bizde de 5 senedir bebekken aldığımız ve çok sevdiğimiz british short hair vardı..bebek doğdu tabi vermeyi düşünen asla yoktu eşim benden çok seviyo..bebeğe yardım için annem biz de kalırken maalesef ilk kez pire oldu.annem baya otoriterdir.bebğin olduğu evde kedi asla olmayacak dedi kendi evine götürüp ilaçla filan geçirdi..sonra onun evinde koltukları tırmalamaya başlayınca orda da istemedi..eşimin sevdiği bir müvekkiline verdik.6 aydır orda evleri yakın ayda bir gidip görüyoruz.onlar da memnun kedimiz de gayet memnun Allah.a bin şükürcanımmm bizde yamanı yiriz tatlı minnoş onun pijamasını sevsinlerya kedi diyince içime üzüntü çöküyo ben çok zor durumda kalıyorum evi temzleyemiyorum sahiplendiremiyorum da ne yapcam bilemiyorum
bizimki de 24 kasım doğumlu 1 gün var aralarında aynı hareketi yapıyo..elindekini yere atıp eğilip bakmak..içgüdüsel arkadaşımın kızı da bu dönemde aynıydıSorma ya erken gitmek lazım. Bizimkiler o ninnileri dinler mi bilmem. Eren kesin yatağından aşağı atar o kuzuyu. Bu aralar mama sandalyesinde elinde ne varsa gözümün içine bakarak aşağı atıyor, bir de Ağlayarak geri istiyor. Hiç sevmediğim bütün huylar var oğlumda
bizim bebek 4 ayı doldurduktan sonra beşiğe sığmadı..kenarları pleksi olan beşikti hep kollarını çarpıp uyandı..odasına yatıramayacağımız için oyun parkı en geniş olandan (cam marka) alıp içine yatak yaptırdık..şimdi bizim odada onun içinde uyuyo..bazı geceler kendi oda takımının karyolasına yatırıyoruz ancak uyurken bile hareketli olduğu için yer değiştirip kenar koruması olmayan ayak ucu dolabının tahtasına kafayı çarpıp uyanıyo..2 yaşına kadar bizle aynı odada yatar sanırımkizima dogmadan once oda yapmama ragmen ayri yatirmiyorum.odaya bir besik daha aldim ve emzirmedigim anlar disinda kizim besikte yatiyor. bunun nedeni yakin bir cocuk terapisti arkadasimin uyarilari ve belki onun sozlerinden daha fazla adem gunes ve yasar kurunun bu konudaki kesin gorusleri. kesinlikle cocugun ilk yillarda anne ve babayla ayni odada yatmasini tavsiye ediyorlar cocugun gelisimi ve guvenli baglanmasi acisindan. uykusuzluktan cok cekmis arkadaslari da anliyor hak veriyorum ama bu acidan da dusunmek lazim sanirim.
Aynen bizimde annemiz öyleydi. Bizde 4 kardesiz ama hepimizi neredeyse 2-2,5 yaşına kadar aynı odada uyutmus sonra ayrılmış odalar. Bizde şuan ayni oda da uyuyoruz oğlus ile bende rahatim şuan o da rahat :)yok o kadarini zaten bende yapamam.11 aydir esimden ayri yatmadim diyeblirim. ama besik hep yatagimin yaninda oldu. ben bu goruse su yuzden katiliyorum biz 8 kardesiz ve annem bizleri boyle buyuttu:) aslinda neyi dogru neyi yanlis yaptigimizi zamanla yasadikca ve sanirim evlatlarimiz buyuyunce anliyacaz.
helal kız valla..ayakta alkışlayasım var seni..allah üçüncüsünüde gönlüne göre versin..Canim bence kızın usluysa ikincı çocuk için geç kalma düşün derim.zorlandim elbette ama ustesinden gelinmicek gibi degildi kolikti zeynep o donem cok fena gecti neyseki üç ay sürdü gecti gitti simdi iyiki dogurmusum ardi ardina ikinci aradan cikiyor yasimiza girmek uzereyiz zaman geciyor üçüncü de dusunuyoruz calismasam evde olsam onuda hemen isterim de artik kv.le annemden utanirim elif krese gitsin öyle artık üçüncü..
