2014 Kasım Anneleri

canımmm bizde yamanı yiriz tatlı minnoş onun pijamasını sevsinler ya kedi diyince içime üzüntü çöküyo ben çok zor durumda kalıyorum evi temzleyemiyorum sahiplendiremiyorum da ne yapcam bilemiyorum
bizde de 5 senedir bebekken aldığımız ve çok sevdiğimiz british short hair vardı..bebek doğdu tabi vermeyi düşünen asla yoktu eşim benden çok seviyo..bebeğe yardım için annem biz de kalırken maalesef ilk kez pire oldu.annem baya otoriterdir.bebğin olduğu evde kedi asla olmayacak dedi kendi evine götürüp ilaçla filan geçirdi..sonra onun evinde koltukları tırmalamaya başlayınca orda da istemedi..eşimin sevdiği bir müvekkiline verdik.6 aydır orda evleri yakın ayda bir gidip görüyoruz.onlar da memnun kedimiz de gayet memnun Allah.a bin şükür

bizimki de 24 kasım doğumlu 1 gün var aralarında aynı hareketi yapıyo..elindekini yere atıp eğilip bakmak..içgüdüsel arkadaşımın kızı da bu dönemde aynıydı

bizim bebek 4 ayı doldurduktan sonra beşiğe sığmadı..kenarları pleksi olan beşikti hep kollarını çarpıp uyandı..odasına yatıramayacağımız için oyun parkı en geniş olandan (cam marka) alıp içine yatak yaptırdık..şimdi bizim odada onun içinde uyuyo..bazı geceler kendi oda takımının karyolasına yatırıyoruz ancak uyurken bile hareketli olduğu için yer değiştirip kenar koruması olmayan ayak ucu dolabının tahtasına kafayı çarpıp uyanıyo..2 yaşına kadar bizle aynı odada yatar sanırım

Aynen bizimde annemiz öyleydi. Bizde 4 kardesiz ama hepimizi neredeyse 2-2,5 yaşına kadar aynı odada uyutmus sonra ayrılmış odalar. Bizde şuan ayni oda da uyuyoruz oğlus ile bende rahatim şuan o da rahat :)

helal kız valla..ayakta alkışlayasım var seni..allah üçüncüsünüde gönlüne göre versin..

Benim sıkıntım kv yok annemde biraz uzak yakınımda kimsem yok burada 2. Yi düşünen bitek benim galiba
bende düşünmüyo değilim aslında benim kızda çok yaramaz sayılmaz ama daha değil iki yılı var enaz

Kizlar ben uyku konusunda uyku eğitimi vermeye çalıştım ama inanilmaz aglior ve Emir öyle çok aglayan bir bebekte değil o kadar aglior ki yanında olmama ragmen oturup onunla aglayasim geliyor. Son eğitim vermeye çalıştığım zaman en son Tracy ablaya sovduruyordum

Aynen bizimde annemiz öyleydi. Bizde 4 kardesiz ama hepimizi neredeyse 2-2,5 yaşına kadar aynı odada uyutmus sonra ayrılmış odalar. Bizde şuan ayni oda da uyuyoruz oğlus ile bende rahatim şuan o da rahat :)
yaninda yatirip uyku egitimine karsi olunca bu saate uyanik oluyorsunannelik gercekten sabir isi ise gidecem 6da kalkacam ve 6 ya kadar kac kez emecek bilmiyorum.s çalışınca uykusuzluk dahada zor benim kinde hala gaz sancisi var dr ondan sık uyandigini soyledi zaten uyanincada pirtlatmadan agliyor yatamiyor o halde oluncada insan kiyamiyor aglatmaya biryeri agriyor demekkineyse uzattim gece gece iyi geceler,:)tum bebeklere ve annelerine guzel uykular

Gunaydin kizlarr.
Bir haftadir isaliz ve gecmiyorr.diş cikardi o yuzdendir dedim ama devam ediyorr.

Gitmelimiyim artik doktora sizcee

Rica ederim canım... 4-5 günde geldi elime benim... Bu kadar beklemiyordum ama gerçekten memnun kaldım güzel olmuş hepsi de...

Gunaydin kizlarr.
Bir haftadir isaliz ve gecmiyorr.diş cikardi o yuzdendir dedim ama devam ediyorr.

Günaydın canım... Bir hafta uzun bir süre olmuş götür istersen... Bizim doktorumuz 10 günü geçerse getirin demişti çok önceden olmuştu bizde...

