Biliyorum senin oğlunun da çok harektli oldgunu benm de alt bağlamam olay üst gydirmek fln savaş halinde:) yanımda kendi yatağıma alıyorum bu mayışma dediğim yrm saati buluyo kafayı gömüp tüm yatağı turluyo hiç sabit durmaz bi dene istersen ayaklra bacaklra yoğunlaş:)Haha supermis
Bun yaparkrn senin yanjndami yatiyot
Ya bnm oglum yatar pozisyinda hic durmuyr
Altini bile ayakta kapatiyrm bazen o derece
Soobe nin kotlarını ben de kullanıyorum montlra hiç bakmamıştım bi bakim gap te var ama kapşonlu bakıyorumBiz soobe marka mont aldik cok guzel tavsiye ederim
80 tl
Bende çok zor karar verdim ama günde iki defa ev süpürüp silmekten Fenalık gelmişti ek gıdaya geçince yemeklerin içinden tüy çıkmaya başlayınca mecbur böyle bir karar aldım bir odaya kapatmam gibi bir durumda olamazdı kıyamam onada Sağolsun bi bayan sahiplendi sevdi de Orayı ben artık hiç ilgileniyordum bir daha eve hayvan sokmam ama duygusal olarak çok yıpratıcı evinde yardımcın varsa kedi de beslersin Çocukta bakarsın ama tek başına bunlar zor vallacanımmm bizde yamanı yiriz tatlı minnoş onun pijamasını sevsinlerya kedi diyince içime üzüntü çöküyo ben çok zor durumda kalıyorum evi temzleyemiyorum sahiplendiremiyorum da ne yapcam bilemiyorum
Maşallah maşallah canım Rabbim daim etsin uyku eğitimi hep anlattığın tarz veriyorlar genelde güzel bilgilerin için teşekkürlerKızlar bu uyku konusunda sizinle bi şeyler paylaşmak istiyorum ama nolur maşallah deyin. İnşallah yazacaklarim kuzulariniza da yardımcı olur. Ben oğlum dogdugundan beri neredeyse 4 saatlik kesintisiz bir uykuya hasret geziyordum . Az çok biliyorsunuz. Anlatıyordum. Önceleri memede uyuyan geceleri en az 5 kere kalkan oğlum zamanla ayakta kucakta sallanan 1 saat sallamayla uyuyp 30 dakika uyuduktan sonra uyaniyordu. Ben yurtdışında ailemden uzaktayim. KV var ama oda çalışıyor sadece günde 30 dakika oğlumu alıyor. Eşim yoğun çalışıyor bi basimayim. Velhasıl Türkiye deydim yazın uyku egitmenlerini arastiriyordum. Eve dönünce esimle konuştum gözümü kararttim ve oğluma uyku egitimi vermeye karar verdim ama bunu tek yapamazdim . Çok yorgundum ve bi profesyonel e ihtiyacım vardı. PINAR SİBİRSKY var duyan vardır muhakkak. Araştırdım çok profesyonel ve cok başarılı bi kadın. Nice çocukları uyku egitimi yle uykusunu düzene şokmus. AradıM çok tatlı bi kadın eğer sabırlı ve kararlı olursaniz oğlunuz geceleri 11. 12 saat kesintisiz uykuya kavuşur dedi. Ona guvendim. Çocuğun aglayabileceginden bahsetti ilk başlarda. Benim oğlum öyle bir hal almıştı ki zaten aglama dan uyumasi imkansız olmuştu. Her şekilde ağlıyordu o agladıkca ben de ağlıyordum sinirleniyordum artık çok Asabi olmuştum eşime karşı da. Kabul ettim madem ağlıyor bari sonucunda iyi bi şey için aglasin. Başladık ise. Bunun için belirli rutinler var mesela sabah 7 de uyandı. 11 aylik bir çocuk günde 2 defa uyumasi lazım. Biz işe önce gece uykusunu düzene koymaya çalışarak başladık. İlk 10 gün odasında yer yatağı yaparak uyuyacaktim. Yataginin etrafındaki koruyucuyu çıkardık bu sayede ben yatarken beni görüyordu. Rutin oluşturduk. Uyku öncesi oyuncaklara evdekilere bay bay deyip odaya geçmek. Üstünü giydirip masal okumak odayı karanlık yapıp loş bir ışık açarak öpüp koklayip iyi geceler deyip yatağa koymak. Ben de yer yatağına yatıp cit çıkarmadan uzandim. Başladık 1. Gün..1 saat boyunca mizirdandi agladı ve uyudu. 1 sabah 1 ogleden sonra uyuttum böyle . Akşam 8 de yatağa koydum. 1 ssate agladı mizladi uyudu. Kural 1 gece uyandığında çok acil bir durum olmayınca odaya girmiyorum. Ben sürekli kameradan kontrol ediyordum. Çok ağlarsa gidip yer yatağına uzandim. O uyuyana kadar ben de uzandim. 2. Gece den sonra oğlum akşam 8 den sabh 7 ye kadar uyudu. Allahım inanılır gibi değil. 10. Güne kadar yer yatağında uyudum tabi ağlıyordu ama bu onun iyiliği içindi. 10 . Günden sonra bütün rutinleri yapıp öpüp dışarı çıktım agladı arkamdan evet ama sonra kendi kendine uyudu 30 dakikada. Bu boyle derken biz şu an 21. Gündeyiz ve oğlum 15 dakikada kendi uyuyor. Aglamasi 2 dakika bile surmuyor o da mizmizlanma yani ağlama da değil. Tabi gün içinde çok yorulmussa uyumasi 30 dakikayı buluyor ama aglama dan dönüyor falan derken uyuyor. Maşallah gece uyanmıyor ve ben çok şükür oglumn daha dinlenmiş olduğunu görüyorum.Sizde yapabilirsiniz. Kızlar maşallah ları eksik etmeyelim lütfen.
