2014 Kasım Anneleri

Gunaydin kizlar ya hala gtuncerin yazdiklarinin etkisindeyim valla sok oldum esime bile okudum gozleri acildi resmen iyi bi destek almasi lazim. Bin sukur mevlama evimi neseyle doldurdu diyorum yuregimin tamami o oldu resmen ya valla kanim dondu

Kzlar oglum artik gunduzleri emmiyor gece emiyordu ama artk gecede sabaha kadar uyanmiyor full yatiyor ara sira tirleyle sagiyorum buna ragmen 100 cc cikiyor oda cok ozenmeden yani tam bosaltmiyrm sizce bitermi sutum

canım başınız sağolsun..bir gelinin kv sinin arkasından bu denli üzülmesi çok hoşuma gitti..kv çok iyi biriymiş brlli yanii..
Mekanı cennet olsun inşş

Kızlar merhaba uzun süredir girememistim geçmişi okuyamadim biz dis bugdayi partimiziyaptik bikaç foto atayım size

ayy çok güzel maşallah size tatlım...

@gtuncer tatlım hepimizin psikolojik olarak etkilendiğimiz üstünden kalkamadığımız zamanlar oluyor..kendini hep şöyle temkin et bu bebek bana Rabbimin hediyesi..ona ulaşmak isteyen milyon insan var ve Rabbim bana vermiş..hem karşılığını görmemek olurmu..yarın bir anne diyecek dünyan değişecek..eğer bu durum devam ederse kesinlikle profosyonel yardım al tatlım

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Arkadaşım bende alıntı yapamadım ama eğer bu duyguları yaşıyosan gerçekten durumun kötü bende bunalıyorum ama oğlumunbi gülmesi yetiyo sürekli kucak isteyen ve mızmız bi bebek geçen artık dayanamadım mızır mızır bi sus artık diye biraz sesimi yükselttim bi baktım bana gülüyo hemen herşeyi unuttum dışarı bile çıksam aklım hep onda kendime alışverişi unuttum kendime diye çıkıyorum bi bakıyorum bebek mağazasındayım annelik bu olsa gerek o yüzden canını sıkma ve keyfine var annelik duygusunun

Annelikten nefret ediyorum. Hayatımda hiç kendimi bu kdr kıstırılmış hissetmedim ben. Asla bana göre değilmiş anladım

canım bu ruh halinde olmana çok üzüldüm. ardı ardına iki çocuğu olan çalışan yorgun olan bi anne olarak söylüyorum zeynepin bir gülümsemesi elifin anne demesi dünyalara bedel gerçekten çok üzüldüm durumuna acil destek almalısın canım kendine de bebeğinede bu kötü duyguları yaşatmamalısın. Rabbime emanet bebeğin Allahım onu senin isyanından korusun ona kötülük getirmesin Rabbim seninde gönlüne ferahlık versin dualarımda olucaksın canım. ha belki sen hiçmi yaşamadın diceksin yaşadım elbet ama senin kadar derinden değil ilk üç ayımız çok fena geçti kolikti fıtığımız vardı elif 19 aylıktı işe başlamam gerekti 2-3 saatlik uykuyla işe gittiğimi biliyorum yemek yapmaya dermanımın olmadığı günlerimi biliyorum gibi gibi biçok şey etkendi o dönem bunalıma girmeye neden bu kadar erken çocuk düşündüm diye kendime aileme eşime hep kızdım olmuyor yapamıyorum ikisi birarada düzen kuramıyorum gibi düşünürken aslında o kadar güzel çevirmişimki o dönemi annesin sen farkında olmadan içgüdüsel yoluna koyuyorsun bi çok şeyi eminim sende öyle atlatacaksın birsürü şeye göğüs geriyosun sabrı öğreniyorsun sende sekiz ayın üstesinden gelmişsin bir yaşından sonra daha zevkli hale gelicek yürümeye başlaması kelimeleri öğrenip dile getirmesi ne olur onun bi gülümsemesinden mutluluk çıkar kendine arkadaşım

