Ben kendi yatağım da beşiğe yakın yatıyorum hiç ses çıkarmıyorum ayağa Kalkıyor düşüyor Konuşuyor hiç karışmıyorum öyle daha da yoruluyor mızırdanınca yatırıp tekrar emziği uyku Arkadaşını veriyorum bi zaman sonra pes edip kalkmıyor sallıyorum öyle oluncaBende rutin uyguluyrm ama yatmiyor hep ayakta
Bilemedm ya
Alakasız bir alıntı oldu ama gör diye yaptım canım... Bizim magnetlerin kalınlığı böyle...
Eki Görüntüle 1649940 Eki Görüntüle 1649941
Tabiki sonuçta çocuğu aglatmak yok yere kötü bi şey ama söyle düşün onun iyiliği için. Zaten yanindasin canı acimiyor karnı aç değil altı kirli değil. Sadece sallanarak uyumak istiyor bu böyle olmaz annecim demenin yolu bu. Zamanla oturuyor düzen. Çok kolay hemen adapte oldu oğlum diyemem. Erwan Miran ın ağlama aşaması uzun sürdü ama pes etmedim. Bu yaşta çocuklar ayrılma kaygısı yaşıyorlar tabiki agliyorlar görmeyince anneyi. Ben onu yatağa koymadan hep konuştum. Bebeğim annen baban seni çok seviyor şimdi uyku zmani annede uyucak bu senin iyiliğin için gibi şeyler söyledim.Zamanla, Sabırla, emekle ve kararlılıkla rayına oturuyor her şey.
Ben kendi yatağım da beşiğe yakın yatıyorum hiç ses çıkarmıyorum ayağa Kalkıyor düşüyor Konuşuyor hiç karışmıyorum öyle daha da yoruluyor mızırdanınca yatırıp tekrar emziği uyku Arkadaşını veriyorum bi zaman sonra pes edip kalkmıyor sallıyorum öyle olunca
Bizimki de ayakta sallanmıyor Dışarıya çıkmaya korkuyorum beşiğini Arıyor hep uyumuyor burnumuzdan getiriyorvalla gündüz sanırım ayakta sallıorum bana söyleyemiolar
kızıorum çünkü ayakta sallamaya ama uyumayınca öle yapıolar
ben akşamları hala emzirerek uyutuorum öle istio çünkü
gecede uyanınca yine aynı gündüz bulamıo ememio die kıyamıorum sanırım
öle yapıorum napım.
Diğerini bilmiyorum ama biz kuzuyu 5 aylıkken almıştık bir ayağına basınca ninni diğerine basınca masal anlatıyor eğer aynısı ise tavsiye ederim hala oynuyor Eren diğerine ben de bakayim sayende haberimiz oluyor :) ay law yuKızlar yarın A101 e masal anlatan yastık kuzu ve Türkçe konuşan matematik evi oyuncakları geliyor. Bakmakta fayda var.
