Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
kızlar nefıs ev yemeklerınde kuzu ıncık tarıfı vardı
tarıfte kabakta vardı
annem kabak koymadan
sarımsak, sogan, havuc, patatesle beraber et haslama yaptı
oglum super yemiş
haftada bır yapıcaz
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebeklerimin-sebzeli-kuzu-eti-8/
oyy bir ara bizimde öyleydi hatırlarsan yazıodum 10 gün flan sürdü atakmıysı dişmiydi neydi bilmiyorum canımGünaydınlarrr..
Oğlum bu gece de acaip huzursuzdu neler oluyor ya.. Sürekli sebepsiz ağladı durdu.. Tam susuyor uyuyor diyorum kucağımda bırakayım yatağına diyorum tekrar bir çığlık kopararak ağlamaya başlıyor... 4 buçukta kalktım daha da uyuymadım ölüyorum uykusuzluktan..
oyy oyy yeni evini sevmişmiş prenses maşallah..Gunaydn kızlar.ıyısınızdır inşallh. Sonunda yenı evıme geldm. Kızım burda acayıp rahat uyudu. Hiç terlemedı. Ve gece sadece emmek için uyandı uyudu. Nerdeyse ıkı haftadr gece uykusuna hasrettım. Bugun tadını çıkardm inş böyle dvm eder. Evde yerleşıcek cok eşyam var onlarda bıtse rahatlıcam inş. Benden haberler bukadar. :))
annem denemıs canım, cıgnemıs yutmus, annem catalla ezerek vermıscanım eti yiyebildimi..
bende dolma içi falan yedirdim ama böyle et vermedim..cidden çok sağlıklı ve güzel tarifmiş denemekte fayda var..
oyy bir ara bizimde öyleydi hatırlarsan yazıodum 10 gün flan sürdü atakmıysı dişmiydi neydi bilmiyorum canım
evde var kuzu eti..mstafa için kemikleri kaynatıp koymuştuk etleride buzluğa atmıştık..annem denemıs canım, cıgnemıs yutmus, annem catalla ezerek vermıs
az bısey yemıs, annem kuzu etı oldugu ıcın, dagılıyordu, yumusacıktı cocuk kolay yedı dedı
cnm kemık suyu cok kuvvetlı besın oldugundanevde var kuzu eti..mstafa için kemikleri kaynatıp koymuştuk etleride buzluğa atmıştık..
anneme söyleyim yapalım kemik gelişimi için falan çok güzekl olur
kızlar nefıs ev yemeklerınde kuzu ıncık tarıfı vardı
tarıfte kabakta vardı
annem kabak koymadan
sarımsak, sogan, havuc, patatesle beraber et haslama yaptı
oglum super yemiş
haftada bır yapıcaz
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebeklerimin-sebzeli-kuzu-eti-8/
evet canımBİLDİĞİN ET HAŞLAMA GİBİ YAPILABİLİR BENCE DE ÇOK
GÜZEL EĞER ETİ YİYEBİLİRSE YAPILABİLİR YANİ ÇOK DA SAĞLIKLI.
canım panik bizmde oylekaç dra götrdümmkalca ultrasonu çekmediler sorun yok olsa orda belli olurdu ultrasonda hepsiKızlar bebeklerinizin bacak boğumlarına dıkkat ettınız mı? Bizim kalça ultrasonunda problem çıkmamıştı fakat bugun farkettim oğlumun boğumları farklı simetrik değiller ve birinde boğum çizgisi daha belirgin. Şehir dışındayız şu an ıkı hafta sonra dönücez doktorumuza mail attım cvp bekliyorum.
Bir de benim oğlum hala desteksiz oturamıyor geriye ya da saga sola devriliyor. Kendini çok atıyor oturdugu yerde sallanıyor ve düşüyor. Emeklemeye de başlamadı Bu hafta geri geri gitmeye başladı sadece. 7 ay kontrolünde dr oturtup zamanla kendı denge kurup oturacak demişti ama kafam takıldı yinede. 7 aylıkken 9.200 dü kilosu aşırı kilolu da değil elleri ayakları kıpır kıpır ama hareketi az. Bugün bacaklarını da inceleyince cok canım sıkıldı. Ikı haftayı nasıl gecırıcem
benim kızımda seninki gibi ayynı 7400 suan br gören herkes yok doymuyo sütün yaramıuo niye iki üç kez mama vermiyosun her biri bir laf soyledi gittiğimizde şimdi uine başlycaklar gidince nefret ediyorum bu tiplerden.sCanım her bebeğin gelişimi farklıdır ve bütün bebekler emeklemez benim oğlum da emeklemiyor uğraşmıyor uzun süre oturamıyor dediğin gibi ya kendini arkaya atıyor ya da sağa sola yıkılıyor. Kayınvalideme geldik herkes çocuğuma geri kalmış gibi konuşuyor davranıyor cok sinirliyim hatta. Canını sıkma. Boğum benim oğlumda da farklı 8.ay muayene de konuştuk ultrason da sorun yoktu muayenede de sorun yok dedi bacak boyuna baktı eşitti yoktur inşallah hiçbir şey
cnm kemık suyu cok kuvvetlı besın oldugundan
1 yas oncesı verılmemesı gerektıgını okumustum
bana da mantıklı geldı
1 yas oncesınde etın kendısı
sonrasında suyu
evet canım
bundan sonra yemelıler, artık 8 aylık oldular
haftada 1 yesın ıstıyorum ben
fazlası agır gelır
annem zaten normal haslama yaptı :)
cnm artık yutabılıyorlar herseyı yaETLERİ PEKİ BLENDER DAN FALAN GEÇRİMEYE GEREK VARMI
GERÇİ BEN AZ AZ AĞZINA VERİRİM SAKINMAM DA BENİM KV PEK VERMEZ
ÖLE BOĞULUR BİLMM NE DER.ETE GEÇELİM DEDİM ZATEN ONA AMA
RONDODAN GEÇİRMEDEN VERMEZ.
cnm artık yutabılıyorlar herseyı ya
benımkı salataıgı bıle yıyor kopartıp kendı
annem etı ezerek vermıs cıgnemıs agzında yutmus
cıgnemeden bıle yutabılırler kı, kucuk parca verınce
hurma parcası verıyordum ıftarda agzına
cıgnıyordu agzında gezdırıyordu
sanırım oylece yutuyormus
cunku bezınde buluyordum hurmaları oldugu gıbı
hehehhee
canım sabah 80 cc sutum cıkıyor onu bırakıyorumKIZLAR BİR DE BİŞEY SORICAM BENM BU AY SÜT MAKİNEM BİTİO
BIRAKAYIM MI AKŞAMDAN SABAHA EMMESİ YETERLİ OLURMU YADA GÜNDE 1 DEFA FORMÜL
MAMA MI VERMELİYİM NASIL YAPMALIYIM SİZCE.SBAHA EMZİRİR ÇIKARIM SONRA KAHVALTI
ÇORBA SEBZE MEYVE YOĞURT VS DERKEN YETERLİ OLURMU AKŞAMA KADAR.
eski işyerim canımESKİ İŞ YERİNMİYDİ YENİ YER Mİ.
BENİM YENİ OLDUĞU İÇİN SÜT İZNİNE ÇIKAMADIM SENİN ÖYLEYSE
BENCE AKŞAM ERKEN ÇIKMAN DAHA GÜZEL OLUR.ANNEN Mİ BAKIO BEBİŞE KV Mİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?