eski işyerim canım
yeni olursa vermezler aynen
akşam çıkmak güzel olur evet ama öğlende gidincede hani fazla ara vermeden beni görüyoya onuniçin gidiyorum
ama şimdi onun psikolojisi için hangisi doğru olur onu bilemedim
annem bakıyo çok şükür büyük konuşmıyım ama ona bile zor bıraktım dün çok moralim bozuldu kızım ağlayınca annemin dışında birine bırakamazdım heralde
canım sabah 80 cc sutum cıkıyor onu bırakıyorum
annem zorla ıcırıyor
ıcmıyormus
oglenlerıde ben emzırıyorum
bayadır ogleden sonrası ıcın sut bırakmıyorum
yeter mı bılmıyorum
tum gun ıcın erken gıbı geldı bana
ıstersen sag dondurucuya koy bıraz
eski işyerim canım
yeni olursa vermezler aynen
akşam çıkmak güzel olur evet ama öğlende gidincede hani fazla ara vermeden beni görüyoya onuniçin gidiyorum
ama şimdi onun psikolojisi için hangisi doğru olur onu bilemedim
annem bakıyo çok şükür büyük konuşmıyım ama ona bile zor bıraktım dün çok moralim bozuldu kızım ağlayınca annemin dışında birine bırakamazdım heralde
ayy yok ya benimki feci tepki verdi öğlen gittiğmde dün akşam eve geldiğimizdede bi benim kucağıma bi babasının kucağına atladı durdu yavrum kime gideceğini şaşırdı hiç yapmadığı hareketlerdi yanihayırlı olsun işin
ben 3 aylıkken basladım işe
ogle tatılı ıle 1.5 saatımı bırlestırıp eve gıdıyorum hep
cok kucuktu anlamıyordu brısey ama o donemlerde cok huysuzlandı
bunuda bız benden ayrılmasına bagladık
cunku tepkılerı ıle bellı edemese de sanırım annenın kokusunu ve ggsunu ozluyorlar
sımdı 8 aylık oldu, ben eve geldıgımde hıc tepkısı yok, saga sola bakıyor
hala anlamıyor yoklugumu
ama kucagıma aldıgımda anlıyorum ozledıgını
emmeye ıhtıyacları, emmese bıle kokumuza ıhtıyacları var
bence o kadar uzun sure ayrı kalma
zaten sen yokken bı kısmı uykuyla gecıyordur.
senı cok ozlemesın dıye dusunuyorum
oglen gıtmek en ıyısı
canım bana sorarsan bıraz daha sut vermeye devam et derımŞİMDİLİK ANCA ÇIKIO CNM DONDURUCUYA KOYMAK İÇİN
FAZLA YOKKİ BUGÜN ANCAK YARIN KİNİ ÇIKARTABİLİORUM ÖĞLEDEN SONRA
BİŞEY VERMEYİZ 7 DE GİDİOM FUL EMER DİE DÜŞÜNÜORUM YETERİ KADAR ALIRMI ACABA
BİLEMİORUM Kİ 1 AY DAHA MI UZATSAM BİDAHA Kİ AYA KADAR 9,5 AYLIK OLUR OZMAAN
DAHA MI RAHAT BIRAKIRIM EK GIDAYA DAHA MI ALIŞIR ACABA.
BİRAZ ÖLE DEVAM ET İSTERSEN SONRA AKŞAM ERKEN ÇIKARSIN SABAH ZATEN ZOR OLUO BIRAKMAK
BİDE ÖĞLEDEN SONRA BİDAHA ZOR OLUR BİRAZ DAHA DAYANIP AKŞAM KOMPLE YANINA GİDERSİN
ANNE DE AYNI KV DE 2 SİDE ANNE SONUÇTA KİME BIRAKIRSAK ZOR TABİ AMA EMİN OL 2 SİDE ÇOK GÜZEL BAKAR YANİ HATTA BİZ BİLE BAZEN KIYABİLİORUZ ONLAR HİÇ KIYAMIO.
