Selam kızlar. . Bu dis kasiyicisina o kadar para vrmenize bence gerek yok. Sophie la giraffe fransa da üretilen bir ürün . Ben bile fransa da olduğum halde onu almadım. Burda gelenek gibi yani her çocuğa o alınıyor o yüzden ünlü bi marka ama diğer dış kasiyicilarindan farksız. Yazık günah o kadar para vermeyin.Amannnn bencil eşleri boşverin sabah sabah dertlerini açtım : ) Sizlere bişi danışmak istiyorum ya... Dün kuzenim sipariş vermiş hhem o diş kolayelerinden hep de sophie... Memnun kalırsa söylicek ama sizlere de danışmak istiyorum bu sophie zürafa çok övüyorlar ama pahalı alınmalı mı ? Fiyatı 69 bazı yerlerde 79 TL
Eki Görüntüle 1572390
Bir de şu önlükler çok kullanışlıymış arkadaşlar.. Diğer bez önlüklerde hem kir leke çıkmıyor hem yıka kurumasını bekle vs.. Bunları yıka yıka kullan sürekli... Bunun tekini bi sitede 32 tl ye gördüm bi başka sitede ikilisi 49 tl..
Eki Görüntüle 1572392
Selam kızlar. . Bu dis kasiyicisina o kadar para vrmenize bence gerek yok. Sophie la giraffe fransa da üretilen bir ürün . Ben bile fransa da olduğum halde onu almadım. Burda gelenek gibi yani her çocuğa o alınıyor o yüzden ünlü bi marka ama diğer dış kasiyicilarindan farksız. Yazık günah o kadar para vermeyin.
Merhaba kızlar. İnşallah herkes çok iyidir. Ben pek değilim açıkçası. Oğlumun egzama problemi var. Yüzünde çıkmıştı ve biz bunu kortizonlu krem vs. Geçirdik. Simdi ayaklarında çıktı putur putur. Gene kortizonlu krem nemlendirici dezenfekte eden ilaçlar. Geçmiyor bu sefer. Doktorlar genetik olabilir diyor . Eşimde ve kayinbababmin da varmis küçükken. Çocuk uyumuyor kasinmaktan yavrum mahvoldu. Bugün gene doktora gidicez. Var mı bunun gibi bişeyle karşılaşan?
İlacın adı nedir canımÇok geçmiş olsun canım benim ya.. Yavrum.. Allah yardım esin şifa versin hemen... Bebeğim çok minikken 2 aylıkken bizde de böyle benim dememle isilik ama doktora götürdük bize egzama demişti şok olmuştuk bana göre hala isilikti o.. Sonra bi ilaç verdi tamamen bitkisel bunu düzenli kullanın eğer geçirmezse kortizonlu ilaç vericem dedi.. Ama şükür geçti gitti.. Şimdi en ufak bişi olsa o ilaçtan sürüyorum bişi kalmıyor... İnşallah sizinki de geçer canım
Dedigim gibi markalı ve adı var. Başka bişey yok yani. Burda her çocuğun muhakkak ya pelüş yada dış kasiyicisi bir sophie la giraffe ı vardır.Ya sitesine baktım öyle bir göstermişler ki.. Ünlülerden almayan yok... Yapısı mı farklı ne hadi organik olabilir de bu kadar fiyat eder mi bilemedim...
Merhaba kızlar. İnşallah herkes çok iyidir. Ben pek değilim açıkçası. Oğlumun egzama problemi var. Yüzünde çıkmıştı ve biz bunu kortizonlu krem vs. Geçirdik. Simdi ayaklarında çıktı putur putur. Gene kortizonlu krem nemlendirici dezenfekte eden ilaçlar. Geçmiyor bu sefer. Doktorlar genetik olabilir diyor . Eşimde ve kayinbababmin da varmis küçükken. Çocuk uyumuyor kasinmaktan yavrum mahvoldu. Bugün gene doktora gidicez. Var mı bunun gibi bişeyle karşılaşan?
Çok geçmiş olsun canım benim ya.. Yavrum.. Allah yardım esin şifa versin hemen... Bebeğim çok minikken 2 aylıkken bizde de böyle benim dememle isilik ama doktora götürdük bize egzama demişti şok olmuştuk bana göre hala isilikti o.. Sonra bi ilaç verdi tamamen bitkisel bunu düzenli kullanın eğer geçirmezse kortizonlu ilaç vericem dedi.. Ama şükür geçti gitti.. Şimdi en ufak bişi olsa o ilaçtan sürüyorum bişi kalmıyor... İnşallah sizinki de geçer canım
Allah razı olsun canım. İnşallah Mustafa nin da bişeyi yoktur. Bizimkisi kasiniyor çok hele uyku vakti. Yavrum mahvoldu.tatlım bizimde yüzümüzde diyah diyah noktalar var..bildiğin sivilce diah noktaları..
2 dr a gittik 2 side bebeklerde görülen egzama türünden masum ama dedi ilaç vermediler..
beni çok rahatsız ediyor bu durum pazartesi cildiye dr ıuna götüreceğim..
inş sizinkide geçicidir kuzum geçmiş olsun
Kremin adı sebclair arkadaşlar..
Eki Görüntüle 1572515
Bunun yanında bir de banyoda son durulama suyuna katmamız için bir losyon vermişti o da hala durur o da çok iyi geldi onun adı da Oilatum
Eki Görüntüle 1572514
Bunlar receteyle mi satılıyor canım?
Allah razı olsun canım. İnşallah Mustafa nin da bişeyi yoktur. Bizimkisi kasiniyor çok hele uyku vakti. Yavrum mahvoldu.
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canm. İnş en kısa sürede iyleşir paşa.Kızlar bize dua edin oğlum sünnet oldu ama çok zor geçti 10 saat aç kaldı yıktık hastaneyi şimdilik sallıyorum bugün çok zor geçecek oğluma
Kızlar bize dua edin oğlum sünnet oldu ama çok zor geçti 10 saat aç kaldı yıktık hastaneyi şimdilik sallıyorum bugün çok zor geçecek oğluma
oyy kuzum biz kim misafir kimm hemde iftara neden çağırdınki tühRegl oldum acayıp agrım var. Evın cıddı temizlıge ıhtıyacı var yarın en az 10 kişilik misafırım var ıftara. Uykusuzum yorgunum. Ya ben napıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?