merhaba kızlar,bugün doktor randevum vardı ense kalınlığını ölçtü doktorum 0.2 zaten yok gibi birşey zar zor ölçülüyor gayet düzgün bir hamilelik dedi fakat yaşta dolayı (yaş 42) endişelerim vardı tabi bu 2 li tarama testinde çıkmış sonuç doktoruma faxlandı telefonda görüştük yaşta dolaı bu normal bu bir olasılık tahmin dedi benim gördüklerim sağlıklı bir gebelikti dedi ki sözüne de güvenirim ilk bebeğimde gerçi çok zaman geçti aradan ama doktorumdu kendisi kafam karışmadı desem yalan olur..
Benim bildiğim kadarıyla şuan raflarda satılan günlük süt ürünleride pastörize. Ben süt içemiyorum dr söyledim süt ürünü yemen yetrli dedi peynir yoghurt ayran sabah peynirimi yiyorum öğlen ara öğün yapıyorum yoghurt bazen çilekli bazen sade yiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben köy öğretmeniyim.Köyden süt bulup ayranımı yoğurdumu o sütle yapmalıymışım..Ama süt içmeye yeni yeni başlamış biri olarak bu iş bana yük gibi geldi.
şanslısın tatlım taze süt war elinin altında ne güzel. yada welilerinden temiz biri warsa sana yoghurt yapsın we satsın
İmkan var evet cok sukur ama ben ev yapimi yiyemiyorum.sorun bu noktada basliyor.. : (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaşlar..hamileliğinin 12 haftasını atlatmış olup hala bulantı çeken var mı benim gibi
kızlaaaaarrrrrr....doktor denemeleri yapıyorum ve denedikçe kafam karışıyor.Şimdi de süt konusuna takıldım.Biri pastörize süt iç dedi diğeri kesinlikle günlük süt iç dedi..Sizin doktorlarınız bu konuda ne dedi?
şimdi sek süte baktım günlük süt şişesinin üstünce pastörize yazıyor canım . en azından günlük süt için taze kokusus senın için dha iyi
tatlım ikisi aynı şey zaten, günlük süt denen pastörize süttür. 2-4 gün dayanır.
Selam arkadaşlar..hamileliğinin 12 haftasını atlatmış olup hala bulantı çeken var mı benim gibi
kızlar merhaba
önceleri bi kaç sefer yazdım ama sonra iş yoğunluğu-bulantı falan derken çok giremedim Rabbim nasip ederse bende kasım annesi olacağım
benim sizlere bi sorum olacaktı 2 li testlerinizin kan sonuçları nasıl geldi :26:
Ben varim. 13+2'yim, hala devam bulanti, istifra, perisanlik. Umudum 16. haftada.
Gecmis olsun bulantilar icin.
Ikili tarama testi sonucunu doktor bana telefonla bildirdi, ve herhangi bir rakam soylemedi. Sadece test sonuclari gayet iyi cikmis dedi. Ben israr edince orani da soyler misiniz lutfen diye, "10.000'de bir, yani en dusuk risk grubu, ama bu kesin bir sey kanitlamaz, yuzde yuz emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptirman gerek" gibi gereksiz bir moral bozucu notu da ekledi. Kesin garanti olmadigini biliyorum zaten, uzatmasaydi keske.
arkadaşlar aramızda bu testi yaptıran yok mu acaba:26::26::26:
benim de devam ediyor, eskisi kadar fazla değil ama bazı durumlarda zorluyor. Bi de fark ettim ki her akşam düzenli olarak 11'den sonra özellikle başlıyor..
ben sonuçlarımı yarın alacağım, inşallah iyi çıkar..
benim dr da bütün olumsuzlukları söyledi canım amniyosentez ister misin falan dedi bende gerek var mı dedim oda yok dedi falan ama bütün olumsuzlukları söyleyince insanın aklı karışmıyor değil:26:
down sendromu 1:38900
sadece yaş: 1:701 (32 yaşındayım)
trisomi 1:99000
değerlerim bunlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?