bende düşünmüyo değilim aslında benim kızda çok yaramaz sayılmaz ama daha değil iki yılı var enazBenim sıkıntım kv yok annemde biraz uzak yakınımda kimsem yok burada 2. Yi düşünen bitek benim galiba
yok o kadarini zaten bende yapamam.11 aydir esimden ayri yatmadim diyeblirim. ama besik hep yatagimin yaninda oldu. ben bu goruse su yuzden katiliyorum biz 8 kardesiz ve annem bizleri boyle buyuttu:) aslinda neyi dogru neyi yanlis yaptigimizi zamanla yasadikca ve sanirim evlatlarimiz buyuyunce anliyacaz.
yaninda yatirip uyku egitimine karsi olunca bu saate uyanik oluyorsunAynen bizimde annemiz öyleydi. Bizde 4 kardesiz ama hepimizi neredeyse 2-2,5 yaşına kadar aynı odada uyutmus sonra ayrılmış odalar. Bizde şuan ayni oda da uyuyoruz oğlus ile bende rahatim şuan o da rahat :)
Gerçekten güzel bir site. Paylaşım için teşekkürler. Sanırım bende prens temalısını sipariş vericem. Magnet, sticker bir de Afiş istiyorum da afişin boyutu küçük gibi geldi, kararsız kaldım. Sipariş kaç günde eline ulaştı acaba?
Gunaydin kizlarr.
Bir haftadir isaliz ve gecmiyorr.diş cikardi o yuzdendir dedim ama devam ediyorr.
Gitmelimiyim artik doktora sizcee
çok güzel olmuş
bende istiyorum ama çeşit çok olunca karar veremiyor insan
Gerçekten güzel bir site. Paylaşım için teşekkürler. Sanırım bende prens temalısını sipariş vericem. Magnet, sticker bir de Afiş istiyorum da afişin boyutu küçük gibi geldi, kararsız kaldım. Sipariş kaç günde eline ulaştı acaba?
hangi site bu canım ya ben de vereyim bari artık sipariş az zaman kaldı
nolsun canım biçoğunuz gibi ev iş bebiş :) ..amelyathanede çalışıyorumya pek mümkün olmuyo girmek..
defne yle geçiyo zamanımın çoğu..sende iyisindir umarım..kv yle uyum sağlayabildinmi
Seni çok iyi Anlıyorum başına gelmeyen bilemez ben yamanı hiç şöyle Sırt üstü bırakıp bi Çay içemedim sürekli Ağlayan bir bebekti 1 saat uyuyacaksa 1 saat sallıyorduk zaten evimi kapatıp Kv deye taşındım o dönem aynı odada her dk şimdi uyandı uyanacak die uyuyamıyordum bana başka odaya yatak Yaptılar gece Kv dem uyandı gel emzir die çağırınca yüreğim ağzımda odaya giderdim uyku sersemi sanki kötü birşey olmuş gibi hiç unutmam 4. Ay yine acile gitmiştik sürekli ağlıyor diye doktor 1 aya geçer dedi ben o zaman daha 1 ay mı var ben ölürüm zaten göremem o günleri Demiştim arabada susar derler çocuk için arabaya bindiğimiz an ciyak ciyak ağlardı huzursuz çocuk büyütmek cidden çok zor çooook
ben panduf aldım canmm..lcw dan erkek için olanıda vardı..rahat pofuduk bişey kaymaz taban
Gunaydin kizlarr.
Bir haftadir isaliz ve gecmiyorr.diş cikardi o yuzdendir dedim ama devam ediyorr.
Günaydın...
Soğuk, yağmurlu bir Erzurum sabahı...
Resmen kışımız gelmeye başladı ya..
Geceleri 0- -1 e kadar iniyor sıcaklık...
Alakasız bir alıntı oldu ama gör diye yaptım canım... Bizim magnetlerin kalınlığı böyle...