Evet canım çok sağol inşallah bi nebze olsun burdaki arkadaslara yardimci olur bu deneyim.Maşallah maşallah canım Rabbim daim etsin uyku eğitimi hep anlattığın tarz veriyorlar genelde güzel bilgilerin için teşekkürler
Merhaba arkadaslar
Oglusumu sadece besikte sallayaraj uyuturduk
Sekiz ayindan sonra mecbur ayakta sallamaya basladk cunku ayaga kalkiyor yatmiyor
Ayakta sallamayi cok istemiyrm
Baska turlu nasil bir uyku duzeni tutturabilirim
Ddneyen var mi
Biz soobe marka mont aldik cok guzel tavsiye ederim
80 tl
Bende sallamadan uyuttum bir dönem bi atak haftası Yüzünden alt üst oldu eşim yıllık izine çıkabilirse bu konuya eğilicez bizde tüm minikler bol bol uyusun büyüsün inşallahEvet canım çok sağol inşallah bi nebze olsun burdaki arkadaslara yardimci olur bu deneyim.
Benzeri var bende az önce bunun Yüzünden krize girdi resmen bununla yürümek istiyor sen tutmazsan eğer çok hızlı gidiyor yere Yapışıyor tutarsan belin kopuyor bence gereksiz bişey zamanı gelince kendi Yürür alma benceEki Görüntüle 1649829 arkadaşlar kullanan var mı.
maşallah cnm walla bravo ben ağlama kısmını yapamıyorum sanırım o ağlayınca vücudum adrenalin salgılıyo:) ama çok güzel anlatmşsın denemye çalışıcamKızlar bu uyku konusunda sizinle bi şeyler paylaşmak istiyorum ama nolur maşallah deyin. İnşallah yazacaklarim kuzulariniza da yardımcı olur. Ben oğlum dogdugundan beri neredeyse 4 saatlik kesintisiz bir uykuya hasret geziyordum . Az çok biliyorsunuz. Anlatıyordum. Önceleri memede uyuyan geceleri en az 5 kere kalkan oğlum zamanla ayakta kucakta sallanan 1 saat sallamayla uyuyp 30 dakika uyuduktan sonra uyaniyordu. Ben yurtdışında ailemden uzaktayim. KV var ama oda çalışıyor sadece günde 30 dakika oğlumu alıyor. Eşim yoğun çalışıyor bi basimayim. Velhasıl Türkiye deydim yazın uyku egitmenlerini arastiriyordum. Eve dönünce esimle konuştum gözümü kararttim ve oğluma uyku egitimi vermeye karar verdim ama bunu tek yapamazdim . Çok yorgundum ve bi profesyonel e ihtiyacım vardı. PINAR SİBİRSKY var duyan vardır muhakkak. Araştırdım çok profesyonel ve cok başarılı bi kadın. Nice çocukları uyku egitimi yle uykusunu düzene şokmus. AradıM çok tatlı bi kadın eğer sabırlı ve kararlı olursaniz oğlunuz geceleri 11. 12 saat kesintisiz uykuya kavuşur dedi. Ona guvendim. Çocuğun aglayabileceginden bahsetti ilk başlarda. Benim oğlum öyle bir hal almıştı ki zaten aglama dan uyumasi imkansız olmuştu. Her şekilde ağlıyordu o agladıkca ben de ağlıyordum sinirleniyordum artık çok Asabi olmuştum eşime karşı da. Kabul ettim madem ağlıyor bari sonucunda iyi bi şey için aglasin. Başladık ise. Bunun için belirli rutinler var mesela sabah 7 de uyandı. 11 aylik bir çocuk günde 2 defa uyumasi lazım. Biz işe önce gece uykusunu düzene koymaya çalışarak başladık. İlk 10 gün odasında yer yatağı yaparak uyuyacaktim. Yataginin etrafındaki koruyucuyu çıkardık bu sayede ben yatarken beni görüyordu. Rutin oluşturduk. Uyku öncesi oyuncaklara evdekilere bay bay deyip odaya geçmek. Üstünü giydirip masal okumak odayı karanlık yapıp loş bir ışık açarak öpüp koklayip iyi geceler deyip yatağa koymak. Ben de yer yatağına yatıp cit çıkarmadan uzandim. Başladık 1. Gün..1 saat boyunca mizirdandi agladı ve uyudu. 1 sabah 1 ogleden sonra uyuttum böyle . Akşam 8 de yatağa koydum. 1 ssate agladı mizladi uyudu. Kural 1 gece uyandığında çok acil bir durum olmayınca odaya girmiyorum. Ben sürekli kameradan kontrol ediyordum. Çok ağlarsa gidip yer yatağına uzandim. O uyuyana kadar ben de uzandim. 2. Gece den sonra oğlum akşam 8 den sabh 7 ye kadar uyudu. Allahım inanılır gibi değil. 10. Güne kadar yer yatağında uyudum tabi ağlıyordu ama bu onun iyiliği içindi. 10 . Günden sonra bütün rutinleri yapıp öpüp dışarı çıktım agladı arkamdan evet ama sonra kendi kendine uyudu 30 dakikada. Bu boyle derken biz şu an 21. Gündeyiz ve oğlum 15 dakikada kendi uyuyor. Aglamasi 2 dakika bile surmuyor o da mizmizlanma yani ağlama da değil. Tabi gün içinde çok yorulmussa uyumasi 30 dakikayı buluyor ama aglama dan dönüyor falan derken uyuyor. Maşallah gece uyanmıyor ve ben çok şükür oglumn daha dinlenmiş olduğunu görüyorum.Sizde yapabilirsiniz. Kızlar maşallah ları eksik etmeyelim lütfen.
