2014 Kasım Anneleri

Başka dr göster istersen. Özellikle Perinatolog bu konuda uzmanlar.
için rahat eder uzmana göstermekde fayda war

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben köy öğretmeniyim.Köyden süt bulup ayranımı yoğurdumu o sütle yapmalıymışım..Ama süt içmeye yeni yeni başlamış biri olarak bu iş bana yük gibi geldi.

Deneyimli annelere ya da yaşayan arkadaşlara bir sorum olacak, ara ara canım çok limon istiyor (sanırım bu aşerme) limonu tuzlayıp yiyorum, biraz önce yine aynı şekilde limonumu yerken karnımın alt kısmından içerden birşeyler çekiştiriyor hissi yaşadım, 2 kez. Batma, sancı vs. değil birşey ordan yoklama çekiyordu. Bebekler olduğunu sanmıyorum henüz erken ama ikizlerde farklı oluyor mu onu bilemem. Sizce ne ola ki bu?

Ben köy öğretmeniyim.Köyden süt bulup ayranımı yoğurdumu o sütle yapmalıymışım..Ama süt içmeye yeni yeni başlamış biri olarak bu iş bana yük gibi geldi.

şanslısın tatlım taze süt war elinin altında ne güzel. yada welilerinden temiz biri warsa sana yoghurt yapsın we satsın

şanslısın tatlım taze süt war elinin altında ne güzel. yada welilerinden temiz biri warsa sana yoghurt yapsın we satsın

İmkan var evet cok sukur ama ben ev yapimi yiyemiyorum.sorun bu noktada basliyor.. : (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba

önceleri bi kaç sefer yazdım ama sonra iş yoğunluğu-bulantı falan derken çok giremedim Rabbim nasip ederse bende kasım annesi olacağım

benim sizlere bi sorum olacaktı 2 li testlerinizin kan sonuçları nasıl geldi :26:

İmkan var evet cok sukur ama ben ev yapimi yiyemiyorum.sorun bu noktada basliyor.. : (

şimdi sek süte baktım günlük süt şişesinin üstünce pastörize yazıyor canım . en azından günlük süt için taze kokusus senın için dha iyi

Selam arkadaşlar..hamileliğinin 12 haftasını atlatmış olup hala bulantı çeken var mı benim gibi

iyi aksamlar, bugun 6 kez kusan biri olarak malesef ben varim hala. 12+1 im bugun, dr kontrolume zor gittim. hersey yolunda cok sukur ve bir oglum olacak Allahiz izniyle. onun heycaniyla 1 saat falan bir bulantimi unuttum ama su an bad agrisi da eslik ediyor bulantima. midemde 1 gr birsey yok . su dahi icemiyorum

tatlım ikisi aynı şey zaten, günlük süt denen pastörize süttür. 2-4 gün dayanır.

şimdi sek süte baktım günlük süt şişesinin üstünce pastörize yazıyor canım . en azından günlük süt için taze kokusus senın için dha iyi

Sagol canim...ugrasmissin...

tatlım ikisi aynı şey zaten, günlük süt denen pastörize süttür. 2-4 gün dayanır.

Dr.un gunluk sut dedigi taze sut..koyden al 2 kere kaynat yeter dedi.ama ben hem icemiyorum hem de icime sinmiyor.

Gecmis olsun bulantilar icin.

Ikili tarama testi sonucunu doktor bana telefonla bildirdi, ve herhangi bir rakam soylemedi. Sadece test sonuclari gayet iyi cikmis dedi. Ben israr edince orani da soyler misiniz lutfen diye, "10.000'de bir, yani en dusuk risk grubu, ama bu kesin bir sey kanitlamaz, yuzde yuz emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptirman gerek" gibi gereksiz bir moral bozucu notu da ekledi. Kesin garanti olmadigini biliyorum zaten, uzatmasaydi keske.

Ben varim. 13+2'yim, hala devam bulanti, istifra, perisanlik. Umudum 16. haftada.

(( yemek yiyememek, yedigini cikarmak. artik kusmaktan bogazim tahris oldu. surekli yatiyorum. ev kokuyo hersey kokuyo. deterjan kokusu ozellikle kusturmaya yetiyor. 12+1 im ve daha ne kadar surecek bilemiyorum(

benim dr da bütün olumsuzlukları söyledi canım amniyosentez ister misin falan dedi bende gerek var mı dedim oda yok dedi falan ama bütün olumsuzlukları söyleyince insanın aklı karışmıyor değil:26:

down sendromu 1:38900
sadece yaş: 1:701 (32 yaşındayım)
trisomi 1:99000

değerlerim bunlar :44:

Selam arkadaşlar..hamileliğinin 12 haftasını atlatmış olup hala bulantı çeken var mı benim gibi

benim de devam ediyor, eskisi kadar fazla değil ama bazı durumlarda zorluyor. Bi de fark ettim ki her akşam düzenli olarak 11'den sonra özellikle başlıyor..

arkadaşlar aramızda bu testi yaptıran yok mu acaba:26::26::26:

ben sonuçlarımı yarın alacağım, inşallah iyi çıkar..

inşallah canım, alırsan burayada yaz olur mu bana ve diğer arkadaşlara bi fikir olur

Slm kızlar nasılsınız?

Cnm deyerin gayet normal hic amnıyosenteze filan gerek yok o minim olan ıhtimal hepimiz icin geverli kimse yüzde yüz sağlıklı doğacak diye garanti altında değil. Sen daya sırtını yuceler yucesine gerisini boş ver.

Cok evhamlanmıyalim olumlu düşünelim olumlu olsun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…