2014 Kasım Anneleri

Rabbim çok büyük canım zaten ne gelirse ondan geliyor yorumun için tşkler bu arada

Kızlar yazacaklarımdan etkilenmeyin nolur..arkadaşım tedaviyle hamile kalmıştı, ölü doğum yapmış o kadar çok ağladım üzüldümkii aklıma geldikçe etkisine giriyorum..eşim de kızıyor bana ağlama diyor, elimde değilki gözümden farkında olmadan akıyor...rabbim evlatlarımızı korusun inşallah...

Aynen öyle Rabbime emanetler...

Rabbim çok büyük canım zaten ne gelirse ondan geliyor yorumun için tşkler bu arada

Cnm bazen doktorlar olabildigince olumsuz konusmaya gayret gosteriyolar gibi. Zaten hamileligin verdigi etkiyle cok evhamli oluyoruz birde Rabbimin emaneti sonucta hergun sakinip korunurken doktorlarin yaptiklari ayip.

Icimizi ferahlatacaklarina yoktan yere icimize kurt dusuruyolar

Ondan yorumda bulunmam

Cnmmm benimmm gercekten cok zor Allah yardimcisi olsun insaAllah... Tez zamanda tekrar hamile kalir insaAllah ve yavrusu hayirlisiyla uzun omurlu olsun insaAllah ancak boyle teselli bulur yoksa yarasi kanadikca kanar.

Cok uzuldum gercekten, yasayan bilir ne desek bos.

Sen kendini yipratma ama cunku karnindaki sabide mutsuz oluyor sen ne hissedersen oda oyle hissediyor unutma.

kızlar okuduğunuz bi kitap var mı bu aralar hamilelikle ilgili :26:

bu arada 2 li test için yaptığınız yorumlar için tşkler

canım bende 13 . haftadayım daha 200 gr anca aldım bence endişe edilecek bir durum yok . daha anca almaya başlarız.ki beslenmeme de gayet dikkat ediyorum . sağlıklı besinler yemeye çalışıyorum sürekli

Bende gayet sağlıklı besleniyorum mide bulantısından da kurtuldum bu yüzden kilo alamadığım için endişeleniyodum. Ama cevabın beni rahatlattı teşekkür ederim . Sanırım ben her şeyi sorun ediyorum :44:

Merhaba ben 12 haftalık hamileyim . Tabi önemli olan bebeklerimizin sağlığı ama cinsiyetini çok merak ediyorum. Doktorum 14 haftalıkken söyleyebilirim dedi

Son düzenleme:

5 kilo verdim kızlar ben 13 haftada çok şükür bebeğimde iyi

kızlar günaydın iki gündür baş ağrısıyla uraşıyorum tam bitti derken bi daha başlıyor.işe geldim yatıp uyuma şansımda yok malesef sizde baş ağrısı var mı?

Bende de 1 haftadır çok büyük bi baş ağrısı var . Sanki migren ağrısı gibi dayanılmaz bi ağrı ve geçmek bilmiyo . Allah yardımcımız olsun

Cok gecmis olsun

O kadar iyi anliyorum ki.. Ben de ayni haldeyim, o buzdolabi kokusuyla beni oldurecek, hatta reklamlarda gordugum buzdolabinin bile kokusu zihnimde canlanip midemi bulandiriyor, canimdan bezdirdi. Evdeki koku ne yapsam gecmiyor, saatlerce camlar acik, bir ablam var temizlige gelen, kose dip bucak siliyor temizliyor kadin, yok, her yer kokuyor. Bulanti azicik azaldiginda dunyalar benim oluyor.

16 haftadan sonra ciddi bicimde azaliyormus, bak sen de 13'e girmissin, az kaldi, biraz daha sabir..

Keske bende sonucumun degerlerini bilseydim.

Ama anladigim kadariyla senin bu sonuc degerlerin gayet dusu olasiliklar, risksiz grupta kabul edilmiyor mu bu degerler? Anlamadim doktorun nicin olumsuz seyleri soylemis ki?:44:

Sizi işten çıkarmaya kesinlikle hakları yok

Keske bende sonucumun degerlerini bilseydim.

Ama anladigim kadariyla senin bu sonuc degerlerin gayet dusu olasiliklar, risksiz grupta kabul edilmiyor mu bu degerler? Anlamadim doktorun nicin olumsuz seyleri soylemis ki?:44:

her şeyi anlattı güya canım bütün olumsuzukları ama sorada değerin çok iyi çıkmış zaten dedi gönderdi :44:

kızlar bu arada sizde dikkat edinn

dr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir mii bunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki

Erkek bebek sahibi olan birçok tanıdığım bebeğinin cinsiyeti 10 haftalıkken öğrenmiş :)

Hayirli olsun canim benimde 11+5 de tahminde bulunda %90 kız dedi. Dr tecrubelerine güwen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun canim benimde 11+5 de tahminde bulunda %90 kız dedi. Dr tecrubelerine güwen

sanada hayırlı olsun canmm..sağlıklı olsun yeter bana

Merhaba bende ikili test sonucumu bugün gösterdim. Benim sonuçlarımda seninkilere benziyo ve doktor normal bi sorun yok dedi. Ense kalınlığı benim 1.3 tü. Ama doktorum demişti ki 2.50 den sonrası risk grubunda . Yani seninki 2.50 bile değil ki ve başka sitelerde okumuştum 3 ten sonrası risk grubunda yazıyo. Lütfen endişelenme bebeğinde üzülmesin. Allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin.

Erkek bebek sahibi olan birçok tanıdığım bebeğinin cinsiyeti 10 haftalıkken öğrenmiş :)

gerçektenmii..benmde korkum erkek fikrine alıştıktan sonra kız demesi..hayırlısı olsun gerisi boş arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…