Günaydın kızlarr.
Bugün kü menüler nelerrr bakalımm.
Ben dün tavuklu semizotu yaptımm.
Bugünn daha karar veremedim.elimde ıspanak varr mercimekli püre gibi yaparım etli herhaldee

Gunaydin kizlar ya hala gtuncerin yazdiklarinin etkisindeyim valla sok oldum esime bile okudum gozleri acildi resmen iyi bi destek almasi lazim. Bin sukur mevlama evimi neseyle doldurdu diyorum yuregimin tamami o oldu resmen ya valla kanim dondu
Aynen canımya bende okurken ablam yanmdaydu ve aylardr cocuk hasretı çekıyo. Hergun bınbır dualarla uyuyo evladı olsun diye. Ya ben cocugum yeterkı ıyı olsun emsın eglensın doysun dıye uykusuz kalmaya herseyımı feda etmeye hazr bır anne oldum. Halada oyleyım. Uyurken bile deli gıbı ozluyorum. O mis kokusu ve guluşu herşeye bedel ne uykusuzluk kalıyo ne yorgunluk ne başka bişey. O minnak ellerle yüzüme bana dokundugu anda dünyalar benm oluyo. Li bunun gıbı anlatılılıck sayısız guzellık var yavrularımızda eşi benzerı başka bişeyde olmayan

Merhaba günaydın arkadaşlar..
2 gecedir ki huzursuzluğumuz diştenmiş..
Bir tanesi minik bir patlak vermiş...
Yavrum ya kıyamıyorum ona o kaşıdıkça huzursuz oldukça..
Bu arada dün ben de diş kolyesi siparişi verdim... Herkes memnundu okudum kuzenim de almıştı çok memnun kaldı ben de dün istedim iki güne gelir bakalım...
Diş jellerini de çok araştırdım ama almamaya karar verdim bir anne yazmış onu uyguladım gerçekten çok farketti biraz daha rahat uyudu bebeğim...
Karanfil yağı aldım aktardan... 1 yemek kaşığı zeytin yağına 1-2 damla damlattım ve diş etlerine masaj yaptım iki kere...

Bu arada gtuncer arkadaşımın yazdıklarını okudum... Başta dedim bunalmış yine ondan yazıyor ama tamamını okuyunca gerçekten çok üzüldüm... Bana o cümle karşılığında hiçbişi yok yazması içime oturdu... Ben 10 gün tatile eşimin memleketine gittim kucağımdan hiç inmedi ve orda kol ağrım başladı dün akşam da bu ağrıyla uyuyamadım bile hep dol kolumda taşımışım... Hala daha ağrıyor doktora gitmeyi düşünüyorum.. Tamam ben de ara ara off oğlummmm Umuuutttt diye bağırıyorum ama o bana bakıyor ya yavrum ciğerime sokasım geliyor sonra kendime tokat atıyorum napıyorsun sen yaaa diye... Yalnızlık yorgunluk uykusuzluk muhakkak bir insan bünyesini acaip yoruyor... Hayatında tembel olan ben şimdi oğlum için neler yapıyorum... Ben de psikolojik destek alması konusunda hemfikirim... Rabbim gönlüne ferahlık huzur versin inşallah..

Günaydın kızlarr.
Bugün kü menüler nelerrr bakalımm.
Ben dün tavuklu semizotu yaptımm.
Bugünn daha karar veremedim.elimde ıspanak varr mercimekli püre gibi yaparım etli herhaldee

Geçen gün kimdi bilmiyorum sendin belkide biri yazmıştı ya yeşil mercimekle hamur.. Biz kesme çorbası deriz ondan haşladım dün yoğurdu da yanında ayrı ayrı verdim onu da sevdi yedi... Şimdilik yemek ayırmıyor şükürler olsun inşallah hep böyle gider.. Ne versem yiyor..

