2014 Kasım Anneleri

gerçektenmii..benmde korkum erkek fikrine alıştıktan sonra kız demesi..hayırlısı olsun gerisi boş arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlarımın cinsiyeti 10 haftalıkken öğrendikleri şekilde kalmış değişmemiş. Umarım senin de değişmez . Ama kız da olsa erkekte olsa sevinicez ikisi de evlat :)

gerçektenmii..benmde korkum erkek fikrine alıştıktan sonra kız demesi..hayırlısı olsun gerisi boş arkadaşım

bence de çok kendini alıştırma arkadaşım çevrem sayesinde erkeğe öyle alışmıştım ki doktor kız olabillir dediğinde hala erkek olabilir gibi umut besliyorum.. Rabbim sağlıkla versin evlatlarımızı kucağımıza da gerisi boş..

çok haklısın canmm..sağlıkla alalım bi kucamıza hiç önemli değill..çevremdekilerde beni kıza empoze etmişlerdi..ama oğlumda olsa hiç fena olmaz

Selam arkadaşlar..hamileliğinin 12 haftasını atlatmış olup hala bulantı çeken var mı benim gibi

Benn maalesef devam ediyor 12+1im sabah akşam devam kardeş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ahh kardeş beni anlatıyorsun aynı ben Allah yardımcımız olsun oy oy

Evet canım, haklısın..duygusallaştım biraz..gerçekten zor, bebeğinin eşyalarını kaldıramadım deyince orda bittim

Verirsin kuzum, annem yediriyoor bu yüzden.. :)

benim çevremde belki 14-15 kişi erkek dedi ben ne istiyorsun dediklerinde hayırlısı dedim ama yıllardır erkek bebek isteğim var belki 4-5 yıldır. karnın erkek karnı bilmem ne... 11+3ken kıza benziyor dedi dr rabbim affetsin 2-3 gündür yanılıyormuş gibime geliyor ilk öğrendiğimden beri içime doğan erkekti bir dahaki ultrasonda belli olur umarım kesin olan garip bir duygu

Umarim gerçekten dediğin gibi olur16da biter bende fenayım 13.haftadayım

bende kız fikrine çok alışmıştım..hatta içten içe kız istiyodum..bugün 10+4 ken erkek diğince..sevinçle beraber azıcık buruldum..acaba diyorum bi umut belki kızdır..ama böyle oluncada kötü oluyo insan bebişime gaksızlık yapıyom gibi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben burayı görmemistim ya bende açmıştım ama kabul ederseniz bende Kasım annesiyim katılmak isterim kısmetse doğum 17sine inşallah hepimize sağlıkla bebisleri kucağımıza almak dileğiyle

Benim de 19 Kasım son adet tarihine göre ama bugün ultrasonda 17 Kasım gözüktü inşallah hepimize o günleri görmek kısmet olur

kızlar okuduğunuz bi kitap var mı bu aralar hamilelikle ilgili :26:

bu arada 2 li test için yaptığınız yorumlar için tşkler

Ben hamilelikle ilgili olmasa da hamile olduğumu öğrendiğimde Ali Çankırılı'nın ana baba okulu isimli kitabını aldım. Anlatımı çok güzel hem sade bir dil kullanmış hem örneklerle açıklamış ve çocuğumuza doğduğundan itibaren nasıl davranmamız gerektiğini anlatıyo. Ben anasınıfı öğretmeniyim fakat bu kitap sayesinde doğru bildiğim yanlışlarımı görme şansım oldu. Tavsiye ederim

bende bebeğinizi beklerken sizi neyi bekler diye bi kitap var onu alacağımda bugün fiyatına baktım 55 tl bende netten almayı düşünüyorum alan herkeste memnun kalmış bende bu kitabı önerebilirim

ayrıca kitabın 2. cilt de var oda bebek bakımıyla ilgili

Son düzenleme:

bende internetden d&r aldım annelik ve bebek bakımı hamilelik doğum ve bebek bakımı diye 2 ayrı kitap aldım

Haklısın söylediğin kitabı biçok kişi önermişti bende almayı düşünüyorum :)

Evet canım, haklısın..duygusallaştım biraz..gerçekten zor, bebeğinin eşyalarını kaldıramadım deyince orda bittim

Cok uzuldum gercekten, onun eli varmazki heycanla her birini yerlerine koymustur onca sene bekledikden sonra. Annesi yanindaysa o kaldirsin esyalari bence bi baskasinin yapmasi daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…