Kızlar merhaba uzun süredir girememistim geçmişi okuyamadim biz dis bugdayi partimiziyaptik bikaç foto atayım size
Kızlar merhaba uzun süredir girememistim geçmişi okuyamadim biz dis bugdayi partimiziyaptik bikaç foto atayım size
cnm resimli pano hediye çantası magnet bunner hediyelik buğday sisesi ve etiketlerimi facebookda bebek bahçesi var oraya yaptırdım diğerlerini kendim aldımNELER YAPTIN ANLATIRMISIN RESİMLER ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜO
YADA KENDİN Mİ YATIN Bİ YERE Mİ YAPTIRDIN DOĞUM GÜNÜNE ÇOK YAKLAŞMADAN
BEN DE YAPMAK İSTİYORUM.
Bende yoğurtla kestiriyorum limon suyu koymadan günlük sütle.bidahakine limon suyuda damlatayım bakalım nasıl olucak.
çok sağol canım cevabın için çok faydalı oldu.burası iyiki var yaa iyiki varsınız...canım gecms olsun
bızde ayın 9 da sunnet olduk
benımkı ayılınca bıle yuz ustu donup emeklemeye basladı
o gun dıkkat ettım cok donmesın dıye cok zor oldu
zaten doktor da donmesın demedı
ben hemsıreye sordum, oglum cok hareketlı sıkıntı var mı emeklemesınde dıye
yok sadece pıpısını yere surtunerek hareket etmesın dedı
eve geldık eskı oldugu gıbı hareketıne devam ettı
hareketını kısıtlamanın cok gereklı oldugunu dusunmuyorum
zaten kopuk bardagı halka seklınde kesıp koyuyorduk
o muhafaza edıyor
en onemlısı derısını gerı ıttırmek
cok aglıyordu ben kıyamıyordum
hafıf yaptık ve derısı kafasına yapıstı
sonra onu esım ayrıdı gerı ıttırerek
canı daha cok yandı
gerı ıttırme durumuna cok dıkkat edın
kafası cıksın dısarı
yapısmasın
cnm resimli pano hediye çantası magnet bunner hediyelik buğday sisesi ve etiketlerimi facebookda bebek bahçesi var oraya yaptırdım diğerlerini kendim aldım
böyle güzel şeyler düşünebilmen ne güzel Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsunSelamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
Amin cnım benım cok tesekkur ederım cümlemiz inşallahgunaydın
hayırlı olsun
gule gule oturun
mutlu mesut, sevgıyle, saglıkla ınsallah
Benmkı merdeyse ıkı haftadr oyleyı canm. Bır dun gece cok rahat uyudu şükür. Galıba dişGünaydınlarrr..
Oğlum bu gece de acaip huzursuzdu neler oluyor ya.. Sürekli sebepsiz ağladı durdu.. Tam susuyor uyuyor diyorum kucağımda bırakayım yatağına diyorum tekrar bir çığlık kopararak ağlamaya başlıyor... 4 buçukta kalktım daha da uyuymadım ölüyorum uykusuzluktan..
Canım yeni eviniz hayırlı olsun gule gule oturun inşallah sağlık ile ağız tadı ile .Amin cnım benım cok tesekkur ederım cümlemiz inşallah
hayırlı olsun canım yeni eviniz mutluluk ve huzurla oturun İnşallah kızında sevdi evini demeki ilk gece de uyku keyfi yapmış:)maşallah diyellim de hep devam etsinBenmkı merdeyse ıkı haftadr oyleyı canm. Bır dun gece cok rahat uyudu şükür. Galıba diş
Selamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
evet biliyorum canım çoğu kitabınıda aldım hatta onada yazdım mesaj umarım geri döner ,sagolcnm adem gunesı bılıyorsundur dıye dusunuyorum
o mesela bebegın anne ıle bagının onemını hep vurguluyor
bu yuzden 2 yasına kadar anne ımkanlar dahlınde calısmamalı, calısırsa anane ya da babanne bakmalı dıyor
bu mantıkla ılerleyınce, o kadar uzun sure ayrı kalmak dogru gelmıyor bana
tabı ulasabılıyorsan sende danıs :)
ALLAH RAHMET EYLESİN SİZLEREDE SABIR VERSİN CANIM ÖLÜM ÇOK ZORSelamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
TABİ canım hastane tipi olanlar en iyileriYA Bİ ARKADAŞIM ÖNERMİŞTİ ÇOK İYİ DİE BELKİ DİĞERLERİ
GÜZEL ÇIKARMAZ FALAN DİE DÜŞÜNDÜM ÖLE YAPTIM ARAŞTIRMADIM
YANİ HASTANE TİPİ BENİMKİ ÇOK GÜZEL ÇIKARDI AMA.
BİZDE DE GAZ SORUNU YOK KÜÇÜKKEN DE PEK YAŞAMADIK AMA KV İŞLERİ
İŞTE ÇOK BİLMİŞLİKTEN.
Basın sağolsun canım kendini sana bu kadar sevdirebilmis ardından bunca güzel sözleri söyletmis mekanı cennet olsun sabır diliyorum size minik Erenim hatırlamasa da güzel güzel anlıtılacak bir babaannesi varmıs nur içinde yatsın.Selamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
TABİ canım hastane tipi olanlar en iyileri
kaç cc sut cıkartıyor pekıEVET ÇOK MEMNUN KALDIM Bİ KAÇ KİŞİDEN
ÖVGÜ ALINCA HİÇ ARAŞTIRMADIM.
kaç cc sut cıkartıyor pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?