2014 Kasım Anneleri

Selam kızlar. . Bu dis kasiyicisina o kadar para vrmenize bence gerek yok. Sophie la giraffe fransa da üretilen bir ürün . Ben bile fransa da olduğum halde onu almadım. Burda gelenek gibi yani her çocuğa o alınıyor o yüzden ünlü bi marka ama diğer dış kasiyicilarindan farksız. Yazık günah o kadar para vermeyin.

Merhaba kızlar. İnşallah herkes çok iyidir. Ben pek değilim açıkçası. Oğlumun egzama problemi var. Yüzünde çıkmıştı ve biz bunu kortizonlu krem vs. Geçirdik. Simdi ayaklarında çıktı putur putur. Gene kortizonlu krem nemlendirici dezenfekte eden ilaçlar. Geçmiyor bu sefer. Doktorlar genetik olabilir diyor . Eşimde ve kayinbababmin da varmis küçükken. Çocuk uyumuyor kasinmaktan yavrum mahvoldu. Bugün gene doktora gidicez. Var mı bunun gibi bişeyle karşılaşan?

Ya sitesine baktım öyle bir göstermişler ki.. Ünlülerden almayan yok... Yapısı mı farklı ne hadi organik olabilir de bu kadar fiyat eder mi bilemedim...

Çok geçmiş olsun canım benim ya.. Yavrum.. Allah yardım esin şifa versin hemen... Bebeğim çok minikken 2 aylıkken bizde de böyle benim dememle isilik ama doktora götürdük bize egzama demişti şok olmuştuk bana göre hala isilikti o.. Sonra bi ilaç verdi tamamen bitkisel bunu düzenli kullanın eğer geçirmezse kortizonlu ilaç vericem dedi.. Ama şükür geçti gitti.. Şimdi en ufak bişi olsa o ilaçtan sürüyorum bişi kalmıyor... İnşallah sizinki de geçer canım

İlacın adı nedir canım

Ya sitesine baktım öyle bir göstermişler ki.. Ünlülerden almayan yok... Yapısı mı farklı ne hadi organik olabilir de bu kadar fiyat eder mi bilemedim...
Dedigim gibi markalı ve adı var. Başka bişey yok yani. Burda her çocuğun muhakkak ya pelüş yada dış kasiyicisi bir sophie la giraffe ı vardır.

tatlım bizimde yüzümüzde diyah diyah noktalar var..bildiğin sivilce diah noktaları..
2 dr a gittik 2 side bebeklerde görülen egzama türünden masum ama dedi ilaç vermediler..
beni çok rahatsız ediyor bu durum pazartesi cildiye dr ıuna götüreceğim..
inş sizinkide geçicidir kuzum geçmiş olsun

iacın adı ne kuzum

Allah razı olsun canım. İnşallah Mustafa nin da bişeyi yoktur. Bizimkisi kasiniyor çok hele uyku vakti. Yavrum mahvoldu.

Bunlar receteyle mi satılıyor canım?

Yok canım ödenmiyor bunlar.. Tamamen bitkisel şeyleri devlet hiç ödemiyor maalesef.. Biz ikisine tam hatırlamıyorum yanlış olmasın ama 90 tl civarı vermiştik zannedersem.. Yanlış hatırlıyo da olabilirim ama o civarlarda..

Allah razı olsun canım. İnşallah Mustafa nin da bişeyi yoktur. Bizimkisi kasiniyor çok hele uyku vakti. Yavrum mahvoldu.

canım mustafayı rahatsız etmiyor ama beni rahatsız ediyor görüntüsü..
doktorumuz 1,5 -2 yaşına kadar geçer krem vermeyelim dedi ama hiç geçecek gibi görünmüyor..
birde cildiye bakasın bakalım inş geçer yavruların..
seninki daha sıkıntı kuzum kaşınmasın kıyamam

Regl oldum acayıp agrım var. Evın cıddı temizlıge ıhtıyacı var yarın en az 10 kişilik misafırım var ıftara. Uykusuzum yorgunum. Ya ben napıcam.

Kızlar bize dua edin oğlum sünnet oldu ama çok zor geçti 10 saat aç kaldı yıktık hastaneyi şimdilik sallıyorum bugün çok zor geçecek oğluma

oyy kıyamam 10 saat nasıl durdunuz kuzum yaaa..
çok geçmiş olsun ama şükür bitmiş..
bugünüde atlatın inşşş..

Buarada bu üçgen yakalıkları nerden alıyosunuz ben bızım buralarada bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…