2014 Kasım Anneleri

kızlar kış için nasıl kıyafetler aldınız ben nasıl giydireceğimi bilemedim üşütmekten de terletmekten de korkuyorum

Iyidir çıtırım sen nasılsın haylaz Yekta nasıl
iyiyim bende çok şükür haylaz yekta bizi yoruyor valla tatlı yaman nasıllar bende gece tulum kullanmayı düşünüyorum inş. gündüz hep yerlerde poposu üşüyor minnoşun artık eskisi gibi battaniyelere saramıyoruz malum şaka gibi bir yaşlarına giriyorlar

kızlar kış için nasıl kıyafetler aldınız ben nasıl giydireceğimi bilemedim üşütmekten de terletmekten de korkuyorum
Ben de uyku Tulumu giydiriyorum ayaklı olanlardan. Gece çok dönüyor yatağında üstünde battaniye tutmak imkansız.

eline sağlık carputi afiyet olsun yaman beye

Yerim ben o Yektayı Maşşallah
Yaman da haylazlık yaramazlık aynen devam senin kedicik napıyor ben pes ettim ve sahiplendirdim yan sitemizde bir bayana

kızlar merhabalar hepinize.
bugün doğum yaptığım hastaneye gittim kaldığım odanın yanında ki odada arkadaş yeni doğum yapmış onu ziyaret ettim.çok karışık duygular yaşadım. Çok şükjür ettim.
sorum şu,
arkadaşın bebeği ne emiyor ne mama yiyor bizde doğum sonrası böyle bir durum yaşayan var mıydı?var ise neden olmuştu?
hazır hastaneye gitmişken çocuk cerrahı dr. ilede (trabzon medikal park hastanesi) sünnet işini konuştuk.bebeklerin psikolojik olarak 6 ay ila 1.5 yaşları arasında sünnet yapılmasının uygun olacağını söyledi.çok şükür benim uşak büyüdü de sünnet ettiricez onu.
birde lcw de sanırım bir çizgi film karekterininin şapkası var önünde gözlük gibi bir şey yapmışlar 17 tlde fiyatı var oğluma çok yakıştı tavsiye ederim

Ay bayildim cok guzel
Nereden aldiniz cok begendim
Hayal ettigim tarzda

Belis Doğa bebek odası diye geçiyor. Biz bebefix diye bir siteden aldık fakat çok sorun çıkardılar. 2 defa yanlış ürün gönderdiler. Internetten baktım şimdi, daha düzgün sitelerde aynı ürün var. Google dan bak sen. Fiyatı da yatak, dolap, şifonyer 2400-2800 arasında değişiyor. Biz 3 kapılı dolap ve şifonyeri 1250 ye aldık. Bu arada aynı dolabın 2 kapılısı da var, ona dikkat et. Çok kaliteli, sade ve şık bir takım. Ben de çok beğenerek aldım. Çok memnunum.

Canim merhaba... süt konusunda yazmak istedim. Ben değil ama bir tanıdığım yaşadı bu durumu... hastanede kaldigi süre boyunca hemsireler bayagi ilgilenmisler. Emzirme konusunda özellikle bir uzman yardimci olmuş. Sonunda halletmisler..

Dostum bebek arabası işini naptın?
Ablam da kraft marka bi bebek Arabası vardı bugün onu getirdi Yeğenim 2 yasında oturmuyor artık kullanmıyoruz dedi bana verdi Sağolsun karşı komşumun da 2 Yaşında kızı var o da bizim Kapıya koymuş geçen bebek arabasını sen kullan dedi kullanmıyoruz biz dedi şimdilik ablamın arabayla idare edicem yenisini almam sanırım yeter bu bize

bizimki de bir süredir çok iştahsız.zorla yediriyoruz.ilk dişi 5 ayı dolmadan çıktı.şimdi 7 tane dişi var.başka dişleri de mi çıkıyo ondan mı yemiyo bilmiyorum.formül süt ve anne sütü ağırlıklı besleniyo.sabırla bekliycez artık bi şeyler yiyeceği günleri

Biz tam 10 gündür yememek için direniyoruz geçen sinirden yaptığım yemekleri lavabonun içine Döktüm diş çıkarma Döneminde iştahsızlık oluyor diye yazıyor ama insan işte yemek yenmeyince sinir oluyor

Kızlar oğlumu rüyamda yürürken gördüm o kadar mutlu uyandım ki anlatamam oğlum daha tam olarak yürümüyor koltukta geziyor yakın mesafede bi iki adım anca atabiliyor ama geçenlerde zigon sehpayi ters çevirmiş abisiyke birlikte kaydirarak yuruyorlardi aslında yürüme arkadaşımız var ama abisi vermiyor diyorum ya kıskançlık var diye bazen soruyorlar 2.cocuk da ilki gibi seviliyor mu diye elbette ki çok seviliyor o kadar heycanlaniyorsun ki dışı çıktığında alkış yaptığında falan inanin kızlar çok güzel bi duygu çok zorluğu var ama gözüm korktu diyen arkadaşlar gözünüz korkmasin ama yaşınız çok ileri değilse tabi acele etmeyin ben ilk zaman büyük oğluma haksızlık oldu bana doyamadi diye çok uzuluyordum ama çok şükür oğlum çok girisken her işini kendi halledebildin özgüven sahibi bi cocuk bu yüzden biraz daha rahatım kardeşinin olmasının etkisi de var tabi içine kapanır diye çok korkmustum çok şükür öyle olmadı ileride oyun arkası olur diye de seviniyorum tabi şimdiden yaptıkları kavgaları saymazsak ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…