uyku tulumunu kaca almistin canim bende bebitof buldum bitanede hangisi uygunsa onu alcam hava sogumadi cok ama heryerri bumbuZ oluyor çocuğun uzerine.birsey dokunsun istemiyorsBizimki de ayakta sallanmıyor Dışarıya çıkmaya korkuyorum beşiğini Arıyor hep uyumuyor burnumuzdan getiriyor
masallah canim adina cok sevindim.. Uyku konusunda o kadar muzdaribim ki hele su günlerde artik mutsuzluktan psikolojik destek almayi bile dusunuyorum.. Her sabah mutsuz uyaniyorum malesef.. Uyku egitimini basaramam cok aglar diye cesaret edemedim ama boyle de ikimiz birden agliyoruz zaten.. Sanirim artik benim de bu egitime ihtiyacim var.. Peki canim ayri odada mi yatiyor bebegin.. O besiginde olacak biz yerde bizi gorecegi bir sekilde mi uzanip uyuyor gibi yapacağız.. Gece uyaninca hic mi mudahale etmeyecegiz.. Kizim emmeden geri uyumuyor aslaKızlar bu uyku konusunda sizinle bi şeyler paylaşmak istiyorum ama nolur maşallah deyin. İnşallah yazacaklarim kuzulariniza da yardımcı olur. Ben oğlum dogdugundan beri neredeyse 4 saatlik kesintisiz bir uykuya hasret geziyordum . Az çok biliyorsunuz. Anlatıyordum. Önceleri memede uyuyan geceleri en az 5 kere kalkan oğlum zamanla ayakta kucakta sallanan 1 saat sallamayla uyuyp 30 dakika uyuduktan sonra uyaniyordu. Ben yurtdışında ailemden uzaktayim. KV var ama oda çalışıyor sadece günde 30 dakika oğlumu alıyor. Eşim yoğun çalışıyor bi basimayim. Velhasıl Türkiye deydim yazın uyku egitmenlerini arastiriyordum. Eve dönünce esimle konuştum gözümü kararttim ve oğluma uyku egitimi vermeye karar verdim ama bunu tek yapamazdim . Çok yorgundum ve bi profesyonel e ihtiyacım vardı. PINAR SİBİRSKY var duyan vardır muhakkak. Araştırdım çok profesyonel ve cok başarılı bi kadın. Nice çocukları uyku egitimi yle uykusunu düzene şokmus. AradıM çok tatlı bi kadın eğer sabırlı ve kararlı olursaniz oğlunuz geceleri 11. 12 saat kesintisiz uykuya kavuşur dedi. Ona guvendim. Çocuğun aglayabileceginden bahsetti ilk başlarda. Benim oğlum öyle bir hal almıştı ki zaten aglama dan uyumasi imkansız olmuştu. Her şekilde ağlıyordu o agladıkca ben de ağlıyordum sinirleniyordum artık çok Asabi olmuştum eşime karşı da. Kabul ettim madem ağlıyor bari sonucunda iyi bi şey için aglasin. Başladık ise. Bunun için belirli rutinler var mesela sabah 7 de uyandı. 11 aylik bir çocuk günde 2 defa uyumasi lazım. Biz işe önce gece uykusunu düzene koymaya çalışarak başladık. İlk 10 gün odasında yer yatağı yaparak uyuyacaktim. Yataginin etrafındaki koruyucuyu çıkardık bu sayede ben yatarken beni görüyordu. Rutin oluşturduk. Uyku öncesi oyuncaklara evdekilere bay bay deyip odaya geçmek. Üstünü giydirip masal okumak odayı karanlık yapıp loş bir ışık açarak öpüp koklayip iyi geceler deyip yatağa koymak. Ben de yer yatağına yatıp cit çıkarmadan uzandim. Başladık 1. Gün..1 saat boyunca mizirdandi agladı ve uyudu. 1 sabah 1 ogleden sonra uyuttum böyle . Akşam 8 de yatağa koydum. 1 ssate agladı mizladi uyudu. Kural 1 gece uyandığında çok acil bir durum olmayınca odaya girmiyorum. Ben sürekli kameradan kontrol ediyordum. Çok ağlarsa gidip yer yatağına uzandim. O uyuyana kadar ben de uzandim. 2. Gece den sonra oğlum akşam 8 den sabh 7 ye kadar uyudu. Allahım inanılır gibi değil. 10. Güne kadar yer yatağında uyudum tabi ağlıyordu ama bu onun iyiliği içindi. 10 . Günden sonra bütün rutinleri yapıp öpüp dışarı çıktım agladı arkamdan evet ama sonra kendi kendine uyudu 30 dakikada. Bu boyle derken biz şu an 21. Gündeyiz ve oğlum 15 dakikada kendi uyuyor. Aglamasi 2 dakika bile surmuyor o da mizmizlanma yani ağlama da değil. Tabi gün içinde çok yorulmussa uyumasi 30 dakikayı buluyor ama aglama dan dönüyor falan derken uyuyor. Maşallah gece uyanmıyor ve ben çok şükür oglumn daha dinlenmiş olduğunu görüyorum.Sizde yapabilirsiniz. Kızlar maşallah ları eksik etmeyelim lütfen.
