- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Bakırköy ün az ilerisindenerde yasiyosun sen:)
Ne güzel canım maşallah fıstığa darısı bize inş bende çok istiyorum yürümesini ama sadece sıralıyor ve emekleme çok seviyor oyuzden pek yürüme çabamız yokHerkesin geçmiş bayram-ı kutlu olsun güzel geçti bayramımız çok şükür kızım ilk günü anneannesinin evinde ilk adımlarını atmaya başladı çifte güzellik oldu bu bayram
ne heyecanlı maşallah onaHerkesin geçmiş bayram-ı kutlu olsun güzel geçti bayramımız çok şükür kızım ilk günü anneannesinin evinde ilk adımlarını atmaya başladı çifte güzellik oldu bu bayram
Evet tatlım Heyecanlı bi o Kadar'da sevindiricine heyecanlı maşallah ona
Yavrucak kendi masrafını çıkarmış aile bütçesine Katkıda bukunuyorYarın is basi yapacak olan arkadaslara simdiden kolay gelsin
bizm bayrammizda güzel gecti harcliklr boldu:)ogumn kkumbarasna attm hepsini d.gunu icin kullacm oglusum kendi masrafları ni karsiladi :)))
Uzulmemek elde değil malesef ki bırakıp ise gitmek zorundayız ama onlar için yemin ederim kendi rahat yasamam için değil onların eğitimi için yaşamlarını daha rahat surdurmeleri için çabam. Rabbim yar ve yardımcımız olsun alisacak lar ben iki aylıkken bıraktım cocuklarimi calismaya başladım sizin tesellinizde bu olsun on ay beraber durdunuz öyle düşün teselli et kendini ilk zamanlar zor olucak ama alisicaksin canım.eger durumun varsa ve kızın usluysa ikincı çocukta aradan çıksın fikrindeyim ben öyle de yaptım elif on aylık ti zeynepe hamile kaldım kızım usluydu ama suan zeynep on aylık oldu yaramaz mizmiz Ağlamamiz çok suan hamile kalma cesaretinde asla bulunamazdim.Kizim uyuyor ve ben gitmek zorunndayim beni goremeyince cok agliycak yaa off hala bakiciyi gorunce ağlıyor boğaZıda kotu olmys gri gibi daha kötü olmaz.İnşallah aglamaktanALLAH kolaylik.versin tum.calisan annelere yorgunlugu falan gectimde suanki pskiloji yuzunden ikinci cocuk isi daha zor gorundu gozume.s yinede Allah bilir tabii
Su yaramaza bak sen poposuna vur bitane benm icn:))benimkide bayiliyr cekmece dagitmaya gecen eli sıkıstı hala yapiyrAy kusura bakmayı defalarca yüklemis fotoyu. yaramazligimizdan foto kareleri kıyafet gormeye dayanamıyor dağıtmak istiyor
Ne zaman başlatılır onla ilgili tam bilgim yok ama 1 yıl nöbet tutmama hakkın var okulumdan bir arkadaş 1 yıl tutmamistiSelam bayanlar durum bildirimi yapıyorum; bugün dersim yoktu okula gitmedim yiğidimi sallıyorum şindibayramda çok harçlık veren olmadı sinir olduk bizde;-)
Asıl soruya gelelim öğretmen arkadaşlar nöbet işini naptnz doğumdan sonra 1yıl nöbet tutamaz yazıyor yönetmelikte ama bana nöbet vermişler bu 1, birde bu doğumdan sonra ibaresini bazı müdürler doğum izni bittikten sonra başlatıyorlarmış ve ozamandan itibaren 1yıl sayılıyormuş bu çok iyi bişey ama bununla ilgili bilginiz varmı acep ya ona göre okula dişekçe yazcamm
benimkide mizmiz bir cocuk uslu birsey olsa dusunurdumde hayirlisi artik yaaEki Görüntüle 1641023 Eki Görüntüle 1641023 Eki Görüntüle 1641023 Eki Görüntüle 1641023 Eki Görüntüle 1641023
Uzulmemek elde değil malesef ki bırakıp ise gitmek zorundayız ama onlar için yemin ederim kendi rahat yasamam için değil onların eğitimi için yaşamlarını daha rahat surdurmeleri için çabam. Rabbim yar ve yardımcımız olsun alisacak lar ben iki aylıkken bıraktım cocuklarimi calismaya başladım sizin tesellinizde bu olsun on ay beraber durdunuz öyle düşün teselli et kendini ilk zamanlar zor olucak ama alisicaksin canım.eger durumun varsa ve kızın usluysa ikincı çocukta aradan çıksın fikrindeyim ben öyle de yaptım elif on aylık ti zeynepe hamile kaldım kızım usluydu ama suan zeynep on aylık oldu yaramaz mizmiz Ağlamamiz çok suan hamile kalma cesaretinde asla bulunamazdim.
Hayrli gunlr arkdsim m.slh kizinaa cok sirin bir sey sorcaktim fotodaki yatkta bebegnz mi uyuyr memnun musunz acaba ben ogluma park yatk almistim 7.ayina kadsr yatti sonra bulndgmz sehir cok sick olunca adanadayiz klimalı odaya aldik bebgi ve yer yatgi ypmistik bn de yaninda ytyrdum hvlr serin olnca ytgina almk istedik fakt uyumadi galiba yer ytginin genisligi rahattti onun icin anlmymdim niyee kndi ytgnda uyumuyr yer ytgnda uyuyr sizn bebgin ytgi genis gibi duruyr nerden aldnz birax bilgilendrrsenz sevnrm:)bu arada calisan annlr her sey bebklrmz icn bn bakici bulamdgm icin evdeyim ama tum ogretmn arkdslrima ve tum clisan annislere kolyliklr diliyrm hepinizi opuyrm..Ayy kusura bakmayı defalarca yüklemis fotoyu. yaramazligimizdan foto kareleri kıyafet gormeye dayanamıyor dağıtmak istiyor
İse başlayanlar ve çalışan anneler Allah yardimciniz olsun çok zor tabiki ama bi şekilde hayat geçim derdi. Her şey evlatlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?