selam kızlarsonunda yüzüm gülüyor hatırlayan varmı bilmem 8. haftada kist görülmüştü bebeğimde 12. haftayı bekliycez demişti doktorum ve doktorum hastaneden ayrıldı gitti yeni bir doktora başladım ense kalınlığı ölçümümüz ve ikili testimiz temiz çıktı burun kemiği ve alt üst çene kemiği oluşumları boyun kıvrımlarıda çok iyi ve görülen bir kistik yapı yok dedi zaten 8. haftada o teşhis konulamaz varsa bu haftada gözükür dedi ama yinede her ihtimale karşı 4lü testimizide yaptıralım dedi... 16. haftada gidicem cinsiyetimizide heralde o zaman öğreniriz inş. çok aşırı acıkmalarda erkek olur diye okudum ama bakıcaz bir oğlum var zaten bunda farklı isterim ama en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması
sormak istediğim bişe var tetanoz aşısı için hangi haftada çağırdılar sizi ben 5 dozumuda olmuştuım ama bi yakınımı 18. haftada çağırmış hemşiresi başka bir hemşirede 18. hafta çok geç o haftadan sonra aşı yapılmaz demiş sizleri hangi haftaya çağırdılar?
ense kalınlığı 3'e kadar normal diye okumuştum. Ayrıca o testte riskli görülen bebeklerin %50si sağlıklı oluyormuş. Canını sıkma bence, dua et.
ya iğne batmaları zaman zaman bende de oluyor ama göğüslerim hiç büyümedi. Neden acaba ya?
sanırım her gebede farklı bir durum bu. benim karnım da biraz belli oldu. geçenlerde arkadaş ben 3 aya kadar hiç kilo almadım dedi mesela. kişiye göre değişiyor
ikli test sonuçlar1m((
arkadaşlar ben biraz tedirgin ve üzgün geldim doktordan . ense kalinligi 2.48 cikinca doktr kalin dedi. kan testi istedi .
kan değerlerim
PAPP-A 1736.00 ng/mL
B-HCG 90533.0 ml/U(mL
dOWN sENDROMU: 1: 1370
YAS: 1/1070
Trisomi: 18/13 1/99000
doktor sinirli ve sert ensesi biraz kalin dedi ve arakdaslar sonuclari görünce risk görünmüyor ama dokoruna göster dedi. doktorum pazartesi bakacak. lütfen yârdim edin( hepimizin bebisi saglikli olur ins
Canm kesinlikle kisiden kisiye degisiyorms benm goguslerim adet ggecikmesiyle birlikte basladi simdiye kadar inanilmaz buyudu ve sertlesti dokunamyrm bile hicbi sutyenm olmuyo suan 1.5 kilo aldm ama gobisim bariz belli onden onden gidiyo:))gobegime bakarak erkektir diyolar ama bakczense kalınlığı 3'e kadar normal diye okumuştum. Ayrıca o testte riskli görülen bebeklerin %50si sağlıklı oluyormuş. Canını sıkma bence, dua et.
ya iğne batmaları zaman zaman bende de oluyor ama göğüslerim hiç büyümedi. Neden acaba ya?
sanırım her gebede farklı bir durum bu. benim karnım da biraz belli oldu. geçenlerde arkadaş ben 3 aya kadar hiç kilo almadım dedi mesela. kişiye göre değişiyor
ikli test sonuçlar1m((
arkadaşlar ben biraz tedirgin ve üzgün geldim doktordan . ense kalinligi 2.48 cikinca doktr kalin dedi. kan testi istedi .
kan değerlerim
PAPP-A 1736.00 ng/mL
B-HCG 90533.0 ml/U(mL
dOWN sENDROMU: 1: 1370
YAS: 1/1070
Trisomi: 18/13 1/99000
doktor sinirli ve sert ensesi biraz kalin dedi ve arakdaslar sonuclari görünce risk görünmüyor ama dokoruna göster dedi. doktorum pazartesi bakacak. lütfen yârdim edin( hepimizin bebisi saglikli olur ins
bugün 10+4 üm büyük ihtimal erkek dedi bana :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy hayırlı olsun ne güzel ya çok erken öğrenmişsin darısı başımıza benim de 10+6 haftalık bugün kontrolüm vardı 15 gün sonra bakalım cinsiyete dedi doktor ama ben çok heyecanlıyım
saol canmm..darısı başına..evet çok erken çok şaşırdım bende..hayırlı sağlıklı bebişler olsun...
benim bağırsaklarım bi değişik zaten günde bi kere bile tuvalete gitsem ishalim yıllardır böyle yani..su içmeye çalışıyorum ama zorla
Âmin :) bugün doktor ultrasona bakarken çok dikkatli inceledim belki genital nubu görebilirim diye ama o kadar küçüktü ki hiç bişey göremedim hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorum
kızlar kasıkta iğne batması şeklinde ağrı oluyomu sizde..benim bugün sıklaştı sanki..normalmidir
gönlünden ne geçiyo canmm..benm içime hep kız doğuyodu
eğer özel hastane düşünüyorsan kesinlikle kent hastanesi ve doktor barış pilancı ben çok memnunum ancak. diğer hastaneler göre biraz pahalı doğum ve muayeneler. daha uygun olsun dersen arkadaşlarım egepol de hakan bey var onu çok met ediyorlar bi araştır derim. sağlık isgortan varsa kesinlikle kent hastanesi
evet canım benimde 10. haftada başladı hala batıyo özellikle öne eğildiğimde çok zorlanıyorum...
rahim büyümeye başladığından oluyormuş...göbek çevresinde ve vajina girişinde de olabiliyomuş öyle batmalar...
Ya hani gebelik belirtilerine göre cinsiyet tahminleri yapılır ya; çevremdeki herkes senin bebeğin erkek diyo, eşim de hep erkek hissettiği için ben de erkek bebeğe hazırladım kendimi biraz :) bi de Çin takvimine, hücre yenilenmesi teorisine göre falan da hep erkek çıkınca etki altında kalarak erkek hissediyorum bakalım hayırlısı :)
Ben egepole gidiyorum Cem Büyüktosuna
Âmin :) bugün doktor ultrasona bakarken çok dikkatli inceledim belki genital nubu görebilirim diye ama o kadar küçüktü ki hiç bişey göremedim hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?