2014 Kasım Anneleri

CNM KARANFİL YAĞI NI DENE ÖNCE İSTERSEN FAYDA ETMEZSE
ALIRSIN OZAMAN PAHALIDA BİŞEY SÜREKLİ KULLANMICAKSAN GEREK YOK OZAMAN.
BEN JEL KULLANIORUM VALLA ÇOK ŞÜKÜR SIKINTIMIZ YOK KAŞNTI DIŞINDA.
o da doğru birde bizim sıkıntımız gece oluyor..
gecede kolyeyi takamam içim rahat etmez ağzına alır hınçla çeker koparır falan Allah korusun..
aman birde şu karanfili deneyim olmadı birde jel alayım onu deneyim

Tesekkurler canm. Ama kolyeyı gece takması rahatsz etmıyomu. Yanına falanmı koyuyosunuz

canım gece ben takamam ya ne olur ne olmaz..bizimki herşeyi asılabiliyor gözetimimde olmadan takmam kolyeyi..ama nasıl yapabilirim bilmiyorum

Canım gelsin ben de bakıcam zaten gece çıkarıp ya sol bileğine ya da ayak bileğine takın yazıyormuş ama kuzenim ben baktım dedi rahatsız edici tehlikeli bir yanı yok ben hiç çıkarmıyorum dedi... Zaten bizim bebeklere göre 32-33 cm oluyor.. Ben de bakıcam tehlike görmezsem ben de çıkarmam.. El bileğine daha çok rahatsız eder dikkatini çeker diye düşünüyorum...

Kolye öyle büyük olmuyor canım ağızlarına alamayacak kadar küçük... Yani boğazlarıın altında duruyor... Geniş sallanan bişi olmuyor bu yüzden 32-33 cm alın diyorlar 2 yaşına kadar... Bu yüzden dikkatlerini bile çekmiyor...

O kadar çok araştırdım ki canım ben aklıma yattığı için sipariş verdim bakalım memnun kalırım inşallah..

VALLA BİZİM JEL ÇOK İYİ GELİO TESADÜF MÜ BİLMİORUM
AMA ACISINI ALIO SANIRIM GEÇEN AKŞAM BAYA KRİZE GRDİ
SÜRDÜM HEMEN JELİNDEN RAHATLADI UYUDU.DENE DERİM
DENTİNOX ADI JELİN

kızlar ben cok fenayım
cok vıcdan yaptım
nasıl bu kadar kotu olabılıyorum

dun bebegım uyumak bılmedı, uyutuyorum besıgıne koyuyorum ayaga kalkıyor, bıda alıyorum uyutuyrm aynı, dun annemde zor uyutmus, zaten atesı 37 -37.5 cıvarlarında
uyumak ıstemıyor, besıgını sallıyorum, sallanırken oturup kenardan tutup kalkıyor, yatırmaya calısıyorum aglıyor, ayagıma alayım dıyorum, yatıyorum ınıp gıdıyor, resmen cıldırdım

tamam uyuma dedım! bıraktım onu korıdorda yere, cektım gıttım baska odaya, ıyı naparsan yap, ben ılgılenmıyorum dedım senınle, ıster düş, ıster agla, bakmıycam sana dedım

oda garıbım oylece oturdu, bıraz mızırdandı, emekledı falan masum masum duruyor,

5 dk sonra aldım onu, optum, tekrar yatırdım uyuttum

ben nasıl boyle davranabıldım ogluma
vıcdanım sızlıyor
ne kadar kotu anneyım

neden sabırlı olamıyorum

9 da baslayan uyku seruvenı 11 de son buldu

içim acıyor
masum kuzuma nasıl boyle davranırım
not: hiç bagırmadım, sadece soylendım

Canım yaaaaaaaaaaaaaaa 2 haftadır ki hele ki son iki gecedir ki hallerim gözümde canlandı aynısııııı... Ben de uyutmakta çok zorlanıyorum artık.. Tam yatırıyorum bir daha bir daha bir daha... Ben birazcık bağırıyorum yani sesimi yükseltiyorum ya bende bazen sabredemiyorum ama yatağın ortasında bırakıyorum öylece ben yanına uzanıyorum diyorum kendin uyu... Ağlıyor biraz sonra yine alıyorum... Canım biz de insanız geçrekten bazen o kadar zorluyorlar ki yine de kıyamıyoruz.. Allah esirgesin hepsini inşallah... Onlar iyi ki varlar.. Kendini yıpratma bu yüzden... Hele ki kötü değilsin asla..