canım bana sorarsan bıraz daha sut vermeye devam et derım
ay yok canım ya hepsi aynı olurmu hiç, bak benim kv de çocuğu görmeye gelmiyor iki aydırŞİMDİLİK ANCA ÇIKIO CNM DONDURUCUYA KOYMAK İÇİN
FAZLA YOKKİ BUGÜN ANCAK YARIN KİNİ ÇIKARTABİLİORUM ÖĞLEDEN SONRA
BİŞEY VERMEYİZ 7 DE GİDİOM FUL EMER DİE DÜŞÜNÜORUM YETERİ KADAR ALIRMI ACABA
BİLEMİORUM Kİ 1 AY DAHA MI UZATSAM BİDAHA Kİ AYA KADAR 9,5 AYLIK OLUR OZMAAN
DAHA MI RAHAT BIRAKIRIM EK GIDAYA DAHA MI ALIŞIR ACABA.
BİRAZ ÖLE DEVAM ET İSTERSEN SONRA AKŞAM ERKEN ÇIKARSIN SABAH ZATEN ZOR OLUO BIRAKMAK
BİDE ÖĞLEDEN SONRA BİDAHA ZOR OLUR BİRAZ DAHA DAYANIP AKŞAM KOMPLE YANINA GİDERSİN
ANNE DE AYNI KV DE 2 SİDE ANNE SONUÇTA KİME BIRAKIRSAK ZOR TABİ AMA EMİN OL 2 SİDE ÇOK GÜZEL BAKAR YANİ HATTA BİZ BİLE BAZEN KIYABİLİORUZ ONLAR HİÇ KIYAMIO.
bi pedagoga danışmam lazım sanırımcanım en iyisini sen bilirsin ama bence erken çıkmak bana daha mantıklı geliyor..
sen gidiyorsun geri geliyorsun ağlıyo ediyor..
ama zamanla bunada alışır elbettede ne bileyim erken çıkmak sanki daha matıklı
hangi makinayı kiraladın bende mi kiralasam benimki mama emiyo genelde sütüm az dı heralde kilo almamıştıAKŞAMDAN AKŞAMA ERKEN DİOSUN YANİ
1 AY DAHA YETERLİ OLURMU Kİ PARA YATIRIORUM KİRASINA
ONUN İÇİN DİYORUM GEÇEN AYDA DEMİŞTİM EŞİME 2 AY YAPALIM
SONRA BIRAKICAM ZAMANI GELDİ ŞİMDİDE KARARSIZ KALDIM AĞUSTOS SONUNDA 9,5
AYLIK OLUO OZAMAN YETER DİMİ AKŞAMDAN SABAHA EMER.SEN 80CC DİOSUN OKADARMI İÇİO PEKİ
KAÇTA GİDİOSUN EVE
benım cocuk benzedı banaayy yok ya benimki feci tepki verdi öğlen gittiğmde dün akşam eve geldiğimizdede bi benim kucağıma bi babasının kucağına atladı durdu yavrum kime gideceğini şaşırdı hiç yapmadığı hareketlerdi yani
evet bende o yüzden öğlen arası kullanmak istedim ama işte kararsız kaldım öyle tepki verince
canım ne kadar kıra verıyorsun??AKŞAMDAN AKŞAMA ERKEN DİOSUN YANİ
1 AY DAHA YETERLİ OLURMU Kİ PARA YATIRIORUM KİRASINA
ONUN İÇİN DİYORUM GEÇEN AYDA DEMİŞTİM EŞİME 2 AY YAPALIM
SONRA BIRAKICAM ZAMANI GELDİ ŞİMDİDE KARARSIZ KALDIM AĞUSTOS SONUNDA 9,5
AYLIK OLUO OZAMAN YETER DİMİ AKŞAMDAN SABAHA EMER.SEN 80CC DİOSUN OKADARMI İÇİO PEKİ
KAÇTA GİDİOSUN EVE
ay yok canım ya hepsi aynı olurmu hiç, bak benim kv de çocuğu görmeye gelmiyor iki aydır
ama annem aşık resmen torununa kızımda ona bayılıyo çocuklarda hissediyor kimin ne kadar sevdiğini[/QUOTE
TABİKİ CNM İLGİLENMEYENLER VAR O AYRI BENİM KV AŞIK FELAKET KİMSE YE GÜVENEMEZ
SANKİ ANNESİ HERŞEYİNİ ÖZEL YAPAR AMAN DÜŞECEK AMAN BİŞEY OLICAK SÜREKLİ AYAKTA
ALLAH VAR GÜZEL BAKAR ÇOK SAHİPLENİO ÇOĞU ZAMAN KIZIORUM ONA AMA BAKMASI GÜZEL BENDE BAZI ŞEYLERİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİORUM NAPAYIM ÇOCUĞUM İYİ OLSUNDA.
