2014 Kasım Anneleri

Bende rutin uyguluyrm ama yatmiyor hep ayakta
Bilemedm ya
Ben kendi yatağım da beşiğe yakın yatıyorum hiç ses çıkarmıyorum ayağa Kalkıyor düşüyor Konuşuyor hiç karışmıyorum öyle daha da yoruluyor mızırdanınca yatırıp tekrar emziği uyku Arkadaşını veriyorum bi zaman sonra pes edip kalkmıyor sallıyorum öyle olunca

Alakasız bir alıntı oldu ama gör diye yaptım canım... Bizim magnetlerin kalınlığı böyle...

Eki Görüntüle 1649940 Eki Görüntüle 1649941

tmm cnm saol bende ona göre bakıcam bakalım ,
daha yaptırmadım resime karar veremiorumi..

maşallah cnm büyük sabır gösterip uygulamışsın bunu
ben çalıştığım için bu çok zor kv de zaten yapmaz
bize uymuo malesef.çok güzel cnm valla inş.böle devam edersiniz.

valla gündüz sanırım ayakta sallıorum bana söyleyemiolar
kızıorum çünkü ayakta sallamaya ama uyumayınca öle yapıolar
ben akşamları hala emzirerek uyutuorum öle istio çünkü
gecede uyanınca yine aynı gündüz bulamıo ememio die kıyamıorum sanırım
öle yapıorum napım.

Bizimki de ayakta sallanmıyor Dışarıya çıkmaya korkuyorum beşiğini Arıyor hep uyumuyor burnumuzdan getiriyor

Kızlar yarın A101 e masal anlatan yastık kuzu ve Türkçe konuşan matematik evi oyuncakları geliyor. Bakmakta fayda var.
Diğerini bilmiyorum ama biz kuzuyu 5 aylıkken almıştık bir ayağına basınca ninni diğerine basınca masal anlatıyor eğer aynısı ise tavsiye ederim hala oynuyor Eren diğerine ben de bakayim sayende haberimiz oluyor :) ay law yu

Bizimki de ayakta sallanmıyor Dışarıya çıkmaya korkuyorum beşiğini Arıyor hep uyumuyor burnumuzdan getiriyor
uyku tulumunu kaca almistin canim bende bebitof buldum bitanede hangisi uygunsa onu alcam hava sogumadi cok ama heryerri bumbuZ oluyor çocuğun uzerine.birsey dokunsun istemiyors

masallah canim adina cok sevindim.. Uyku konusunda o kadar muzdaribim ki hele su günlerde artik mutsuzluktan psikolojik destek almayi bile dusunuyorum.. Her sabah mutsuz uyaniyorum malesef.. Uyku egitimini basaramam cok aglar diye cesaret edemedim ama boyle de ikimiz birden agliyoruz zaten.. Sanirim artik benim de bu egitime ihtiyacim var.. Peki canim ayri odada mi yatiyor bebegin.. O besiginde olacak biz yerde bizi gorecegi bir sekilde mi uzanip uyuyor gibi yapacağız.. Gece uyaninca hic mi mudahale etmeyecegiz.. Kizim emmeden geri uyumuyor asla ( ama senin bebegine masallah hic ummuyorum ki kizim az aglasin gecen dedim artik yeter aglasin oyle bir agladi ki artik komsular gelecek diye korktum.. Aglamasi da kucagima almiyorum diye....

İnan ben de senin gibiydim. Delirmek uzereydim. Benim oglumn odası ayrı . Yer yatağı yaptim ilk 3 gün onun beşigine yakın yere ser yatagini sanki yanyana yatiyormussun gibi. Bu arada uyurken üst örtmek yok. Yani bu ayaklı uyku tulumunu tavsiye ederim. İlk 3 gün ağlar ama kalkıp müdahale etmiyoruz. İlk 3 gün elle temas edebilirsin çok ağlarsa hisss falan diyebilirsin ama konuşmak yok hele 3. Günden sonra elle temas yok. Gece odasına girmeden bekle 10 15 dakika . Baktın uykuya dalamiyor git yer yatağına uzan uyur gibi yap ama ben olabildiğince bekle derim. Cünkü burda amaç çocuğa kendi kendine uyumayi ve uyandığında kendi kendine uykuya dönmeyi öğretmek. Sabırlı ol ağlar ama emin ol 1 haftada gce uykuları düzelir. Madem her halukarda ağlıyor en azından onun için yararlı bir şeye aglasin. Gerçekten bu çocuğa öğretilebilecek en güzel şeylerden biri.

uyku tulumunu kaca almistin canim bende bebitof buldum bitanede hangisi uygunsa onu alcam hava sogumadi cok ama heryerri bumbuZ oluyor çocuğun uzerine.birsey dokunsun istemiyors
40 tl ye aldım bende üstünü örtemiyorum sabah yatağında 3-4 battaniye oluyor

Şulecim benim bir arkadaşım var oğlu doğduğundan beri hiç uykusu yok kız bir iki Tracy hogg ve ferber in uyku eğitimlerini vermeye çalıştı ama başarılı olamadı çünkü çok uykusuz ve mutsuzdu oğlu 16 aylık oldu ve hala bu sorun devam ediyordu Uyku meleği diye bir siteden Gülüm Hanım'dan yardım Aldı (500 tl Ücret ödedi) gündüzleri hala sallayarak uyutuyordu en son ama geceleri yatağına koyuyor kapıda bekliyor ve çocuk kendi kendine uykuya geçiyor bence bir cesaret deyip yardım almakta fayda var onların taktikleri çok daha başka

Ben de internetten aklıma geldikçe ana sayfaya bakıyorum, yoksa evime yakın değil. Işe yarar bişey görünce Ereni arabaya koyup hoop A101 e. Bizden de sana kocaman bir ay law yu

Çok Şekermiş o kuzu büyük bir şey mi acaba birde kesin kalmaz

hangi site bu canım ya ben de vereyim bari artık sipariş az zaman kaldı

Allah yardımcın olsun doğumdaşım..

Ben de yardım aldım Pınar sibirsky den 750 lira odedim.Aynen profesyoneller ve bu işi harbiden bikoyarlar.

Çok Şekermiş o kuzu büyük bir şey mi acaba birde kesin kalmaz
Sorma ya erken gitmek lazım. Bizimkiler o ninnileri dinler mi bilmem. Eren kesin yatağından aşağı atar o kuzuyu. Bu aralar mama sandalyesinde elinde ne varsa gözümün içine bakarak aşağı atıyor, bir de Ağlayarak geri istiyor. Hiç sevmediğim bütün huylar var oğlumda

cok tesekkur ederim canim cok degerli bilgiler.. Peki kizimin ayri odasi yok beşiği bizim odamizda uyanir uyanmaz besiginde ayaga kalkip bana dogru bakip agliyor alayim diye.. Ordayken olmaz mi acaba?

sagol canim bu mutsuzlukla olmaktansa bir care artik onlara mi basvursam ben de belindam sagolsun umut oldu bakalim..

Allah yardımcın olsun doğumdaşım..
sagol dogumdasim hepimizin insallah..

Basaricaz arkadaşım korkma bizim gibi nice anneler çocuklarını yola koymuş . Zor ama çözümü var şükür. Odasını ayırma Şansın var mı? Yanyanayken biraz zor olabilir. Belli bi süre sonra iyi geceler dileyip odasından çıkman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…