gerçektenmii..benmde korkum erkek fikrine alıştıktan sonra kız demesi..hayırlısı olsun gerisi boş arkadaşım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerçektenmii..benmde korkum erkek fikrine alıştıktan sonra kız demesi..hayırlısı olsun gerisi boş arkadaşım
Arkadaşlarımın cinsiyeti 10 haftalıkken öğrendikleri şekilde kalmış değişmemiş. Umarım senin de değişmez . Ama kız da olsa erkekte olsa sevinicez ikisi de evlat :)[/QUOT
sevinmezmiyiz..doktor bi kesin desin hemen alışverişe başlıcam zatenn..seninki belli oldumukii
bence de çok kendini alıştırma arkadaşım çevrem sayesinde erkeğe öyle alışmıştım ki doktor kız olabillir dediğinde hala erkek olabilir gibi umut besliyorum.. Rabbim sağlıkla versin evlatlarımızı kucağımıza da gerisi boş..
Selam arkadaşlar..hamileliğinin 12 haftasını atlatmış olup hala bulantı çeken var mı benim gibi
Gecmis olsun bulantilar icin.
Ikili tarama testi sonucunu doktor bana telefonla bildirdi, ve herhangi bir rakam soylemedi. Sadece test sonuclari gayet iyi cikmis dedi. Ben israr edince orani da soyler misiniz lutfen diye, "10.000'de bir, yani en dusuk risk grubu, ama bu kesin bir sey kanitlamaz, yuzde yuz emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptirman gerek" gibi gereksiz bir moral bozucu notu da ekledi. Kesin garanti olmadigini biliyorum zaten, uzatmasaydi keske.
(( yemek yiyememek, yedigini cikarmak. artik kusmaktan bogazim tahris oldu. surekli yatiyorum. ev kokuyo hersey kokuyo. deterjan kokusu ozellikle kusturmaya yetiyor. 12+1 im ve daha ne kadar surecek bilemiyorum (
benim dr da bütün olumsuzlukları söyledi canım amniyosentez ister misin falan dedi bende gerek var mı dedim oda yok dedi falan ama bütün olumsuzlukları söyleyince insanın aklı karışmıyor değil:26:
down sendromu 1:38900
sadece yaş: 1:701 (32 yaşındayım)
trisomi 1:99000
değerlerim bunlar :44:
Cnmmm benimmm gercekten cok zor Allah yardimcisi olsun insaAllah... Tez zamanda tekrar hamile kalir insaAllah ve yavrusu hayirlisiyla uzun omurlu olsun insaAllah ancak boyle teselli bulur yoksa yarasi kanadikca kanar.
Cok uzuldum gercekten, yasayan bilir ne desek bos.
Sen kendini yipratma ama cunku karnindaki sabide mutsuz oluyor sen ne hissedersen oda oyle hissediyor unutma.
İcime su serptin
Baktım herkez gramlardan söz ediyor korkmustum kendimden.
Herhalde 30 - 40 kiloyla tamamlıyacam hamileliğimi diye
Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin ben raziyim gerci, aldigim gibi vermesinide bilirim diye dusunuyorum
bence de çok kendini alıştırma arkadaşım çevrem sayesinde erkeğe öyle alışmıştım ki doktor kız olabillir dediğinde hala erkek olabilir gibi umut besliyorum.. Rabbim sağlıkla versin evlatlarımızı kucağımıza da gerisi boş..
Cok gecmis olsun
O kadar iyi anliyorum ki.. Ben de ayni haldeyim, o buzdolabi kokusuyla beni oldurecek, hatta reklamlarda gordugum buzdolabinin bile kokusu zihnimde canlanip midemi bulandiriyor, canimdan bezdirdi. Evdeki koku ne yapsam gecmiyor, saatlerce camlar acik, bir ablam var temizlige gelen, kose dip bucak siliyor temizliyor kadin, yok, her yer kokuyor. Bulanti azicik azaldiginda dunyalar benim oluyor.
16 haftadan sonra ciddi bicimde azaliyormus, bak sen de 13'e girmissin, az kaldi, biraz daha sabir..
benim çevremde belki 14-15 kişi erkek dedi ben ne istiyorsun dediklerinde hayırlısı dedim ama yıllardır erkek bebek isteğim var belki 4-5 yıldır. karnın erkek karnı bilmem ne... 11+3ken kıza benziyor dedi dr rabbim affetsin 2-3 gündür yanılıyormuş gibime geliyor ilk öğrendiğimden beri içime doğan erkekti bir dahaki ultrasonda belli olur umarım kesin olan garip bir duygu
Ben burayı görmemistim ya bende açmıştım ama kabul ederseniz bende Kasım annesiyim katılmak isterim kısmetse doğum 17sine inşallah hepimize sağlıkla bebisleri kucağımıza almak dileğiyle
kızlar okuduğunuz bi kitap var mı bu aralar hamilelikle ilgili :26:
bu arada 2 li test için yaptığınız yorumlar için tşkler
Ben hamilelikle ilgili olmasa da hamile olduğumu öğrendiğimde Ali Çankırılı'nın ana baba okulu isimli kitabını aldım. Anlatımı çok güzel hem sade bir dil kullanmış hem örneklerle açıklamış ve çocuğumuza doğduğundan itibaren nasıl davranmamız gerektiğini anlatıyo. Ben anasınıfı öğretmeniyim fakat bu kitap sayesinde doğru bildiğim yanlışlarımı görme şansım oldu. Tavsiye ederim
Ben hamilelikle ilgili olmasa da hamile olduğumu öğrendiğimde Ali Çankırılı'nın ana baba okulu isimli kitabını aldım. Anlatımı çok güzel hem sade bir dil kullanmış hem örneklerle açıklamış ve çocuğumuza doğduğundan itibaren nasıl davranmamız gerektiğini anlatıyo. Ben anasınıfı öğretmeniyim fakat bu kitap sayesinde doğru bildiğim yanlışlarımı görme şansım oldu. Tavsiye ederim
bende bebeğinizi beklerken sizi neyi bekler diye bi kitap var onu alacağımda bugün fiyatına baktım 55 tl bende netten almayı düşünüyorum alan herkeste memnun kalmış bende bu kitabı önerebilirim
ayrıca kitabın 2. cilt de var oda bebek bakımıyla ilgili
bende bebeğinizi beklerken sizi neyi bekler diye bi kitap var onu alacağımda bugün fiyatına baktım 55 tl bende netten almayı düşünüyorum alan herkeste memnun kalmış bende bu kitabı önerebilirim
ayrıca kitabın 2. cilt de var oda bebek bakımıyla ilgili
Haklısın söylediğin kitabı biçok kişi önermişti bende almayı düşünüyorum :)
bende internetden d&r aldım annelik ve bebek bakımı hamilelik doğum ve bebek bakımı diye 2 ayrı kitap aldım
Evet canım, haklısın..duygusallaştım biraz..gerçekten zor, bebeğinin eşyalarını kaldıramadım deyince orda bittim
Cok uzuldum gercekten, onun eli varmazki heycanla her birini yerlerine koymustur onca sene bekledikden sonra. Annesi yanindaysa o kaldirsin esyalari bence bi baskasinin yapmasi daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?