hangi makinayı kiraladın bende mi kiralasam benimki mama emiyo genelde sütüm az dı heralde kilo almamıştı
şimdi işyerinde sağmıyorum sadece eve gidince emziriyorum kesilmez heralde inşallah ya
MARKASI MEDELA CANM ÇOK GÜZEL AMA MARTTAN BERİ KULLANIORUM
ÇOK GÜZEL SÜT ÇIKARTIO AYLIK 70 TL.
Arkadaşlar bu diş jeli için var mı bir öneriniz giderken eczaneden alayım ya... Nedir nasıldır hangisidir hiç bilmiyorum
DENTİNOX CNM BENİM ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM KRİZLERE GİRİODU BAZEN ACISINDAN DEMEKKİ SÜRDĞÜMDE RAHATLATTI HEP UYKUYA DALDI ÖLE.
canım ne kadar kıra verıyorsun??
6.30 emme
740 yaparsa kahvaltı (yumurta, pekmez, labne)
815 emme
830 benım evden çıkışım
1000 uyku
1100 uyanış
11-1130 80 cc sut ıcme cabaları
1300 eve gelısım-1315 emme
1415 emme
1500 -1600 ya da 1600-1700 uyku
1630 corba
1900 emme
2000 yogurt
21 emme ve yatış
cnm adem gunesı bılıyorsundur dıye dusunuyorumbi pedagoga danışmam lazım sanırım
e cnm nıye almadın kıSENİN BAYA İYİ EMMELER BENDE 7 DE EMZİRİP ÇIKIORUM AKŞAMA KADAR
GİTMEDİĞİMDEN MECBUR BIRAKIORUM SÜT ARALARDA İÇİO SAĞMANA GEREK KALMAZ
SENİN KİRAMIZ 70 TL AYLIK YOĞURT AKŞAM VERİNCE GAZ YAPIOMU BİZ YOĞURTU HEP ÖĞLEDEN
SONRA VERİYORUZ AKŞAM DAHA BİŞEY VERMEDİK HEP EMER.
bızım oyle gaz sorunumuz olmuyor pekSENİN BAYA İYİ EMMELER BENDE 7 DE EMZİRİP ÇIKIORUM AKŞAMA KADAR
GİTMEDİĞİMDEN MECBUR BIRAKIORUM SÜT ARALARDA İÇİO SAĞMANA GEREK KALMAZ
SENİN KİRAMIZ 70 TL AYLIK YOĞURT AKŞAM VERİNCE GAZ YAPIOMU BİZ YOĞURTU HEP ÖĞLEDEN
SONRA VERİYORUZ AKŞAM DAHA BİŞEY VERMEDİK HEP EMER.
Rabbim sabır versin canım sizlere..Selamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
e cnm nıye almadın kı
medela elektırıklı mını
180 tl almıstım ben
sen daha cok malıyet yuklenmıssın
bızım oyle gaz sorunumuz olmuyor pek
mama sandalyesınden alırken agzından bı guzel gaz cıkarıyor cok guluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?