OLUR CNM OKADAR BAĞRIMAMIŞINDA
BAZEN BÖLE OLABİLİORUZ YAVRULARIM NAPSIN SIKINTILARI
OLMASA ÖLE OLURLARMI İÇİMİZ ACIDIĞINDAN ÖLE OLUORUZ TATLIM.

içim yanıyor içimm

yapamıyoruz işte
adem gunesın soyledıklerı aklıma gelıyor
cocukken sıddet gormussek, sabırsız ve ofkelı oluyoruz, bunun duzelemeyecegını soyluyor bırde
aklıma onun dedıklerı gelıyor
hamıleyken sakin olmaya calıstım, hep sabırlı bır anne olmaya calıstım ama bu tarz durumlar bı kac yasandı.
bı cogumuzun oyle yetıstırıldıgını dusunuyorum, annem cok sevgı doludur ama hırpalamıstır kuckken bızı ufakta olsa
cunku turk kulturunde cocuk yetıstırme tarzı bu
meshur terlık atmalar vs.
bunlar bızde nasılda gun yuzune cıkıyor sımdı
bız cocuklarımızı sevkatla, vıcdanla, sabırla yetıstırmelıyız
kucucuk yavruma dusman gıbı, tavır alarak konusmak nedır
ne kadar sacmalıktır
cıldırıcam,
nasıl boyle yapabıldım

cok uzgunum

oyy canım yaa hepimizin sinirleri alt üst..uykusuzluk iş ev kolaymı..
bazen kendimizden geçip böyle davranabiliyoruz...
benimde yaptığım oldu çok pişman oldum sonra..
ama işte o anlık olabiliyor..
kötü anne olurmusun hiç saçmalama

KÜÇÜK BEBEKKEN BİZDE ÖLEYDİ UYKU SORUNU ÇOK VARDI TAM YATIORUZ
UYKUYA DALIORUM KALKIO BAĞIRIODUM BENDE GECELERİ O UYURKEN ONA BAKIP AĞLADIĞIM
ÇOK OLDU BAĞIRDIĞIM İÇİN NAPALIM Bİ NALIK YAPIORUZ AMA KÖTÜ DEĞİLİZ BİZ ESKİ ANNELER
GİBİ OLMICAZ İNŞ.DÖVMEK VS OLABİLDİĞİNCE GÜZEL YETİŞTİRİCEZ ONLARI CNM
BİRDE BABALAR YARDIMCI OLMAYINCA BİZLER DAHA Bİ AGRASİF OLABİLİORUZ SİNİRMİZ ONLARDAN ÇIKIO
İŞTE.

Kızzzzzz kulağını çekicem şimdi haa... AŞk olsun kendine ne kadar haksızlık ediyorsun öyle... Olabilir sne de insansın sabrın var... Bebek bakmak kolay mı... Her insan kaldıramaz anneliği.. Lütfen yeter da bu kadar üzülme.. Hatırlıyorum da annem sadece kızardı bize babamın 2-3 kere iyi bir dayağını hatırlıyorum o kadar.. O halde bile ben sabırsızım ben daha sabırsızdım Umut Aras ım bana sabretmeyi öğretti daha neler öğrenicem ondan kim bilir... Kendimi yorma böyle lütfen.. Düşmanlıkla alakası yok anlık bir öfke bizimki ve hemen geçiyor.. Gerçekten o duyguları hissetsen 5 dk sonra gelir alır mısın kucağına... Düşünme böyle olumsuz şeyleri..

haksizlik etme canim.kendinehepimizyapiyoruz bu tarz seyler sonra pisman oluyouz amaadem gunesi dinleyince bile huzur buluyorum cok sakin bir adam ama b
En de tam.anlattigin gibi aceleci ve sabirsizim mesela yemek.yeme faslimiz bir bucuk saati buluuo onceden sinirleniyodum napim artik ona uyuyorum yavas yavas yesindee yeterki yesin diye ogrenecez anneligide sabrida İnşallah

Kolye eline kac gunde ulasti canim memelekete gidecezde uuzn suruyorsa oraya yollatiyim

Rabbim sabır versin canım sizlere..
Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin

loveren başınız sağolsun cnm rabbim mekanın cennet mekanı yapsın günahlarını affetsin
inşallah sizlerede sabır versin.

böyle güzel şeyler düşünebilmen ne güzel Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah.

