2014 Kasım Anneleri

ben 10.5 aylık yürümüşüm kardeşim 13 aylık..ömer 15 ayı geçer sanırım:) bu arada içmimar mısınız?benim annem de mimar
Benimki yürüyor hafiften ama çok da mutlu değilim. Artık cok yoruluyorum peşinde. Evet iç mimarım. Ne güzel meslektaş sayılırız annenizle.:) Benimde ablam mimar

Kızlar bu arada forumdan baya uzak kalmışım geçmişi okuyayim dedim oku oku bitiremedim.. yürüyen kuzular var mı aramızda?
Biz tutunarak yürüyoruz bağımsız birkaç saniye ayakta duruyor ama adım atıp gidemiyor yürüteç kullanirken parmak uçlarına basarak yürümeye alıştı yürürken de aynı şeyi yapmak istiyor.siz başladınız mi yürümeye

Yok canım bizde yurumuyoruz ama agir abim hic durmuyor hele o elleri bi tutma bi bakışi var gormen lazım sonrasi ciglik zaten:) sizinki bagmsz duruyorsa az kaldı demektir parmak ucunda yuruyen cok tanıdığım var ayakkabiyla yürütmeyi deneyebilirsin seni ve topigimizin horozunu öpüyoruz.. bu arada herkese de mutlu bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…