2014 Kasım Anneleri

Kızlar merhaba uzun süredir girememistim geçmişi okuyamadim biz dis bugdayi partimiziyaptik bikaç foto atayım size

NELER YAPTIN ANLATIRMISIN RESİMLER ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜO
YADA KENDİN Mİ YATIN Bİ YERE Mİ YAPTIRDIN DOĞUM GÜNÜNE ÇOK YAKLAŞMADAN
BEN DE YAPMAK İSTİYORUM.

@beyazinci başınız sağolsun cnm rabbim mekanın cennet mekanı yapsın günahlarını affetsin
inşallah sizlerede sabır versin.

NELER YAPTIN ANLATIRMISIN RESİMLER ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜO
YADA KENDİN Mİ YATIN Bİ YERE Mİ YAPTIRDIN DOĞUM GÜNÜNE ÇOK YAKLAŞMADAN
BEN DE YAPMAK İSTİYORUM.
cnm resimli pano hediye çantası magnet bunner hediyelik buğday sisesi ve etiketlerimi facebookda bebek bahçesi var oraya yaptırdım diğerlerini kendim aldım

Ç
çok sağol canım cevabın için çok faydalı oldu.burası iyiki var yaa iyiki varsınız...

cnm resimli pano hediye çantası magnet bunner hediyelik buğday sisesi ve etiketlerimi facebookda bebek bahçesi var oraya yaptırdım diğerlerini kendim aldım

ŞİŞELERİN İÇİNE BUĞDAYMI KOYDUN.
RESİMLERDEN TAM SEÇEMİORUM HEDİYE ÇANTASINA NE KOYDUN PEKİ VERİCEĞİN HEDİYELİKLERİMİ
BİRDE MASANIN ÖNÜNDEKİ YAZI VARYA ONU DAMI ORAYA YAPTIRDIN..

böyle güzel şeyler düşünebilmen ne güzel Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun

Benmkı merdeyse ıkı haftadr oyleyı canm. Bır dun gece cok rahat uyudu şükür. Galıba diş

Benmkı merdeyse ıkı haftadr oyleyı canm. Bır dun gece cok rahat uyudu şükür. Galıba diş
hayırlı olsun canım yeni eviniz mutluluk ve huzurla oturun İnşallah kızında sevdi evini demeki ilk gece de uyku keyfi yapmış:)maşallah diyellim de hep devam etsin

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah.

evet biliyorum canım çoğu kitabınıda aldım hatta onada yazdım mesaj umarım geri döner ,sagol

ALLAH RAHMET EYLESİN SİZLEREDE SABIR VERSİN CANIM ÖLÜM ÇOK ZOR

TABİ canım hastane tipi olanlar en iyileri

Basın sağolsun canım kendini sana bu kadar sevdirebilmis ardından bunca güzel sözleri söyletmis mekanı cennet olsun sabır diliyorum size minik Erenim hatırlamasa da güzel güzel anlıtılacak bir babaannesi varmıs nur içinde yatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…