Link atabilir misin bende bakmak istiyorum.. sitesinden bulamadım :44:
aslında içime hep kız doğuyodu..ama erkeğede sevindim..sağlıklı olsun yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben gönderdim güzel bir kitaba benziyor. detaylar sıkıntı olmaz bence, alışveriş sitelerindeki detayların aynısını istiyor. alttaki sözleşmeyi de okudum garantli bişi gibi, bakalım
bi sayfacık sadeceteşekkür ederim baktım.. ama çok sayfa var bu kadar yazamam sanırım
bi sayfacık sadece
doğum tarihine baktım birgün var aramızda, bakalım tarihler çakışacak mı
aşı 20. haftada başalanıyor diye biliyorum bana 20. hafta için gün verdiler..
ne güzel bebeğiniz sağlıklıymış :))
bi sayfacık sadece
bi sayfacık sadece
kızlar aşermeye başladınız mı???
ben bu sabah daha gözümü bile açmadan canım deli gibi turşu istedi ağzım sulandı...
öğle yemeğinde yedim ama hala canım istiyorrrr
böyle mi oluyor aşermek acabaaa :26:
benim şuan 14+1..gebelik takvimini ilk haftama göre yapmıştım daha ilerde gidiyor
cnm merhaba,12.haftada baktı doktorum bir sorun yoktu,ama 17. haftada tekrar baktıracağım.transfer tarihim 22. şubat cnm. sen nasılsın?
Valla ben papaz eriği yiyorum acayip iş yerinde yiyemiyorum geçen baktım görsellere papaz eriği yazmışım resimlere bakıyorumzayıflattı ama sanki beni eşimde ekşi yemekten zayıfladın diyor
canım erik yiyosan bol su iç su çekiyomuş..bir de ishal yapar dikkat et su kaybı olmasın...
Canım ne kadardır orada çalışıyorsun? Eğer 1 senen varsa işe iade davası açabilirsin eğer en az 6 aydır oradaysan da işyerini hamile işçiyi işten çıkardıkları için şikayet edebilirsin çok ciddi rakamlarla ceza yer şirket.
ikli test sonuçlar1m((
arkadaşlar ben biraz tedirgin ve üzgün geldim doktordan . ense kalinligi 2.48 cikinca doktr kalin dedi. kan testi istedi .
kan değerlerim
PAPP-A 1736.00 ng/mL
B-HCG 90533.0 ml/U(mL
dOWN sENDROMU: 1: 1370
YAS: 1/1070
Trisomi: 18/13 1/99000
doktor sinirli ve sert ensesi biraz kalin dedi ve arakdaslar sonuclari görünce risk görünmüyor ama dokoruna göster dedi. doktorum pazartesi bakacak. lütfen yârdim edin( hepimizin bebisi saglikli olur ins
bende de aynı durum var. gögüslerim zaman zaman çok ağrıyor, iğne batırır gibi. gebelikle ilgili bi durum, sürekli büyüdükleri için heralde
Cnm ben 15.haftaliqim yaptırmadım ikili testi falan..
Smdi size diyelm dediki
1/80 (ki bu cok büyük risk) çocugunuzun down sendromlu..
Bu 80 kişinin icinde Geri kalan 79 ailenin çocugu saglam siz bu ailelerin icinde de olabilrsnz yada o diqer 1 kişide..
şimdi diyelm o bir kişi kesin siz çıkacaksınız.cocugunuz dogdu onun canina kıymayarak bikere Rabbim sendn gelene razıym
Ddnz..En güzel kulluk örnegini sergileyerek..sevqisyle zorluklariyla büyttnz sizin cennet anahtariniz o hep masum kalack meleginiz:)
Yada diqer 79 ailedn birisinz..cocugunuz aslnda sapasaglam doguck hc bi sorunu olmadan ama siz 80de 1 ihtimal ya olursa die kafaniza takip moralinizi bozup bu süreci sıkntılı geciriyosunz belkide aldırıcaksınız Allah muhafaza..
Bunu bna doktorm anlatti aynen bu sekilde..simdi kesin bi sonuç asla weremedikleri ihtimaller üzerine dha hamile kalabildgimizn şükrünü eda edememişken sizce sırf bu testler yüzndn bu kadr üzülmek moralimizi bozmak hakkımız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?