2014 Kasım Anneleri

Mercımegı nasıl yapıyosun cnm. Ben hiç vemedm bugun onu yapım. Gaz yapmıyomu pekı

canım ben az az diğer çorbalarına kattım şimdi tam veriyorum..normal kendimize yaptığımız gibi veriyorum tatlım..çok az salça katıyorum birazda patates katıyorum..blendırdan geçirmemek için ptatesleri rendeleyip atıyorum içine..havuçta katabilirsin bizde havuç olmayınca katmadım

amaninnnn varmı peki bir şüphen şüphe oluşturacak bir durum oldumu

Slm kizlr oglum usuttu sanrsam hergun yikan parka git olacagi bu ama cik sick hava evin ici 28 29 derece dusunn esim iki pencereyi birden aciyo terliyo hava sick die ve sadece askili citcitliyla yatiyo uzerinede atledini koyuyrm midesine ona ragmn her gece jiyafetini degistriyorum terliyo die bugun kahvaltsini fazlami verdim die yoksa usuttumu die kustu ama keyfi gayet yerinde

Bende bugün zeytinyagli kabak yaptm icinede biraz pirinc biraz bulgur
dereotu maydonoz küçükde domates
rendeledim bakalım svecekmi

Kızlar ben bu çorbaları ikindi öğününde veriyrm ya hatamı ediyorum acaba şu şekilde bizim öğünleriniz; sabah 5:00 mama , 9:30 kahvaltı, 12:30 yoğurt yiyor biraz 13:00 mama ikindi vakti 16:00 çorba 17:30 mama 19;30 meyve 21:30 mama ve yatış sizce çorbayla yogurdun yerini değiştireyimmi bilemedim öğlen pek yemek istemiyor, birde sizin miktarlar ne benimki çok az yediği için arkadına mama veryrm sanki aç kalıyr gibi geliyor bana bi kase dediğinz bizim kaselerdense biz onun 4:1 ini anca yiyoz

benmkide oylee bizm kaselerin çeyreğini yediği gün doymuştr diyorum çok yemiyo yanii bende zorlamıyorum ağzını kapatnca kaldryorum.s

sen aldinni canim.baktimda.guzel görünüyor
Canim ben almadım çünkü kitaplarını inceleyebilecegim bir önizleme ya da tanıtım kitapçığı gibi birsey gondermiyorlar. Etrafimda da kullanan yok. Kararsiz kaldim ama güzele benziyorlar.

1 kâseyi yemesi zor midesi ne kadar ki zaten bence normal verdiklerin güzel

Kızlar oğlum 7 aylık oldu, hala evde tek bir resmi bile yok fırsat bulupta çıkartamadık. Açıkçası fotoğraf makinesi ve Tlf dan laptopa atmaya üşendim hep. Artık daha fazla ertelemeyip, makinedekileri laptopa attım, ordan belleğe atıp, fotoğrafçıda çıkartılacak. Şimdiden 100 e yakın çıkartacağım fotoğraf çıktı. Tabi bunlar için bir de bebek Albümü gerekli. İşte orda tıkandım. Şöyle kaliteli güzel bir Albüm nerden bulabilirim acaba? Internette var ama nasıllar acaba? Kalitesiz birşey olsun istemiyorum. Sizler ne yaptınız fotoğraf işini.

Buarada bebişler için kıymaları hazrlama dondurma yontemınız varmı. Az tavada rengı dönünce buzluga atıp dondursam. Ordan alıp azar azar kullansam olurmu.

Kızlar birde bu bardabası ve adım adımı bende araştrdm en iyisi bardabas görünüyor ben çok önceden araştrmştm ama küçük yaş grubu yok 2-10 yaş arası etkinlikler hep iletilime geçip sordugumda 1-2 yaş etkinlik kutularıda çıkarcaklarmış çok yakında çok sevimdim sizinde bilginiz olsun minnaklar 1 yaşına gelince inşben üye olcam

Ay bulursan banada söyle ya bende alıcam güzel fotolar çektik ay ay ama bilgisayarda duruyor hepsi

Valla benimki kase kase falan yemiyor öyle zaten kilolu bir çocuk değil ama maşallah diri hareketli demek ki yarıyor Yiğitte öyle maşallah hareketli bir çocuk hiç üzülme az bile yese yarıyor demek
Ayy nr hareket hemde valla babası gelene kadar pilim bitiyor artık bacaklarım okadr ağryrki sürekli peşinde koşmktan büyüdkçe daha zorlşıyor sanki habire biyerlere tırmanıyor sonra düşüyor buyüzdn hiç ynndan ayrılamıyrm yürüdüğü hali i düşünemiyorum bile

Birde kızlar tatile gitcekmisiniz ben okadar bunaldımki acaip agresif ve sinirli bir insan oldum hiç böyle değildim yaa toparlayamyrmda kendini yiğitede yansıyor bu çoküzülüyrm tatil belki iyi gelir diye düşündüm otelde yiğit le çok zor olck benim için oyuzden yazlık kiralıycaz sorum şu ki yanımda neler götürmeliyim bi türlü karar veremedim bayrama gdyrz inş ama daha alışveriş bile yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…