2014 Kasım Anneleri

allah gönlüne göre versinn..erkekler çabuk belli oluyo..diğer kontrolde öğrenirsin muhtemelen..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler canım... biraz hissiyatım ampirik yöntemlere dayanıyo... hayırlı, sağlıklı bebişlerimiz olsun da tabi ki cinsiyet farketmez :)

ben henüz böyle bişey yaşamadım ama tuzlu ve ekşi bişeyler yiyesim geliyor genelde, turşu dahil :)

tşk için 5 dkka engeline takıldım burdan teşekkür ediyorum tuğçe sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inş

Rica ederim canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

ben henüz böyle bişey yaşamadım ama tuzlu ve ekşi bişeyler yiyesim geliyor genelde, turşu dahil :)

işte normal gün içinde olan istek değil..
uykuyla uyanıklık arasında canım deli gibi istedi ağzım sulandı o istekle uyandım çok garip bir duyguydu...

evet yemekle molayla bilirktedir benim bildiğim...

Cumartesi gitmemek süper olmuş :)
Ben kız istiyordum ama erkek hissediyordum. Hurafelere inanmayan doktorum bile, anneler hisseder dedi. Erkek çıktı, sana da bir güzel kız mı geliyor yoksaaaa

Ayyy bakalım ne olacak benim hislerim doğru çıkacak mı??
internetten bebek şeylerine bakarken hep gözün pembelere kayıyo istem dışı :))
ama cumartesi arkadaşa gittim 1,5 yaşında oğlu aman allahım anneyi nasıl bir aşkla seviyo anlatamam nasıl hoşuma gitti
bakalım hayırlısıyla göstersin cinsiyetinide 3-5 parça eşya alayım gözümün önünde dursun abartmadan tabi asıl alışveriş 6.-7. aydan sonra

2 ay evvel eşimle çocuk mağazalarında bebe çorabı sevip ayakkabıları okşuyoduk :)

Kizlar saka gibi canm deli ggibi acili ekmek istiyo dukkani kapatip pastaneye gittm yok esimi aradm ben bulurm dedi valla yok boyle bise

kızlar günaydın iki gündür baş ağrısıyla uraşıyorum tam bitti derken bi daha başlıyor.işe geldim yatıp uyuma şansımda yok malesef sizde baş ağrısı var mı?

Hormonlarında artış olduğu için tatlım baş ağrın normal bazılarında şiddetli bazılarında hafif olurmuş bendede oluyor hafif yaşıyorum ben ewde olduğum için uyuyorum hemen Allah yardımcın olsun 👼👼

Selam herkese,

işlerin yoğunluğundan uzun süreden beri giremiyorum, cumartesi günü (12+4) gittim. Şükür herşey yolunda. 2 li test yaptırdık. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Bulantılarım devam ediyor. 2 gündür de zonklama tarzında baş ağrısı var. Cinsiyet için doktor %60 kız dedi.

kızlaaaaarrrrrr....doktor denemeleri yapıyorum ve denedikçe kafam karışıyor.Şimdi de süt konusuna takıldım.Biri pastörize süt iç dedi diğeri kesinlikle günlük süt iç dedi..Sizin doktorlarınız bu konuda ne dedi?

Günaydın, 10 gün aradan sonra iş yerine geldim kızlar.
Pazar günü anneler gününüz kutlanacak mı bakalım?

valla annelere hediye almaya gittiğimizde düşünür belki, ya da düşündürtürüz

Günaydın anneler üç ayı tamamlayınca sanki hamilelik belirtilerim ortadan kalktı sizde durum nedir..yine başladım endişe etmeye :18:

benim birkaç gündür karnımın altında batmalar oluyor, inşallah normaldir, halsizlik, bitkinlik aynen devam

allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm, umarım çok daha hayırlı kapılar açılır karşına

gözün aydın canım darısı başımıza

çoğu arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş, en hayırlı cinsiyeti nasip etsin allahım hepimize..

ikili test kan sonucumu bekliyorum ne olur dua edin arkadaşlar

Hayırlısıyla inş. İyi sonuçlar gelir tatlım pozitif düşün rabbim hakkımızda hayırlısını wersin.👼👼👼 gönlünü ferah tut

Benim bildiğim kadarıyla şuan raflarda satılan günlük süt ürünleride pastörize. Ben süt içemiyorum dr söyledim süt ürünü yemen yetrli dedi peynir yoghurt ayran sabah peynirimi yiyorum öğlen ara öğün yapıyorum yoghurt bazen çilekli bazen sade yiyorum.

merhaba kızlar,bugün doktor randevum vardı ense kalınlığını ölçtü doktorum 0.2 zaten yok gibi birşey zar zor ölçülüyor gayet düzgün bir hamilelik dedi fakat yaşta dolayı (yaş 42) endişelerim vardı tabi bu 2 li tarama testinde çıkmış sonuç doktoruma faxlandı telefonda görüştük yaşta dolaı bu normal bu bir olasılık tahmin dedi benim gördüklerim sağlıklı bir gebelikti dedi ki sözüne de güvenirim ilk bebeğimde gerçi çok zaman geçti aradan ama doktorumdu kendisi kafam karışmadı desem yalan olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…