Iyidir çıtırım sen nasılsın haylaz Yekta nasıl
Lcw den uyku tulumu aldım ben bildiğin panda gibi oldu çocuk ama daha giydirmiyorum biraz daha soğusun havakızlar kış için nasıl kıyafetler aldınız ben nasıl giydireceğimi bilemedim üşütmekten de terletmekten de korkuyorum
iyiyim bende çok şükür haylaz yekta bizi yoruyor vallaIyidir çıtırım sen nasılsın haylaz Yekta nasıl
Ben de uyku Tulumu giydiriyorum ayaklı olanlardan. Gece çok dönüyor yatağında üstünde battaniye tutmak imkansız.kızlar kış için nasıl kıyafetler aldınız ben nasıl giydireceğimi bilemedim üşütmekten de terletmekten de korkuyorum
eline sağlık carputi afiyet olsun yaman beyeUzun zamandır tarif yazmıyoruz yaman balık yemek istemiyor et olarak köfte yiyor bende balık köftesi yaptım bugün
Malzemeler
1 dilim somon
1 küçük soğan
3 diş sarımsak
1 yumurta
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 tatlı kaşığı ruşeym
3 yemek kaşığı kadar ekmek kırıntısı
Somonu buharda piştirdim kılçıklarını ayıklayıp minik minik böldüm soğanı sarımsağı minik doğradım bir kapta tüm malzemeleri karıştırdım streç filme sarıp buzdolabında yarım saat dillendirdim Şekil verdim tereyağında kızarttım toplam 12 tane kadar çıkıyor ben 2 tane kızarttım gerisini Buzluğa attım
Yerim ben o Yektayı Maşşallahiyiyim bende çok şükür haylaz yekta bizi yoruyor vallatatlı yaman nasıllar bende gece tulum kullanmayı düşünüyorum inş. gündüz hep yerlerde poposu üşüyor minnoşun artık eskisi gibi battaniyelere saramıyoruz malum şaka gibi bir yaşlarına giriyorlar
Ay bayildim cok guzel
Nereden aldiniz cok begendim
Hayal ettigim tarzda
Canim merhaba... süt konusunda yazmak istedim. Ben değil ama bir tanıdığım yaşadı bu durumu... hastanede kaldigi süre boyunca hemsireler bayagi ilgilenmisler. Emzirme konusunda özellikle bir uzman yardimci olmuş. Sonunda halletmisler..kızlar merhabalar hepinize.
bugün doğum yaptığım hastaneye gittim kaldığım odanın yanında ki odada arkadaş yeni doğum yapmış onu ziyaret ettim.çok karışık duygular yaşadım. Çok şükjür ettim.
sorum şu,
arkadaşın bebeği ne emiyor ne mama yiyor bizde doğum sonrası böyle bir durum yaşayan var mıydı?var ise neden olmuştu?
hazır hastaneye gitmişken çocuk cerrahı dr. ilede (trabzon medikal park hastanesi) sünnet işini konuştuk.bebeklerin psikolojik olarak 6 ay ila 1.5 yaşları arasında sünnet yapılmasının uygun olacağını söyledi.çok şükür benim uşak büyüdü de sünnet ettiricez onu.
birde lcw de sanırım bir çizgi film karekterininin şapkası var önünde gözlük gibi bir şey yapmışlar 17 tlde fiyatı var oğluma çok yakıştı tavsiye ederim
Ben de çok seviyorum boyle şapkaları yakışmış pufudik olmus
Ama sen çok şekersin maşallah sana bal yanak ama benim favorim minik yeşil donundu
Ablam da kraft marka bi bebek Arabası vardı bugün onu getirdi Yeğenim 2 yasında oturmuyor artık kullanmıyoruz dedi bana verdi Sağolsun karşı komşumun da 2 Yaşında kızı var o da bizim Kapıya koymuş geçen bebek arabasını sen kullan dedi kullanmıyoruz biz dedi şimdilik ablamın arabayla idare edicem yenisini almam sanırım yeter bu bizeDostum bebek arabası işini naptın?
bizimki de bir süredir çok iştahsız.zorla yediriyoruz.ilk dişi 5 ayı dolmadan çıktı.şimdi 7 tane dişi var.başka dişleri de mi çıkıyo ondan mı yemiyo bilmiyorum.formül süt ve anne sütü ağırlıklı besleniyo.sabırla bekliycez artık bi şeyler yiyeceği günleriDurum paylaşıyorum....
Oğlum 1 aydır aşırı iştahsız... Sürekli zorla yediriyoruz ne yediriyorsak... Hiç yerinde durmuyor... Kilo verdi gibime geliyor... Diş de 2 tane çıktı gerisi yok... Bakalım ne zaman gelecek... Her yere tutunup kalkıp yaramazlık yapmaya bayılıyor...
Eki Görüntüle 1648809 Eki Görüntüle 1648810
maşallah.. ben de yürümesini istiyorum.biraz daha fazla dikkat gerekir ama kendisi rahatlarBizim de 3 dişimiz var ve artık yürüyoruz teyzeleri . Hatta bildiginiz kosturuyor benim afacan
Biz tam 10 gündür yememek için direniyoruz geçen sinirden yaptığım yemekleri lavabonun içine Döktüm diş çıkarma Döneminde iştahsızlık oluyor diye yazıyor ama insan işte yemek yenmeyince sinir oluyorbizimki de bir süredir çok iştahsız.zorla yediriyoruz.ilk dişi 5 ayı dolmadan çıktı.şimdi 7 tane dişi var.başka dişleri de mi çıkıyo ondan mı yemiyo bilmiyorum.formül süt ve anne sütü ağırlıklı besleniyo.sabırla bekliycez artık bi şeyler yiyeceği günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?