Sağlıkla oturun hayırlı olsunGunaydn kızlar.ıyısınızdır inşallh. Sonunda yenı evıme geldm. Kızım burda acayıp rahat uyudu. Hiç terlemedı. Ve gece sadece emmek için uyandı uyudu. Nerdeyse ıkı haftadr gece uykusuna hasrettım. Bugun tadını çıkardm inş böyle dvm eder. Evde yerleşıcek cok eşyam var onlarda bıtse rahatlıcam inş. Benden haberler bukadar. :))
ıyı cıkartıyormusBAŞLARDA GÜZEL ÇIKIODU ŞİMDİ 200 CC ÇIKMIO
BİLE AZALDI BAYA ÇÜNKÜ.
başınız sağolsun. allah rahmet eylesinSelamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
canım çok sıkılmışsın çok bunalmışsın belli seni 2-3 saatlik biri dinlendirse bir dışarı çıkıp kafa dinlesen rahatlarsın az da olsa.bunları yorgunluktan söylüyorsundur annesi. nacizane fikrim gvenebileceğin birisi ilgilensin biraz yavrunla sen de git dolaş saçını başını yaptır, konuşabileceğin biriyle konuşASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
ne oldu canım neden bu kadar bunaldınASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
Bende aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum insan olarak bizim de biraz nefees almaya ihtiyacımız var ama anne olunca buna asla izin yok her gün aynı şeyler bazen yalvarıyorum allaha bir iki saat beyaziti düşünmeden kendim için yaşamak istiyorum diyeASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
ıyı cıkartıyormus
ben sımdı ıkısınden 8o cıkartıyorum
bu sabah 110 falan cıktı
ılk zaamanlar daha ıyıydı tabı
sen nolrusa olsun sut vermeye devam et
malıyet olacak ama sana
bosver
sutten degerlı degıl ya
ASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
evet cnm siselerin icindekide buğday üstündeisim etiketi var oönündeki ve sisedekilerde bebek bahcesindenŞİŞELERİN İÇİNE BUĞDAYMI KOYDUN.
RESİMLERDEN TAM SEÇEMİORUM HEDİYE ÇANTASINA NE KOYDUN PEKİ VERİCEĞİN HEDİYELİKLERİMİ
BİRDE MASANIN ÖNÜNDEKİ YAZI VARYA ONU DAMI ORAYA YAPTIRDIN..
Daha once de yazmıştın hatırlıyorum. O sıra hislerimiz çok benzerdi lohusa hüznü olarak düşünmüştüm seninkini de ama bu kadar uzun sürmezdi. Kendini kandırma tabi ne hissediyorsan odur ama çözüm yolları bulabilirsin. Sadece daha iyi hissetmek için. Bi söz okumuştum bi yerde: anne bile evladını özlemeli diye. Çalışmaya baslamama hiç gerek yoktu ama başladım çünkü nefes almalıydım. Yarım gün gidiyorum ve döndüğümde kızımı özlemiş oluyorum. Bıkkınlık olmadığı için daha kaliteli vakit geçiriyoruz. Annelik bizim toplumumuzda çok abartilan bir rol oysa her anne farklı, bebek farklı hisler farklı. Kendini hiç suçlu hissetmeden bi yol bulmayı dene derim ben. Daha önce de demiştim belki terapi de alabilirsin. Ne olursa olsun kendini mutlu et. Yalnız değilsin unutma. Sevgiler.ASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
Canim ya allah yardimcin olsun boyle cok sikildigin zaman ya cocuguma bisey olursa diye dusunuyorum bende cok sikiliyorum bazen cok zor gercektenASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
Annelik bana göre degilmis cümlesini bence bicok anne kurmuştur yorgunluktan boyle seyler düşünülüyor sonra bu dusundugunden pisman oluyorsun.bence anneligin en guzel yani o tarifsiz sevgi beni bi annem bide oglum bukadar sevmistir ve ben bitek annemi ve oglumu bukadar cok seviyorum iste bu dunyalara bedel.ihtiyacin olan tek sey dinlenmek eşine biraz daha fazla sorumluluk vermelisin bence sorun buASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
Gerçekten çok üzüldüm bu duruma. Ben anne olduktan sonra herkesin anne olmasını ister oldum. Hayatta beni bu kadar tatmin edebilen bu kadar mutlu edebilen başka bir varlık olmadi şimdiye kadar. Sanirim ben yaniliyorum. Annelik herkese gore değil. Bırakabileceğini kimsen varmı bilmiyorum ama biraz uzak kalsan hislerin değişebilir canım. Bu bir geçiş dönemidir umarım. Çünkü öyle değilse senden çok o küçük yavru için uzulurum.ASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
Lütfen psikolojik destek al... herseyi anladım ama o karşılığında birsey elde etmiyorsun cümlesi bitirdi beni. Nasıl birsey bekliyordun ki ne elde etmeyi umuyordun? Çok bencil bir cümle olmuş kusura bakma.. Bebeğini birşeylere ulaşmak için bir araç olarak görüyorsun sanırım ki bu hic sağlıklı değil. Bebeğin için çok üzüldüm. Ve dediğim gibi LÜTFEN PSIKOLOJIK VE BEBEGE BAKIM KONUSUNDA DESTEK AL.!ASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
ASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?