- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
kararını veridysen boşver takma hiç kafana..
ohh miss gibi o günlerin hayalini kur..
babaanne dedeyi tanıdığı kadar anneanne dedeyide tanımaya hakkı var çocığun..
eşinin bencilliğini bebeğine çektirme salla gitsin
Benide anlatıyorsunuz uykuya zor dalıyor bi otarafa bi butarafa.gece bile dönemezse aglıyor.simdi bide hasta oyyy oyyy.biraz önce uyudu sadecw 20 dk. Ev darmadagın hiç bisey yapamıyorum.öğlen benki bir birbucuk saat uyur o zamanda ne yapabilirsemm
benımkıde cok eskı kafalı...
mesela ev ıslerınde cok bunalıyorum, haftasonu evı supur sıl, camasır as, utu yap yetısemıyorum. o cocukla ılgılenıyor ıste bıraz uzanıp tel elınde koltukta yatıyor bıraz oynuyor ama yedırmesı uyutması falan hep bende..
ınanılmaz dagınık bırı
yardım bekledıgımde dıyor kı, neymıs benden yemek beklemıyormus, sıkıntı cıkarmıyormus, sahura kalk demıyormus.. utu yapılmadıysa neden yapılmadı demıyormus.. guya bunları beklemeyerek bana yardımcı oluyor.. mantıga bakar mısın??
yetısemıyorsan ısı bırak dıyor bana
e sonuc hersey yıne uzerıme kalıyor...
benımkıde cok eskı kafalı...
mesela ev ıslerınde cok bunalıyorum, haftasonu evı supur sıl, camasır as, utu yap yetısemıyorum. o cocukla ılgılenıyor ıste bıraz uzanıp tel elınde koltukta yatıyor bıraz oynuyor ama yedırmesı uyutması falan hep bende..
ınanılmaz dagınık bırı
yardım bekledıgımde dıyor kı, neymıs benden yemek beklemıyormus, sıkıntı cıkarmıyormus, sahura kalk demıyormus.. utu yapılmadıysa neden yapılmadı demıyormus.. guya bunları beklemeyerek bana yardımcı oluyor.. mantıga bakar mısın??
yetısemıyorsan ısı bırak dıyor bana
e sonuc hersey yıne uzerıme kalıyor...
Haklısın işte şimdiden o zaman yine tartışacağız ya onun stresi sardı düşün
Çok zor ya bugünler de çok zor oldu bebişler... Allah yardım etsin hepimize..
Gerçekten eşlerimiz ne kadr aynı yaaaaa... Bildiğin aynı cümleler... O beklemediklerini hiç yapmasak varya o evin halini düşünemiyorlar sanırım... Oyy... Hiç değişmeyecekler mi acaba
ahaah ahaha ahahah..
eşin benim eşimin kopyasııı...
yetişemiyorsan işi bırakkk..
aman ne büyük çözümmmm..
hepsimi aynı ya bunlarınn
hayat onlara guzel valla
işe git gel yat dınlen
ben haftasonu yatıp dınlenmek ıstemıyorum sankı...
yazık valla bıze...
ogullarımızı bız farklı yetıstırecegız cok sukur
bıde dıyorkı bana herhafta nıye temızlık yapıyorsun, yapma
la havle yaahuuu
yok cnm degısmezlerHaklısın işte şimdiden o zaman yine tartışacağız ya onun stresi sardı düşün
Çok zor ya bugünler de çok zor oldu bebişler... Allah yardım etsin hepimize..
Gerçekten eşlerimiz ne kadr aynı yaaaaa... Bildiğin aynı cümleler... O beklemediklerini hiç yapmasak varya o evin halini düşünemiyorlar sanırım... Oyy... Hiç değişmeyecekler mi acaba
Eşle ilgili problemmi dedinizzz.
Eve gelir elinden telefon duşmez takılmış bi savas oyununa yemwğini kendi yerr ee mecbur ben yusyflayım.afedersiniz bi tarafını devirirrr elinde telefon.demez biraz ilgileneyim dinlensin.hadi onuda gectim barii çocuğun biberonlarını yıka mama suyunu hazırlaa.
Hafta sonları olsun hiççç isyemiyorum.deli oluyorumm.çok bilmmiş gibi işime karışmalarr.hiç bi faydası yokkk.
Ev darmadağınnn.biride demez gideyim şu kıza yardım edeyimmm.
Offff çok dertliyimm bunlar hiçbişeyyy.
Aile binasındayız.kaynım eltimi evden gönderdi.sevgili yapmuş kendine pislik. içkili gelmiş gecen çocuklara vurmus altta kayınvalideler polis cagordı.eşim onların ustune gidiyo diye ona vurduu.
daha nelerr nelerrr.
Ben bide bu ortamda çocuk buyutucemmm.
off felakat yaEşle ilgili problemmi dedinizzz.
