- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Selamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
Kızlar merhaba uzun süredir girememistim geçmişi okuyamadim biz dis bugdayi partimiziyaptik bikaç foto atayım size
canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahSelamlar Arkadaşlarım. Uzun zamandır giremedim, özledim sizleri.. 15 gün önce annem kadar çok Sevdiğim kayınvalidemi kaybettik. Bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü dünya iyisi bir insandı. 3,5 yıllık evliliğimde birbirimizi bir kez dahi kırmadık, incitmedik. Gayet sağlıklıydı sadece şeker hastasıydı. 57 Yaşında kalp krizi geçirerek bizlere veda etti canım annem.. Torununa doymadı, Gelini de Ona doyamadı.. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun inşallah. Lütfen dularınıza Onu da eklermisiniz. Seni çok seviyorum Meliha annem..
canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla bereketle oturun inşallahAmin cnım benım cok tesekkur ederım cümlemiz inşallah
Annelikten nefret ediyorum. Hayatımda hiç kendimi bu kdr kıstırılmış hissetmedim ben. Asla bana göre değilmiş anladım
canım bu ruh halinde olmana çok üzüldüm. ardı ardına iki çocuğu olan çalışan yorgun olan bi anne olarak söylüyorum zeynepin bir gülümsemesi elifin anne demesi dünyalara bedel gerçekten çok üzüldüm durumuna acil destek almalısın canım kendine de bebeğinede bu kötü duyguları yaşatmamalısın. Rabbime emanet bebeğin Allahım onu senin isyanından korusun ona kötülük getirmesin Rabbim seninde gönlüne ferahlık versin dualarımda olucaksın canım. ha belki sen hiçmi yaşamadın diceksin yaşadım elbet ama senin kadar derinden değil ilk üç ayımız çok fena geçti kolikti fıtığımız vardı elif 19 aylıktı işe başlamam gerekti 2-3 saatlik uykuyla işe gittiğimi biliyorum yemek yapmaya dermanımın olmadığı günlerimi biliyorum gibi gibi biçok şey etkendi o dönem bunalıma girmeye neden bu kadar erken çocuk düşündüm diye kendime aileme eşime hep kızdım olmuyor yapamıyorum ikisi birarada düzen kuramıyorum gibi düşünürken aslında o kadar güzel çevirmişimki o dönemi annesin sen farkında olmadan içgüdüsel yoluna koyuyorsun bi çok şeyi eminim sende öyle atlatacaksın birsürü şeye göğüs geriyosun sabrı öğreniyorsun sende sekiz ayın üstesinden gelmişsin bir yaşından sonra daha zevkli hale gelicek yürümeye başlaması kelimeleri öğrenip dile getirmesi ne olur onun bi gülümsemesinden mutluluk çıkar kendine arkadaşımASla bitmiyor, asla mola yok, asla kaçamıyorsun ve karşılığunda hiçbi sey elde etmiyorsun. Hayatını mahvetmekten baska bişi değil. Artık kendimi daha fazla kandıramayacağım gerçek hislerim bu. Kendine acıyorun artık. Hiç bir şekikde yol alamıyorsun annelikte. Hiçbirşey düzelmiyor yoluna girmiyor aksine iyice karışıyor. 8ay oldu rahat bir gün geçiremedim hemüz. Bunun bir ömür boyunca süreceğini bilmek iyice daraltıyr beni. Neyse.
Aynen canımya bende okurken ablam yanmdaydu ve aylardr cocuk hasretı çekıyo. Hergun bınbır dualarla uyuyo evladı olsun diye. Ya ben cocugum yeterkı ıyı olsun emsın eglensın doysun dıye uykusuz kalmaya herseyımı feda etmeye hazr bır anne oldum. Halada oyleyım. Uyurken bile deli gıbı ozluyorum. O mis kokusu ve guluşu herşeye bedel ne uykusuzluk kalıyo ne yorgunluk ne başka bişey. O minnak ellerle yüzüme bana dokundugu anda dünyalar benm oluyo. Li bunun gıbı anlatılılıck sayısız guzellık var yavrularımızda eşi benzerı başka bişeyde olmayanGunaydin kizlar ya hala gtuncerin yazdiklarinin etkisindeyim valla sok oldum esime bile okudum gozleri acildi resmen iyi bi destek almasi lazim. Bin sukur mevlama evimi neseyle doldurdu diyorum yuregimin tamami o oldu resmen ya valla kanim dondu
Günaydın kızlarr.
Bugün kü menüler nelerrr bakalımm.
Ben dün tavuklu semizotu yaptımm.
Bugünn daha karar veremedim.elimde ıspanak varr mercimekli püre gibi yaparım etli herhaldee
Merhaba günaydın arkadaşlar..
2 gecedir ki huzursuzluğumuz diştenmiş..
Bir tanesi minik bir patlak vermiş...
Yavrum ya kıyamıyorum ona o kaşıdıkça huzursuz oldukça..
Bu arada dün ben de diş kolyesi siparişi verdim... Herkes memnundu okudum kuzenim de almıştı çok memnun kaldı ben de dün istedim iki güne gelir bakalım...
Diş jellerini de çok araştırdım ama almamaya karar verdim bir anne yazmış onu uyguladım gerçekten çok farketti biraz daha rahat uyudu bebeğim...
