2014 Kasım Anneleri

Kardeş demişken bi doktor çift arkadaşım var 2 oğlandan sonra ikiz geldi birer yaş ara var onu görünce ben bi tuhaf oluyorum bide biyandan ders çalışmk zorunda olan insanlar arabaya inip uyuyo arkadaşım gürcü tam zmnlı bakıcı tuttu gözünün önünü görmüyo şuan yorgunlktan,ama öyle yada böyle Allah veriyosa gücünü de verir diye düşünüyorum bide artık çocuk işinin planı da kalmadı nasip bence,doğurganlıkta çok ciddi düşüş var Allah isteyen herkese yaşatsın evlat versin inş.

bugünde bir şey yedirememişler küveze almışlar.inşallah iyi olur.sanırım doğum sırasında su yutmasından kaynaklı olabiliyormuş.

bu televizyonun önünde ne varsa beninki de sürekli orda. bu arada maşallah yeğenime çok tatlı

Ben uyandırmadan veriyorum canım pışpışlayrak orda da devam ediyor uykusuna : )

Evet perim üzerinde uçak deseni olanı aldım 18-24 ay aldık biz bol oldu ama diğeri de boydan küçülür gibi geldi bize

Canım elyaf mı içi terletiyor mu? Ben de büyük alıcam zaten biraz

bu televizyonun önünde ne varsa beninki de sürekli orda. bu arada maşallah yeğenime çok tatlı

Teşekkür ederiz

günaydın şekerler..
nasılsınız bakalım..
kıs gelldi yaa..
oğlana ne giydireceğimiz şaşıyorum şu anda..
okuduğum kitapta 25 derece oda sıcaklığı bebekler için idealmiş.bebeğin üşüdüğünü el ve ayaklardan değil de sırt ve göğsünden elle kontrol ederek bakınız diyor.hatta ev çok soğuk değilse çorap bile giydirmeyin diyor.
yine de bize bebişler için mağaza yolu göründü. dünde birkaç mağaza dolaştım. yeni sezon kıyafetler daha tam reyonları almamış. bence bir kaç hafta daha beklesek daha iyi olacak. Mustafa yı bizim yerimize öpersen.

Ben uyandırmadan veriyorum canım pışpışlayrak orda da devam ediyor uykusuna : )

Canım elyaf mı içi terletiyor mu? Ben de büyük alıcam zaten biraz

Teşekkür ederiz
Içi elyaf dışı pamuk daha hiç giydirmedim terletir mi bilmiyorum ama yaman zaten normalde çok terliyor

Içi elyaf dışı pamuk daha hiç giydirmedim terletir mi bilmiyorum ama yaman zaten normalde çok terliyor

Benim oğlum da öyle canım o yüzden çok araştırdım baktım elyaf daha çok terletiyormuş pamuk olması lazımmış bilmem ne ne bileyim arada kaldım ben de almam lazım biran önce

Merhaba arkadaslar
Oglusumu sadece besikte sallayaraj uyuturduk
Sekiz ayindan sonra mecbur ayakta sallamaya basladk cunku ayaga kalkiyor yatmiyor
Ayakta sallamayi cok istemiyrm
Baska turlu nasil bir uyku duzeni tutturabilirim
Ddneyen var mi

aynen oyle.birde nerde tas parke oraya oturuyor karni agriyor sonrada gece boyu

Merhaba arkadaslar
Oglusumu sadece besikte sallayaraj uyuturduk
Sekiz ayindan sonra mecbur ayakta sallamaya basladk cunku ayaga kalkiyor yatmiyor
Ayakta sallamayi cok istemiyrm
Baska turlu nasil bir uyku duzeni tutturabilirim
Ddneyen var mi
doğduğundan beri denemediğim uyutma yöntemi kalmadı hepsi 10 gün sonra etkisini kaybetti 3 4 gündr yatağa koyup masaj yapıyorum ayaklarına özellikle ilginç bi şekilde mayışıyo oğlum diyorum taş mı taşıdında hamlamış gbi masajla gevşiyosun öyle çok narin de diil sırtını fln baya ovalıyırum:)

maşallah.. ben de yürümesini istiyorum.biraz daha fazla dikkat gerekir ama kendisi rahatlar
Evet dikkat gerektiriyor ama ben elimden geldiğince çocuğumu korkutmadan dikkatli olmaya çalışıyorum. Düşünce hoppala annecim diyorum. O yüzden çok canı acimadigi sürece ağlamaz kalkar hemen

Haha supermis
Bun yaparkrn senin yanjndami yatiyot
Ya bnm oglum yatar pozisyinda hic durmuyr
Altini bile ayakta kapatiyrm bazen o derece

Boşa masraf yapmadığınız Iyi olmuş yamanda en fazla 1 yıl daha kullanır zaten. Adaşım 1 şeklinde Gümüş rengi folyo balon almak istiyorum. Sanırım sen almıştın, nerden aldın ya bulamadım ben

Cnm buyudu mont giyer o

Yerim ben o Yektayı Maşşallah
Yaman da haylazlık yaramazlık aynen devam senin kedicik napıyor ben pes ettim ve sahiplendirdim yan sitemizde bir bayana
canımmm bizde yamanı yiriz tatlı minnoş onun pijamasını sevsinler ya kedi diyince içime üzüntü çöküyo ben çok zor durumda kalıyorum evi temzleyemiyorum sahiplendiremiyorum da ne yapcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…