bnde kizima siyah sapkasi ici leoparli bi mont aldm. Cok kokos ama benimki biraz minnak kayboldu icinde:)Biz soobe marka mont aldik cok guzel tavsiye ederim
80 tl
nerde yaptırdın canım tanesi ne kadar il dışına gönderiyorlar mı
sunu isirsana ya yerime:)
Çok uyguna geldi canım.. Tabi ki her yere gönderiyorlar.. İnternetten sipariş ediyorsun... Kendin tfotoyu koyup son haline bakabiliyorsun.. Fotomagnet.net
Çok güzel cici şeyler var.. Bi göz at istersen..
Bizim magnetler ve hediye paketleri böyle oldu..
Eki Görüntüle 1649978 Eki Görüntüle 1649979
Aynı siteden sticker da yaptırdık..
Eki Görüntüle 1649980
Cnm peki iyice uykusu gelmesini bekliyrmusun, saat duzeni var mi
Canım gündüz uykusunda ayakta sallamadan pek uyumuyor ama akşamlar ıartık nedense bir aydır yaklaşık böyle ee yapalım mı dşyorum hıııı diyor böyle ağlamaklı.. Götürüyorum altını değiştiyorum loş ışıkta tabi.. Snra giydiriyorum... Eee oğlum diyorum ben de uzanıyorum (bizim yatakta ama) dört dönüyor yatağı bir oyana bir buyana... Bazen kalkıyor gülüyor oyun yapıyor yine yatıyor vs.. Hiç ağlamıyor ama.. Böyle böyle bi pozisyonda dalıyor alıyorum beşiğine koyuyorum... Gündüz de sallanmak istiyor.. Şunu farkettim m uhakkak karanlık ve sessizlik istiyor uyumak için..
Canım ben de mont işini de düşünüyordum... Bi alışverişe çıksak baya bi tuzlu olacak çok şey var alınacak... Astonot düşünüyorum ama büyüdü ya sence kullanışsız mı olur baktım çok güzel şeyler var.. Her tarafını da sarar korunaklı olur.. Küçükken astronot almıştım ya çok ama çok memnun kalmıştım yine öyle yapayım diyorum ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum... Erzurumda soğuk almadan atlatmak lazım bu kışı : )
Cok tatli demi tam sevmeliksunu isirsana ya yerime:)
Ne demek cnmsağolasın lilipit.tamda hoşuma giden almak istediğim ilk arabam modelini yazmışsın.çok sağol
Maşallah ya tam mıncır mıncır boğuşup öpmelik heryeri:)
Çok uyguna geldi canım.. Tabi ki her yere gönderiyorlar.. İnternetten sipariş ediyorsun... Kendin tfotoyu koyup son haline bakabiliyorsun.. Fotomagnet.net
Eki Görüntüle 1649980
Ben 4. Aydan beri bu tarz bir rutinle uyutuyorum ama bu dediklerinin yanına birde sallama ekliyoruz Hep çözebilecek miyiz bir bakalımcanım eşim yıllık izine çıkarsa demişsin.bizde de tam tersi HÜDAYİ babası yanındaysa onla oynayacağım diye çırpınıyor, taklalar atıyor.babasının olduğu yerde uyuması mümkün değil,
çocuğun uyku soruna ile ilgili olarak ta
her gün aynı saatte uyutmaya çalışmak. yatarken üzerini değiştirerek geceliklerini giydirmek. loş ışıklı bir ortam. emzirme ve ninni nin faydalı olduğunu okudum ve uyguladım. başarı da sağladım
Bana mantikli geldi denyecegim sgl cnmBiliyorum senin oğlunun da çok harektli oldgunu benm de alt bağlamam olay üst gydirmek fln savaş halinde:) yanımda kendi yatağıma alıyorum bu mayışma dediğim yrm saati buluyo kafayı gömüp tüm yatağı turluyo hiç sabit durmaz bi dene istersen ayaklra bacaklra yoğunlaş:)
çok güzeller canım güle güle dağıt :)
Eki Görüntüle 1649980
Peki gunduz nasil uyuyorcanım eşim yıllık izine çıkarsa demişsin.bizde de tam tersi HÜDAYİ babası yanındaysa onla oynayacağım diye çırpınıyor, taklalar atıyor.babasının olduğu yerde uyuması mümkün değil,
çocuğun uyku soruna ile ilgili olarak ta
her gün aynı saatte uyutmaya çalışmak. yatarken üzerini değiştirerek geceliklerini giydirmek. loş ışıklı bir ortam. emzirme ve ninni nin faydalı olduğunu okudum ve uyguladım. başarı da sağladım
Kablo kumanda priz falan alben o paraya başka birşeyler bakayım
sunu isirsana ya yerime:)
Maşallah ya tam mıncır mıncır boğuşup öpmelik heryeri:)
Cnm peki iyice uykusu gelmesini bekliyrmusun, saat duzeni var mi
Ben saat dokuzda saliiyrm yarim saate uyuyor ama sallamasam oyun oynama pesinde onikiye kadar durur
Yuruyen cocukta astronat olurmu cnm ya
Kullanisli bisi ama yruyecegi icin nasil olur
çok güzeller canım güle güle dağıt :)
siteye bakıyorumda fiyatlar farklı farklı kalınlıkları değişiyodur heralde seninki ne kadarlık olan ona göre bakalım
şimdi tekrar baktım kalınlığı biz seçiyomuşuz kaça kaç olmalı seninkinden olursa
