Mercımegı nasıl yapıyosun cnm. Ben hiç vemedm bugun onu yapım. Gaz yapmıyomu pekı
amaninnnn varmı peki bir şüphen şüphe oluşturacak bir durum oldumuKızlar ben hasta olmadn. Gecen gun kızımı emzırrken acayıp başım dondu. Ondan bır on dk sonra ıstırfa ettım. Ama evde resmen cıplak dolaşıyorum:)) üşütmüşte olabilirim. Ama bugun test aldrcam eşime
benmkide oylee bizm kaselerin çeyreğini yediği gün doymuştr diyorum çok yemiyo yanii bende zorlamıyorum ağzını kapatnca kaldryorum.sKızlar ben bu çorbaları ikindi öğününde veriyrm ya hatamı ediyorum acaba şu şekilde bizim öğünleriniz; sabah 5:00 mama , 9:30 kahvaltı, 12:30 yoğurt yiyor biraz 13:00 mama ikindi vakti 16:00 çorba 17:30 mama 19;30 meyve 21:30 mama ve yatış sizce çorbayla yogurdun yerini değiştireyimmi bilemedim öğlen pek yemek istemiyor, birde sizin miktarlar ne benimki çok az yediği için arkadına mama veryrm sanki aç kalıyr gibi geliyor bana bi kase dediğinz bizim kaselerdense biz onun 4:1 ini anca yiyoz
Canim ben almadım çünkü kitaplarını inceleyebilecegim bir önizleme ya da tanıtım kitapçığı gibi birsey gondermiyorlar. Etrafimda da kullanan yok. Kararsiz kaldim ama güzele benziyorlar.sen aldinni canim.baktimda.guzel görünüyor
Yol cnm. Eşimde ımkansz dıyo. Ama neolur neolmaz bakalm artık. Ay rabbm olmYanlara nasıp etsnamaninnnn varmı peki bir şüphen şüphe oluşturacak bir durum oldumu
Kızlar ben bu çorbaları ikindi öğününde veriyrm ya hatamı ediyorum acaba şu şekilde bizim öğünleriniz; sabah 5:00 mama , 9:30 kahvaltı, 12:30 yoğurt yiyor biraz 13:00 mama ikindi vakti 16:00 çorba 17:30 mama 19;30 meyve 21:30 mama ve yatış sizce çorbayla yogurdun yerini değiştireyimmi bilemedim öğlen pek yemek istemiyor, birde sizin miktarlar ne benimki çok az yediği için arkadına mama veryrm sanki aç kalıyr gibi geliyor bana bi kase dediğinz bizim kaselerdense biz onun 4:1 ini anca yiyoz
Ne bileyim kase kase yedileri duyunca üzülyrm bende1 kâseyi yemesi zor midesi ne kadar ki zaten bence normal verdiklerin güzel
Ne bileyim kase kase yedileri duyunca üzülyrm bende
Kızlar oğlum 7 aylık oldu, hala evde tek bir resmi bile yokfırsat bulupta çıkartamadık. Açıkçası fotoğraf makinesi ve Tlf dan laptopa atmaya üşendim hep. Artık daha fazla ertelemeyip, makinedekileri laptopa attım, ordan belleğe atıp, fotoğrafçıda çıkartılacak. Şimdiden 100 e yakın çıkartacağım fotoğraf çıktı. Tabi bunlar için bir de bebek Albümü gerekli. İşte orda tıkandım. Şöyle kaliteli güzel bir Albüm nerden bulabilirim acaba? Internette var ama nasıllar acaba? Kalitesiz birşey olsun istemiyorum. Sizler ne yaptınız fotoğraf işini.
aa aynısı valla
butun oyuncakların hatta oyun halısının bıle etıketı ıle oynuyor
neden acabaa
Ayy nr hareket hemde valla babası gelene kadar pilim bitiyor artık bacaklarım okadr ağryrki sürekli peşinde koşmktan büyüdkçe daha zorlşıyor sanki habire biyerlere tırmanıyor sonra düşüyor buyüzdn hiç ynndan ayrılamıyrm yürüdüğü hali i düşünemiyorum bileValla benimki kase kase falan yemiyor öyle zaten kilolu bir çocuk değil ama maşallah diri hareketli demek ki yarıyor Yiğitte öyle maşallah hareketli bir çocuk hiç üzülme az bile yese yarıyor demek
biz iyiyiz canım oğluş ile tv izliyoruz :)günaydın annişler..nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?