Eve gelir elinden telefon duşmez takılmış bi savas oyununa yemwğini kendi yerr ee mecbur ben yusyflayım.afedersiniz bi tarafını devirirrr elinde telefon.demez biraz ilgileneyim dinlensin.hadi onuda gectim barii çocuğun biberonlarını yıka mama suyunu hazırlaa.
Hafta sonları olsun hiççç isyemiyorum.deli oluyorumm.çok bilmmiş gibi işime karışmalarr.hiç bi faydası yokkk.
Aile binasındayız.kaynım eltimi evden gönderdi.sevgili yapmuş kendine pislik. içkili gelmiş gecen çocuklara vurmus altta kayınvalideler polis cagordı.eşim onların ustune gidiyo diye ona vurduu.
daha nelerr nelerrr.
yok cnm degısmezler
tatil konusunda da sen ınat gıtme
guzel konus, tavır yapma o kıvama gelır
ozellıklerı benım esım gıbıyse
yanı bıseyı yapıyor ama yapmadan once kırıp dokuyor gonlumu
oda aynı bence sankı
Bak cnm ben bu önlükten kullanıyorum.e bebekten aldım 10 tl ye kumaş değil.bazen ustunu silip kullanıyorum hemenAmannnn bencil eşleri boşverin sabah sabah dertlerini açtım : ) Sizlere bişi danışmak istiyorum ya... Dün kuzenim sipariş vermiş hhem o diş kolayelerinden hep de sophie... Memnun kalırsa söylicek ama sizlere de danışmak istiyorum bu sophie zürafa çok övüyorlar ama pahalı alınmalı mı ? Fiyatı 69 bazı yerlerde 79 TL
Eki Görüntüle 1572390
Bir de şu önlükler çok kullanışlıymış arkadaşlar.. Diğer bez önlüklerde hem kir leke çıkmıyor hem yıka kurumasını bekle vs.. Bunları yıka yıka kullan sürekli... Bunun tekini bi sitede 32 tl ye gördüm bi başka sitede ikilisi 49 tl..
Eki Görüntüle 1572392
Amannnn bencil eşleri boşverin sabah sabah dertlerini açtım : ) Sizlere bişi danışmak istiyorum ya... Dün kuzenim sipariş vermiş hhem o diş kolayelerinden hep de sophie... Memnun kalırsa söylicek ama sizlere de danışmak istiyorum bu sophie zürafa çok övüyorlar ama pahalı alınmalı mı ? Fiyatı 69 bazı yerlerde 79 TL
Eki Görüntüle 1572390
Bir de şu önlükler çok kullanışlıymış arkadaşlar.. Diğer bez önlüklerde hem kir leke çıkmıyor hem yıka kurumasını bekle vs.. Bunları yıka yıka kullan sürekli... Bunun tekini bi sitede 32 tl ye gördüm bi başka sitede ikilisi 49 tl..
Eki Görüntüle 1572392
oyyy oyyy seninki de aynı bizimkilerle birde aile apartmanı daha katmerlisiEşle ilgili problemmi dedinizzz.
daha nelerr nelerrr.
sankı benım esım konusuyorHer seferinde ilk tepkisi hep böyle odun yaa... Çok sıkıldım artık güzellikle konuştuk güya olay yine geldi onun koca olmasına... Neymiş bu evin erkei bensem neden benim lafım dinlenmiyor bana neden soruyorsun onay makamımıyım ben bilmem neee.. Aynı yerde dolanıyor...
sankı benım esım konusuyor
kopyası valla
Bak cnm ben bu önlükten kullanıyorum.e bebekten aldım 10 tl ye kumaş değil.bazen ustunu silip kullanıyorum hemen
canım ben o kadar pahalı alamam almamda yaa..
sonuçta tamam iyi birşeydir ama diş kaşıyıcı ne bileyim gereksiz gibi..
önlükleri gördüm onlarda pahalı geldi ilerde kendi elleri ile yemeye başladığınd alabilirim ama..
oyyy oyyy seninki de aynı bizimkilerle birde aile apartmanı daha katmerlisi
10 tl mi canım Allah Allah iyiyimiş fiyatı yumuşak plastikmiş..
Bana da aşırı pahalı geldi o zürafa... Yine önlüğü alabilrim kullanım süresi baya uzun çünkü özellikle kendileri yemeğe başlayınca hiç dökmüyorlarmış üstlerine gelmiyormuş..
canım o 10 tl olan yumuşak senin dediğin hafif sert..
ben ikisinide gördüm..
dediğim gibi elleri ile kendi yemeye başladığında kullanılabilir birşey ama şimdi gereksiz bence
Kızlar buda benim kepçiş oğlumm.q hasta sümüklü oğlummm.Eki Görüntüle 1572442
Kızlar buda benim kepçiş oğlumm.q hasta sümüklü oğlummm.Eki Görüntüle 1572442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?