2014 Kasım Anneleri

Allah yardimcin olsun canim allah sabir versin gercekten cok zor ismis cocuk buyutmek

Canm seninki kadar olmazsada benimkide zor bi cocuk oyle sakin degil yani mecbur sabir gosterecz hep boyle kalmayck benimki bu aralr daha miz miz disini cikaryr
bizim şu an 4 dişi var dişle ilgisi yok huyuzlugunun ..en son vakıf grebada çocuk gastrolojiye götürmüştüm ben dr dediki bu tip çocuklar 2 yada 3 sene anne babaya hayatı zindan eder yapacak birşey yok.ammaa gel görki sabrım bitti yok artık sakinleştirici mi kullanam diyorum acaba dr gidipte bilmiyorum yaa..

aynen oyle canım 2 yaşa gelmeden inşallah biterr ama benim kardeşimde oyletymiş 2den sonra geçmiş sürekli ağlamıi durmadan ya sağlığı yerinde şükür sen kendini toparlasan zamanla İnşallah düzelir Allah. Sabır versin yavruna ve tüm yavrulara sakinlik huzur versin İnşallah

evet cnm bizde öyle sürekli ağlıyor 70 kg ile doguma gitmiştim şu an 49 kiloyum ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum ne uyku ..amin insallah 2 yaşını bulmaz tüm yavrulara saglık sakinlik versin ALLAH.behçet hastasıyım stresten bir de vitligo başladı psikolojim yok yani..

calışıyor musun izindeysen başla kafan dağılır en azından eve sabrın kalır Allah sanada yavrunada ıyılik versin benim annemde behcet hastası ve tamamen strse bağlıı sakinleşcek bişeyler yap çalışmıyosan günde bir saat birine bırak spora gt yada düzenli yürüyüş yap tek başına kafan dagılsın dua etmekten başka elimizdrn birşey gelmeZ çok önemli gün ve gecedeyiZ yarında oyle sende biZde dua edelim bir an önce normalr dönsün yavrun İNşallah benim kızımda sakin değil ama haftada 4gün uyumuyosa 3gün yada 2 gün sagolsun dinlendiriyo İnşallah seninde şöylee ohh diyceğin zamanların olur

herkese hayırlı bayramlar dilerim Rabbim evlatlarımızla nice nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah...
geçen bayram harçlıklarıyla aktivite masası almıştık bu bayram daha çok çalışması lazım yamanişkonun malum bebek arabasını kaptırdık alkış gel gel tel sarma falan askıya alındı gece gündüz el öpme çalışıyoruz
durum raporu: ayaklarımı uzattım bişey yiyip içmiyorum cnbc açık ama izlemiyorum
hepinizi çooook öptüm

6 ay hergün ama hergün hastanedeydim 6. ayında kolik denildi cekap yapıldı herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür..ama sürekli ağlayan bir çocuk uykudan uyanır uyanmaz başlar.
Ay canım. Ne yapınca mutlu oluyorsa olabildiğince onu yapmaya çalış. Zor ama geciricez bu günleri Allah ın izniyle. Biraz Melisa ver rahatlatır yada ıhlamur benim oglum da az da olsa ise yariyor. İnşallah evladim da rahatlar Felak nas bol bol oku. Evini sirkeli suyla temizle. Çocuktur nazara da gelebilir.

Haha el Öptürmece dur bende öğretim de dedesinden koparsin mingirlari

Bende ilk adım ayakkabısı bakıyorum birkaç gundur. Araştırdığım kadarıyla ortopedik alınması önerilmemis pek. Nasıl memnun kaldiniz mi o markadan?
çok esnek..ayağında da rahat gibi duruyo.bizim bebeğin basma problemi var gibi.parmak uçlarına basıyo.bi de ayaklarını dışarı doğru çevirerek basıyo.ayakkabı giyince (ilkadım ayakkabısını) daha düzgün basıyo diye düşünüyorum..en azından parmak ucuna basmıyo

evet çalışan annelerin bebeğini bakıcıya bırakıp gitmesi gerçekten zor..biz yedirmek oyalamak için bu kadar sıkıntı çekiyoruz..bakıcı ne de olsa yabancı biri.Allah iyilerle karşılaştırsın..anneliği becerememe işini ben de zaman zaman düşünüyorum..galiba ilk bebeklerimiz olduğu için.

Şimdi daha duzgun basmayı bilmiyorlar sanırım. kızıma ayakkabı giydirirken çok zorlaniyorum bu yüzden. Bende bakiyim bu markaya

2-3 sene uzun süre gerçekten

Sanırım bende ondan alıcam. Tutunarak yürütülenlerden memnun olmayanlar var, bence pişman olma. Geçen gün ebebekte gördüm bondigo aktivite masasını, fazla büyük değil ama eğiticilik yönü iyi gibi geldi.

Gece gece iyi güldüm adaşımmm . Yamanişkonun karizması yeter o harçlıkları toplamaya. Bu arada Erenimde toplasa iyi olur, aktivite masasının Parasını çıkarsa bari

Evet bende ilk arabam i aldım ama cocuk üstünde sıkılıyor cunku ayaklari yerde surerken. Ayaktayken de cok hızlı itiyor hizine yetisemiyor hic sevmedi k biz.. bilginize:)

Kızlar bu arada forumdan baya uzak kalmışım geçmişi okuyayim dedim oku oku bitiremedim.. yürüyen kuzular var mı aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…