2014 Kasım Anneleri

Sağlıkla oturun hayırlı olsun

BAŞLARDA GÜZEL ÇIKIODU ŞİMDİ 200 CC ÇIKMIO
BİLE AZALDI BAYA ÇÜNKÜ.
ıyı cıkartıyormus
ben sımdı ıkısınden 8o cıkartıyorum
bu sabah 110 falan cıktı
ılk zaamanlar daha ıyıydı tabı
sen nolrusa olsun sut vermeye devam et
malıyet olacak ama sana
bosver
sutten degerlı degıl ya

başınız sağolsun. allah rahmet eylesin çocuğum olduğundan bu yana ölümlerden çok etkileniyorum.

Annelikten nefret ediyorum. Hayatımda hiç kendimi bu kdr kıstırılmış hissetmedim ben. Asla bana göre değilmiş anladım

ASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.

canım çok sıkılmışsın çok bunalmışsın belli seni 2-3 saatlik biri dinlendirse bir dışarı çıkıp kafa dinlesen rahatlarsın az da olsa.bunları yorgunluktan söylüyorsundur annesi. nacizane fikrim gvenebileceğin birisi ilgilensin biraz yavrunla sen de git dolaş saçını başını yaptır, konuşabileceğin biriyle konuş

ne oldu canım neden bu kadar bunaldın
yardım eden yok mu hıc sana?

Bende aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum insan olarak bizim de biraz nefees almaya ihtiyacımız var ama anne olunca buna asla izin yok her gün aynı şeyler bazen yalvarıyorum allaha bir iki saat beyaziti düşünmeden kendim için yaşamak istiyorum diye

ÖYLE TABİ GİDEN PARA OLSUN 1 AY DAHA UZATIRIM ZATEN
SONRA AKŞAMDAN SABAHA EMZİRİRİM SIKINTI OLMAZ DİE DÜŞÜNÜORUM
10 AYA GİRİCEK ZATEN OZAMANA
SENİN ALDIĞIN NASIL BİLMİORUM BENM MAKİNEM ÇOK
GÜZEL BELKİDE ONDAN ÖLE ÇIKIO SENN MAKİNENDEN DE OLABİLİR TAM ÇEKMİOSA.
SABAH DEDİĞİN SABAH 110 AKŞAM 80 Mİ YANİ ÖLEYSE İYİ DEĞİLMİ

HAYIRDIR CANM NOLDU SANA.
HEPİMİZ YORGUN DÜŞÜORUZ UYKUSUZ KALIORUZ TABİ AMA İSYAN
ETME NOLURSA OLSUN İSYANA GİRER ALLAH KORUSUN ONLAR BİZE EMANET
RABBİMİN EN GÜZEL HEDİYESİ SIKILIYORUZ DARALIORUZ AMA ONLARA BAKINCA DÜNYA
DURUO BE.GEÇİCEK BUGÜNLERDE BİZLERDE ÖLE DEĞİLMİYDİK

evet cnm siselerin icindekide buğday üstündeisim etiketi var oönündeki ve sisedekilerde bebek bahcesinden

Daha once de yazmıştın hatırlıyorum. O sıra hislerimiz çok benzerdi lohusa hüznü olarak düşünmüştüm seninkini de ama bu kadar uzun sürmezdi. Kendini kandırma tabi ne hissediyorsan odur ama çözüm yolları bulabilirsin. Sadece daha iyi hissetmek için. Bi söz okumuştum bi yerde: anne bile evladını özlemeli diye. Çalışmaya baslamama hiç gerek yoktu ama başladım çünkü nefes almalıydım. Yarım gün gidiyorum ve döndüğümde kızımı özlemiş oluyorum. Bıkkınlık olmadığı için daha kaliteli vakit geçiriyoruz. Annelik bizim toplumumuzda çok abartilan bir rol oysa her anne farklı, bebek farklı hisler farklı. Kendini hiç suçlu hissetmeden bi yol bulmayı dene derim ben. Daha önce de demiştim belki terapi de alabilirsin. Ne olursa olsun kendini mutlu et. Yalnız değilsin unutma. Sevgiler.