Masşallah nazar değmesinKızlar bu uyku konusunda sizinle bi şeyler paylaşmak istiyorum ama nolur maşallah deyin. İnşallah yazacaklarim kuzulariniza da yardımcı olur. Ben oğlum dogdugundan beri neredeyse 4 saatlik kesintisiz bir uykuya hasret geziyordum . Az çok biliyorsunuz. Anlatıyordum. Önceleri memede uyuyan geceleri en az 5 kere kalkan oğlum zamanla ayakta kucakta sallanan 1 saat sallamayla uyuyp 30 dakika uyuduktan sonra uyaniyordu. Ben yurtdışında ailemden uzaktayim. KV var ama oda çalışıyor sadece günde 30 dakika oğlumu alıyor. Eşim yoğun çalışıyor bi basimayim. Velhasıl Türkiye deydim yazın uyku egitmenlerini arastiriyordum. Eve dönünce esimle konuştum gözümü kararttim ve oğluma uyku egitimi vermeye karar verdim ama bunu tek yapamazdim . Çok yorgundum ve bi profesyonel e ihtiyacım vardı. PINAR SİBİRSKY var duyan vardır muhakkak. Araştırdım çok profesyonel ve cok başarılı bi kadın. Nice çocukları uyku egitimi yle uykusunu düzene şokmus. AradıM çok tatlı bi kadın eğer sabırlı ve kararlı olursaniz oğlunuz geceleri 11. 12 saat kesintisiz uykuya kavuşur dedi. Ona guvendim. Çocuğun aglayabileceginden bahsetti ilk başlarda. Benim oğlum öyle bir hal almıştı ki zaten aglama dan uyumasi imkansız olmuştu. Her şekilde ağlıyordu o agladıkca ben de ağlıyordum sinirleniyordum artık çok Asabi olmuştum eşime karşı da. Kabul ettim madem ağlıyor bari sonucunda iyi bi şey için aglasin. Başladık ise. Bunun için belirli rutinler var mesela sabah 7 de uyandı. 11 aylik bir çocuk günde 2 defa uyumasi lazım. Biz işe önce gece uykusunu düzene koymaya çalışarak başladık. İlk 10 gün odasında yer yatağı yaparak uyuyacaktim. Yataginin etrafındaki koruyucuyu çıkardık bu sayede ben yatarken beni görüyordu. Rutin oluşturduk. Uyku öncesi oyuncaklara evdekilere bay bay deyip odaya geçmek. Üstünü giydirip masal okumak odayı karanlık yapıp loş bir ışık açarak öpüp koklayip iyi geceler deyip yatağa koymak. Ben de yer yatağına yatıp cit çıkarmadan uzandim. Başladık 1. Gün..1 saat boyunca mizirdandi agladı ve uyudu. 1 sabah 1 ogleden sonra uyuttum böyle . Akşam 8 de yatağa koydum. 1 ssate agladı mizladi uyudu. Kural 1 gece uyandığında çok acil bir durum olmayınca odaya girmiyorum. Ben sürekli kameradan kontrol ediyordum. Çok ağlarsa gidip yer yatağına uzandim. O uyuyana kadar ben de uzandim. 2. Gece den sonra oğlum akşam 8 den sabh 7 ye kadar uyudu. Allahım inanılır gibi değil. 10. Güne kadar yer yatağında uyudum tabi ağlıyordu ama bu onun iyiliği içindi. 10 . Günden sonra bütün rutinleri yapıp öpüp dışarı çıktım agladı arkamdan evet ama sonra kendi kendine uyudu 30 dakikada. Bu boyle derken biz şu an 21. Gündeyiz ve oğlum 15 dakikada kendi uyuyor. Aglamasi 2 dakika bile surmuyor o da mizmizlanma yani ağlama da değil. Tabi gün içinde çok yorulmussa uyumasi 30 dakikayı buluyor ama aglama dan dönüyor falan derken uyuyor. Maşallah gece uyanmıyor ve ben çok şükür oglumn daha dinlenmiş olduğunu görüyorum.Sizde yapabilirsiniz. Kızlar maşallah ları eksik etmeyelim lütfen.
hepsinin takımı olarak paketlerini yapıyolarmı pekiTeşekkür ederizIsırmaya kıyamam belki ama bol bol öpüyorum zaten
Canım valla gündüz uykusundan yaklaşık bi 4-5 saat sonrası olmuş oluyor.. Zaten durmuyorlar ya emeklemekten yaramazlık yapmaktan babasıyla benle de oynuyor yoruluyor demekki...
Canım yürümüyor ama yürüyecek evet.. Onu düşünmemiştim pek... O zaman zor olur sanırım astronotlar..
Teşekkür ederim canım sağol... Evet seçeneğe göre değişiyor canım benim magnetler 9x9 cm kalın
hepsinin takımı olarak paketlerini yapıyolarmı peki
çok güzel olmuş
Yok canım magnet hediye paketlerini ayrı seçiyorsun... Ben magnetle uyumlu olsun diye böyle ikisini takım yaptım... Normalde çoğunun benzeri yok.. Hem hoşuma gitti hem takım olsun diye böyle seçtim ben...
puhaaaaaKablo kumanda priz falan al
Nede olsa ilgi alanlari
gündüz uyku saati gelince uyuduğu odaya götürüyorum yatağın üstünde emziriyorum. dalınca park yatağına koyuyorum tam dalmamışsa biraz sallıyorum. yine de bu süreç 30 ila 40 dakika sürüyor.Peki gunduz nasil uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?