2014 Kasım Anneleri

Dolabını ben de çok beğendim canım ben de bu tarz almayı düşünüyorum bakalım biraz daha büyüsün... Güle güle kullansın bebişin..

Lcw den uyku tulumu aldım ben bildiğin panda gibi oldu çocuk ama daha giydirmiyorum biraz daha soğusun hava

Hangisini aldın canım? Üzeinde uçak resmi olandan mı? Ben de uyku tulumu kesin almam lazım buraların soğuğunda üstü açık yatarsa hastalıksız günümüz geçmez.. O uyku tulumu elyaf mı pamuk mu bunu da soracaktım? Elyaflar çok terletiyormuş pamuk istiyorum da o yüzden sordum.. Normalde de çok terliyor benim oğlum çünkü..

Çok beğendim maşallahhh oğluşa görürsem ben de alırım oğluşuma.. : )

Maşallah çok hızlı davranmış diş konusunda paşa... Olabilir belki de.. Ama geçrekten yemeyen çocuk ne zormuşşş..

Yaaa ben de isterim ama diyorum ki en azından oğlum karnını kendi doyurabilsin tuvaleti öğrensin... Ben de diyorum bebiş olursa ona vakit ayıramam haksızlık olur diye... Bir de kimsemiz yok burda çalışıyorum.. Çok zor olur.. Tabi eşimin okulunu da saymıyorum akşam 9-10 a kadar görmüyoruz bu da beni çok yormuştu hala daha yoruyor iki çocukla mahvolurum...

aynen öle cnm zamanı var daha benm eşim benden daha çok korkuo
valla bu konuda bende istrim arka arkaya büyüsünler ama çalışınca olmuo
mecbur bırakıom bebeğimi istediğim gibi olmuo çoğu he bakıcı olsa farklı olabilir bu
ama ne bilim işte kreş zamanı gelene kadar 3 4 yaşında falan inş.rabbim gönlümüze göre versin.
sabahları bırakırken valla kıyamıorum ya hele bi kaç günüdr uyanıo 7 de flan ama uykusu emip geri
uyumak istio uyumasın die neler yapıorum sonra üzülüorum bunlar çok zor yani.

ohh çok güzel görünüyor valla ellerine
sağlık hamarat hatunn..iyi aklına gelmiş
balık köftesi yapmak yediyse ne mutlu sana
inş.benimki balık yerde daha hiç denemdik bende böle
köftesini kıymadan yaparım :):)
şu ruşeymden hala kullanmadım ben ya alsam mı
yulaf kepeği vs herşeyine katmıosun hala peki.

Benim sıkıntım kv yok annemde biraz uzak yakınımda kimsem yok burada 2. Yi düşünen bitek benim galiba
doğum yaptıktan itibaren 15- 20 gün yanında biri olsa yeterli oluyor ondan sonra zaten sen de tek kalıp düzenimi kurayım iki çocukla istiyorsun benim öyle olmuştu daha da iyi oldu böylesi ben kızlarımla düzenimi kurmaya çalıştım,aslında iş sende bitiyor annen eşin ne kadar destek olabilirki sen kendine güveniyorsan sıkıntı yok canım yani elbette annenin yakınında olması bambaşka bişey ama uzaksada sıkıntı olmasın bu senin için ben kv.le aynı binadayım annemlede bi dolmuş uzaklığım var ama ben 4 ay evdeydim doğumdan sonra kendi başıma hallettim herşeyi ilk zamanlar zor geçiyor çalışmaya başlıcam diyede düzenimi hemen kurmam gerekiyordu senin artın evdesin ben ne ayakta salladım ne kucağa alıştırdım çünkü kv.le annem bakıcaktı onlara zorluk olmasın diye çok uğraştım kızlarımın yemesini içmesini hep ben ayarlıyorum veriyorum onlar yediriyor daha fazla külfetim olmasın diye çok uğraşıyorum ama herşeye tüm zorluklara değiyor yaş aralığının çok olmamasıda iyi gerçi şuan elif kardeşine oyuncak vermek istemiyor onuda anlatıyoruz ya veriyor ya inat ediyor vermiyor olabilecek şeyle ama kesinlikle ne içe kapanıklık oldu ne geç konuşma oldu aksine kardeşi geldikten sonra daha çabuk konuşmaya başladı.. uzun oldu kusura bakma canım

benim de kollarım kas yaptı resmen önce iki çocukta kucağımdaydı birde omzumda çantaları aşağı indir yukarı çıkart derken baya kollarım kaslandı şimdi elif merdivenden rahat inip çıkabiliyor rahatladım, kolay hiç bişey yokki arkadaşım napalım Rabbim onlarada bizlerede sağlık sıhhat versin,
kızlarımda dediğin gibi yakın arkadaş olurlar inşallah

