2014 Kasım Anneleri

Canm bende fotomagnettn aldm 4gunde geldi elime 40 60 ama kucuk degil yani kapi susu olark ideal bi boy

Bizimki de bize uzatıyor ye diye bu sabah elinde ekmek vardı bende ısırdım aman ne bileyim şakasına yaptığını krizlere girdi resmen Parça pinçik etti ekmeği Attı heryere valla bunların arpası fazla kaçtı bence

Maddiyat olarak zorlamayacaksa eğer bence hemen bir araştırma yap başvur sen çok çektin bu durumdan

Valla ben bile başvurmayı düşünüyorum bu sallayarak uyutma işinden gına geldi
Aslında sen de yapabilirsin ama bazen artık sonuna gelirsin bi desteğe ihtiyacın olur ben aynen o durumdaydim. Pınar hanim in bi videosunu izledim . Bi kadın çocuğunu cimcikleyerek uyutuyormus çünkü uyumuyor çocuk ve kadın artık psikolojik bunalıma girmiş. Ben o kadının psikolojisini anlıyorum artık sürekli oğluma bagiriyordum yemin ederim deli gibi olmuştum evde. Patlamaya hazır bomba gibiydim .

Ay içim bir kötü oldu öyle düşününce ama o da isteyerek yapmıyordur işte uykusuzluk normal düşünmeye engel oluyor resmen insanın içinden canavar çıkıyor yaman 5 ay kolikti çok mutsuzdum Koşarak kaçmak istiyordum bazen gece olunca oda Üstüme geliyordu gaz sorunu geçince biraz daha uykusu düzene girdi ama hala gündüzlerde çok sorun yaşıyoruz yinede o günleri düşünce buna şükür diyorum o zamanı Hatırlamak bile istemiyorum sütüm çok azdı sürekli emiyordu oturmaktan her yerim ağrıyordu çok mutsuzdum eşim ve Kv dem destek olmasa kesin ağır bir depresyon geçirirdim offff gece gece içim karardı yine yazdıkça yazasım geldi sende benim terapistim ol belindam

cnm sen nerelerdesin ya yoksun hiç bende
aksine işteyken girebiliorum rahat..neler yapıosun
bebiş nasıll
nolsun canım biçoğunuz gibi ev iş bebiş :) ..amelyathanede çalışıyorumya pek mümkün olmuyo girmek..
defne yle geçiyo zamanımın çoğu..sende iyisindir umarım..kv yle uyum sağlayabildinmi

Olayım canım benim. Tabiki o kadın isteyerek yapmiyordur ama uykusuzluk malesef dayanilacak bir şey değil. Erwan Miran da kolikti 6 aya kadar 3 saatten fazla uyumazdi. Defalarca uyanir di. Büyüdükçe daha da zorlaştı. 1 saat ayağımda salliyordum ya bi de kalkmaya calisirdi uyumak istemezdi o öyle yaptıkça ben daha da hiddetle sallardim . Sonra yaptigimin normal olmadığını çocuğa zarar verecegimi düşündüm. Allah korusun öyle çok sallamak da iyi değil ama kalkmasin uyusun diye mecbur kaliyordum. Allah ın gücüne gitmesin ama bu 2015 i hayirlisiyla görmek istemiyorum. Çocuğumun en güzel zamanları stresli geçti . Buraya da yazıyordum ya arada . Rabbim herkesin yardımcısı olsun çocuk büyütmek hele huzursuz çocuk büyütmek çok zor.

kizima dogmadan once oda yapmama ragmen ayri yatirmiyorum.odaya bir besik daha aldim ve emzirmedigim anlar disinda kizim besikte yatiyor. bunun nedeni yakin bir cocuk terapisti arkadasimin uyarilari ve belki onun sozlerinden daha fazla adem gunes ve yasar kurunun bu konudaki kesin gorusleri. kesinlikle cocugun ilk yillarda anne ve babayla ayni odada yatmasini tavsiye ediyorlar cocugun gelisimi ve guvenli baglanmasi acisindan. uykusuzluktan cok cekmis arkadaslari da anliyor hak veriyorum ama bu acidan da dusunmek lazim sanirim.

malesef evimiz musait degil ama odamizin yan odasi oturma odasi besigini oraya geciririm biz zaten salonda oturuyoruz.. Esimle de konusayim bakalim canim tekrardan cok sagol.. İnsallah su aglayip karismama isine karsi cikmaz gerci her ikiniz icin de iyi olacaksa tamam der de :)
Erwan mirana bol tatli uykular..

