2014 Kasım Anneleri

Biz de gidemedik ailelerimizin yanına. Uzakta bayram bayram olmuyor Maşallah canım ya. Aynı gün doğumluyuz benim oğlum hala poposunun üstünde geziyor :) tutunup kalkmaya calışıyor ama kaldıramıyor kendini. Biz baya bir gec yuruyecez herhalde :)

Ben de su an aynı problemi yasıyorum canım yazın anneanne, babanne derken 1.5 ay evde yoktuk. Geniş geniş yatmaya alıştı. 1 ayı gectı geleli ama uyuyamıyor rahat dönemeyince.

Canım valla 2-3 gün kv de de geri günler hep eltimde kaldım çok güzel geçti bu yüzden... Oğluşum baya eğlendi parklara götrdük müzikler dinledik çocuk da çoktu onlarla oynadı valla hiç yorulmadım... Psikopat görümcem bu sefer de dedi ki "emekliyor mu" dedim evet... "Hmmmm bunun yaşıtları duvara tırmanıyor" dedi..
Şok oldum ben de dedim ki "beninm oğlum nazlı kıymetli ondandır"dedim içeri giderken büyüyünce ne olacak nazlı da dedi.. Deli mi ne

belki geçici bi duraklamadır..boyu uzunmu şeker bebişin

Boyu güzel canım kilo almamış hiç inşallah alır az da olsa..

Hatunlarrrrrrrrr Merhabalar....
Daha bu sabah geldik... Öğlene kadar aradım şefi izin aldım perişan haldeydim ev eşyalar oyy... Yorucu ama güzel bir bayram geçti.. Tekrar bayramınız kutlu mutlu olsun...

Oğlum hep yanımda uyudu...

Bayram şekerim oldu benim güzel oğlum

Şapşik bakışlım : )

olsun cnm zaten geneli yaşından sonra
yürüyor ama benimki aceleci babasına benzemiş
oda öle yürümüş çünkü çok komik ama ya çok da tatlı oluo
öle hırslı ki düştükçe gene kalkmaya çalışıo 3 adım atıo direk oturuo totonun
üzerine bakalım nasıl olıcak çok dikkat istio ama etrafa dikkat edemio ya
çarpıo düşüo falann şimdi daha da zorlaştı.

kv sana uzakmıydı bende genelde oraya gittim
ama kendi annesi burda kv min yakın orda olduk genelde
2.gün akşam ben abimlere gittim karşıya avrupa yakasına
3.gün akşam geldim işte onun dışında kv ileydik daraldım yani..
senn görümce de manyak mı ne çok kıskanç belli valla
ecelesi ne deseydin yavaş yavaş olsun görende çocuk 3 yaşında da
yürüyemio sanar.evlimiydi o anasına mı gelmiş yani.

oyy suratını yediğim maşallah sana
bayramlığını yesinler senin.kolyeside boynunda
ben pek resim çekemedim ya durmuo ki düzgün okadar uğraştık ama
güzel bi poz yakalayamadık ya kardeşim de okadar istedi olmadı.
aman sabah geldin sonra işe zor ya tüm gün alsaydın cnm
nerden gelmiştin.uzakmıydı yani.

Canım eşimin en büyük ablası.. 5 tane çocuğu var.. Aynı yerde yaşıyorlar kv mle.. Annesine gelmişti evet.. 2,5-3 saat canım bana uzaklıkları.. Ailem zaten çok uzakta oraya hiç gitmedik..

Normalde ben de pek yakalyamam ama hırs yaptım canım zaten en az 20 tane çekiyorum içinden seç seç 2-3 tane güzel resim oluyor bebekler öyle valla napalım : )
Ya canım işte aslında geldim kimse de yok valla.. 3,5 da çıkıyordum kimse olmazsa çıkarım daha erken napim.. Vallahi gözlerimden uyku akıyor..

aman ne güzel sana uzaklar senin aileni biliorum baya
uzak kv ni bilmiodum mevbur bi bayram bizimkilerde bi byram diğerinde
her 2 bayramda aileme gitcem diyemeyizki aynı yer olsa tmm da ben geçen seneye
kadar ailem burdaydı 2.günü falan oraya gidiodum ama artık malesef yok
kıyafetlerle baya sıkıldı ondan çekemedim durmuodu yani normalde çok çekerim de
o kıyafetleriyle istemiştim..

Yakın olsak eşimi toplayamam zaten kv nin evinden... İyi ki uzaklar... Ailem de inşallah oğlumun doğumgünü için plan yapmışlar canlarım.. Anenem de bize gelmiş onu da çok özlemiştim inşallah nasip olur gelirler..

öyle oluyor ya bu erkekler hepmi
böle biz gitsek okadar laf yaparlar şanslısın valla
benimkiler ayağımın dibinde 2 tarafında uzak olması iyi aslında
çocuğu özledik die pazarları bile oraya istiyor alışverişe gittik geçen hafta
dönüşte uğradık yani düşün yukarı çıkmam dedim kendi indi aşağa akşam zaten olmuş 8
sabah sana gelecek gösteriş mi yapıo birazda anlamadım valla yakın olunca böle yani :)

onun totosunu yesinler agir abidemekki bosver istedigi gibi takilsin cocuk:)

Olsun canım ya inan ki iyi ki yakınındalar... Aile gibisi var mı...

Ben yavaştan gideyim kimsecikler yok burda..

bu arada plan derken size gelme
planı mı yapmışlar annenler inş.gelirler cnmm perikanadi
ayrıca davetiye eşimin arkadaşı matbaacı ona yaptırıcaz böle küçük
küçük dedik ama bakalım daha iyi olur dimi uğraşmama gerek olmıcak yani

Benim annemler ablalar karsi karsiya apartmanlarimiz k.v 15dk yurume mesafesinde ama cok iyi yani benim sikwyetim yok k.v 4 5 ay yaylada oluyo yazin belki ondan sıkılmiyrumdur burda olsalr 2 3 gune bi gelirler bi sıkıntimiz yok sukurde yinede cok muhabbet olayi pek iyi degil yani

Diğer büyük olan kızım 18 aylık tan beri o uyuyor büyüyen karyolaymis bizede eltim verdi eşim ön korkulugunu yaptırdı kendi inip çıksın diye memnunum kızım rahat uyuyor deli uyur hatta ilk yattığı gibi bulmam ama rahat ediyor suan 2,5 yaşında biraz daha idare ederiz gibi.kucuk kızım zeynepte asagida foto paylaştım normal bebek karyolasinda uyuyor onuda gece bıraktığım gibi bulmam deli uyur elif kardeşı dogana kadar bu karyolada uyudu bakalım zeynep ne zamana kadar uyur memnunum yani iki yataktanda

Eklentiler

• 20150928_173536.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 210
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…