ALLAH RAHMET EYLESİN SİZLEREDE SABIR VERSİN CANIM ÖLÜM ÇOK ZOR

başınız sağolsun. allah rahmet eylesin çocuğum olduğundan bu yana ölümlerden çok etkileniyorum.

canım başınız sağolsun..bir gelinin kv sinin arkasından bu denli üzülmesi çok hoşuma gitti..kv çok iyi biriymiş brlli yanii..
Mekanı cennet olsun inşallah

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Çok Sağolun hepinizden Allah razı olsun. Benim ailem uzakta, burda destekçimdi, arkadaşımdı kayınvalidem. Eşim tek çocuk, kayınpederim çok üzgün. Benim onlara destek olmam gerekirken, onlar bana destek oluyor. İnşallah kendimi en yakın zamanda toparlayabilirm. Bana ihtiyacı olan 3 erkek var hayatımda. Eşim, kayınpederim ve oğlum. Hayat gerçekten boş, bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun..

Kolye eline kac gunde ulasti canim memelekete gidecezde uuzn suruyorsa oraya yollatiyim

Canım aldığım site aynı gün kargoya veriyor.. Ben Erzurumdayım daha dün sipariş verdim dün kargoya vermişler sanırım yarın ulaşır.. Yani sen İstanbul daysan ya da yakınsan çok daha kısa sürede gelir sana..

Canım Başın sağolsun... Ne kadar güzel bir ilişkiniz varmış ki sende bu kadar üzüntü yaratmış... Ölümün tesellisi yok muhakkak ama hayat bir şekilde devam ediyor.. Allah annenden de razı olsun ki hakkında hep iyi düşünenler var arkasında.. Sen de kıymet bilen kızı olmuşsun... Mekanı cennet olsun... Zamanla her acı hafifler canım.. Unutulmuyor ama hafifliyor.. Allah yardımcınız olsun..

Sağol canım Allah razı olsun. Gerçekten de bana hiç gelinim demezdi. Soranlara kızım derdi hep. Kalp krizi geçirdiği gece, akşam bizdeydi torununu o kadar çok öptü kokladı ki.. Veda eder gibi.. Sanki zaman geçtikçe alışamıyorum, tam tersi özlemi artıyor.. Inşallah dediğin gibi bu acı zamanla hafifler..

Kızlar bebeklerinize yemek olarak ne veriyosunuz benim oğlumun iştahı iyi ne versem yiyo ama ben dikkat ediyorum öyle herseyi vermiyorum biraz daha cesitlendirmem lazım bana verdiklerinizden yazarmisiniz?

NE KADAR GÜZEL BÖYLE BİR KV BULMAK TEKRARDAN BAŞIN
SAĞOLSUN RABBİM SABIR VERSİN.

Kızlar bebeklerinize yemek olarak ne veriyosunuz benim oğlumun iştahı iyi ne versem yiyo ama ben dikkat ediyorum öyle herseyi vermiyorum biraz daha cesitlendirmem lazım bana verdiklerinizden yazarmisiniz?

ARTIK HERŞEY VEREBİLİRSİN CNM ÇORBA ÇEŞİTLERİ PÜRE ÇEŞİTLERİ
FALAN.DİKKAT ETMEK LAZIM TABİ TUZSUZ SALÇASIZ VS BEN HALA ÖZEL YAPIORUM MESELA
KENDİMİZE YAPTIĞIMIZ TUZSUZ VE SALÇASIZ SA EĞER ÖLE VERİORUM SADECE SUYUNDAN ODA.

Birsey olmaz o kadarciktan bir iki ses yuksektmeden sürekli yapılan bir davranış değil sonuçta oluyor elimizde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…