Saygı duyarım tabiki herkesin çocuğunu yetiştirmede bağlı kaldığı ilkeler çok farklı. Ben şahsi olarak imkan varsa çocuğun odasının ayrı kalması taraftariyim belirli bir süreden sonra. Bu hem anne baba mahremiyeti için hem de daha rahat bir ortamda uyuyabilmeleri için bir yol. Uykusuzluktan fena halde muzdarip bir anne olarak böylesin in daha iyi olduğuna inanıyorum.

Haklisin ben de en az 1bucuk yasina kadar odamizda yatiririm diyordum da adem gunes guvenli baglanma konusunda pek tatmin etmedi beni.. Yani cocuk anneyle uyuyacak gözünü actiginda onu görecek diyor ben cocugun anneyle uyumasina karsiyim yani var tanidigim iki cocugu ust uste oldu kadin esinden 5 senedir ayri yatıyor nerdeyse ailenin bütünlüğu icin bu gorusune katilamiyorum..

Seni çok iyi Anlıyorum başına gelmeyen bilemez ben yamanı hiç şöyle Sırt üstü bırakıp bi Çay içemedim sürekli Ağlayan bir bebekti 1 saat uyuyacaksa 1 saat sallıyorduk zaten evimi kapatıp Kv deye taşındım o dönem aynı odada her dk şimdi uyandı uyanacak die uyuyamıyordum bana başka odaya yatak Yaptılar gece Kv dem uyandı gel emzir die çağırınca yüreğim ağzımda odaya giderdim uyku sersemi sanki kötü birşey olmuş gibi hiç unutmam 4. Ay yine acile gitmiştik sürekli ağlıyor diye doktor 1 aya geçer dedi ben o zaman daha 1 ay mı var ben ölürüm zaten göremem o günleri Demiştim arabada susar derler çocuk için arabaya bindiğimiz an ciyak ciyak ağlardı huzursuz çocuk büyütmek cidden çok zor çooook

Bencede eşini ikna et oda çok önemli müdahale etmemesi gerekiyor. . Merak Etme ve eğitime başladığın ilk andan itibaren sakin ol. Senin tüm hislerin ona geçiyor. Sakin olursan daha kolay atlatirsin emin ol . Her şey senin elinde. Biraz sabır biraz kararlılık . Belki de yavru bunu bekliyordur.

Kendimi sende gördüm. Ben arabaya binmeye korkardim. O yüzden 7 haftaligina Türkiye ye gittim mal gibi hep evdeydim. Cikamazdim ağlayacak diye . Gittiğim yerde herkes Allah yardım etsin derdi uyumaz durmaz bi cocuk. Annem bile halime acidi yazın. Hiç unutmam bi kere araba sürerken bir agladi ama durmuyor Allah ım. .. Arabayi kenara çekip 1 saat onunla beraber ağladım yol kenarında.

yok o kadarini zaten bende yapamam.11 aydir esimden ayri yatmadim diyeblirim. ama besik hep yatagimin yaninda oldu. ben bu goruse su yuzden katiliyorum biz 8 kardesiz ve annem bizleri boyle buyuttu:) aslinda neyi dogru neyi yanlis yaptigimizi zamanla yasadikca ve sanirim evlatlarimiz buyuyunce anliyacaz.

Bende öyle bir gaza gelip teyzemlerin Gününe gitmiştim zaten bütün gün kucağımda kaldı hiç inmedi ablamla dönerken Allah'ım bütün yol artık yırttı kendini daracık araba da ecel teri dökmüştüm annanem yazık Hatim etmişti çocuk çatlayacak diye aman valla zor zamanlardı ya düşündükçe ne zamanlar geçirmişiz 1 yaşına girecekler en zor günüm mesela avm ye alışverişi gitmiştik Mevlüt kıyafeti almaya eşim hoplatırken Koşarak bakmaya gittim geldim bir kadının kucağında sakinleştirmeye Çalışıyor kadın eve götürücez arabaya koyamıyoruz salladık saatlerce battaniye de öyle koyduk gittik eve ama halimizi görsen valla bizimkiler çok Gazlı çıktı şansımıza o Yüzden ikinci çocuğu yapma fikri bana çok zor geliyor

Öyle gerçekten ben de 3 yaşını bekliyorum . Burda okula başlıyorlar o zaman o gitsin ki ben 2 . Ciyi düşüneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…