Gunaydn buarada kızlar. Kızım dun gecr hiç uyumadı nerdeyse hep agladı ateşı varı. Agzı avuc içleri yanıyodu resmen 38 di ateşı ilaç verdım az öyle uyudu yavrum. Bunlar diştenmi oluyo Ben desen gram uyumadm hep ateşını takıp ettım. Uyku aradınsa bile inliyodu kuzumya(

ayy şükür dişin biri patlamış devamı gelir canım inşş..
o kolye fayda ediyor diyorlar biraz oahalı ama eper fayda ediyorsa değer tabiki..
karanfil yağı aklımda olsun sağol tatlım

oyy bizimde salı gecesi öyleydi sabaha kadar ateşimiz 38 derece üstüydü...dün sağlık ocağına götürdüm dr diş belirtileri başlamış dedi..enfeksiyon falan yomk boğazda kulakta dedi..bu gece ates yoktu ama çok huzursuzdu..sanırım dişleri çok çıkaracağız biz öyle görünüyor

caım kolyeyi nereden aldın..olmazsa bende alayım şu gece huzursuzlukları mahvediyor beni..

Canım ya benim bebeğimde uyuması çok zorlaştı gece uykusuna çok zor yatırıyorum o uyurken o ara inliyor diş etleri ağrıyordur annesi ya kolay değil eti parçalayıp çıkıyor dün neler yapmadım ki soğuk yeşil soğan salatalık karpuzun kabuğu karanfil yağını akşam üstü sürdüm... İyi geldi sanki... İnşallah kolay atlatır kuzular..

perikanadi canm kolyeyı nerden aldn. Kehrıbarmıydı neydı adı kolyenn bende verım:))

caım kolyeyi nereden aldın..olmazsa bende alayım şu gece huzursuzlukları mahvediyor beni..

Canım valla herkesi okurdum inanmazdım ama kuzenimin bebeği de acaip huzursuzdu kız 2 haftada kafayı yemişti gece çok sık uyanıyor ağlıyor diye aldığı günden farketti ben de bekledim belki tesadüftür diye ama yok yani şükürler olsun diyo çok sakinledi çok güzel uyuyor çok farketti dedi ona güvendim aldım ben de.. Çok araştırma yapan bir insan olarak iki siteyi güvenilir buldum... İsim vermek sakıncalı olmaz herhalde di mi.. Verazeyn ve totsandmore kuzenim kincisinden almış ben de ordan aldım... Çok çeşitleri var ama taş ve etkisi aynı sadece görsel olarak renkleri farkettiği için fiyatlar farkediyor bu yüzden kafanız karışmasın görüntüsünü sevdiğiniz kolyeyi alabilirsiniz bir de her boncuğun arasında düğüm olan kolyeyi tercih edin derim.. Kopma riskine karşı... Bu kadar valla şimdilik bildiklerim : ) Aldığım kolye de bu...

İnşallah canım ya geç oldu güç olmasın bu dişler : )

Tesekkurler canm. Ama kolyeyı gece takması rahatsz etmıyomu. Yanına falanmı koyuyosunuz

Tesekkurler canm. Ama kolyeyı gece takması rahatsz etmıyomu. Yanına falanmı koyuyosunuz

canım gece ben takamam ya ne olur ne olmaz..bizimki herşeyi asılabiliyor gözetimimde olmadan takmam kolyeyi..ama nasıl yapabilirim bilmiyorum

canım gece ben takamam ya ne olur ne olmaz..bizimki herşeyi asılabiliyor gözetimimde olmadan takmam kolyeyi..ama nasıl yapabilirim bilmiyorum

CNM KARANFİL YAĞI NI DENE ÖNCE İSTERSEN FAYDA ETMEZSE
ALIRSIN OZAMAN PAHALIDA BİŞEY SÜREKLİ KULLANMICAKSAN GEREK YOK OZAMAN.
BEN JEL KULLANIORUM VALLA ÇOK ŞÜKÜR SIKINTIMIZ YOK KAŞNTI DIŞINDA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…