senın tıpını yerım benEki Görüntüle 1569998 bizde bacak bacak üstüne atarızki..
son zamanlarda hiç foto çekmemişim hep video var bugün çekeyim yavrucağımı
Arkadaşlar e bebekte bubble nin salopet ve tulumları baya bir indirime girmiş 10 tl.. İhtiyacı olanlar bakabilir..
OH OH MUSTAFA PAŞA GENE ZİYAFETTE:)
CANIM AKLINA MI GELİO YAPIOSUN BU TARİFLERİ YOKSA BİYERDEN Mİ BEN ANLAMIOM VALLA BENİM AKLIMA HAYATTA GELMEZ MÜCVER YAPMAK.YEŞİLLİK KATABİLİRDİN ASLINDA TERE OTU FALAN.UN OLMADAN TUTTUMU PEKİ GÜZEL.
arkadaslar adımadım ve bardabas konusulmus baktım cok hosuma gıttı
bırde zeka kartları var
bunun hakkında bılgınız var mı?
bıde bı yazı okudum bebek kıtapları okumamız lazımmıs bu aylarda
sız aldınız mı kıtap?
sagol tatlim soylediginsoyledigi tarifleri yapiyorum sevdi bebişim sira bunda
bebek mücveri yaptım dünde..
yarı kabak
yumurta sarısı
nane, kekik
çimke çok az tuz
bayat ekmek içi
kabakları rendeledim hepsini harmanladım ve az yağda kaşıkla dökerek kızarttım...
sonra elimle yoğgurda batırarak yedirdim minik parçalarla çok sevdi..
bu cocuk cok canlar yakacak
topıgın kız annelerı dıkkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
cok yakısıklı yavrum ya
EVET GEÇEN HAFTALARDA ALDIM BEN Bİ KAÇ TANE ÇOK GÜZELLER :)
ya bende düşündüm bunu..arkadaslar adımadım ve bardabas konusulmus baktım cok hosuma gıttı
bırde zeka kartları var
bunun hakkında bılgınız var mı?
bıde bı yazı okudum bebek kıtapları okumamız lazımmıs bu aylarda
sız aldınız mı kıtap?
saol teyzesiii teşekkür ederizzzsenın tıpını yerım ben
bacaklara bak
ohhh ne yenır onlar
cok tatlı yaa
IMustafa
sagol cnm e bebekte pearson varBen kızıma almıştım bu aylarda onlar var cnm cok sağlam olmasa da. Kızımla beraber bakardık. "Bebek dokun hisset" diye geciyorlar. her sayfada ayrı nesneler var değişik dokular koymuşlar mesela kedi resminde kucucuk biyerde tuy dokusu, top resminde parlak doku gibi. Ben pearson yayıncılık almıştım ama abc yayınları daha iyi sanırım.
ben yürüme yardımcısı almıcam..sagol cnm e bebekte pearson var
bakıcam
of alacaklarım cok bırıktı
vtech yurume yardımcısı
fısher prıce sekıllı bul taklardan
sıralama kaplardan
ve k kıds yumasak arabalardan alıcam
250 tl lık bı masraf soz konusu
Valla ne dediğimi bilmiyorum ki canım rengi çok tatlı maşallahsaçmı var kız bizdeee
Yarın misafirim var... Eşim bekar bir arkadaşını iftara davet edecekmiş... Güzel bir menü hazırlamak istiyorum kızlar tabi yapması da pratik olacak.. Aklımda kazan kebabı bulgur pilavı var çorbaya bir türlü karar veremedim... Tabi mezeleri de çeşitlendireceğim... Dğişik ve pratik fikri olan var mı?
Canım yemeğin belli..
öorban bence yayla yogurt çorbası olsun..
birde hazır yufkadan börek yap ara sıcak olarak tamamdır.
hadı cnm ya sımdı kafam karıstıben yürüme yardımcısı almıcam..
kime sorduysam çok çabuk sıkılıyorlar ondan dedi..
genelde elimden tut yada kanepelere tutunmayı tercih ediyorlarmış..tabiki her bebek farklı..
diğer otuncalar bizde var hediye gelmişti..
Kızlar benim oğlumu istemeye gelecek diyorum eşime de : ) Sağol teşekkür ederiz ablateyzesi... Sahurda babasıyla hayal ettik kız arkadaşları mezuniyet töreni sınavı kazanmış olsa hangi mesleği hangi üniversiteyi seçerdi felan.. Hayali bile çok güzel.. Rabbim uzun ömür versin sevdiklerimizle beraber inşallah..
Hmm aldın yani canım sevindim memnunsun yani gönül rahatlığıyla alabilirm
ya evet o da doğru o zaman şöyle yap çorban mercimek olsun..Aa evet bak börek aklıma gelmemişti sağol iyi olur.. Yayla çorbam da tutar inşallah her zaman olur misafi geleceği gün olmaz : )
hadı cnm ya sımdı kafam karıstı
sımdıden kanepede tutunmayı cok sevıyor
yurutec de almadım ben zararlı dıye
pahalılarda ya bılemedım
aman alayım oglum oynamazsa ıkıncı bebısım oynar sever belkım:)))
ya evet o da doğru o zaman şöyle yap çorban mercimek olsun..
patlıcanlı ana yemeğin yanıda bir tabağa cacık yap..salatalık var artık zaten güzel olur..
al kuzum bizde yürüteç aldık onu çok seviyor tabi öyle saatlerce bindirmiyoruz..
dün kaşla göz arasında çöp kutusunun kapağını açmış kafasını etmiş poşeti çıkarmaya çalışıyordu bir döndüm arkamı orada..Allahtan poşet boştu yoksa her çöp olurdu..
bu arada yeni oyuncağımız çaydanlık oldu..akşamları çay içerken çaydanlığa deliriyordu..minik bir çaydanlık vardı verdim eline 2 akşamdır yarım saat onunla oynuyor benim şapşik oğlum
ya evet o da doğru o zaman şöyle yap çorban mercimek olsun..
patlıcanlı ana yemeğin yanıda bir tabağa cacık yap..salatalık var artık zaten güzel olur..
al kuzum bizde yürüteç aldık onu çok seviyor tabi öyle saatlerce bindirmiyoruz..
dün kaşla göz arasında çöp kutusunun kapağını açmış kafasını etmiş poşeti çıkarmaya çalışıyordu bir döndüm arkamı orada..Allahtan poşet boştu yoksa her çöp olurdu..
bu arada yeni oyuncağımız çaydanlık oldu..akşamları çay içerken çaydanlığa deliriyordu..minik bir çaydanlık vardı verdim eline 2 akşamdır yarım saat onunla oynuyor benim şapşik oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?