Kızlar alıntı yapamadm kusura bakmsyın iş arasında gırıp fırsat buldukca okuyorum. Hayrlı filrklerde bulunan tüm arkadaslara cok tesekkurler. Rabbım herkexı evınde yuvaasnda mutlu huzurlu saglıklı etsın inşallah. Buarada taşınırken kuzımın beşigını catlatmışlat. Bizde temzlık yaparken cekerken kırdık komple elımızde kaldı. Ayagmda salladm uyuttum gece nsparm bilmıyorum yarn acil beşik almam lazm. Bu gece yıgun bır tempo beklıyo benı

Canim ya allah yardimcin olsun boyle cok sikildigin zaman ya cocuguma bisey olursa diye dusunuyorum bende cok sikiliyorum bazen cok zor gercekten

Benim eltimde diyo bunalima girdim die bebegimden sogudum gece kalkmalr zor geldi die o yuzden mama ha mama verdi emzirmeyi kesti yanlis anlamayin lutfen ama ben kahul etmiyorum ya sikilmayi evet ara ara oluyo bunaltilar ama isyana goturecek kadar olmamali bence yuzlerine baktikca yuregim pamuga donuyor onlar bize muhtac sevgiyle bakmamiz lazim sevgidende ote askla bakmamiz lazim ne olur yanlis anlamayin ama aklim almiyor bu yaklasimi benim oglumda cok zor hi cocuk evi hi gorseniz ne halde ben beni unutmusum ama feda olsun ona kurban olurum verene

Annelik bana göre degilmis cümlesini bence bicok anne kurmuştur yorgunluktan boyle seyler düşünülüyor sonra bu dusundugunden pisman oluyorsun.bence anneligin en guzel yani o tarifsiz sevgi beni bi annem bide oglum bukadar sevmistir ve ben bitek annemi ve oglumu bukadar cok seviyorum iste bu dunyalara bedel.ihtiyacin olan tek sey dinlenmek eşine biraz daha fazla sorumluluk vermelisin bence sorun bu

Gerçekten çok üzüldüm bu duruma. Ben anne olduktan sonra herkesin anne olmasını ister oldum. Hayatta beni bu kadar tatmin edebilen bu kadar mutlu edebilen başka bir varlık olmadi şimdiye kadar. Sanirim ben yaniliyorum. Annelik herkese gore değil. Bırakabileceğini kimsen varmı bilmiyorum ama biraz uzak kalsan hislerin değişebilir canım. Bu bir geçiş dönemidir umarım. Çünkü öyle değilse senden çok o küçük yavru için uzulurum.

L Lavander86 arkadaşım bunalmış olabilirsın ama ben dıger arkadaşlar gbı ıyı konuşamıcam mlsf. Rabbım sana hedıye vermış o meleği. dunyann en guzel unvanını vermiş anneliği. Sen yoruluyosun yok uyuyamıyosun rahat edemıyorum vs diye isyan ediyosun. Tamam bizde arada bunalıyoruz ama bu bebegıne sırtını dönmek oluyo. Onun senden baska kımseye ıhtıyacı yok. Vr emının senın bu bunalımın gecince yada ilerde bunları soyledıgıne cok pişman olucaksn. Bence yapma o melege kavuşabilmek anne olabilmek için kendımı adayan insanlar var. Sen bunu kaldıramamş olabilirsın belkı ama o yavruya üzülürümki onun varlıgından rahatsz olan bırı var ve o annesı. Ne şartlarda bebegını buyutıyosun bilmıyorum ama cok olumsuz sartlarda bebegını sonsuz sevgıyle buyuten cok ınsan var dünyada. Kendınede o melegede yapma bunu derım. Kırdıysam kusura bakma ama içimde tutamadm.

Lütfen psikolojik destek al... herseyi anladım ama o karşılığında birsey elde etmiyorsun cümlesi bitirdi beni. Nasıl birsey bekliyordun ki ne elde etmeyi umuyordun? Çok bencil bir cümle olmuş kusura bakma.. Bebeğini birşeylere ulaşmak için bir araç olarak görüyorsun sanırım ki bu hic sağlıklı değil. Bebeğin için çok üzüldüm. Ve dediğim gibi LÜTFEN PSIKOLOJIK VE BEBEGE BAKIM KONUSUNDA DESTEK AL.!

Cnm yazdıkların bence sağlıklı bi kişinin düşünceleri değil geç kalmadan destek almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…