Eki Görüntüle 1649940 Eki Görüntüle 1649941
yarım gün canımmevet çok güzel onu baya oldu söyleyeli çoktan baktık
yani bende küçük adam temalı var onu düşünüorum
bakıcam artık.
ver cnm evet bende vericem fotomagnet.com
hmm sizin vaktiniz olmaz ben bilgisayar başında olduğum
için girebiliorum zaten.yarım gün mü çalışıosun.
kv ile ehh işte pek karışmıorum yorum yapmıorum
çok yanlış bişey olmadığı sürece bakalım ne kadar gitcek şikayet edio arada
yoruluorum bilmm ne die eşimde 2 yaşına falan gelsin sabret kreşe bakarız falan dio
öle devam edio bakalım nasıl gitcek.
ay çok zormuş cnm senn rabbim büyük sabır vermiş
anneyiz işte napalım dayanıoruz..şimdi okadar değil ama dimi
ay senn ayaklarını yiyim ben nasıl güzel olmuş
ben twiggyden bakarım diodum ama buraya a bakayım olmadı
git cnm salgın varmış sıkıntı olmasın sonra.
günaydınn cnmm
evet yağmur çok yoktu ama soğuk var
ya çocuğu da bırakıoz inş.hasta falan etmeyiz.
bide erzurum daha fazladır tabii.
yarım gün canımm
ama dilekçe verip nöbete girdim
bende bakıcı bulamadığımdan son çare kreşe vercektim,çok küçük daha içim rahat değildi
allahtan bi tanıdık tavsiyesiyle bakıcı buldum
şuan kv de bakıyor son bir ay..kasımda bakıcı..inş hayırlısı böyledir..kv delerin işi gücü kapris zaten
senin hep omu bakcak
Ateş veya şiddetli kusma yoksa bir sorun olmaz fakat doktora yine de git Bağırsak düzenleyici verir yaman öyle düzeldi hergün muz yedir bideGunaydin kizlarr.
Ilk bir ay kendim baktım ve 4. Aydan beri tek bakıyorum gaz sıkıntısı geçince tabiki biraz rahatladık ama o gaz sancıları bitirmişti bizi şimdi hiç değilse ne istediğini anlıyorsun az çok.. ağlasa bi hoplatınca Gülüyor unutuyor Sağlıklılar ya şükür bak nerdeyse yaşlarına girecekler bizde eskileri anlatıyoruz işteevet çok güzel onu baya oldu söyleyeli çoktan baktık
yani bende küçük adam temalı var onu düşünüorum
bakıcam artık.
ver cnm evet bende vericem fotomagnet.com
hmm sizin vaktiniz olmaz ben bilgisayar başında olduğum
için girebiliorum zaten.yarım gün mü çalışıosun.
kv ile ehh işte pek karışmıorum yorum yapmıorum
çok yanlış bişey olmadığı sürece bakalım ne kadar gitcek şikayet edio arada
yoruluorum bilmm ne die eşimde 2 yaşına falan gelsin sabret kreşe bakarız falan dio
öle devam edio bakalım nasıl gitcek.
ay çok zormuş cnm senn rabbim büyük sabır vermiş
anneyiz işte napalım dayanıoruz..şimdi okadar değil ama dimi
ay senn ayaklarını yiyim ben nasıl güzel olmuş
ben twiggyden bakarım diodum ama buraya a bakayım olmadı
git cnm salgın varmış sıkıntı olmasın sonra.
günaydınn cnmm
günaydınn cnmm
bunda da kalınlık çok güzelmiş
de acaba incesi nasıl durur poşetine koyunca da güzel olmuş
valla ben de kararsızım aslında bu çerçeveler varya onlardan da düşünüorum hangsi olsun
karar veremedimm.
doğum yaptigm hastane bize ilk fotoyu ince magnet olarak vermişti ince benim hoşuma gidiyor.ben çerçeve sipariş ettim şimdilikbunda da kalınlık çok güzelmiş
de acaba incesi nasıl durur poşetine koyunca da güzel olmuş
valla ben de kararsızım aslında bu çerçeveler varya onlardan da düşünüorum hangsi olsun
karar veremedimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?