Çok zor tabi... En zoru da bebeğim bi kaç sabahtır kalkmıyor onu o sıcak yatağından kaldırıyorum veriyorum...

8 dişimiz var azaldığını görmedim

canım omlet, krep, mücver, makarna, pilav, köfte hepsini yapıyorum..
kendi yemeklerimizdende veriyorum..
ama mümkün değik yemek istemiyor

günaydın şekerler..
nasılsınız bakalım..
kıs gelldi yaa..
oğlana ne giydireceğimiz şaşıyorum şu anda..

Süpersin dostum
#carputi: her zaman güzel bilgiler veren takdire şayan kişilik

günaydın şekerler..
nasılsınız bakalım..
kıs gelldi yaa..

Valla ben işte sıfır kol çıtçıtlı badi üstüne uzun kol penye üstüne örme yelek şimdilik böyle canım : ) Emeklemeri çok sıkıntı ya yerde bacakları ayakları donuyor şu kışı bi atlatsaydık

Çok zor tabi... En zoru da bebeğim bi kaç sabahtır kalkmıyor onu o sıcak yatağından kaldırıyorum veriyorum...

komşun sana gelsin cnm uyanınca alır götürür bizim biraz daha soğuklar başlasın
bize gelirler zaten kv kombi sürekli yanıcak 2 tarafta yanmasına gerek yok.
ben kıyamıorum ya uynadırmaya kedni uyanmaya çalışırken uykusu açılsın die bişiler yapıorum
ama güzel uyuyosa uyandıramıorum nolcak bilmiorum.önceden 6 da falan kalkıodu şimdi uyuyo 7,30 a
kadar falan oda bize uymuo.

canım omlet, krep, mücver, makarna, pilav, köfte hepsini yapıyorum..
kendi yemeklerimizdende veriyorum..
ama mümkün değik yemek istemiyor

he iyi yapıosun iştahsızlık var hepsinde cnm ya
düzelicek inş.azda yeseler kardır valla.
bende geçen yeşil mercimek yapmıştım tuzu az ama salçalı verdim
valla napım ya yesin artık dedim nereye kadar salçasız tuzsuz yapıcaz hadi tuzsuz
oluoda salçasız pek olmuo ya.

günaydın şekerler..
nasılsınız bakalım..
kıs gelldi yaa..

aynen bende öle hersabah babanneye bırakıoruz
ya yataktan kalkıo napım ne giydirim şaşırıorum valla
kalın olsa terlio ince olsa üşüo.

Evet perim üzerinde uçak deseni olanı aldım 18-24 ay aldık biz bol oldu ama diğeri de boydan küçülür gibi geldi bize

Ben bu yulaf ruşeym Tarzı şeyleri uyan tariflere muhakkak eklemeye çalışıyorum yaman Muhallebi Tarzı yemiyor çünkü bende böyle veriyorum bence ruşeym al çok faydalı hemen hemen herşeye biraz katıyorum

Günaydın millet,kış geldi yine ne giydircez derdine düştük oğluma hiç mont giydiremedim çıldırıyodu geçen sene,şimdi şişme mont yelek aliim diyorum onunla da kış nası geçerse artık.uyku tulumu bana da şart ama onu da giyceğini sanmıyorum üstünü hep açıyo sbha kdr 5 battanye koyup sırayla örtüyorum yığılıyo en son hepsi.bu ruşeym den ben de edineyim balık köftesi tarifi için teşekkrler bnmki bu ayda da yemiyo ilk defa balığı da deneyim inş.bu havalar bana lohusalığımı hatırlatıyo oyyy ne fenaydı ne acayp bi kafası var ya,her telden çaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…