çok sağolasın teyzesi.allah acılarını göstermesinBen de çok seviyorum boyle şapkaları yakışmış pufudik olmus
bugünde bir şey yedirememişler küveze almışlar.inşallah iyi olur.sanırım doğum sırasında su yutmasından kaynaklı olabiliyormuş.Canim merhaba... süt konusunda yazmak istedim. Ben değil ama bir tanıdığım yaşadı bu durumu... hastanede kaldigi süre boyunca hemsireler bayagi ilgilenmisler. Emzirme konusunda özellikle bir uzman yardimci olmuş. Sonunda halletmisler..
bu televizyonun önünde ne varsa beninki de sürekli orda. bu arada maşallah yeğenime çok tatlıDolabını ben de çok beğendim canım ben de bu tarz almayı düşünüyorum bakalım biraz daha büyüsün... Güle güle kullansın bebişin..
Hangisini aldın canım? Üzeinde uçak resmi olandan mı? Ben de uyku tulumu kesin almam lazım buraların soğuğunda üstü açık yatarsa hastalıksız günümüz geçmez.. O uyku tulumu elyaf mı pamuk mu bunu da soracaktım? Elyaflar çok terletiyormuş pamuk istiyorum da o yüzden sordum.. Normalde de çok terliyor benim oğlum çünkü..
Çok beğendim maşallahhh oğluşa görürsem ben de alırım oğluşuma.. : )
komşun sana gelsin cnm uyanınca alır götürür bizim biraz daha soğuklar başlasın
bize gelirler zaten kv kombi sürekli yanıcak 2 tarafta yanmasına gerek yok.
ben kıyamıorum ya uynadırmaya kedni uyanmaya çalışırken uykusu açılsın die bişiler yapıorum
ama güzel uyuyosa uyandıramıorum nolcak bilmiorum.önceden 6 da falan kalkıodu şimdi uyuyo 7,30 a
kadar falan oda bize uymuo.
he iyi yapıosun iştahsızlık var hepsinde cnm ya
düzelicek inş.azda yeseler kardır valla.
bende geçen yeşil mercimek yapmıştım tuzu az ama salçalı verdim
valla napım ya yesin artık dedim nereye kadar salçasız tuzsuz yapıcaz hadi tuzsuz
oluoda salçasız pek olmuo ya.
aynen bende öle hersabah babanneye bırakıoruz
ya yataktan kalkıo napım ne giydirim şaşırıorum valla
kalın olsa terlio ince olsa üşüo.
Evet perim üzerinde uçak deseni olanı aldım 18-24 ay aldık biz bol oldu ama diğeri de boydan küçülür gibi geldi bize
bu televizyonun önünde ne varsa beninki de sürekli orda. bu arada maşallah yeğenime çok tatlı
okuduğum kitapta 25 derece oda sıcaklığı bebekler için idealmiş.bebeğin üşüdüğünü el ve ayaklardan değil de sırt ve göğsünden elle kontrol ederek bakınız diyor.hatta ev çok soğuk değilse çorap bile giydirmeyin diyor.günaydın şekerler..
nasılsınız bakalım..
kıs gelldi yaa..
oğlana ne giydireceğimiz şaşıyorum şu anda..
Içi elyaf dışı pamuk daha hiç giydirmedim terletir mi bilmiyorum ama yaman zaten normalde çok terliyorBen uyandırmadan veriyorum canım pışpışlayrak orda da devam ediyor uykusuna : )
Canım elyaf mı içi terletiyor mu? Ben de büyük alıcam zaten biraz
Teşekkür ederiz
Içi elyaf dışı pamuk daha hiç giydirmedim terletir mi bilmiyorum ama yaman zaten normalde çok terliyor
aynen oyle.birde nerde tas parke oraya oturuyor karni agriyor sonrada gece boyuValla ben işte sıfır kol çıtçıtlı badi üstüne uzun kol penye üstüne örme yelek şimdilik böyle canım : ) Emeklemeri çok sıkıntı ya yerde bacakları ayakları donuyor şu kışı bi atlatsaydık
doğduğundan beri denemediğim uyutma yöntemi kalmadı hepsi 10 gün sonra etkisini kaybetti 3 4 gündr yatağa koyup masaj yapıyorum ayaklarına özellikle ilginç bi şekilde mayışıyo oğlum diyorum taş mı taşıdında hamlamış gbi masajla gevşiyosun öyle çok narin de diil sırtını fln baya ovalıyırum:)Merhaba arkadaslar
Oglusumu sadece besikte sallayaraj uyuturduk
Sekiz ayindan sonra mecbur ayakta sallamaya basladk cunku ayaga kalkiyor yatmiyor
Ayakta sallamayi cok istemiyrm
Baska turlu nasil bir uyku duzeni tutturabilirim
Ddneyen var mi
Evet dikkat gerektiriyor ama ben elimden geldiğince çocuğumu korkutmadan dikkatli olmaya çalışıyorum. Düşünce hoppala annecim diyorum. O yüzden çok canı acimadigi sürece ağlamaz kalkar hemenmaşallah.. ben de yürümesini istiyorum.biraz daha fazla dikkat gerekir ama kendisi rahatlar
Haha supermisdoğduğundan beri denemediğim uyutma yöntemi kalmadı hepsi 10 gün sonra etkisini kaybetti 3 4 gündr yatağa koyup masaj yapıyorum ayaklarına özellikle ilginç bi şekilde mayışıyo oğlum diyorum taş mı taşıdında hamlamış gbi masajla gevşiyosun öyle çok narin de diil sırtını fln baya ovalıyırum:)
Ablam da kraft marka bi bebek Arabası vardı bugün onu getirdi Yeğenim 2 yasında oturmuyor artık kullanmıyoruz dedi bana verdi Sağolsun karşı komşumun da 2 Yaşında kızı var o da bizim Kapıya koymuş geçen bebek arabasını sen kullan dedi kullanmıyoruz biz dedi şimdilik ablamın arabayla idare edicem yenisini almam sanırım yeter bu bize
Cnm bende v tech yurume yardimcisi varEki Görüntüle 1649829 arkadaşlar kullanan var mı.
Cnm buyudu mont giyer oGünaydın millet,kış geldi yine ne giydircez derdine düştük oğluma hiç mont giydiremedim çıldırıyodu geçen sene,şimdi şişme mont yelek aliim diyorum onunla da kış nası geçerse artık.uyku tulumu bana da şart ama onu da giyceğini sanmıyorum üstünü hep açıyo sbha kdr 5 battanye koyup sırayla örtüyorum yığılıyo en son hepsi.bu ruşeym den ben de edineyim balık köftesi tarifi için teşekkrler bnmki bu ayda da yemiyo ilk defa balığı da deneyim inş.bu havalar bana lohusalığımı hatırlatıyo oyyy ne fenaydı ne acayp bi kafası var ya,her telden çaldım:)
canımmm bizde yamanı yiriz tatlı minnoş onun pijamasını sevsinlerYerim ben o Yektayı Maşşallah
Yaman da haylazlık yaramazlık aynen devam senin kedicik napıyor ben pes ettim ve sahiplendirdim yan sitemizde bir bayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?