2014 Kasım Anneleri

Canım hatırladım ben seni o kadar sevindim ki hadi inşallah bütün bebekler annelerinin babalarının kucaklarına sağlıklı sıhhatli gelirler hepimizin tek dileği bu

hayatta herşey bizim için öncelikle onun bilincinde olmamız lazım en ufak bir belirtide problemde olabilir birçok belirti olduğu halde problem olmayabilir içinizi ferah tutup dua edin sadece... ben ilk hamileliğimde ikili test ve ense kalınlıgı ölçümü temiz çıkmasına rağmen doktorum illaki 3 lü test istedi yaptırdım ve 125/1 ihtimal down sendromlu beyninde koroid pleksus kisti böbreklerinde büyüme gözüktü amniyosentez yaptırdım 1000/1 düşük ihtimali olmasına rağmen bunun sebebi çocuğum sendromluysa aldırayım diye değil bizi neler bekliyor almamız gereken eğitimler onun için hazırlamamız gereken bir düzen varmı diye çok şükür temiz çıktı şuan 4 yaşında haylaz bi küçük adam :) şuan 13. haftamdayım 8. haftada kistik higromadan şüphelendi doktorum araştırdığımda farkedildiği anda gebeliğin sonlandırılması gereken çok ciddi bir durum olduğunu gördüm ama aldırmayı dşünmedim yine yaşarsa öyle nasıl mücadele ederim neler yapabilirim diye düşünmeye başladım kimse istemez evladının rahatsız olmasını ama bazı şeyler bizim elimizde değil Allah'tan gelen herşeye eyvallah bunada şükür dememiz gerekli diye düşünüyorum içinizi ne kadar rahat tutarsanız o kadar iyi olur herşey...

Kızlar ben çok iyiydim 12.haftada bugün13+1olduk ve ben bugün sabahdan beri çıkartıyorum hiç halim de yok yaa hani rahatlama olacaktı noluyo bebek yermi değiştiriyor neden acaba yarın da doktora gidicem ikili test yapar mı acaba umarım bir terslik çıkmaz endişeliyim Ayy ne acayip bu hamilelik ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım haftaya göre ense kalın çıkabiliyormuş...kimi doktora göre sınır 3 kimine göre 2.5...bizim ense kalınlığı 2.5 çıktı kan sonuçlaımı almadım henüz...ayrıca benim doktorum sınırda die direk amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedim...down sendromlu çıksada aldırma fikrim yok zaten sende kendine eziyet etme hamilekiğinin tadını çıkar...doktorun net ölçememş olabilir sonuçta Rabbim ne dediyse o....

bugün 10+4 üm büyük ihtimal erkek dedi bana :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy hayırlı olsun ne güzel ya çok erken öğrenmişsin darısı başımıza benim de 10+6 haftalık bugün kontrolüm vardı 15 gün sonra bakalım cinsiyete dedi doktor ama ben çok heyecanlıyım

Ayy hayırlı olsun ne güzel ya çok erken öğrenmişsin darısı başımıza benim de 10+6 haftalık bugün kontrolüm vardı 15 gün sonra bakalım cinsiyete dedi doktor ama ben çok heyecanlıyım

saol canmm..darısı başına..evet çok erken çok şaşırdım bende..hayırlı sağlıklı bebişler olsun...

saol canmm..darısı başına..evet çok erken çok şaşırdım bende..hayırlı sağlıklı bebişler olsun...

Âmin :) bugün doktor ultrasona bakarken çok dikkatli inceledim belki genital nubu görebilirim diye ama o kadar küçüktü ki hiç bişey göremedim hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorum

kızlar kasıkta iğne batması şeklinde ağrı oluyomu sizde..benim bugün sıklaştı sanki..normalmidir

gönlünden ne geçiyo canmm..benm içime hep kız doğuyodu

kızlar kasıkta iğne batması şeklinde ağrı oluyomu sizde..benim bugün sıklaştı sanki..normalmidir

evet canım benimde 10. haftada başladı hala batıyo özellikle öne eğildiğimde çok zorlanıyorum...
rahim büyümeye başladığından oluyormuş...göbek çevresinde ve vajina girişinde de olabiliyomuş öyle batmalar...

gönlünden ne geçiyo canmm..benm içime hep kız doğuyodu

Ya hani gebelik belirtilerine göre cinsiyet tahminleri yapılır ya; çevremdeki herkes senin bebeğin erkek diyo, eşim de hep erkek hissettiği için ben de erkek bebeğe hazırladım kendimi biraz :) bi de Çin takvimine, hücre yenilenmesi teorisine göre falan da hep erkek çıkınca etki altında kalarak erkek hissediyorum bakalım hayırlısı :)

muayeneler kentte 200ü aşmıştır herhalde, doğum fiyatı bilginiz varmı?

saol canmm rahatladımm

allah gönlüne göre versinn..erkekler çabuk belli oluyo..diğer kontrolde öğrenirsin muhtemelen..

size bir şey daha soracağım şimdi beni işten çıkarıyorlar hamilelikten dolayı ihbar süresi verdiler 2 hafta bu haftalar içerisinde de 7,5 saatimi şöle dile getirdiler benim mesaim 9 da başlıyor 7 de bitiyor yemekti molaydı benim 7 buçuk saatim 6 da bitiyormuş.

size sorum şu 7 buçuk saat yemeğiyle molasıyla birlikte midir?
çok acil cvba ihtiyacım var

tşk için 5 dkka engeline takıldım burdan teşekkür ediyorum tuğçe sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…