- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
Benimki yürüyor hafiften ama çok da mutlu değilim. Artık cok yoruluyorum peşinde. Evet iç mimarım. Ne güzel meslektaş sayılırız annenizle.:) Benimde ablam mimarben 10.5 aylık yürümüşüm kardeşim 13 aylık..ömer 15 ayı geçer sanırım:) bu arada içmimar mısınız?benim annem de mimar
ben vicco dan aldım ilk adım ayakkabisını ayağı cok iyi kavradı yürüme çalışmalarına baya faydasi olduŞimdi daha duzgun basmayı bilmiyorlar sanırım. kızıma ayakkabı giydirirken çok zorlaniyorum bu yüzden. Bende bakiyim bu markaya
Viccoya da baktım ama sanırım bayram üzeri diye hiç model kalmamıştı. Yoksa AVM lerde en çok vicco mağazası var.ben vicco dan aldım ilk adım ayakkabisını ayağı cok iyi kavradı yürüme çalışmalarına baya faydasi oldu
Biz tutunarak yürüyoruz bağımsız birkaç saniye ayakta duruyor ama adım atıp gidemiyor yürüteç kullanirken parmak uçlarına basarak yürümeye alıştı yürürken de aynı şeyi yapmak istiyor.siz başladınız mi yürümeyeKızlar bu arada forumdan baya uzak kalmışım geçmişi okuyayim dedim oku oku bitiremedim.. yürüyen kuzular var mı aramızda?
Bizimki de oynuo. Yegenim otizmli o hic oynamio. Aktivite masasina asik::))))Bebeği arabaların tekeri ile oynayan varmı arkadaşlar ya aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama acaba oluştu tekerlekleri döndürüyor sürekli oğlum
Yok canım bizde yurumuyoruz ama agir abim hic durmuyor hele o elleri bi tutma bi bakışi var gormen lazım sonrasi ciglik zaten:) sizinki bagmsz duruyorsa az kaldı demektir parmak ucunda yuruyen cok tanıdığım var ayakkabiyla yürütmeyi deneyebilirsin seni ve topigimizin horozunu öpüyoruz.. bu arada herkese de mutlu bayramlarBiz tutunarak yürüyoruz bağımsız birkaç saniye ayakta duruyor ama adım atıp gidemiyor yürüteç kullanirken parmak uçlarına basarak yürümeye alıştı yürürken de aynı şeyi yapmak istiyor.siz başladınız mi yürümeye
Senin de bayramın kutlu olsun oglusunla nice bayramlarin olsun.Bayramınız kutlu olsn
Bizim burda 1 gün daha var bitmesine:)İyi aksamlar
Bitti bayram Sukur kazasiz belasiz .
nerde yasiyosun sen:)Bizim burda 1 gün daha var bitmesine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?