Slm kızlar nasılsınız?
Cnm deyerin gayet normal hic amnıyosenteze filan gerek yok o minim olan ıhtimal hepimiz icin geverli kimse yüzde yüz sağlıklı doğacak diye garanti altında değil. Sen daya sırtını yuceler yucesine gerisini boş ver.
Cok evhamlanmıyalim olumlu düşünelim olumlu olsun inşaAllah
Ben 2-3 kilo almışım...
Slm kızlar nasılsınız?
Cnm deyerin gayet normal hic amnıyosenteze filan gerek yok o minim olan ıhtimal hepimiz icin geverli kimse yüzde yüz sağlıklı doğacak diye garanti altında değil. Sen daya sırtını yuceler yucesine gerisini boş ver.
Cok evhamlanmıyalim olumlu düşünelim olumlu olsun inşaAllah
Rabbim çok büyük canım zaten ne gelirse ondan geliyoryorumun için tşkler bu arada
Kızlar yazacaklarımdan etkilenmeyin nolur..arkadaşım tedaviyle hamile kalmıştı, ölü doğum yapmış o kadar çok ağladım üzüldümkii aklıma geldikçe etkisine giriyorum..eşim de kızıyor bana ağlama diyor, elimde değilki gözümden farkında olmadan akıyor...rabbim evlatlarımızı korusun inşallah...
canım bende 13 . haftadayım daha 200 gr anca aldım bence endişe edilecek bir durum yok . daha anca almaya başlarız.ki beslenmeme de gayet dikkat ediyorum . sağlıklı besinler yemeye çalışıyorum sürekli
Kızlar bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenler var mı? ben iki hafta sonra ikili teste gidicem.şuan 11 haftalığım. Doktorum ikili testte görünür dedi.
Bi kaç yerde bebek kesenin sağında duruyorsa kız, solunda duruyorsa erkek oluyor diye okumuştum :))))
Bende gayet sağlıklı besleniyorum mide bulantısından da kurtuldum bu yüzden kilo alamadığım için endişeleniyodum. Ama cevabın beni rahatlattı teşekkür ederim . Sanırım ben her şeyi sorun ediyorum :44:
kızlar günaydın iki gündür baş ağrısıyla uraşıyorumtam bitti derken bi daha başlıyor.işe geldim yatıp uyuma şansımda yok malesef sizde baş ağrısı var mı?
(( yemek yiyememek, yedigini cikarmak. artik kusmaktan bogazim tahris oldu. surekli yatiyorum. ev kokuyo hersey kokuyo. deterjan kokusu ozellikle kusturmaya yetiyor. 12+1 im ve daha ne kadar surecek bilemiyorum (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim dr da bütün olumsuzlukları söyledi canım amniyosentez ister misin falan dedi bende gerek var mı dedim oda yok dedi falan ama bütün olumsuzlukları söyleyince insanın aklı karışmıyor değil:26:
down sendromu 1:38900
sadece yaş: 1:701 (32 yaşındayım)
trisomi 1:99000
değerlerim bunlar :44:
arkadaşlar günaydın
benim durumumda olanlar var sırf hamile olduğum için işten çıkarıyorlar beni geçtiğimiz cumartesi de ihbar süresini aldığıma dair imzaladım zor zamanlar geçiriyorum ve Rabbim için sabrediyorum
Keske bende sonucumun degerlerini bilseydim.
Ama anladigim kadariyla senin bu sonuc degerlerin gayet dusu olasiliklar, risksiz grupta kabul edilmiyor mu bu degerler? Anlamadim doktorun nicin olumsuz seyleri soylemis ki?:44:
kontrolden geldim benn..bebeğim iyi çok şükür..kızlar çok tuaf ama doktor tahminde bulundu..daha 10+4 üm büyük ihtimal erkek dedi..çok şaşırdımm :) şimdiden belli olurmuki
kontrolden geldim benn..bebeğim iyi çok şükür..kızlar çok tuaf ama doktor tahminde bulundu..daha 10+4 üm büyük ihtimal erkek dedi..çok şaşırdımm :) şimdiden belli olurmuki
Hayirli olsun canim benimde 11+5 de tahminde bulunda %90 kız dedi. Dr tecrubelerine güwen
ikli test sonuçlar1m((
arkadaşlar ben biraz tedirgin ve üzgün geldim doktordan . ense kalinligi 2.48 cikinca doktr kalin dedi. kan testi istedi .
kan değerlerim
PAPP-A 1736.00 ng/mL
B-HCG 90533.0 ml/U(mL
dOWN sENDROMU: 1: 1370
YAS: 1/1070
Trisomi: 18/13 1/99000
doktor sinirli ve sert ensesi biraz kalin dedi ve arakdaslar sonuclari görünce risk görünmüyor ama dokoruna göster dedi. doktorum pazartesi bakacak. lütfen yârdim edin( hepimizin bebisi saglikli olur ins
Erkek bebek sahibi olan birçok tanıdığım bebeğinin cinsiyeti 10 haftalıkken öğrenmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?