çok güzel olmuş
bende istiyorum ama çeşit çok olunca karar veremiyor insan

Evet gerçekten aşırı çeşit var... Ben hiç üşenmeyip hepsine bakmıştım beğendiklerime tek tek resim koyup baktım en güzel duranı sipariş vermiştim.. Bebiş resmiyle nasıl durduğu da önemli canım...

evet çok güzel onu baya oldu söyleyeli çoktan baktık
yani bende küçük adam temalı var onu düşünüorum
bakıcam artık.

hangi site bu canım ya ben de vereyim bari artık sipariş az zaman kaldı

ver cnm evet bende vericem fotomagnet.com

nolsun canım biçoğunuz gibi ev iş bebiş :) ..amelyathanede çalışıyorumya pek mümkün olmuyo girmek..
defne yle geçiyo zamanımın çoğu..sende iyisindir umarım..kv yle uyum sağlayabildinmi

hmm sizin vaktiniz olmaz ben bilgisayar başında olduğum
için girebiliorum zaten.yarım gün mü çalışıosun.
kv ile ehh işte pek karışmıorum yorum yapmıorum
çok yanlış bişey olmadığı sürece bakalım ne kadar gitcek şikayet edio arada
yoruluorum bilmm ne die eşimde 2 yaşına falan gelsin sabret kreşe bakarız falan dio
öle devam edio bakalım nasıl gitcek.

ay çok zormuş cnm senn rabbim büyük sabır vermiş
anneyiz işte napalım dayanıoruz..şimdi okadar değil ama dimi

ben panduf aldım canmm..lcw dan erkek için olanıda vardı..rahat pofuduk bişey kaymaz taban

ay senn ayaklarını yiyim ben nasıl güzel olmuş
ben twiggyden bakarım diodum ama buraya a bakayım olmadı

Gunaydin kizlarr.

git cnm salgın varmış sıkıntı olmasın sonra.

Günaydın...
Soğuk, yağmurlu bir Erzurum sabahı...
Resmen kışımız gelmeye başladı ya..
Geceleri 0- -1 e kadar iniyor sıcaklık...

günaydınn cnmm
evet yağmur çok yoktu ama soğuk var
ya çocuğu da bırakıoz inş.hasta falan etmeyiz.
bide erzurum daha fazladır tabii.

yarım gün canımm
ama dilekçe verip nöbete girdim
bende bakıcı bulamadığımdan son çare kreşe vercektim,çok küçük daha içim rahat değildi
allahtan bi tanıdık tavsiyesiyle bakıcı buldum
şuan kv de bakıyor son bir ay..kasımda bakıcı..inş hayırlısı böyledir..kv delerin işi gücü kapris zaten
senin hep omu bakcak

Yarım gün olması güzel cnm
bakıcı hiç bakmadı yani dimi madem kv bakıo
hep nie o bakmıo belli bi zamana kadar bakıcın iyiyse
boşver aslında daha iyi herşeyde trip yapıolar tecrübesiz görüolar çünkü biz baktık
büyüttük diolar sen ne biliosunda bana akıl veriosun diolar falan bi sürü şey en azından bakıcın senn
lafından çıkamaz kendi istediğin gibi yetiştirirsin.mesela ben geçenlerde tatlı ya karşı gene direndim
ertesi gün kp dioki dün sana kızdım vermicektim şeker çikolata ama inat değilmi vericem bak işte
tepkini de veremiosun yani..

Gunaydin kizlarr.

Ateş veya şiddetli kusma yoksa bir sorun olmaz fakat doktora yine de git Bağırsak düzenleyici verir yaman öyle düzeldi hergün muz yedir bide

Ilk bir ay kendim baktım ve 4. Aydan beri tek bakıyorum gaz sıkıntısı geçince tabiki biraz rahatladık ama o gaz sancıları bitirmişti bizi şimdi hiç değilse ne istediğini anlıyorsun az çok.. ağlasa bi hoplatınca Gülüyor unutuyor Sağlıklılar ya şükür bak nerdeyse yaşlarına girecekler bizde eskileri anlatıyoruz işte

günaydınn cnmm
evet yağmur çok yoktu ama soğuk var
ya çocuğu da bırakıoz inş.hasta falan etmeyiz.
bide erzurum daha fazladır tabii.

Baya soğudu buralar valla ya...
Şükür bakıcım komşum hem de karşı kapı komşum olduğu için çok büyük rahatlık...
Hemen al ver iki adım... Üşüme tedirginliği yaşamıyorum...
Bebeğim pijamalarıyla rahat rahat gidiyor : )

Valla incesini hiç görmedim canım bilmiyorum ama kalitesinden memnun kaldım ben.. Gerçekten bu kadar uyguna bu kadar güzel görüneceğini tahmin etmezdim.. İçine sinen hangisi ise onu yap canım

Kızlar ben de geçen sene aylarca çektim.Sürekli yaraydı.Kanıyordu.Ayaklarımı yere vura vura hıçkıra hıçkıra ağlayarak emziriyordum.Doktor ağrı kesici ve antibiyotik kullan dedi.Mastitlerim de hala devam ediyor.Denemediğim hiç ama hiç birşey kalmamıştı.Sonra Aloe Vera içerikli bir sprey aldım.Hem ağrı kesici,hem antibakteriyel hem de aloe vera özlü olduğu için cildi hızla onaran bir sprey.Şimdi de mastit olduğumda kullanıyorum hemenki sıtmaya çevirmesin diye.Şiddetle öneririm,Allah kimseye çektirmesin o acıyı.

doğum yaptigm hastane bize ilk fotoyu ince magnet olarak vermişti ince benim hoşuma gidiyor.ben çerçeve sipariş ettim şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…