İnan ben de senin gibiydim. Delirmek uzereydim. Benim oglumn odası ayrı . Yer yatağı yaptim ilk 3 gün onun beşigine yakın yere ser yatagini sanki yanyana yatiyormussun gibi. Bu arada uyurken üst örtmek yok. Yani bu ayaklı uyku tulumunu tavsiye ederim. İlk 3 gün ağlar ama kalkıp müdahale etmiyoruz. İlk 3 gün elle temas edebilirsin çok ağlarsa hisss falan diyebilirsin ama konuşmak yok hele 3. Günden sonra elle temas yok. Gece odasına girmeden bekle 10 15 dakika . Baktın uykuya dalamiyor git yer yatağına uzan uyur gibi yap ama ben olabildiğince bekle derim. Cünkü burda amaç çocuğa kendi kendine uyumayi ve uyandığında kendi kendine uykuya dönmeyi öğretmek. Sabırlı ol ağlar ama emin ol 1 haftada gce uykuları düzelir. Madem her halukarda ağlıyor en azından onun için yararlı bir şeye aglasin. Gerçekten bu çocuğa öğretilebilecek en güzel şeylerden biri.masallah canim adina cok sevindim.. Uyku konusunda o kadar muzdaribim ki hele su günlerde artik mutsuzluktan psikolojik destek almayi bile dusunuyorum.. Her sabah mutsuz uyaniyorum malesef.. Uyku egitimini basaramam cok aglar diye cesaret edemedim ama boyle de ikimiz birden agliyoruz zaten.. Sanirim artik benim de bu egitime ihtiyacim var.. Peki canim ayri odada mi yatiyor bebegin.. O besiginde olacak biz yerde bizi gorecegi bir sekilde mi uzanip uyuyor gibi yapacağız.. Gece uyaninca hic mi mudahale etmeyecegiz.. Kizim emmeden geri uyumuyor asla( ama senin bebegine masallah hic ummuyorum ki kizim az aglasin gecen dedim artik yeter aglasin oyle bir agladi ki artik komsular gelecek diye korktum.. Aglamasi da kucagima almiyorum diye....
40 tl ye aldım bende üstünü örtemiyorum sabah yatağında 3-4 battaniye oluyoruyku tulumunu kaca almistin canim bende bebitof buldum bitanede hangisi uygunsa onu alcam hava sogumadi cok ama heryerri bumbuZ oluyor çocuğun uzerine.birsey dokunsun istemiyors
Şulecim benim bir arkadaşım var oğlu doğduğundan beri hiç uykusu yok kız bir iki Tracy hogg ve ferber in uyku eğitimlerini vermeye çalıştı ama başarılı olamadı çünkü çok uykusuz ve mutsuzdu oğlu 16 aylık oldu ve hala bu sorun devam ediyordu Uyku meleği diye bir siteden Gülüm Hanım'dan yardım Aldı (500 tl Ücret ödedi) gündüzleri hala sallayarak uyutuyordu en son ama geceleri yatağına koyuyor kapıda bekliyor ve çocuk kendi kendine uykuya geçiyor bence bir cesaret deyip yardım almakta fayda var onların taktikleri çok daha başkamasallah canim adina cok sevindim.. Uyku konusunda o kadar muzdaribim ki hele su günlerde artik mutsuzluktan psikolojik destek almayi bile dusunuyorum.. Her sabah mutsuz uyaniyorum malesef.. Uyku egitimini basaramam cok aglar diye cesaret edemedim ama boyle de ikimiz birden agliyoruz zaten.. Sanirim artik benim de bu egitime ihtiyacim var.. Peki canim ayri odada mi yatiyor bebegin.. O besiginde olacak biz yerde bizi gorecegi bir sekilde mi uzanip uyuyor gibi yapacağız.. Gece uyaninca hic mi mudahale etmeyecegiz.. Kizim emmeden geri uyumuyor asla( ama senin bebegine masallah hic ummuyorum ki kizim az aglasin gecen dedim artik yeter aglasin oyle bir agladi ki artik komsular gelecek diye korktum.. Aglamasi da kucagima almiyorum diye....
