istedi ağzım sulandı...
öğle yemeğinde yedim ama hala canım istiyorrrr
böyle mi oluyor aşermek acabaaa :26:

Valla ben papaz eriği yiyorum acayip iş yerinde yiyemiyorum geçen baktım görsellere papaz eriği yazmışım resimlere bakıyorum zayıflattı ama sanki beni eşimde ekşi yemekten zayıfladın diyor

cnm merhaba,12.haftada baktı doktorum bir sorun yoktu,ama 17. haftada tekrar baktıracağım.transfer tarihim 22. şubat cnm. sen nasılsın?

tşk ederim canım sarı koyu renkte akıntım hala var ve cok korkuyorum ben proton iğne ve protestan 200mg alıyorum sen fıtıl ne kulanıyorsun birde canım dr altan mı baktı rahim acıklıgı icin yoksa karnından mı normalı 5mm miş ben alan baktırmayı sevmiyorum benin kilon nasıl ben 73 belki kilodan görunmuezdir canım benimde 21 şubattı::::::::::)

Valla ben papaz eriği yiyorum acayip iş yerinde yiyemiyorum geçen baktım görsellere papaz eriği yazmışım resimlere bakıyorum zayıflattı ama sanki beni eşimde ekşi yemekten zayıfladın diyor

canım erik yiyosan bol su iç su çekiyomuş..bir de ishal yapar dikkat et su kaybı olmasın...

canım erik yiyosan bol su iç su çekiyomuş..bir de ishal yapar dikkat et su kaybı olmasın...

benim bağırsaklarım bi değişik zaten günde bi kere bile tuvalete gitsem ishalim yıllardır böyle yani..su içmeye çalışıyorum ama zorla

canım ilgine teşekkür ederim..

6.ayım bir dahaki ay doluyordu ve 6 ay dolmasın diye bu ay çıkarıyorlar beni bakalım 17/05/2014 ihbar süresine göre iş akdim sona eriyor fakat istifa etmeyeceğimi söyledim işten çıkarcaklarını dile getirdiler....mecburi de duruyoruz işte ...

ense kalınlığı 3'e kadar normal diye okumuştum. Ayrıca o testte riskli görülen bebeklerin %50si sağlıklı oluyormuş. Canını sıkma bence, dua et.

bende de aynı durum var. gögüslerim zaman zaman çok ağrıyor, iğne batırır gibi. gebelikle ilgili bi durum, sürekli büyüdükleri için heralde

ya iğne batmaları zaman zaman bende de oluyor ama göğüslerim hiç büyümedi. Neden acaba ya??

doğru hocam haklısınız.. teşekkür ederim. Allah razı olsun... tövbe ederim şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…