2014 Kasım Anneleri

nerde yaptırdın canım tanesi ne kadar il dışına gönderiyorlar mı

Çok uyguna geldi canım.. Tabi ki her yere gönderiyorlar.. İnternetten sipariş ediyorsun... Kendin tfotoyu koyup son haline bakabiliyorsun.. Fotomagnet.net
Çok güzel cici şeyler var.. Bi göz at istersen..

Bizim magnetler ve hediye paketleri böyle oldu..

Aynı siteden sticker da yaptırdık..

Cnm peki iyice uykusu gelmesini bekliyrmusun, saat duzeni var mi
Ben saat dokuzda saliiyrm yarim saate uyuyor ama sallamasam oyun oynama pesinde onikiye kadar durur

Yuruyen cocukta astronat olurmu cnm ya
Kullanisli bisi ama yruyecegi icin nasil olur

sağolasın lilipit.tamda hoşuma giden almak istediğim ilk arabam modelini yazmışsın.çok sağol
Ne demek cnm
Ben eger kullanamazsan en azindan aktivite kismiyla oynar diyerek aldim
Arada tutunuyor ondan onunla yurumek istemiyor ama piyanosunj falan caliyor muzikleriyle popo salliyot :)
Bu arada ankara havasi oynamayu ogrendi
Emerken bile ellerini siklatio:)

Ben 4. Aydan beri bu tarz bir rutinle uyutuyorum ama bu dediklerinin yanına birde sallama ekliyoruz Hep çözebilecek miyiz bir bakalım

Bana mantikli geldi denyecegim sgl cnm

çok güzeller canım güle güle dağıt :)
siteye bakıyorumda fiyatlar farklı farklı kalınlıkları değişiyodur heralde seninki ne kadarlık olan ona göre bakalım
şimdi tekrar baktım kalınlığı biz seçiyomuşuz kaça kaç olmalı seninkinden olursa

Son düzenleme:
Peki gunduz nasil uyuyor

sunu isirsana ya yerime:)

Maşallah ya tam mıncır mıncır boğuşup öpmelik heryeri:)

Teşekkür ederiz Isırmaya kıyamam belki ama bol bol öpüyorum zaten

Cnm peki iyice uykusu gelmesini bekliyrmusun, saat duzeni var mi
Ben saat dokuzda saliiyrm yarim saate uyuyor ama sallamasam oyun oynama pesinde onikiye kadar durur

Yuruyen cocukta astronat olurmu cnm ya
Kullanisli bisi ama yruyecegi icin nasil olur

Canım valla gündüz uykusundan yaklaşık bi 4-5 saat sonrası olmuş oluyor.. Zaten durmuyorlar ya emeklemekten yaramazlık yapmaktan babasıyla benle de oynuyor yoruluyor demekki...

Canım yürümüyor ama yürüyecek evet.. Onu düşünmemiştim pek... O zaman zor olur sanırım astronotlar..

Teşekkür ederim canım sağol... Evet seçeneğe göre değişiyor canım benim magnetler 9x9 cm kalın

Masşallah nazar değmesin
Uykusuzluk nedir çok iyi bilirim

hepsinin takımı olarak paketlerini yapıyolarmı peki

hepsinin takımı olarak paketlerini yapıyolarmı peki

Yok canım magnet hediye paketlerini ayrı seçiyorsun... Ben magnetle uyumlu olsun diye böyle ikisini takım yaptım... Normalde çoğunun benzeri yok.. Hem hoşuma gitti hem takım olsun diye böyle seçtim ben...

Yok canım magnet hediye paketlerini ayrı seçiyorsun... Ben magnetle uyumlu olsun diye böyle ikisini takım yaptım... Normalde çoğunun benzeri yok.. Hem hoşuma gitti hem takım olsun diye böyle seçtim ben...
çok güzel olmuş
bende istiyorum ama çeşit çok olunca karar veremiyor insan

Peki gunduz nasil uyuyor
gündüz uyku saati gelince uyuduğu odaya götürüyorum yatağın üstünde emziriyorum. dalınca park yatağına koyuyorum tam dalmamışsa biraz sallıyorum. yine de bu süreç 30 ila 40 dakika sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…