Gerçekten güzel bir site. Paylaşım için teşekkürler. Sanırım bende prens temalısını sipariş vericem. Magnet, sticker bir de Afiş istiyorum da afişin boyutu küçük gibi geldi, kararsız kaldım. Sipariş kaç günde eline ulaştı acaba?Alakasız bir alıntı oldu ama gör diye yaptım canım... Bizim magnetlerin kalınlığı böyle...
Eki Görüntüle 1649940 Eki Görüntüle 1649941
Ben de internetten aklıma geldikçe ana sayfaya bakıyorum, yoksa evime yakın değil. Işe yarar bişey görünce Ereni arabaya koyup hoop A101 e. Bizden de sana kocaman bir ay law yuDiğerini bilmiyorum ama biz kuzuyu 5 aylıkken almıştık bir ayağına basınca ninni diğerine basınca masal anlatıyor eğer aynısı ise tavsiye ederim hala oynuyor Eren diğerine ben de bakayim sayende haberimiz oluyor :) ay law yu
Çok Şekermiş o kuzu büyük bir şey mi acaba birde kesin kalmazGerçekten güzel bir site. Paylaşım için teşekkürler. Sanırım bende prens temalısını sipariş vericem. Magnet, sticker bir de Afiş istiyorum da afişin boyutu küçük gibi geldi, kararsız kaldım. Sipariş kaç günde eline ulaştı acaba?
hangi site bu canım ya ben de vereyim bari artık sipariş az zaman kaldıGerçekten güzel bir site. Paylaşım için teşekkürler. Sanırım bende prens temalısını sipariş vericem. Magnet, sticker bir de Afiş istiyorum da afişin boyutu küçük gibi geldi, kararsız kaldım. Sipariş kaç günde eline ulaştı acaba?
Allah yardımcın olsun doğumdaşım..masallah canim adina cok sevindim.. Uyku konusunda o kadar muzdaribim ki hele su günlerde artik mutsuzluktan psikolojik destek almayi bile dusunuyorum.. Her sabah mutsuz uyaniyorum malesef.. Uyku egitimini basaramam cok aglar diye cesaret edemedim ama boyle de ikimiz birden agliyoruz zaten.. Sanirim artik benim de bu egitime ihtiyacim var.. Peki canim ayri odada mi yatiyor bebegin.. O besiginde olacak biz yerde bizi gorecegi bir sekilde mi uzanip uyuyor gibi yapacağız.. Gece uyaninca hic mi mudahale etmeyecegiz.. Kizim emmeden geri uyumuyor asla( ama senin bebegine masallah hic ummuyorum ki kizim az aglasin gecen dedim artik yeter aglasin oyle bir agladi ki artik komsular gelecek diye korktum.. Aglamasi da kucagima almiyorum diye....
