2014 Kasım Anneleri

ay unu yazamamışım yaa tabiki unda varr...
canım dün akşama kızartma vardı kabakta vardı aklıma geldi hadi müvcer yapayım bir deneyim dedim ve yedi..
evet içine yeşşilkte katabilirmişim aklıma gelmedi bir daha onuda yaparım

Ben kızıma almıştım bu aylarda onlar var cnm cok sağlam olmasa da. Kızımla beraber bakardık. "Bebek dokun hisset" diye geciyorlar. her sayfada ayrı nesneler var değişik dokular koymuşlar mesela kedi resminde kucucuk biyerde tuy dokusu, top resminde parlak doku gibi. Ben pearson yayıncılık almıştım ama abc yayınları daha iyi sanırım.

kızlar çok azda un var bu tarifte unutmuşum yazmayı

bu cocuk cok canlar yakacak
topıgın kız annelerı dıkkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

cok yakısıklı yavrum ya

Kızlar benim oğlumu istemeye gelecek diyorum eşime de : ) Sağol teşekkür ederiz ablateyzesi... Sahurda babasıyla hayal ettik kız arkadaşları mezuniyet töreni sınavı kazanmış olsa hangi mesleği hangi üniversiteyi seçerdi felan.. Hayali bile çok güzel.. Rabbim uzun ömür versin sevdiklerimizle beraber inşallah..

EVET GEÇEN HAFTALARDA ALDIM BEN Bİ KAÇ TANE ÇOK GÜZELLER :)

Hmm aldın yani canım sevindim memnunsun yani gönül rahatlığıyla alabilirm

ya bende düşündüm bunu..
alıcam kitap şu dokun hissetlerden ama ilk hangisini almak lazım acaba

sagol cnm e bebekte pearson var
bakıcam
of alacaklarım cok bırıktı
vtech yurume yardımcısı
fısher prıce sekıllı bul taklardan
sıralama kaplardan
ve k kıds yumasak arabalardan alıcam

250 tl lık bı masraf soz konusu

ben yürüme yardımcısı almıcam..
kime sorduysam çok çabuk sıkılıyorlar ondan dedi..
genelde elimden tut yada kanepelere tutunmayı tercih ediyorlarmış..tabiki her bebek farklı..
diğer otuncalar bizde var hediye gelmişti..

Yarın misafirim var... Eşim bekar bir arkadaşını iftara davet edecekmiş... Güzel bir menü hazırlamak istiyorum kızlar tabi yapması da pratik olacak.. Aklımda kazan kebabı bulgur pilavı var çorbaya bir türlü karar veremedim... Tabi mezeleri de çeşitlendireceğim... Dğişik ve pratik fikri olan var mı?

Canım yemeğin belli..
öorban bence yayla yogurt çorbası olsun..
birde hazır yufkadan börek yap ara sıcak olarak tamamdır.

hadı cnm ya sımdı kafam karıstı
sımdıden kanepede tutunmayı cok sevıyor
yurutec de almadım ben zararlı dıye
pahalılarda ya bılemedım
aman alayım oglum oynamazsa ıkıncı bebısım oynar sever belkım :)))

EVET ALABİLİRSİN GERÇİ BU HAFTA BAKMADIM BENİM ALDIKLARIMLA AYNI BİLMİORUM DA KALİTESİ HERŞEYİ AYNIDIR SONUÇTA.

Aa evet bak börek aklıma gelmemişti sağol iyi olur.. Yayla çorbam da tutar inşallah her zaman olur misafi geleceği gün olmaz : )
ya evet o da doğru o zaman şöyle yap çorban mercimek olsun..
patlıcanlı ana yemeğin yanıda bir tabağa cacık yap..salatalık var artık zaten güzel olur..

al kuzum bizde yürüteç aldık onu çok seviyor tabi öyle saatlerce bindirmiyoruz..
dün kaşla göz arasında çöp kutusunun kapağını açmış kafasını etmiş poşeti çıkarmaya çalışıyordu bir döndüm arkamı orada..Allahtan poşet boştu yoksa her çöp olurdu..

bu arada yeni oyuncağımız çaydanlık oldu..akşamları çay içerken çaydanlığa deliriyordu..minik bir çaydanlık vardı verdim eline 2 akşamdır yarım saat onunla oynuyor benim şapşik oğlum

Evet ya.. Zaten bulgur pilavını kebap yanına yapılandan yapıcam lezzetli olsun diye.. Ben garantiye alayım öyle yapayım : )

Yerim haaa bu bebişler o kadar oyuncak olur oynamazlar nerde ilgimç şey var dikkatlerini çeker... Aşırı meraklılar ya.. Nereye yakınlaşalar el atıyorlar hemen illa alacak inceleyecek.. Bizim ki her şeye atlıyor eline verince de aşırı temkinli elinde bir oraya bir buraya döndüyor bi 5 dk inceliyor sonra ağzına götürüyor : ) B,r de her şeyin etiketine acaip meraklı... Oyuncak köpeği var o kadar renkli o gidiyor etiketiyle oynuyor yastıklarda da öyle battaniyelrinin etiketleriyle oynuyor : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…