Karanfil yağı aldım aktardan... 1 yemek kaşığı zeytin yağına 1-2 damla damlattım ve diş etlerine masaj yaptım iki kere...
Bu arada gtuncer arkadaşımın yazdıklarını okudum... Başta dedim bunalmış yine ondan yazıyor ama tamamını okuyunca gerçekten çok üzüldüm... Bana o cümle karşılığında hiçbişi yok yazması içime oturdu... Ben 10 gün tatile eşimin memleketine gittim kucağımdan hiç inmedi ve orda kol ağrım başladı dün akşam da bu ağrıyla uyuyamadım bile hep dol kolumda taşımışım... Hala daha ağrıyor doktora gitmeyi düşünüyorum.. Tamam ben de ara ara off oğlummmm Umuuutttt diye bağırıyorum ama o bana bakıyor ya yavrum ciğerime sokasım geliyor sonra kendime tokat atıyorum napıyorsun sen yaaa diye... Yalnızlık yorgunluk uykusuzluk muhakkak bir insan bünyesini acaip yoruyor... Hayatında tembel olan ben şimdi oğlum için neler yapıyorum... Ben de psikolojik destek alması konusunda hemfikirim... Rabbim gönlüne ferahlık huzur versin inşallah..
Gunaydn buarada kızlar. Kızım dun gecr hiç uyumadı nerdeyse hep agladı ateşı varı. Agzı avuc içleri yanıyodu resmen 38 di ateşı ilaç verdım az öyle uyudu yavrum. Bunlar diştenmi oluyo Ben desen gram uyumadm hep ateşını takıp ettım. Uyku aradınsa bile inliyodu kuzumya(
Geçen gün kimdi bilmiyorum sendin belkide biri yazmıştı ya yeşil mercimekle hamur.. Biz kesme çorbası deriz ondan haşladım dün yoğurdu da yanında ayrı ayrı verdim onu da sevdi yedi... Şimdilik yemek ayırmıyor şükürler olsun inşallah hep böyle gider.. Ne versem yiyor..
Gunaydn buarada kızlar. Kızım dun gecr hiç uyumadı nerdeyse hep agladı ateşı varı. Agzı avuc içleri yanıyodu resmen 38 di ateşı ilaç verdım az öyle uyudu yavrum. Bunlar diştenmi oluyo Ben desen gram uyumadm hep ateşını takıp ettım. Uyku aradınsa bile inliyodu kuzumya(
perikanadi canm kolyeyı nerden aldn. Kehrıbarmıydı neydı adı kolyenn bende verım:))
caım kolyeyi nereden aldın..olmazsa bende alayım şu gece huzursuzlukları mahvediyor beni..
ayy şükür dişin biri patlamış devamı gelir canım inşş..
o kolye fayda ediyor diyorlar biraz oahalı ama eper fayda ediyorsa değer tabiki..
karanfil yağı aklımda olsun sağol tatlım
oyy bizimde salı gecesi öyleydi sabaha kadar ateşimiz 38 derece üstüydü...dün sağlık ocağına götürdüm dr diş belirtileri başlamış dedi..enfeksiyon falan yomk boğazda kulakta dedi..bu gece ates yoktu ama çok huzursuzdu..sanırım dişleri çok çıkaracağız biz öyle görünüyor
Tesekkurler canm. Ama kolyeyı gece takması rahatsz etmıyomu. Yanına falanmı koyuyosunuzCanım ya benim bebeğimde uyuması çok zorlaştı gece uykusuna çok zor yatırıyorum o uyurken o ara inliyor diş etleri ağrıyordur annesi ya kolay değil eti parçalayıp çıkıyor dün neler yapmadım ki soğuk yeşil soğan salatalık karpuzun kabuğu karanfil yağını akşam üstü sürdüm... İyi geldi sanki... İnşallah kolay atlatır kuzular..
Canım valla herkesi okurdum inanmazdım ama kuzenimin bebeği de acaip huzursuzdu kız 2 haftada kafayı yemişti gece çok sık uyanıyor ağlıyor diye aldığı günden farketti ben de bekledim belki tesadüftür diye ama yok yani şükürler olsun diyo çok sakinledi çok güzel uyuyor çok farketti dedi ona güvendim aldım ben de.. Çok araştırma yapan bir insan olarak iki siteyi güvenilir buldum... İsim vermek sakıncalı olmaz herhalde di mi.. Verazeyn ve totsandmore kuzenim kincisinden almış ben de ordan aldım... Çok çeşitleri var ama taş ve etkisi aynı sadece görsel olarak renkleri farkettiği için fiyatlar farkediyor bu yüzden kafanız karışmasın görüntüsünü sevdiğiniz kolyeyi alabilirsiniz bir de her boncuğun arasında düğüm olan kolyeyi tercih edin derim.. Kopma riskine karşı... Bu kadar valla şimdilik bildiklerim : ) Aldığım kolye de bu...
Eki Görüntüle 1588289
İnşallah canım ya geç oldu güç olmasın bu dişler : )
Tesekkurler canm. Ama kolyeyı gece takması rahatsz etmıyomu. Yanına falanmı koyuyosunuz
canım gece ben takamam ya ne olur ne olmaz..bizimki herşeyi asılabiliyor gözetimimde olmadan takmam kolyeyi..ama nasıl yapabilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?