Ben de yardım aldım Pınar sibirsky den 750 lira odedim.Aynen profesyoneller ve bu işi harbiden bikoyarlar.Şulecim benim bir arkadaşım var oğlu doğduğundan beri hiç uykusu yok kız bir iki Tracy hogg ve ferber in uyku eğitimlerini vermeye çalıştı ama başarılı olamadı çünkü çok uykusuz ve mutsuzdu oğlu 16 aylık oldu ve hala bu sorun devam ediyordu Uyku meleği diye bir siteden Gülüm Hanım'dan yardım Aldı (500 tl Ücret ödedi) gündüzleri hala sallayarak uyutuyordu en son ama geceleri yatağına koyuyor kapıda bekliyor ve çocuk kendi kendine uykuya geçiyor bence bir cesaret deyip yardım almakta fayda var onların taktikleri çok daha başka
Sorma ya erken gitmek lazım. Bizimkiler o ninnileri dinler mi bilmem. Eren kesin yatağından aşağı atar o kuzuyu. Bu aralar mama sandalyesinde elinde ne varsa gözümün içine bakarak aşağı atıyor, bir de Ağlayarak geri istiyor. Hiç sevmediğim bütün huylar var oğlumdaÇok Şekermiş o kuzu büyük bir şey mi acaba birde kesin kalmaz
hangi site bu canım ya ben de vereyim bari artık sipariş az zaman kaldı
cok tesekkur ederim canim cok degerli bilgiler.. Peki kizimin ayri odasi yok beşiği bizim odamizda uyanir uyanmaz besiginde ayaga kalkip bana dogru bakip agliyor alayim diye.. Ordayken olmaz mi acaba?İnan ben de senin gibiydim. Delirmek uzereydim. Benim oglumn odası ayrı . Yer yatağı yaptim ilk 3 gün onun beşigine yakın yere ser yatagini sanki yanyana yatiyormussun gibi. Bu arada uyurken üst örtmek yok. Yani bu ayaklı uyku tulumunu tavsiye ederim. İlk 3 gün ağlar ama kalkıp müdahale etmiyoruz. İlk 3 gün elle temas edebilirsin çok ağlarsa hisss falan diyebilirsin ama konuşmak yok hele 3. Günden sonra elle temas yok. Gece odasına girmeden bekle 10 15 dakika . Baktın uykuya dalamiyor git yer yatağına uzan uyur gibi yap ama ben olabildiğince bekle derim. Cünkü burda amaç çocuğa kendi kendine uyumayi ve uyandığında kendi kendine uykuya dönmeyi öğretmek. Sabırlı ol ağlar ama emin ol 1 haftada gce uykuları düzelir. Madem her halukarda ağlıyor en azından onun için yararlı bir şeye aglasin. Gerçekten bu çocuğa öğretilebilecek en güzel şeylerden biri.
sagol canim bu mutsuzlukla olmaktansa bir care artik onlara mi basvursam ben de belindam sagolsun umut oldu bakalim..Şulecim benim bir arkadaşım var oğlu doğduğundan beri hiç uykusu yok kız bir iki Tracy hogg ve ferber in uyku eğitimlerini vermeye çalıştı ama başarılı olamadı çünkü çok uykusuz ve mutsuzdu oğlu 16 aylık oldu ve hala bu sorun devam ediyordu Uyku meleği diye bir siteden Gülüm Hanım'dan yardım Aldı (500 tl Ücret ödedi) gündüzleri hala sallayarak uyutuyordu en son ama geceleri yatağına koyuyor kapıda bekliyor ve çocuk kendi kendine uykuya geçiyor bence bir cesaret deyip yardım almakta fayda var onların taktikleri çok daha başka
sagol dogumdasim hepimizin insallah..Allah yardımcın olsun doğumdaşım..
Basaricaz arkadaşım korkma bizim gibi nice anneler çocuklarını yola koymuş . Zor ama çözümü var şükür. Odasını ayırma Şansın var mı? Yanyanayken biraz zor olabilir. Belli bi süre sonra iyi geceler dileyip odasından çıkman gerekiyor.cok tesekkur ederim canim cok degerli bilgiler.. Peki kizimin ayri odasi yok beşiği bizim odamizda uyanir uyanmaz besiginde ayaga kalkip bana dogru bakip agliyor alayim diye.. Ordayken olmaz mi acaba?
sagol canim bu mutsuzlukla olmaktansa bir care artik onlara mi basvursam ben de belindam sagolsun umut oldu bakalim..
sagol dogumdasim hepimizin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?