allah gönlüne göre versinn..erkekler çabuk belli oluyo..diğer kontrolde öğrenirsin muhtemelen..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aşermeye başladınız mı???
ben bu sabah daha gözümü bile açmadan canım deli gibi turşu istedi ağzım sulandı...
öğle yemeğinde yedim ama hala canım istiyorrrr
böyle mi oluyor aşermek acabaaa :26:
tşk için 5 dkka engeline takıldım burdan teşekkür ediyorum tuğçe sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inş
ben henüz böyle bişey yaşamadım ama tuzlu ve ekşi bişeyler yiyesim geliyor genelde, turşu dahil :)
size bir şey daha soracağım şimdi beni işten çıkarıyorlar hamilelikten dolayı ihbar süresi verdiler 2 hafta bu haftalar içerisinde de 7,5 saatimi şöle dile getirdiler benim mesaim 9 da başlıyor 7 de bitiyor yemekti molaydı benim 7 buçuk saatim 6 da bitiyormuş.
size sorum şu 7 buçuk saat yemeğiyle molasıyla birlikte midir?
çok acil cvba ihtiyacım var
işte normal gün içinde olan istek değil..
uykuyla uyanıklık arasında canım deli gibi istedi ağzım sulandı o istekle uyandım çok garip bir duyguydu...
eskilerin lafına göre kızın olacak :)
Haftaya salı günü canım ne güzel hissetmişsin benimkinde tık yok daha :))
Yaa içimden kız geçiyor aslında hep ama kız istediğim için mi kız hissediyorum onu bilemiyorumartık çatlasam da bekleyeceğim çarem yok
Yat dinlen canım boşver takma kafaya
bende işyeriyle konuştum hamile olduğumu günde 7,5 saatten fazla çalışıyorum dedim onun yerine cumartesileri gelmek istemediğimi söyledim kabul ettiler geçen haftadan beri haftada iki gün iznim çok şükür
hhee öyle derlerde bizim işyerinde hiç ekşi yemeyip hala daha tatlı yiyen biri var kızı olcak
Ben ekşi yedim oğluş olacak!
Cumartesi gitmemek süper olmuş :)
Ben kız istiyordum ama erkek hissediyordum. Hurafelere inanmayan doktorum bile, anneler hisseder dedi. Erkek çıktı, sana da bir güzel kız mı geliyor yoksaaaa
kızlar günaydın iki gündür baş ağrısıyla uraşıyorumtam bitti derken bi daha başlıyor.işe geldim yatıp uyuma şansımda yok malesef sizde baş ağrısı var mı?
Günaydın, 10 gün aradan sonra iş yerine geldim kızlar.
Pazar günü anneler gününüz kutlanacak mı bakalım?
Günaydın annelerüç ayı tamamlayınca sanki hamilelik belirtilerim ortadan kalktı sizde durum nedir..yine başladım endişe etmeye :18:
arkadaşlar günaydın
benim durumumda olanlar var sırf hamile olduğum için işten çıkarıyorlar beni geçtiğimiz cumartesi de ihbar süresini aldığıma dair imzaladım zor zamanlar geçiriyorum ve Rabbim için sabrediyorum
Merhabalar,
İkili testimin sonucunu öğrendim çok şükür iiyi çıktı bulantılar azaldı artık yemek yıyebılıyorum ve yapabılıyorum buzdolabının kapağını açabiliyorum
Şimdi önümüzde 4 boyutlu ultrason var bebeğin bütün organlarına bakılacak inş bunuda atlatıcaz beraber.Rabbim hepimizi korusun
valla annelere hediye almaya gittiğimizde düşünür belki, ya da düşündürtürüz
benim birkaç gündür karnımın altında batmalar oluyor, inşallah normaldir, halsizlik, bitkinlik aynen devam
allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm, umarım çok daha hayırlı kapılar açılır karşına
gözün aydın canım darısı başımıza
çoğu arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş, en hayırlı cinsiyeti nasip etsin allahım hepimize..
ikili test kan sonucumu bekliyorum ne olur dua edin arkadaşlar
kızlaaaaarrrrrr....doktor denemeleri yapıyorum ve denedikçe kafam karışıyor.Şimdi de süt konusuna takıldım.Biri pastörize süt iç dedi diğeri kesinlikle günlük süt iç dedi..Sizin doktorlarınız bu konuda ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?