2014 Kasım Anneleri

Haklısın işte şimdiden o zaman yine tartışacağız ya onun stresi sardı düşün

Çok zor ya bugünler de çok zor oldu bebişler... Allah yardım etsin hepimize..

Gerçekten eşlerimiz ne kadr aynı yaaaaa... Bildiğin aynı cümleler... O beklemediklerini hiç yapmasak varya o evin halini düşünemiyorlar sanırım... Oyy... Hiç değişmeyecekler mi acaba

ahaah ahaha ahahah..
eşin benim eşimin kopyasııı...
yetişemiyorsan işi bırakkk..
aman ne büyük çözümmmm..
hepsimi aynı ya bunlarınn

hayat onlara guzel valla
işe git gel yat dınlen
ben haftasonu yatıp dınlenmek ıstemıyorum sankı...

yazık valla bıze...
ogullarımızı bız farklı yetıstırecegız cok sukur

bıde dıyorkı bana herhafta nıye temızlık yapıyorsun, yapma
la havle yaahuuu

ahaah ahaha ahahah..
eşin benim eşimin kopyasııı...
yetişemiyorsan işi bırakkk..
aman ne büyük çözümmmm..
hepsimi aynı ya bunlarınn

Amannnn bencil eşleri boşverin sabah sabah dertlerini açtım : ) Sizlere bişi danışmak istiyorum ya... Dün kuzenim sipariş vermiş hhem o diş kolayelerinden hep de sophie... Memnun kalırsa söylicek ama sizlere de danışmak istiyorum bu sophie zürafa çok övüyorlar ama pahalı alınmalı mı ? Fiyatı 69 bazı yerlerde 79 TL

Bir de şu önlükler çok kullanışlıymış arkadaşlar.. Diğer bez önlüklerde hem kir leke çıkmıyor hem yıka kurumasını bekle vs.. Bunları yıka yıka kullan sürekli... Bunun tekini bi sitede 32 tl ye gördüm bi başka sitede ikilisi 49 tl..

Eşle ilgili problemmi dedinizzz.
Eve gelir elinden telefon duşmez takılmış bi savas oyununa yemwğini kendi yerr ee mecbur ben yusyflayım.afedersiniz bi tarafını devirirrr elinde telefon.demez biraz ilgileneyim dinlensin.hadi onuda gectim barii çocuğun biberonlarını yıka mama suyunu hazırlaa.
Hafta sonları olsun hiççç isyemiyorum.deli oluyorumm.çok bilmmiş gibi işime karışmalarr.hiç bi faydası yokkk.
Ev darmadağınnn.biride demez gideyim şu kıza yardım edeyimmm.
Offff çok dertliyimm bunlar hiçbişeyyy.
Aile binasındayız.kaynım eltimi evden gönderdi.sevgili yapmuş kendine pislik. içkili gelmiş gecen çocuklara vurmus altta kayınvalideler polis cagordı.eşim onların ustune gidiyo diye ona vurduu.
daha nelerr nelerrr.
Ben bide bu ortamda çocuk buyutucemmm.

Aynen biz de bir erkek annesiyiz.. Ben de hep diyorum inşallah istediğim gibi yetiştirebilrim kadın ruhundan anlayabilen ince ruhlu kibar modern kafalı bir erkek : )

yok cnm degısmezler
tatil konusunda da sen ınat gıtme

guzel konus, tavır yapma o kıvama gelır

ozellıklerı benım esım gıbıyse
yanı bıseyı yapıyor ama yapmadan once kırıp dokuyor gonlumu
oda aynı bence sankı

Oooo senin işin de çok zormuş canım gerçekten.. Allah yardım etsin.. Aile apartmanında kalıp da huzurlu olan çok duymadım Rabbim yardımcın olsun

off felakat ya
Allah sabır vrsın sana

benımkıde cok bılmıs herseye karısıyor

evden gıdınce daha rahat iş yapıyorum valla

Her seferinde ilk tepkisi hep böyle odun yaa... Çok sıkıldım artık güzellikle konuştuk güya olay yine geldi onun koca olmasına... Neymiş bu evin erkei bensem neden benim lafım dinlenmiyor bana neden soruyorsun onay makamımıyım ben bilmem neee.. Aynı yerde dolanıyor...

Bak cnm ben bu önlükten kullanıyorum.e bebekten aldım 10 tl ye kumaş değil.bazen ustunu silip kullanıyorum hemen

canım ben o kadar pahalı alamam almamda yaa..
sonuçta tamam iyi birşeydir ama diş kaşıyıcı ne bileyim gereksiz gibi..
önlükleri gördüm onlarda pahalı geldi ilerde kendi elleri ile yemeye başladığınd alabilirim ama..

oyyy oyyy seninki de aynı bizimkilerle birde aile apartmanı daha katmerlisi

sankı benım esım konusuyor
kopyası valla

Bak cnm ben bu önlükten kullanıyorum.e bebekten aldım 10 tl ye kumaş değil.bazen ustunu silip kullanıyorum hemen

10 tl mi canım Allah Allah iyiyimiş fiyatı yumuşak plastikmiş..

Bana da aşırı pahalı geldi o zürafa... Yine önlüğü alabilrim kullanım süresi baya uzun çünkü özellikle kendileri yemeğe başlayınca hiç dökmüyorlarmış üstlerine gelmiyormuş..

canım o 10 tl olan yumuşak senin dediğin hafif sert..
ben ikisinide gördüm..
dediğim gibi elleri ile kendi yemeye başladığında kullanılabilir birşey ama şimdi gereksiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…