aynen öle cnm zamanı var daha benm eşim benden daha çok korkuo
valla bu konuda bende istrim arka arkaya büyüsünler ama çalışınca olmuo
mecbur bırakıom bebeğimi istediğim gibi olmuo çoğu he bakıcı olsa farklı olabilir bu
ama ne bilim işte kreş zamanı gelene kadar 3 4 yaşında falan inş.rabbim gönlümüze göre versin.
sabahları bırakırken valla kıyamıorum ya hele bi kaç günüdr uyanıo 7 de flan ama uykusu emip geri
uyumak istio uyumasın die neler yapıorum sonra üzülüorum bunlar çok zor yani.
Amin amin. Huzurlu bebekler huzurlu mutlu aileler demektir. Bu bir gerçek.Bende sallamadan uyuttum bir dönem bi atak haftası Yüzünden alt üst oldu eşim yıllık izine çıkabilirse bu konuya eğilicez bizde tüm minikler bol bol uyusun büyüsün inşallah
Tabiki sonuçta çocuğu aglatmak yok yere kötü bi şey ama söyle düşün onun iyiliği için. Zaten yanindasin canı acimiyor karnı aç değil altı kirli değil. Sadece sallanarak uyumak istiyor bu böyle olmaz annecim demenin yolu bu. Zamanla oturuyor düzen. Çok kolay hemen adapte oldu oğlum diyemem. Erwan Miran ın ağlama aşaması uzun sürdü ama pes etmedim. Bu yaşta çocuklar ayrılma kaygısı yaşıyorlar tabiki agliyorlar görmeyince anneyi. Ben onu yatağa koymadan hep konuştum. Bebeğim annen baban seni çok seviyor şimdi uyku zmani annede uyucak bu senin iyiliğin için gibi şeyler söyledim.Zamanla, Sabırla, emekle ve kararlılıkla rayına oturuyor her şey.maşallah cnm walla bravo ben ağlama kısmını yapamıyorum sanırım o ağlayınca vücudum adrenalin salgılıyo:) ama çok güzel anlatmşsın denemye çalışıcam
ilk arabasıyla hız yapıyor ha.Benzeri var bende az önce bunun Yüzünden krize girdi resmen bununla yürümek istiyor sen tutmazsan eğer çok hızlı gidiyor yere Yapışıyor tutarsan belin kopuyor bence gereksiz bişey zamanı gelince kendi Yürür alma bence
sağolasın lilipit.tamda hoşuma giden almak istediğim ilk arabam modelini yazmışsın.çok sağolCnm bende v tech yurume yardimcisi var
Yurume adina cok bisi yapamadik amaa onundeki oyuncaklarla oynuyor
Bosuna para verme derim
canım eşim yıllık izine çıkarsa demişsin.bizde de tam tersi HÜDAYİ babası yanındaysa onla oynayacağım diye çırpınıyor, taklalar atıyor.babasının olduğu yerde uyuması mümkün değil,Bende sallamadan uyuttum bir dönem bi atak haftası Yüzünden alt üst oldu eşim yıllık izine çıkabilirse bu konuya eğilicez bizde tüm minikler bol bol uyusun büyüsün inşallah
ben o paraya başka birşeyler bakayımsağolasın lilipit.tamda hoşuma giden almak istediğim ilk arabam modelini yazmışsın.çok sağol
nerde yaptırdın canım tanesi ne kadar il dışına gönderiyorlar mıAlakasız bir alıntı oldu ama gör diye yaptım canım... Bizim magnetlerin kalınlığı böyle...
Eki Görüntüle 1649940 Eki Görüntüle 1649941
canım çok sağolasınız boşa para vermemiş oldum carputi ve senin sayendeCnm bende v tech yurume yardimcisi var
Yurume adina cok bisi yapamadik amaa onundeki oyuncaklarla oynuyor
Bosuna para verme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?